София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (3)

• 28 991
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Честито бебе на АН МАРИ. Много щастливи мигове да имаш с малкия мъж, а той да бъде ухажван, уважаван и заобиколен от много приятели.
Момичета от одавна не съм влизала тук  Sad.
Сега да ви питам колко по-рано трябва да се запиша на детска кухня? Или като станем на 10 месеца отивам направо с документите и няма опасност да няма място за нас? И къде в Надежда има кухни?

А имам и една молба към вас: ще ни подкрепите ли за ето този конкурс:
http://humana.bg/club/index.php?option=com_datsogallery&Item … atid=1&id=227

Предварително благодаря   bouquet.

# 91
  • София
Здравейте на всички!
Дали приематъе нови членове в редиците си? Аз съм Диди, живеех в Надежда 1 (172 блок тухления на Ломско), сега съм в Надежда 2 до 15-то училище и май 115 ЦДГ (не съм сигурна за номера), а иначе родителите ми имат магазин за цветя на пазарчето на 4-та част(линията на 83).
Ще се радвам, да се присъединя към вас. И сега с конкретен въпрос. Терминът ми е на 10.09. и сега съм на тема избор на педиатър.
Та искам да ви попитам за някой изпитан, от когото сте доволни. Разбрах че еднин от критериите по който трябва да се избира е да е близо до там където живеем. На мен ми препоръчаха д-т Масларски, мисля че в някаква часна клиника около Сточна гара.

# 92
Здравей, Дидка. И добре дошла Simple Smile
Настроението ли е ваше? Мислех, че дъщеря им е малка Thinking Пък тя женена, че и бебе чака Grinning

# 93
  • София
 Blush Blush Blush Дааа, точно то Дуци .
Ми аз бях малка, ама порастнах.  Mr. Green Миналата година на 8.09. ни беше сватбата, а сега около 10.09. чакаме първото си бебче.  Blush пък таткото на 04.09. има рожден ден...та спетември сме си го напълнили все с хубави емоции.

# 94
Ми като гледам сме почти една възраст Simple Smile
Разглеждам ти албума в момента и попаднах на букета, който подарих на мойта кумичка миналата година Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=124404&photo=55

# 95
little_sweet_didka, Добре дошла.   bouquet

И аз, живея до 15 училище. Само, че в Толстой.  Simple Smile

# 96
  • София
Е значи съвсем комшийки Schmetterling! Като ме видиш с едно малко куче да обикалям кат муха без глава да ми се обадиш! Blush

Дуци спомням си аз този букет, бяхте донесли снимка по която да го направи мама, нали?

Момичета дайте съвет за педиатър, как избрахте вашия и кой е той? Моята лична лекарка е в 24-та поликлинака(д-р Чакалска), но за педиатър незнам как да избера, ако не ми помогнете вие.

# 97
От снимка, да Simple Smile

Ми аз май на д-р Кунчева ще се спра, от 24-та. Има време, де Thinking

# 98
  little_sweet_didka нашият педиатър е д-р. Ангелова от 8 поликлиника. Но, знам, че има и по добри педиатри от нея. Слава Богу, не ми се е налагало, да ходя освен, за васкините и за леки настинки. За д-р Беремлийска съм чувала добри отзиви, но пред нейният кабинет винаги е митинг.
Не знам, какво да те посъветвам. Аз, когато преценя, че може да е нещо по сериозно, се обаждам на един частен педиатър, на който имам пълно доверие и така...

# 99
  • София
Аз нали ви казвам, много ми похвалиха д-р Масларски от болница "Вита", та май ще се запишем при някой в поликлиниката, а за по сериозни случаи ще се обръщаме към него. Или пък ще попитам дали предлагат някакъв пакет годишен. Но все пак си мислех че ще е добре да имаме педиатър в поликлиника, който да извършва безплатните манипулации.  newsm78 Но все пак и той да е добър.

# 100
Честито бебче на Ан Мари...  bouquet Да ти е живо и здраво..
Добре дошла little_sweet_didka...И аз съм до 15 училище, но в Толстой, до Музите точно...
Ще се оглеждам за бременна с куче Wink
Нашата педиатърка е д-р Кунчева, от 24-та , доволна съм от нея...

# 101
Привет,
аз не съм до 15 у-ще, но ще се радвам да излезем някой път заедно  Crazy
Близо съм до кръглия магазин и 115 ЦДГ. С малката обикновено излизаме до блока навън или в детския център, но това е след 18ч.
Кажете къде се събирате вие, щу е хубаво да намиря нови познати  Embarassed

# 102
  • София , Монтана
Здравейте,аз несъм писала от много време ,но искам да попитам от вас имали майчета чиито деца на есен тръгват първа група в детска градина.Аз днес записах моята дъщеря в 171 ЦДГ,ако има и други мами чиито дечица са там ще ми е приятно на есен да се запознаем.
little_sweet_didka, Добре дошла.

# 103
сега съм в Надежда 2 до 15-то училище
...И аз съм до 15 училище, но в Толстой, до Музите точно...
Кажете къде се събирате вие, щу е хубаво да намиря нови познати  Embarassed

Имам предложение - не само към цитираните Simple Smile - Ако искате, да си спретнем, една сутрешна среща в "Музите". На сок, кафе и да се запознаем.  Flutter
Аз, тези дни ходя там, към 10ч. с малката.  Grinning

# 104
  • София
Ние с Дуци за утре сутрин се разбрахме за градинката зад църквата. Иначе сме почитатели на "Музите" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт