"Монтанските деца щастливи,са като писани яйца красиви"

• 10 452
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
Хайде на среща след обяд в събота или неделя, искате ли.....

Утре ще ходим към Монтана, но там нямам интернет, и ще държа връзка със Svetlaem:)

Петя, ти там ли си вече Hug

# 121
  • у дома
В събота на обяд сме на детски рожден ден,но за следобяд става...
Ако другите не искат ние с теб ще си се видим...ако е хубаво времето хайде до Слънчевата,а ако е лошо в сладкарницата с детския кът...ама ти ми имаш номера ,така че ще звъннеш и ще се разберем.

# 122
Момичета да се похваля Simple Smile.
Вчера цял ден месих козунаци и станаха страхотни (рецептата взех от форума)
Малко ги поигорих,но като за първи път съм доволна от резултата. Peace
А и друго си е да ти заухае къщата на козунак преди великден  Simple Smile
Ето и снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240148

# 123
Тотоманиак аз също правих един опит по тази рецепта и станаха супер  и утре мисля пак да меся дано да се справя.Твойте козунаци са станали също много хубави.

# 124
Нищо не казвате,някоя от вас боядиса ли вчера яйца?А козунаци правите ли,кажете?
Аз боядисах 13 яйца,че баба ми искаше да има готови за събота,затова,а в събота ще боядисваме повече.
Това го написах и след това разбрах,че има нов отговор,но няма да го трия.
Прогнозата за времето не гледах,но ми казаха,че до вторник щяло все да вали,а бяхме решили да отидем до село за няколко дни,но ще видим.

# 125
Тотоманиак,много вкусно изглеждащи козунаци си направила. smile3501
Мисля в събота да се опитам и аз.Правила съм веднъж,преди години и стана хубав,надявам се и сега да успея. Praynig

# 126
Благодаря ви момичета Hug
Стискам палци и вашите да станат хубави Peace
Време за яйцата не ми остана ,но в събота ще се мацаме няма как............... ooooh!
Весели празници ви желая  Hug

# 127
Момичета тъй като сме заговорили за козунаци, ето този го правих преди седмица http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227193&photo=11     bouquet

# 128
 smile3501Браво момичета справили сте се чудесно-изглеждат доста апетитно на останалите newsm10успех .Няма да крия че в тия работи съм доста боса та ще си остана с гледането Shocked JoyА яйица ще боядисвам в събота на село че с тия две деца ...няма да отмия боята до другия Великден...ухааа нямам търпение yesyes

# 129
Ще боядисваме яйцата утре,че съм на работа и нямах време вчера.
Нани м и твойте козунаци са станали супер,а какви конци само не е истина БРАВО на теб.

# 130
Ние също ще боядисваме утре яйца,а за козунаците,както bisssy вече писа,аз също съм боса в това отношение,за това ще си остана и аз с гледането и ще трябва да си купя.Мацки,козунаците ви изглеждат много вкусни направо сте страхотни. Peace

# 131
Боже, момичета, наистина ли месите козунаци Shocked Браво на вас, как имате търпение и нерви. Аз съм такава хаймана, всяка свободна минута съм навън, изобщо вкъщи нищо не ми се прави /изключая висенето във форума/.

Аз обикалям магазините да си избера козунак, който ми харесва на външен вид  Peace

И яйца не ми се боядисват, абе въобще мързел съм си аз, ама и виновна не се чувствам Mr. Green

# 132
Здравейте момичета!
Страхотно изглеждат козунаците, браво на вас!Аз козунаци няма да правя, но за сметка на това ще боядисвам яйца. Laughing
Ето вижте сестра ми ioni79 каква сладка питка бе направила на погачата на мойта кукла : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=232895&photo=14  това най- вляво.
Приятен ден на всички!!!

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 11:25 от beni_f

# 133
Нани,страхотен е и твоят козунак. smile3501
Бени,на теб ми се отваря началната страница на снимка.бг.

# 134
Нямам време да меся козунаци, но утре определено ще боядисваме яйца easter

Общи условия

Активация на акаунт