МНОГОДЕТНИ МАМИ 35

• 19 074
  • 333
  •   1
Отговори
# 225
Добре дошла и от мен, Ясмина Simple Smile) Големи са ти сладурчета. Абе как го правите този номер с разнополовите деца? Татковците ли сменяте, що ли? Simple Smile))

Анайсче, заминаваме на 1 май на Катарино. Ако сме здравички де, че вече не знам. Иначе сега в петък оперираха Косето от трета сливица и си останахме тук.

Използвам случая много да ти благодаря за препоръката за 100 грама сладки, страхотни бяха козунаците Simple Smile)) И сладките Simple Smile))

# 226
Абе как го правите този номер с разнополовите деца? Татковците ли сменяте, що ли? Simple Smile))

И аз откога ги врънкам да ми кажат, ама не! Държат тайната за себе си Crossing Arms Освен това искам 100 процентови гаранции, защото е ясно, че рекламации не могат да се правят Wink

Добре дошли на новите мами Hug

Ясмина, `документите` ти са много, много красиви. Да са ти живи и здрави! И много хубаво си им подредила имената, с вкус и мелодично!

Вечернице, ти пък какви ги вършиш в неподходящо време ooooh! Внимавай много и се пази Hug

# 227
Добър вечер от мен. Благодаря за топлото посрещане в страничката на многодетните. Разбира се, че имам и аз "документи":

Сядам чак сега на компютъра, защото просто до мен малко остава ред, въпреки, че у нас имаме 3 компютъра вече. Батковците само ме врънкат да играят на компютър. Ние гледаме да ги ограничаваме, защото иначе няма ставане от там, а мозъчетата и психиката им заминават. Като добавим и всичките екшън филмчета по телевизията - ужас. Покрай всичко това аз самата наблюдавам как започват да стават агресивни един към друг и така се изнервяме само взаимно - те нас и ние тях. Осъзнавам го, но действителността е тази и никой от нас не може да я промени.

# 228
  • София
ХРИСТОС ВЪЗКРЕСЕ!
Мили мами,да са ви благословени семействата!

Аз нещо не мога да се вредя от Пепи на компа  newsm78 когато той отстъпи мястото,аз вече съм заспала  ooooh!

Добре дошли на новите мами с красиви деца!   bouquet  bouquet  bouquet

Честито на всички,които празнуваха предишните дни  Hug Hug Hug

Мама на кръстопът, и аз като всички преди мен,ще те насърча да си родиш и отгледаш новото благословение.

# 229
ха ха елате да питате нашия тати как стават различни бебоците  Joy ако трябва да съм честна татито предпочиташе и второто да е момиче и бая се надяваше ама още в 14 седмица му охладиха мечтите. но сега да видите какви горди физиономии прави и как разправя че има и син  bowuu обаче никога досега не съм видяла тази любов в очите му като гледа бебето,  която се появава когато гледа Ема. като я родих в болницата са му дали да я види и той и е пипнал ръчичката и мисля че оттогава се побърка  Crazy Grinning
за 100 грама сладки са им чудесни нещата поне повечето, но да не се прецакате да си поръчате торта за РД. на външен вид е невероятно красива но вътре пълнежа в ужасен  Naughty
сега мойта госпожица пак маже едни яйца  Crazy от няколко месеца чака велик ден именно заради това а и да изпочупи наличните яйца в къщи. разправя на всички че била страховитка /сама си е измислила думата/ която боядисвала яйца. сама незнае колко точно го е измислила  Party сега викам на бебока ау че си хубав маймун, а тя се обажда че не бил маймуна защото нямал опашка  Grinning вчера баща и и казва че цялата се е оцветила в бои, а тя му обяснява че не била яйце  Shocked  Grinning и те такива ми ти работи при нас, много ми е забавно с децата   Hug

# 230
  • Варна
Благодаря за топлия прием!  Hug  Hug  Hug

Пролетната фея И на мен ми е изключително приятно да се видим тук.   bouquet От априлките с три деца се сещам още и за cayman и nino4i (ей къде се загуби тая жена  newsm78 )

Stella Maria чудесно зайче!
 Сега третият път таткото беше сигурен, че е "направил" момче, и нещо взе да ме съмнява, че разчита на случайност, ама той си настоява, че си работи "по тайна метода".  Joy

Всъщност аз бях инициаторът за третото бебче, беше си ми мечта отдавна. Добре, че таткото се нави, такава радост ми е малката. Сега благодаря на милото, че прие идеята, не можем да си представим, че нямаше да я имаме тази прекрасна Невенка.  Simple Smile

# 231
ети ме и мен.Така КАКТО разбирам проблема при всички тези дни е дореждането до компютъра.Ама аз изпратих каката с мъжа ми на работа ,а баткото и беба са с мен.ПОне няма да има скандали за мястото пред комп.
Само аз не съм сложила снимки на децата.Незнам как и сега нямам време да разучавам.Но обещавам - фотографии ще има .
http://www.vbox7.com/play:30b57971 Това е едно клипче на малката ми щерка .

# 232
Честито Възкресение Христово! Много здраве и щастие в домовете ви! easter

Добре дошли на Ясмина и Мотед! Големи са сладурчета дечицата ви!   love001
Подкрепям съветите на другите мами към Мама на кръстопът!  Надявам се да се вслуша в тях! Hug

Ние се завърнахме от македонско. Много хубаво беше, но нямам снимков материал, щото забравихме фотото. Имам само една много сладка снимка на моб.тел. - на тримата ,как галят едно зайче, но няма как да я кача, щото нямам.... нещо си.

Вдругиден пък ще заминаваме за видинско. Много добре ни се отразява да ходим натам насам.

Весели и приятни празници на всички! Two Hearts

# 233
Христос Воскресе мили мами! Hug
ето ме - завърнах се от странстване тези дни. Програмата беше тежка...и определено днес не ми е най работно...обаче, няма начин - много задачи чакат!
Затова влизам да ви поздравя и да ви кажа че все пак боядисах яйцата Mr. Green Joy
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5716246
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5716243
е, не останаха здрави
Яни беше много ентусиазиран и държеше да чука всички яйца... та още на другият ден нямахме здрави...но да ми е жив и здрав. Освен това сигурно е единственото бебе което "безсъвестните" му родители го заведоха на църква в 1,30 да види "дядо Попо" Hug това последното е от речника на Яни. Mr. Green Дядо Поп обаче е наш приятел и той много искаше да отиде при него... ooooh!
ето и вчерашният почивен ден с приятели на ранчото Mr. Green
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5716782
и да не си помислите че не сме ги използвали и за работа  Mr. Green
и за интериора някой трябва да се погрижи все пак
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5716785
а който си има трева...да си я коси
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5716789
баба и да не ще да бави...щом е дошла - няма отърване Mr. Green
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5716787
и така...
в общи линии това са нещата Hug

# 234
Христос воскресе и от мен!Иаз като всички останали май трудно ще се докопвам до компа,но поне ще се опитам да ви чета.Великден изкарахме при свекъра и свекървата и не помня откога не съм мързрелувала така.Три дена ядене,търкаляне-голем мързел Laughing А  колко козунак изядох ooooh! имам чувството,че за цели 37 г. не съм кусвала толкоз.Докато родя това бебе сигурно ще стана  261uu Желая ви весело изкарване на следващите почивни дни.

# 235
Здравейте майчета  Hug
При нас продължават веселите Великденски празници.....
Гледам на първа страница , днес и у ЗлатоПерка има специален празник ....Да е жив и здрав Димитър ! А Перката търпи голяма критика ...забрави ни Sad
Великден ни донесе много нови мами-ДОБРЕ ДОШЛИ  bouquet а документите им просто ме разтопиха .....
Юленце ,тоз великденски панер много ми хареса....аз и за шише си правих устатата................
Моичките не слушат ...а и пак ще имам гости затова за сега ви желая приятна вечер

# 236
Честито ви Возкресение Христово,мили мои приятелки!

Добре дошли на новите мами! Да са живи и здрави празнуващите тези дни!

Ние направихме вълнуваща българска великденска среща и още не мога да си почина от емоциите! Изкарахме повече от прекрасно! Цък

Утре ще спим вече в новата къща и не знам колко време няма да имам Нет...
Заредих се с хубави снимки,сладки дечица и красиви яйца!Знайте,че ви обичам и мисля за вас! Hug Heart Eyes Hug

# 237
Честити ви Светли празници!
Добре дошли на новите майчета!
Изглежда не само у нас добирането до компютъра по време на ваканция е мисия невъзможна. След подготовката и празнуването на Великден, вече сме на вълна подготовка за заминаване на зелено училище, която влючва активирането на карта и обучаване как се набира мобилен телефон. Казвам на малките веднага щом пристигнат да ми се обадят. Малката щерка опита един-два пъти да се обади и след като не ́и се получи, ми казва "мамо, не се притеснявай, ако не се обадим веднага, не че сме стигнали, а не можем да се обадим". Grinning Вече се справят и непрекъснато пращат стрели насам-натам.
Колкото до правенето на деца от различен пол, то народът си го е казал - сам човек толкова може.  Grinning
Тези дни ще гледам да кача и аз малко документация, че да не ми отрежете достъпа до темата.  Grinning

# 238
  • София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!
Нека имаме само любов и добрина в сърцата си!!!

# 239
Честито Воскресение Христово, момичета!

Нека всички бъдем по-добри, по-смирени, по-жертвоготовни.

Приятно изкарване и на оставащите почивни дни

КаНиМа bouquet

Общи условия

Активация на акаунт