Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за пътуване с дете под 2 години?
Какви са препоръките за пазаруване на дрехи и играчки за бебета в САЩ?
Какви са изискванията за училищата в САЩ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за пътуване с дете под 2 години?
-
Какви са препоръките за пазаруване на дрехи и играчки за бебета в САЩ?
-
Какви са изискванията за училищата в САЩ?
-
Какви са страничните ефекти на ваксината MMR и какви документи са необходими за пътуване с дете под 2 години?
-
Какво е мнението за карате за деца?
, вчера подочух нещо за смяна на честоти или друго, но пусто не внимавах, някой да знае нещо по въпроса?
Оправи ми настроението за днес, тъкмо се бях вкиснала, че ми откраднаха обувките от количката на детето, докато отивах да ги платя /само един номер имаше 9/ Е, бяха щедри да ми оставят капака на кутията.. А Ноли го гледах сто пъти как се търкулна в леглото, много е забавен
Такава съсредоточена заетост, здраве му кажи. Страхотен рожден ден, тои изгледжда много щастлив.
Но комент с една дума.

. На Плами ще му слагат на 8 май и направо ще полудея
Тандури, ако може и на мен ми препрати
. Сега пак се матнах на върбите, ама аз съм си виновна, като започна да го мисля 
а те сладураните облечени в зимни дрешки. Патка с патка голяма съм. Красавици си имаш да знаеш 

салон е близо до нас, а не ми се мятат крачоли на по- далече
Хубави кичури, добра подстрижка и сешоар, цената не ми хареса, ама се преживява. 
Куклите на Мидълтън ка4ествени ли са? 
... и освен това физическото развитие на децата е различно и не е белег за нищо, освен когато не е силно изостанало (мисля, седенето трябва да стане до 9 месеца
, че Изито ще ме линчува
Засега съм във Варна, дойдох малко тук за да ми помагат наще с бебето. Май съм пропуснала (ох откакто родих нещо ми окъся.....паметта).....ама ти докога си в София. Аз съм се букнала за УС форумската ни юнска среща, така че живот и здраве......
.....в тази връзка всички съвети за образование в УС са добре дошли, от миналите вече по този път