"Монтанските деца щастливи,са като писани яйца красиви"

• 10 442
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Петя,къде да пратя снимки,че аз съм от 2-3 дни във вашия форим и не знам къде да пратя снимки

# 91
Биси,видях те преди ден-два,не помня точно,покрай Аско-Деница,беше с една жена,аз ти махнах с ръка,но ти не ме видя,а бях малко по-далеч за да викна.
beni_f,привет и от мен! Grinning
Майчета,влюбих се в тази песничка,ако не сте я слушали,чуйте я,много е приятна.
http://ak-triada.ee/playcast/

# 92
Мами,лека вечер от мен,че ще лягам,че ме чака двойно ставане тая нощ и да поспинкам малко.Утре пак ще си пишем.

# 93
bubitka  smile3521бебетата са невероятно сладки ...браво....да са ви живи и здрави да ви радват много smile3501Ками да бях по центъра онзи ден ...ама smile3555извинявай несъм те видяла ...аз съм си такава smile3507 Joy

# 94
  • София , Монтана
bubitka бебета ти са много сладки.Ако ти е по удобно сложи линк на снимка от албума ти а аз ще си  я сваля.И емайла ми е: petia_ga@abv.bg Ти къде каза че си учила,защото видях че сме наборки.

# 95
 newsm78Забравих Деси обади се да се видим като си дойдеш...ако не си тръгнала и вече е късно Sadпиши ми на лични да ти изпратя номера на мобилния си тел.

# 96
bibitka,много са сладки дечицата ти.Да са ви здравички и много да ви радват Hug.Между другото Натали ,като име много ми харесва и дори мислех да кръстим щерката така,ама в последният момент решихме да е Полина.
bisssy,добре завърнала се при нас Grinning.
Добре дошла на beni_f welcome

# 97
totomaniak да те питам какво стана с рождения ден?? Правихте ли го, къде и хубаво ли беше??

# 98
Здравейте!Благодаря ви за милото посрещане!    bouquet
Бубитка - много са сладки госпожиците!
Петя, да познаваме се. Кажи как е работата?Виждам , че кукличката ти е била болна ти болничен ли бе?Сега по-добре ли е детенцето?Нашия директор маи ще става директор на друг клон и ме подпитваха дали не мисля да се връщам, но аз им казах, че няма кои да ми гледа детето.
Ето снимка на нашата малка принцеса: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=232895&photo=31.
 Hug Hug Hug

# 99
Здравейте,мами.Много се раздвам,че харесвате моите сладуранки.И аз много си ги харевам,а за татко им да не говоря...той е влюбен в тях.
Петя,учила съм в Бойчиновци средното си образование,а висшето във Велико Търново.Ти къде си учила?

http://www.album.bg/ilianka_natali/images/3485197/

# 100
Добро утро момичета!!!Времето днес май ще е гадно и ще ни прецака разходките Crossing Armsа така ми се излиза а и имам доста работа да свърша ...но и утре е ден Grinning.Кичо как е Поли оправи ли се аз онзи ден тъкмо ти пишех за температурата да дадеш Хексалгин и ми спряха нета....умрях от яддд.

# 101
Биси като се приберем ще пиша Peace
bubitka заповядай в близнашкия форум baby_neutral baby_neutral

# 102
Мами,не мога да намеря акта за раждане на дъщеря ми,а трябва да подам молбата за детските.Ако не го открия,ще ми издадат ли нов и в общината ли?

# 103
Здравейте.
Камелия в общината ще ти издадат дубликат.
Петя аз съм родена на 14.10.1979,а Албена на 20.03.1983 г.

# 104
Понеже сме в тема на загубените.... Joyкажете ми вдруги ден сме кръстници на кръщане  newsm78а моя мъж незнае къде му е кръщелното  ooooh!от толкова ремонти и местене и смяна на мебели вече ми идва до гуша Mr. Greenако не го открие ...какво се прави Embarassed smile3527Продължавам издирването.... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт