Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако детето ми смуче пръста си?
Какви са последствията от смукането на пръста?
Какви са ефективните начини да откажете детето си от смукане на пръста?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако детето ми смуче пръста си?
Смукането на пръсти е често срещано явление при децата. Можете да опитате различни методи като горчиви лакове за нокти, специални лепенки с картинки, обяснения за вредите от смукането или дори зараза с гъбички, както споделят някои родители. Важно е обаче да избягвате принудителни методи като гипсиране на ръката, което може да предизвика негативни емоции и стрес у детето.
-
Какви са последствията от смукането на пръста?
-
Какви са ефективните начини да откажете детето си от смукане на пръста?
Ефективните начини за отказване на дете от смукане на пръста включват използването на горчиви лакове за нокти, специални лепенки с картинки, обяснения за вредите от смукането или дори зараза с гъбички. Важно е да се избягват принудителни методи, като например гипсиране на ръката, което може да предизвика негативни емоции и стрес у детето.
-
Какво е Daum-exol Nagel-Schutzlack на Dentiноx?
Най-евече когато е гладна или и се спи. Много се плюнчи също и мисля че и венците я дразнят. притесняваме защото когато не съм до нея да и махам ръцете а съм в кухнята например понякога в сънят си така се усмуква че има сининки по ръчичките. лекарката ми не знае как да се справим. тя е на мнение че храната не и стига . Мислите ли че дете на4 месеца което е само на кърм аи тежи 7 кила и е 62 см е недехранено ?