МНОГОДЕТНИ МАМИ 35

• 19 076
  • 333
  •   1
Отговори
# 210
ВОИСТИНА  ВОЗКРЕСЕ!!![/center]

Свате, правилно ли прочетоха очите ми,че месиш....А снимки? А?

Много правилно прочете, но снимки - нъцки! Щото той, моя козунак и той возкресе, ама не като Спасителя, а по-скоро като птица феникс (от пепелта) Joy! Отправи се към небесните селения, където заедно с много други манджи приготвени от мен (по въглищарски), ще оплакват съдбите си! Докато убедя малката коала, че има и по приятни неща (например да скубе цветята ми), от това да виси на ръцете ми, печивото предаде Богу дух... Sad

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao newsm10 smile3521

по смешно нещо не бях чела, даже на мъжа ми го чета да се хили и той  Joy е все пак сори за козунака ама  Joy hahaha

karil не се терзай за работа. аз бях така едно време и откачих, ама то и пари и жилище нямаше та освен че навредих на детето си /бях бременна/ друго едва ли направих. в последствие и работа и пари, сега пак в къщи но този път наше си... за всичко си има време. сег ами ида да тегля буквално един шут н авсички работодатели ама и без друго скоро наработа едва ли ще ида !

# 211
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!
Включвам се за първи път във форума и приветствам всички, които са тук. От януари тази година вече си имам три момчета - на 10, 7години и на 3 месеца

# 212
  • Попово
moted welcome малко повечко инфо за първа страничка Simple Smile и снимки Wink

# 213
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!!!

НЕКА БОГ БЛАГОСЛОВИ ДОМОВЕТЕ ВИ!!!

# 214
Мама на Кръстопът,премисли добре ситуацията,по добре си роди бебето и си го гледайте,ще порасне неусетно покраи другите деца.Един аборт винаги тежи на съвестта- казвам го от ли4ен опит.Преди да родя Габи,направих аборт и то в пети месец,още немога да си го простя.И на нас ни е трудно с три деца,но се справяме и не ги лишаваме от нищо.Пожелавам ти лека бременност preggoи едно прекрасно newsm30 на финала.Бъди силна и уверена в себе си и ще се справиш  bouquet

# 215
Добре дошла moted!!!

# 216
ВО ИСТИНА ВОСКРЕСЕ !!! МИЛИ ДАМИ!!!  easter

Наистина тук винаги е весело, това с месенето и изгарянето наистина ме развесели  Joy

........................Не сме вързали финансово, но си ги обичаме и гледаме като принц и принцеси . Нямаме баби или детегледачка. Доста ми е трудно и честичко се нервя или поревавам ...НО ПЪК СЪМ ЧУЛА И ЗНАМ, че ДЕЦАТА СЛЕД ПОЯВАТА СИ СА ПРОВОДНИК \отпушват\ НА ЩАСТИЕ, НА МНОГО ПО-ГОЛЯМ КЪСМЕТ и ..НАРЕЖДАНЕ НА ЖИВОТА!! ........................................

Ние сме на същото положение, толкова много исках три деца, а сега когато ги имам някак не го оценям още или с времето се променя. Забелязвам че се нервя много и винаги го отнася по големия ми син, който е винаги покрай мен, а не трябва да е така. Сега сме решили той да започне градина, а аз да имам повече време с бебетата.

Все ви чета и винаги се зареждам с много енергия и спокойствие , как само успявате толкова време , а има и мами с по големи семейства от нашето   smile3501

# 217
Добро утро,мами!
Как сте по празниците?Предполагам ,че навсякъде е пълна къща.Аз само подреждам и мия чинии.Хем ми е хубаво,хем ми е лудница.Големите само се карат за компютъра.Добре,че и аз успявам да се вредя в някой момент.
Лек ден на всички!!! babydust7

# 218
  • Варна
Честито Возкресение Христово! Нека светлина и любов изпълва домовете ви, да сте здрави и щастливи!   newsm51

Мили многодетни мами,

Приемате ли нови членове? Вече и аз мога да отправя с гордост моята кандидатура. Ето "документите" ми за одобрение

Рожбичките ми са:
1.Елена - родена на 27.03.1997
2.Никола - роден на 30.11.2001
3.Невена - родена на 15.04.2008

# 219
Во истина воскресе!
Страхотна компания сте, момичета!
Не мога да ви се нарадвам на взаимоотношенията!
Ние уж нямаше да празнуваме православния Великден, обаче след случката на Разпети петък (буторясах се с колата), реших, че е редно да хапнем козунак и да се чукнем с по едно яйце.
Така празнувахме ние пикник
Ясмина, добре дошла. Страхотни "документи"! Малкото цветенце да ти е живо и здраво!  bouquet

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 18:16 от Вечерница

# 220
Добре дошли на Мотед и Ясмина! Документите са добре подготвени, ще ги разгледаме за одобрение на парламентарно заседание! Мотед, ти документ имаш ли? Hug Hug Hug

Днес беше денят за довършителни работи, ама само още повече ми разбъркаха къщата... Дано вечерта е по мъдра от сутринта, щото утре заминаваме!

# 221
Христос Возкресе, мили мами! Пожелавам мир в домовете и светлина в душите ви!

И едно великденско зайче от мен Simple Smile)) Със специално пожелание към мама на кръстопът догодина по това време да видим нейното зайченце Simple Smile))

# 222
их какво сладко пуловерче  Grinning то и бебето де  Grinning аз пък не се сетих да дам на бебока яйце ама тя кака му всичко изпочупи  Crazy стелче вие не сте ли на катерино или се завърнахте? ние чаааааак ктая на август ще ходим в гърция с Ема. дотогава май няма къде.

# 223
Добре дошла ясмина!!!МНого хибави дечица.Да са ти живи и здрави. babydust7

# 224
Добре дошли на Мотед и Ясмина. В пълната къща винаги има място за още един.  Hug

Ясминка, радвам се да се срещнем и в тази тема.    bouquet
При нас, априлките, май има и други многодетни. Сещам се за veni-b и ВаняМ. Пропускам ли някого?

Общи условия

Активация на акаунт