Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Омега 3-5-9 и трябва ли да се приема заедно с други добавки?
Каква може да е причината за учестения пулс и затрудненото дишане?
Какви могат да бъдат причините за изтичане на течност в изправено или седнало положение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Омега 3-5-9 и трябва ли да се приема заедно с други добавки?
Омега 3-5-9 е хранителна добавка, съдържаща комбинация от мастни киселини, включително омега-3, омега-5 и омега-9. Обикновено се приема за насърчаване на здравето на сърцето, мозъка и ставите. Дали трябва да се приема заедно с други добавки зависи от индивидуалните нужди и здравословното състояние на човека. Препоръчително е да се консултирате с лекар или специалист по хранене, преди да започнете приема на такава добавка.
-
Каква може да е причината за учестения пулс и затрудненото дишане?
Учестеният пулс и затрудненото дишане могат да бъдат причинени от различни фактори. Това може да се дължи на промени в кръвното налягане, липса на достатъчно течности в тялото или дори стрес. В случай на затруднено дишане е препоръчително да седнете или легнете удобно и да дишате бавно и равномерно, като възстановите течностите с поне една голяма чаша вода. Освен това релаксацията и гледането на филми или дейности, които ви правят щастливи, могат да помогнат за подобряване на състоянието ви.
-
Какви могат да бъдат причините за изтичане на течност в изправено или седнало положение?
Изтичането на течност в изправено или седнало положение може да бъде причинено от различни фактори. Това може да е свързано с увеличено вагинално течение, причинено от гъбички, или дори с изтичане на околоплодни води. Въпреки това, преди да се направят заключения, важно е да се консултирате с лекар, който да проведе необходимите изследвания и да постави точна диагноза. Препоръчително е да потърсите медицинска помощ за професионално мнение и съвет.
-
Какви могат да бъдат възможните причини за учестения пулс, световъртежа и затрудненото дишане?
-
Какво представлява увеличеното вагинално течение по време на бременност?

поне така го измериха. Имаше и по- големи, даже КакаМая от близнашкия форум ( и юнска мама) спечели наградата за най- голям тумбак! Аз така и не разбрах за какво ме наградиха и каква беше тази награда на водещия! ?
Той Крум Савов какви близнаци има, да не са му 2 момичета, та за това... 
. Аз май наистина трябва да купувам дрешки от 3 до 6
Предната ми лекарка никога не ми беше казвала кг, сегашната само информативно и винаги подчертава че това са приблизителни на базата на другите размери.