"Монтанските деца щастливи,са като писани яйца красиви"

• 10 449
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
beni_f  какво се е случило с февруарката, която е загубила бебето си??? Прочетох всичките й постове и просто не мога да повярвам... единия ден детето е било добре... а на следващия.....  тя никъде не казва какво е станало.... не е боледувало.... Мойто бебе е с месец по-голямо... от вчера, откакто научих седа и го гледам и не мога да повярвам.... ей така от нищо.... Четох всичко, което е написала, мислех, че е било болно.... но не е.... Не може да е истина, не може така без причина....  Sad

# 106
stelt - много набързо е станало всичко.Да не е боледувала и предния ден даже са били на консултация и Злато писа , че всичко е наред . Cry Незнам много внезапно защо и как се е случило незнам, но доста си поплаках,като прочетох, много ми е тъжно newsm45

# 107
 Cry  и аз прочетох темичката и много ме натъжи  smile3518  как може така изведнъж ...  Cry   

нека почива в мир малкото ангелче  Flowers Rose 

# 108
bisssy,Поли се оправи,но температурата се е дължала не само на зъбките,ами имахме и възпалено ушенце,което лекувахме с капки.За сега сме добре.Радвам се,че си се сетила за Поли Hug.Според мен при загубен акт за раждане се издава дубликат.Между другото,аз бях кръстница на една приятелка,ама не са ми искали кръщелно,ама ти за по сигурно си го потърси и вземи.Я ми,кажи след като ще си кръстница какво се купува за детенцето newsm78
Ле-ле,колко мъка има по този свят CryНека малкото ,ангелче почива в мир Cry

# 109
  • у дома
Биси,ако си намериш твоето свидетелство -ставай ти-Петя няма да се разсърди...
Иначе не си спомням попа искаше ли го или не,само знам,че трябва да е кръщаван,ама и за не си спомням да са искали на кръстницата ни нейното...

# 110
Здравейте на всички.Добре дошли и от мен на новите мами  HugДечицата наистина са ви много сладки на всичките. Peace                                                              

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 19:01 от mih06

# 111
Хора на Монтанска територия сме вече  Peace

# 112
Да, beni_f много е гадно... аз заради нея влязох в "родители преживели загуба" и се хванах за главата....  ooooh! Как може такова нещо.... особено темата за Бургас ме втрещи...  Shocked Мисля си, че не може да е само от лекарите... там и Нефтохима има пръст... не може през ден да има мъртвородени бебета и всичко да е лекарска грешка... Завършила съм екология и за мен Нефтохим е главния виновник за страданието на тези момичета....
Десита добре дошла... Ще се видим тези дни, само малко да е по-топличко, че малчо не може да го изведа сега, а на теб не знам дали ще ти е удобно да дойдеш до вкъщи....

# 113

--------------------------------------------------------------------------------

totomaniak да те питам какво стана с рождения ден?? Правихте ли го, къде и хубаво ли беше ??Здравейте и от мен .Мисля че мамата от София се отказа да празнуват в нашия град.Просто честно да ви кажа обиколих доста заведения и сладкарници и останах разочарована. ooooh!
Добре дошли на новите мами   bouquet
Много красиви близнета-да са ти живи и здрави Hug

# 114
Стеле, ще се видиме като се оправи времето, доста си ми далече, а и ще ти обърнеме къщата надолу с главата Crazy Нямам търпение да видя Деян Hug

# 115
Кичо и на Иванчо му капваме капчици и той е с възпалени ушенца Hug възможно ли е от зъбките още немогат да избият...ужас...горкото ми бебче ...и е един мрънкав и само иска носене без ръце останах че е 10-тина килограма... WinkА относно кръстничесвото  Peaceна първо място поважност е на кого ставаш и с какви претенциии е (че един път се напатих ).Разбрали сме се съвсем по човешки кой каквото му е удобно и възможно да вземе  newsm78 мисля че ще стане чудесен празник и детето да се радва е по-важно.Спокойно Кичо не е толкова страшно мислех си че са повече разправии- почти сме готови  Peaceостава ми кръстчето да изберем и вземем но мъжо сега покрай Великден има много работа та може и в събота да свършим тази работа Rolling EyesА аз несъм кръстена Светле иначе знам че няма проблем  WinkДеси дано утрешния ден се окаже по-хубав и преди кухнята или след нея може да се видим  Hugестесвено ако имате възможност...

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 19:21 от bisssy

# 116
Десита, майка ми иска покрай Великден да отидем с бебе до Младост на обяд... Ако е хубаво времето ще отидем с количката, но ще ти пиша предварително... ако не друго можем да минем покрай входа ви за 5 минутки... Утре сигурно няма да мога да изляза, защото един човек идва вкъщи да лепи плочки и не можем да го оставим сам...

# 117
Стеле няма проблем, ние ще сме тук до 5-6 май. После след месец време пак сме на линия за около 2 месеца, така че ще се виждаме доста.
Биси, ако е хубаво времето ще поизлезем преди обед с количката, ако не - като се оправи.

# 118
 Hugлелееее 7 гости ни разглеждат темичката

# 119
мнооооооооооооооооого  е интересна  Mr. Green 

Общи условия

Активация на акаунт