Голямо клюкарче е това ЯНУАРЧЕ, в лошото време само придремва!

• 12 840
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
ХАнна дай линк
 Hug

# 76
  • Пловдив
Ами то с линк не става май.
Значи - пишете abv.bg
После кликваш на - Чат
После въвеждаш Ника си, канала си остава гювеч и маркираш irc.abv.bg

След като си влязал в gyuvech, кликваш на канали (долу вдясно)
и пишеш qnuarki

Дано сте ме разбрали  Simple Smile

# 77
На мен ми е сложно. За момента съм в сегашната лудница. Който иска да заповяда.  Hug
Ханна , писах ти на лични.  Wink

# 78
Последно, къде ще се лафи?
Я, да пробвам това с абв...

# 79
Не ми се получава.... Sad като напиша нещо, не излиза...

# 80
  • София
Я, да пробвам това с абв...
вие няма ли да излизате,сама ли да кръстосвам улиците?

# 81
  • София
Здравейте  Hug!
Много благодаря за пожеланията за РД!
Честита месечинка на Вики и на всички други тримесечковци!

За ника Impatient - ами той сам си казва какво значи - изключително нетърпелива съм. Общо взето ми дойде на акъла, около сватбата ни, че тогава, по едно време, вече нямах търпение да идва края на април.
Иначе бебчо сме го направили някъде между рождения ми ден и годишнината от сватбата ни (29 април) - на 20 или 23 април ... май. Забравила съм. Положителния тест го видяхме на 12 май.
Иначе дребния става към 6.30 часа, яде и заспива и после към 8 ч. и се сменят памперси, ядене и т.н. С една дума до към обед спи, но след товаааа ...  Crazy
Да се похваля (то не, че е за хвалба) но вчера бях на профилактични прегледи (от работата) и бях на мамологи и гинеколог. Мамоложката много ми се радваше на широките и прави канали  Grinning. Като цяло всички лекари нещо ми се радваха, защото им казах, че съм ходила два пъти на ФМ при тях (във Фемина ни бяха прегледите). Дори ми обясняваха, че имали нов ехограф, който бил за сега единствен в БГ. Само дето аз не планирам скоро да се възползвам от него  Crazy. Иначе всичко ми е наред, взеха ми цитонамазка и сега чакам резултати.

Някой да разясни, ако може  Laughing?

Ами май това за сега от нас.
До скоро   bouquet!
P.S. Ели, хубаво стихотворение bouquet

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 11:42 от Impatient

# 82
  • София
Aко искате може и в скайпа да направим един чат, дайте да си пратиме никовете на лични. Аз се наемам ако ви се вижда по-просто.
Но предупреждавам, че става голяма говорилня  hahaha
Ние с бившите ми люлински мами си говорим така. Само 15-сме и всички говорят един през друг. Доста често смисълът на разговора се губи - женска му работа  ooooh!

# 83
Здравейте!

Ама сте калпазанки  Joy, как можахте да изпишете 10 страници от вчера на обяд  Simple Smile

Алекс, Слънчи, Мила  Hug - дано не се случват такива неща повече.

Стихчето за БГ-мамма е много добро  hahaha

За ника - моят идва от песента на Ролинг Стоунс. Беше ми много любима в пубертета, което се дължеше на .......един Ангел - и аз като Фил  Laughing

Жужу - аз мисля да почвам работа септември. Още не съм го измислила как да стане. Ивана ще ходи на градина, а Марти, може би, баба и гледачка на смени.

# 84
  • Пловдив
Ако се чудите къде са всички - в скайпа  Laughing
Сега е момента за голямото запознаване Simple Smile

# 85
Aко искате може и в скайпа да направим един чат, дайте да си пратиме никовете на лични. Аз се наемам ако ви се вижда по-просто.
Но предупреждавам, че става голяма говорилня  hahaha

Супер  newsm10 newsm44

Ще си направим една КОНФЕРЕНТНА и кой когато може ще пише ...

# 86
  • Пловдив
Значи в момента е конферентна - Djulichka_98 в скайпа - заповядайте Simple Smile

# 87
Идааааа, аз днес малко отсъствам, че мъжът ми е тук и се правя на ангажирана, ама сега като излезе и се лепвам за компа. Joy
Да кажа за препиването - пък който ще да чете, ние мсе на разбъркано, един път заспива сам, един път в мен, както си гледам ТВ, но вечер задължително си го оставям, то толкова работа имам като легне, че остава и да го друсам Naughty
Няма да излизаме и днес, още духа, иамх оферта от свеки да й гостувам, ама и без това ме боли глава вече... Crazy

# 88
Аз нещо не мога да си кача скайпа,ако има някой,който да ми помогне.
Иначе и ние всеки път заспиваме различно,един път с биба,друг път на ръце,трети сам си заспива.Днес няма да ходим на разходка,времето е отвратително

П.С Качих си скайпа

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 13:29 от esti

# 89
  • София
добро утро- аз докато вляза вие вече сте си направили чат и е станало добър вечер Embarassed

Монд- и моето дете не спи. Вече гоним 4 месеца ,а  вечер се събужда в 12 , в 3 и в 5 . Първо се гушкаме , после пием вода и накрая ядем. През деня се люшкаме по един час да заспим за по 10 мин. Хич не ми остава време за нищо и едвам успявам да вляза да прочета нещо. Sad

Ханна-  и на мен една аптекарка ми каза ,че се маже с крем слез 6 месеца. А каквато е беличка за разлика от майка си , не знам как ще ходим на плаж baby_neutral

Нашето бебе е правено на 24.04 или 26.04, а разбрах чак на 17.05. Вече си бях намерила адвокатка да си осиновяваме детенце- след 10 години неизяснен стерилитет и един аборт след това , поради загинал плод- въобще не очаквах че ще забременея пак. Така че слънчицето на мама сигурно ще стане голляма глезана. Embarassed

Ще се пробвам за чата ,но сигурна Сиянка ще се събуди, вече спи цял половин час Hug Joy

Общи условия

Активация на акаунт