МНОГОДЕТНИ МАМИ 35

• 19 077
  • 333
  •   1
Отговори
# 195
                                      ХРИСТОС ВОСКРЕСИ!

,  ПОЧЕРПЕТЕ СЕ ЗА МОЕ ЗДРАВЕ.ДНЕС СЪМ ИМЕННИЧКА, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС.ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКЪТ!

# 196
                                      ХРИСТОС ВОСКРЕСИ!

ВОИСТИНА  ВОСКРЕСИ!!!

Честит Имен Ден на Велина и на всички деца - Албена Изабела  на MegiX, и на патерица Embarassed на Верен, мами, бащи, които в днешния ден имат повод за празнуване! Живи и здрави бъдете!

Свате, правилно ли прочетоха очите ми,че месиш....А снимки? А?

Мама на кръстопът...преди мен мамите много хубаво са ти казали всичко! Подкрепям! За Живота съм! Не се отказвай така лесно...Животът е борба, понякога много трудна, но резултата е сладък, мил и без цена!

Момичета, днес се намръзнахме едно хубаво на Рилския манастир. Надишахме се на чист въздух, посетихме заведението зад манастира(има бременни дето не искам да дразня....), понамръзнахме край реката и открихме,че на поляните са напарвили маси и пейки за удобство на тези, които са на пикник...- чак да не повярваш. Дори имаше дървени къщички, люлки.. - въобще - гледаш и не вярваш на ушите си!

Имаме още 2-3 седмици на пазара, търсим, но се  Praynigза нас......

Реката, която минава покрай Рилския манастир - буйна и пълноводна
Много приятно ни изненада къта за отдих под Манастира
Пейки и маси има покрай реката, лятото сигурно е супер да си там.....
Имаше дори люлки и пързалка
За Национален парк Рилски манастир
За съжаление, независимо от всички усилия полянките да са с добъ … о ние имаме вина!
Манастира - от непопулярен ъгъл
Част от стенописите
Част от стенописите
Част от стенописите
Част от стенописите
Частица от красотата на Рила планина
Таткото с децата
Помолих един мъж да ни снима, той се оказа чужденец и учудено ми … и без екстри.....
Снимка, която не е за бременни
Децата
Аца
До чешмичката в двора
Ревливият Йоан.. - не му разрешихме да вземе монетите от чешмичката

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 01:44 от Мама Цоцоланка

# 197
  • Попово
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ  Hug

# 198
# 199
 easter easterХРИСТОС ВОСКРЕСЕ easter,4естит имен ден на Велина   bouquet.Отдавна не съм влизала тук,но сега ще ви из4ета smile3529.Весел празник на вси4ки easter

# 200
Velina70,честит рожден ден !Бъди много щаслива,обичана и красива!
Христос Воскресе!

# 201
христос воскресе !

прекрасни снимки !

# 202
Христос Воскресе!!!

# 203
  • Варна

Христос Воскресе!
Нека светлината на неговото воскресение да дари живота ви с много топлина, нежност и разбирателство. В къщата ви винаги да има здраве и любов!

Честит празник Велина!

bouquet

# 204
 Честито Възкресение Христово! Да се възродят душите ни, да се възкресят мечтите ни и да се изпълни живота ни с много любов!
Честит празник, Велина! Да се слави името ти и с гордост да се предава на внуците, а ти да водиш хорото на сватбите им!   bouquet
Мамо на кръстопът, прегръщам те и ти изпращам цялата си положителна енергия  Hug Убедена съм, че ще вземеш най-доброто решение за теб и семейството ти  Hug

# 205
ВО ИСТИНА ВОСКРЕСЕ !!! МИЛИ МАЙКИ И ЖЕНИ!! вие сте най-силната част от човечеството, защото забравихте себе си в името на Любовта. Така всъщност вие се превръщате самите в Любов... И понеже знаем, че БОГ е Любов - вие носите БОЖЕСТВЕНОТО В СЕБЕ СИ!!!

ПОЖЕЛАВАМ НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!!! НА ДЕЦАТА ВОЛНО ДЕТСТВО!!

Мама на Кръстопът,
аз съм с три деца, третото от втория ми мъж. Ако за нещо съжалявам, то е че съм губила години за да имам трето. Не сме вързали финансово, но си ги обичаме и гледаме като принц и принцеси Mr. Green. Нямаме баби или детегледачка. ДОста ми е трудно и честичко се нервя или поревавам ...НО ПЪК СЪМ ЧУЛА И ЗНАМ, че ДЕЦАТА СЛЕД ПОЯВАТА СИ СА ПРОВОДНИК \отпушват\ НА ЩАСТИЕ, НА МНОГО ПО-ГОЛЯМ КЪСМЕТ и ..НАРЕЖДАНЕ НА ЖИВОТА!! Снощи на ВЕнета в Горещо , един отец каза ЧЕ АБОРТА Е УБИЙСТВО, и голям грях. АКО го направиш и искаш прошка - ще ти бъде простено обаче, така че НЕ СЕ ДЕРЗАЙ В ТОЗИ РЕД НА МИСЛИ.. Но ако оставиш детето, мисля че ще се намерят начини да продължите напред в семейството. БОГ обича смелите и им подава ръка!! МИСЛЯ, че каквото и да решиш, ще бъде правилно!!! ...Какъв по-голям подарък за ВЕЛИКДЕН!  Hug

# 206
Снощи на ВЕнета в Горещо , един отец каза

А този отец Иван ми е любимец....Много, много хубави неща каза в предаването...Дано някой ги е чул обаче.......Представяте ли си...човека учи децата на труд, а те идват от полицията и учат децата да роптаят, когато трябва да мият чинии напр. Стотинка не е искал от държавата, обаче тя го спъва както само тя си знае.........Много умни приказки каза, вкл. да и за аборта.....

# 207
Христос Воскресе! Нека светлината на Неговото Воскресение озари живота ви! Много здраве и благополучие !

Момичета , заповядайте.... ей тъй се справихме с яйцата и курабиите

Честито на всички именници!!!

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 13:44 от Тъща 3

# 208
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!
Нека има здраве, щастие и любов в домовете на всички ни! И всичките ни дечица да растат здрави, весели и послушни.

# 209
ВОИСТИНА  ВОЗКРЕСЕ!!![/center]

Свате, правилно ли прочетоха очите ми,че месиш....А снимки? А?

Много правилно прочете, но снимки - нъцки! Щото той, моя козунак и той возкресе, ама не като Спасителя, а по-скоро като птица феникс (от пепелта) Joy! Отправи се към небесните селения, където заедно с много други манджи приготвени от мен (по въглищарски), ще оплакват съдбите си! Докато убедя малката коала, че има и по приятни неща (например да скубе цветята ми), от това да виси на ръцете ми, печивото предаде Богу дух... Sad

Общи условия

Активация на акаунт