София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (3)

• 28 837
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте!
Отдавна не съм писала.Имам една молба към вас.Търся си детегледачка, ако някоя от вас може да ми препоръча някоя жена , моля да ми пише на лични.Ще съм ви много благодарна!

# 76
Привет!
Има ме записана на първа страничка, но не съм навестявала темата сигурно от година  и половина...  Blush направо ме е срам.
Къде излизате след работа? Малката ходи на ясла и като я взема направо се чудя къде да я пусна да играе. Най-често ходим в детския център до Никеята. Ако някоя от вас ме разпознае по снимката - да се обажда  Party За съжаление не успях да прочета всичко (защото пиша от работа и нямам време) затова засега само ще се включа, за да знаете, че още съм жива.  Мисля, че ще стана по-редовна от тук насетне.
Приятен ден, хубави разходки и слънчево време ви желая  Hug

P.S. Видях, че обсъждате личните лекари - Невена е при д-р Даниела Петкова, в 24-та поликлиника. Много сме доволни от нея, само че тя е за по-ранното захранване. Но пък никога не се е налагала, само препоръчва. Аз лично започнах едно "средно" захранване - водех се по нейните съвети, само че ги изпълнявах с поне месец закъснение Wink

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 12:33 от Mirinda

# 77
Моля ви, помогнете  Joy
кажете ми знаете ли приличен фитнес близо до Надежда 5.
имам чувството че почвам да затлъстявам и имам нужда от стягане  Blush
Мерси  м ного  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 78
Момичета, АнМари е родила. Видях я в родилния дом вчера. Малко е подранил юнака, но какво да се прави.
Да й е жив и здрав Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 14:28 от Дуци

# 79
Момичета, АнМари е родила. Видях я в родилния дом вчера. Малко е подранил юнка, но какво да се прави.
Да й е жив и здрав Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Да и е честита рожбичката, да расте голям и хубав!!! Пу-пу-пу   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 15:09 от Snuki

# 80
ЧЕСТИТ МОМЪК АнМари  lovekiss
Да е здрав, щастлив и голям късметлия  smile3525

# 81
ама и аз съм една...писах в различните тема, а тук пропуснах  Embarassed
Младежа на АnMary се казва Александър и се роди още на 30/05 в 4 сутринта  Peace

# 82
АnMary, Честито.   bouquet
На малкият мъж, пожелавам да го подминат бебешките неволи, и да расте щастлив и много здрав.  Hug Hug Hug

# 83
АnMary, Честито.   bouquet
На малкият мъж, пожелавам да го подминат бебешките неволи, и да расте щастлив и много здрав.  Hug Hug Hug

HugЧестито и от нас....Надежденският отбор се увеличава...Дуци ти си следващата Peace

# 84
Рали, не ми напомняй Mr. Green

# 85
  • София
Дуци нема са гипсираш ве жена Simple Smile Не ти е 1во раждане Simple Smile
На 3тия ден те гонят. Няма кат мен да висиш в б-цата 9 Simple Smile Мале как ти се зарадвах тогаз. Издивявах в тази б-ца.
Остана ми една кутия гащи за еднократна употреба, неупотребявани, моа ти ги пусна. И силиконови зърна имам, дет не съм ги ползвала.

Увеличават се надежденчетата Simple Smile Дияна вече иска да разхожда Алекс навън. Дуцка взехте ли количка?
Аз кат гледам Алекс ша са загуби в тази голяма количка Simple Smile

# 86
Секциото ги държат 5 или 7, ама аз на 5-тия дадох зор да си ходя.
Количка имам старата, ама ще видим какво ще ползвам. Май към 6-тия месец ще вземем Бъгстер, много ми харесват Simple Smile
Като излизате обади се да ви видя Simple Smile

# 87
ЕЕЕ ЧЕСТИТ ЮНАК НА АН МАРИ  newsm51 baloni baloni
Аз да попитам има ли някой приет в 170 ЦДГ, че нас ни приеха там в първа група сме от септември.

# 88
Здравейте,
Честито, АнМари, да ти е жив и здрав мъника!
Ние също сме първа група септември, но в 115 ЦДГ.

# 89
  • София
Здравейте,да се запиша и аз. синът ми се казва Кристиян роден на 06. 10. 2005. Живеем в 324 бл (до китайския)педиатър-др Ангелова 8мо ДКЦ. SASH,в една група са ни децата в 170 ЦДГ

Общи условия

Активация на акаунт