Цвети, дано наистина мине леко шарката... а за колата, неприятно, но живи здрави щом сте, няма страшно

а на Марианка как гот и звучат излизанията по женски... мен мъжете ми май ще мА игнорират след време

дребните са се разкашляли, а уж е пролет

egati murzelivite ispanci... ta taka stana 
А тук в Португалия са малко по-добре, но в Неделя работят само до обяд.
Нищо за шопинга, важно е че си разгледала забележителностите.
и от мен, сигурна съм,че скоро ще се адаптираш към всичко ново!

но пък детето натрупа положителни емоции,плувахме в басейн,разхождахме се,люля се на люлки,въобще всичко беше супер,с изключение на това,че в сряда съм отново на работа и всичко започва отначало,като че ли никой професионален успех не ми носи такова удоволствие и удовлетворение,както прекараното време с Мишето,неговите игри,неспирната нежност към мен,целувките и т.н. мисля че знаете за какво говоря!
Направо ми идва да зарежа всичко и да си стоя вкъщи с него и дай Боже после и друго детенце,не мога да се позная,а исках да имам кариера и засега се справях отлично
амп

Да не говорим, че с играчки почти не се заиграва, техника му дай, и катерене. Само мъкне разни кабели, включва, изключва,/няма на кой да се метне
/ обича и да чисти, като види прахосмукачката, не може половин час да я взема да чистя.
А за Халкидики не разбрах- и двете дечица ли ще оставите на баба им?
. Незнам вече.
!
Ех,че ще е щастлив Лаци да ви види
Добре че имаш много снимков материал,да има и ние какво да гледаме