Септемврийчето целува мама, и денят Великден става и за двама!

• 25 442
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
еххх, как искам да съм на мястото на мама меголина, браво за маратоните ви, но и Лаци да беше пак нямаше да се спрете  Laughing чакаме те да разказваш в снимки... още повече завиждам, защото днес сестричката ми има юбилей... за което ви черпя от цялото си сърце... Меги що не се отбиете и до Коста Брава, его къде е, да я мляснете веднъж от мен  Mr. Green

Цвети, дано наистина мине леко шарката... а за колата, неприятно, но живи здрави щом сте, няма страшно  Hug

а на Марианка как гот и звучат излизанията по женски... мен мъжете ми май ще мА игнорират след време  Close

дребните са се разкашляли, а уж е пролет  Close

# 181
Дзааааак и аз! Grinning
Преди обяд заведохме семейно децата на детската площадка. Толкова рядко ни се случва напоследък, много е зает нашият тати. Падна едно голямо тичане, пързалки, пясък, кофички, лопатки... И малката героиня спи уморена. Мими пък "човърка" нещо по двора с баща си.
Меги, предполагам колко ти е мъчно за Лаци. Аз съм същата и още от сега ми е криво, че като тръгваме за Халкидики, ще трябва да оставим Веси за 3 дни... Но мисля че и ние и децата, се нуждаем от мъничко почивчица. Наслади се до край на всички "благинки" там, че утре път ви чака. Чакам с нетърпение снимчици. Grinning
Щастливка, да ти е жива и здрава сестричката! И много щастлива!  bouquet
DZ, понякога нещата се случват... непредвидено. Laughing Ама тогава са и най-сладки.
Мил@, сигурно и твоят любим си е у дома по празниците. И ви е хубаво и празнично. Hug
Целувки за всички! Heart Eyes

# 182
 EEEh Staslivke, da ti e jiva i zdrava sestri4kata, s udovolstvie bih q mlqsnala no progamata e plutna... a ude e Kosta Brava eto mai samo tova ne sme obikolili heheh , a dnes be6e den da sport po plaja i Zoo, mnogo mi haresa no se izmorih totalno, ve4e i sili4ka ne ostana v men ... mnogo kofti se polu4i s moq pazar po jenski, planirah mujete kato idat na football az da se vturna na spokoistvie i nikoi da ne me pripira.. poznaite - okaza se 4e v nedelq vsiiiiiiiiii4ki magazini po4ivat i az ostanah u doma, egati kusmeta, cqla sedmca obikalqme kato ludi i az samo si nabelqzvam ot kude da mina kato doide moq 4as i kakvo sega stana  Party egati murzelivite ispanci... ta taka stana  Crazy
Marianka, 6te te uspokoiq 4e tri dni sa mnogo sladki i nqma da ti natejat, 6te si po4ine6 , kato stane pove4e ve4e e kofti a za tri dni nqma da useti6 lipsata 4ak taka, veselo da si izkarate
 E tova 6te e t men , 6te se vidim na rodna zemq sledva6tiq put

# 183
xexe Меги, кофти се е получило със шопинга, но така са Испанците, даже повечето и Събота работят само до обяд. А където бях на остров Фуертевентура, даже по улиците в Неделя беше като във филм на ужасите - няма жив човек по улиците, най-много 2-3 човека и 2-3 коли  Crazy А тук в Португалия са малко по-добре, но в Неделя работят само до обяд.
Не се притеснявай за Лаци, дори да ви се сърди като се върнете, бързо ще му мине и пак мама и тати ще са номер 1 за него  Hug
Марианка и на мен тези семейни разходки са ми любими
Щастливка да ти е жива и здрава сестричката още дъъълги години   bouquet

# 184
Благодаря ви мацки  Hug

Меги стига беее, ясна ни е проловутата им сиеста... но поне Корт Инглес, Зара и изобщо нещо около Плаца де Каталуния нямаше ли отворено... егатиии Иначе представям си с какъв кеф очакваш срещата с Лаци...

# 185
 ha dobutro, nas ni vdigna rano rano hazqina - moi dever se pada, 4e dnes ve4e e na rabota i da se sboguvame
 Shtaslike, abe ni6to be dusha, ni magazin , ni magazinche... az takova ne6to ne sum vijdala, to biva mirzel ... ama ni6to az v4era izpolzvah vremeto da subera bagaja i sega imam 1 4as da se razpisha pone s edno ne6ti4ko, nie jiveem v edna prqka na Rabla i sum na edna ruka rastoqnie... Mr. Green Viki i do obqd mi stigashe na men, qvno pone portigalcite ne gi murzi tolkova, A brat mu na muja mi absolutno taka s razrirane vika- mi razbira se , 4e nali trqbva da po4ivat horata, hehee kva ti po4ivka, te da doidat v BG-to da vidqt po4ivka, ama na - nikoi ne 6te. Tuka e pulko s bulgari , postoqnno 4uvam bg re4.. qvno e apetitna destinaciq Ispanq
 E taq strani4ka mai 3-4 dushi ste si q pishem ama puk kato se vurnat vsi4ki ima da razkazvat, ne moi gi iz4ete6.. az kato pomislq kolko snimah , napravo me e strah kato si pomislq 6to ne6to ste svalq kato se pribera, ta taka.. aide az ve4e digam gulabite i toq ve4e 4ao ot barcelona ...  Stop

# 186
  • София
Хей , мама Меги, нямаме търпение за снимките  Wink Нищо за шопинга, важно е че си разгледала забележителностите.

Ние си кротуваме в София, снощи бяхме на гости , та до късни доби. Днес мисля да се метна в някой мебелен магазин, че детската стая още е празна. Ама какво да направя, като нищо не ми хваща окото.
Плановете ми за диети отидоха на кино покрай тези празници - много ядене, много нещо. Вчера се спретнах да направя шоколадов крем-карамел по една рецепта, дето отдавна я гледам. Та писали да се пече 1 час на 150 гр. Бре чакам 1 час - нищо. Сложих си аз 200 гр. както си знам и за 30 мин стана. Ама карамела нещо се сля с крема. Иначе беше вкусно. Но за пореден път се убеждавам, че рецептите ги пише някой, който въобще не си е направил труда да го сготви тва дето го е написал  hahaha

Хайде, приятен ви ден.

# 187
Привет, мили момичета!

Сашко е на разходка с татко си, а аз очаквам всеки момент включване от малкото човече за поредната закуска. Дани определено е загладил косъм, а днес му падна и пъпчето. Къде ли ще го хвърля?

Сашко вчера направо изпадна в истерия. Едвам го успокоих. Отдавам го на ревност. Старая се все да го гушкам и да го галя, да играя с него, но явно вчера не му беше ден. Толкова много промени му се струпаха наведнъж. Иначе с широко отворени очи следи всичко около Дани. Гали го по краченцето и го целува по главицата. Всички ми казваха колко голям ще ми се стори Сашко сега. Ама така е. Три дни го гледам и се чудя това ли е моето момченце. Толкова е пораснал за тези 12 дни под топли бабини грижи. А иначе не мога да се позная. Толкова съм емоционална и чувствителна. Сълзите ми бликат за щяло и нещяло. Адаптацията е трудна и за мен. За съжаление не срещам очакваното разбиране.

Дани ме зове, но преди това да честитя на Ирини имения ден!
Мила Ирини, с гордост да носиш хубавото си име!

# 188
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ИРИНИ!

АВИ,  прогони всички лоши мисли (  Wink хормони) Hug Като гледам усмивката ти по снимките, знам, че го можеш.

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 12:19 от tonitta

# 189
Ирини, честит имен ден!Много здраве и щастие ти желая!

Ави, големи  Hug и от мен, сигурна съм,че скоро ще се адаптираш към всичко ново!
Тонита, в един ден сме се женили Mr. Green , беше първата събота след великден и ние бързахме поради същата причина Laughing
Аз готвя,а децата са с татко им и баба навън,след малко ги очаквам и изчезвам да свърша още нещо докато ги няма фуриите Whistling

# 190
Честит имен ден,Ирини!Желая ти много здраве,защото е най-важното,успешно раждане на бебчето,много сбъднати мечти и красиви мигове да съпътстват живота ти!  bouquet  bouquet  bouquet

Ние се завърнахме след почивка за празниците,доста пътувахме,малкият вилнееше по цял ден,в хотела бяхме номер ! по счупени чаши и откъснати цветя Embarassedтолкова срам брах,но възпитателните ми мерки не действаха особено,нито наказания,нито спокойно говорене, нито нищо Sadно пък детето натрупа положителни емоции,плувахме в басейн,разхождахме се,люля се на люлки,въобще всичко беше супер,с изключение на това,че в сряда съм отново на работа и всичко започва отначало,като че ли никой професионален успех не ми носи такова удоволствие и удовлетворение,както прекараното време с Мишето,неговите игри,неспирната нежност към мен,целувките и т.н. мисля че знаете за какво говоря! WinkНаправо ми идва да зарежа всичко и да си стоя вкъщи с него и дай Боже после и друго детенце,не мога да се позная,а исках да имам кариера и засега се справях отлично Embarassed
Ави,много се радвам да те "видя",сигурна съм че на Сашко ще му премине ревността и ще си играят двамата много,мисля че всички деца в тази възраст преминават през това!Иначе ти добре ли си?По-лесно ли беше раждането от първия път?
Мама Меги,напълно те разбирам за раздялата с Лаци,но пък приключението си заслужава!И аз искам да видя Ноу К Winkамп

Ей,трябва да ставам,че иначе ще стане бой,малкият хич не ме остава да пиша,иска да слуша музика Wink
Чао и лек ден на всички засега!

# 191
Здравейте и от нас,

Ирини, Честит имен ден! Много здраве, красота и любов около теб!  bouquet
Ави, радвам се, че малкото човече расте и папка! Държанието на Сашко е разбираемо и очаквано, няма да ти е лесно, аз мисля, че моите още не са свикнали съвсем, всяко иска повече и повече внимание. А вашата ситуация е нова и за четиримката, дай си малко време и всичко ще влезе в обичайните си релси!Прегръдки от всички нас за всички вас! Hug
Алексал, все едно за моя Алекс говориш, толкова е любознателен, пипа навсякъде и прави белички често, не признава думичките " НЕ", нито спокойни обяснения, общо взето си прави неговото. Опитвала съм се да го шляпна леко по ръчичката, поглежда ме и се шляпка и той. Grinning Да не говорим, че с играчки почти не се заиграва, техника му дай, и катерене. Само мъкне разни кабели, включва, изключва,/няма на кой да се метне Wink/ обича и да чисти, като види прахосмукачката, не може половин час да я взема да чистя.
Щастливка, как са твоите, оздравяват ли?
Мама Меги, дойдохте ли си вече? Сваляй бързо снимките!
Марианка, дано по-често имате такива моменти заедно! Hug А за Халкидики не разбрах- и двете дечица ли ще оставите на баба им?

Ние сме малко по-добре. Днес водих Ивето на лекар, от вчера започна и да кашля. Четох, че това е нормално, имунната система страшно много отслабвала. Почвам да й давам Изопринозин, включително още от обичайните лекарства. Оказа се, че почва лека хрема и оттам идва и кашлянето. Иначе пъпките позавехват малко. Вече е шести ден. Първите дни имаше лека темп, на четвъртия имаше почти 39 градуса. Да не говорим за това, че има пъпки и на езика и гърлото и почти не може да се храни. Отначало мазахме с ментолов спирт, но доста я щипеше, после с Фенистил гел, който мисля нямаше голям ефект, а от онзи ден почнахме с розова вода, и отгоре поръсвахме пудричка. Това най-много помогна.
Разпитах по въпроса кога да очаквам и Алекс да се обрине, докторката каза, че в ситуация на тесен семеен контакт пъпките обикновено се появявали до 7 ден, в по-редки случаи до 14, но понеже той още бил мъничък, е възможно да има още от антителата, които съм му предала и да не се е заразил. Хем ми се ще сега да я изкара, хем ми се свива сърцето като си помисля  и той да е с шарка Sad. Незнам вече.
Ставам да посвърша, докато спят децата, т.е Ивето още не е. Отивам да завивам и приспивам Heart Eyes!

# 192
Честит имен ден скъпа Ирини!Бъди все така целеустремена и усмихната  Hug
И моята скъпа сестра днес е именничка  Grinning
Вярвам,че всички вие сте имали едни чудесни празници  Heart Eyes
Меги жалко за пропуснатият шопинг и за липсата на Лаци...но затова има и следващи пъти.Ти си напраеила най-важното ...набелязала си нещата  Grinning Ех,че ще е щастлив Лаци да ви види  Flutter Добре че имаш много снимков материал,да има и ние какво да гледаме  Grinning
bazel сподели тази рецептичка,че ми се струва привлекателна.Аз ядох един десерт с маскарпоне и ягоди.Мммм няма такава вкусотия.
alexal ,добре звучи почивчицата ви въпреки щуротийките на малкото мишле.Арен е много внимателен,чупил е неща само случайно.Но и той си пада като Алекс на Цвети по прахосмукачки,кабели...и други неща който работят с ток и бръмчат.Онзи ден видяхме навън един самолет и сега тича по цял ден с разперени назад ръце и фучи все едно излита  Grinning
Цвети каквото дойде ще го посрещате няма начин.Само дано минава леко.Прегръдки  Hug
Щастливка няма ли да навестите сестрицата ти в Испанско това лято пак?
Ави Дани е много красив и за мен е различен от Сашко поне на снимката.Сигурна съм че ви е трудно на 4ма ви да се адаптирате към новият начин на живот.Ще отнеме малко време.Всички вие сте толкова усмихнати и борбени хора,че ще скъсите тези дни на напасване.Сашко няма как да не мине през период на ревност,но дано това са само епизодични моменти.Пращаме ви много целувки  Heart Eyes
Марианка ,супер излизания имате по женски вие.Поздравления за което.В нашето семейство аз съм малцинство и се забавляваме по мъжки.Водиха ме да гребем с лодка.Много ме е шубе от подобни водни преживявания.За сметка на това Арен беше на върха на щастието си.Клатеше лодката смеейки се,опитваше сам да върти греблата ,което не бе по силите му,но не спря с опитите.Аз през цялото време се виждах как се обръщам във водата едва оцелях да слезна.
Арен е и с нова подстрижка почти нула номер.Страшно му хареса фризирането и цял ден ми показва с два пръста как реже ножицата пипа си косата и казва ;" намааа,сърши"Имам чувството че за няколко дни изведнъж дръпна в порастването.Много е комуникативен,опитва се да обяснява нещо,да показва...голяма компания ми е.Имахме случайна среща с малката госпожица Марти на Омни,която е порастнала много и е станала изключително красива  Flutter
Исках да пиша още..но ще е утре,че ме препират тук мъжете вече са се обули...Прегръдки

# 193
Ири, честит празник! Желая от сърце много, много любов!

# 194
  • Пловдив
Добро утро вече от БГ територия............... Hug
Снощи се завърнахме от слънчева Гърция и днес с удоволствие успях да ви хвърля едно око доката оправях багажите!
Честит имен ден на патерица на Ирини!

Честито и на всички днес с името Георги, Гергана и т.н.

А ние днес с моя любим съпруг имаме годишнина от сватбата и с удоволствие ви черпя:

Общи условия

Активация на акаунт