Септемврийчето целува мама, и денят Великден става и за двама!

• 25 441
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Честит празник на всички, носещи хубавите български имена Георги, Гергана, Галя...! Да носят с гордост името си!

Стели, честита годишнина! Да продължава винаги разбирателството между вас и да сте все така влюбени, както и в началото!

# 196
Ирини, да ти се случват нещата когато ги искаш! Heart Eyesи.......късмет Grinning Побегите да с а за сърцето и да ги носиш с радост!

Ави мила, боже колко е хубаво да работят "преливниците"от емоции! FlutterЩастливка си!

Мами, радвам се че пътувате и се забавлявате. При мен не се получи точно както очаквах Wink
Целувки!

# 197
Честит празник на празнуващите днес! Да сте живи и здрави!
steli-ssd, честита ви годишнина! Желая ви много любов!

# 198
Здравейтеееее бонбонки от нашата слънчева и уютна къщурка!

Гледам, изтървала съм толкова много неща и най-вече посрещането на сладък Дани на бял свят...

Ави, да ти е жив и здрав сладура! Животът му да е пълен с много щастие и късмет, а ти много да се радваш и гордееш с двете си момчета! С Йони целуваме малкия Дани и по двете крачета! Heart Eyes

Честит празник на всички празнуващи днес - на личен ден Гергьовден и особено на steli-ssd с пожелание за много любов и здраве!

Ние още се радваме и наслаждаваме на новия си дом. Посрещаме гости през вечер и се радваме един на друг, когато сме сами.... новата обстановка ни влияе доста освежаващо на всички.  Wink Йоана си има приятелка в блока и всеки ден играят заедно - много се харесват. Попътувахме през празниците, вчера се прибрахме от кратка, но много приятна почивка в планината, край реката. Йониче изкара един много, много, много гаден вирус, както нивгаш до сега. За щастие до АБ не се стигна и като побяга малко на чист въздух, днес вече почти не кашля.
Това набързо около нас - вече ще ви навестявам по-често.
Прегръдка за всички! Hug

# 199
Здравейте и от нас!
Днес вече е работен ден,направо така се бях отдала на почивка,че сега ще ми дойде малко отгоре,но пък сега форумчето отново ще се напълни!
Фибичка,и аз изкарах някакъв гаден вирус и сега се надявам малкият да не се е заразил,защото вече втори път отлагаме ваксината Sad
dennis,честита прическа!Мен също много ме е страх от лодки Embarassedнякак си ми става лошо,така че много добре те разбирам!
Момичета,аз отивам на работа Confusedи ви оставям,край с почивката! Wink

# 200
Привет, мацки!

Ние пак сме на гости в Пещера. На Великден бяхме в Свиленград, после от 1-ви до 5-ти май в Разлог при любимата ми свеки... и сега вече съм при баба ми в Пещера до 17 май. Даная беше малко настинала по Великден но сега вече е добре. Много говори, постоянно ходи и играе, бяга, каква е тази енергия  ooooh!. Близначетата и те минаха през Пещера , те пък бяха на гости на другата баба във Враца. Малкия имаше малко премеждия, но мисля че вече е по добре. Първо го приеха в Ст. Загора в болница със силно затруднено дишане, направо гърдичките му влизаха навътре като си поеме въздух... После пък му откриха оток в мозъка (диагноза Хидроцефалия), после от там в София в "Токуда". Понеже моят чичо е лекар травматолог и хирург, само, че в Кърджали, но има много съученици и познати колеги в София... Веднага  се обади на колежка в София в Токуда и тя ги прие след 2 дена. Там се оказа, че не било хидроцефалия, ами това нещо щяло да повлияе на растежа му, нещо като джудже, но ги накарала да направят генетични изследвания. Сега им предстои да ги направят и да видим какво ще стане по нататък. Голям страх брах лично аз с това детенце... Sad Но това за ръста е най- малкото лошо което можеше да се случи, защото ако беше потвърдено и в София че е Хидроцефалия, вече е много лошо.  Сега им поискали 800 долара за тези генетични изследвания... ooooh! Tired, незнам как ще ги намерят. На всичкото отгоре и ортопедично гащи трябва да носи а не му ги слагат защото плачел, и пъпчето му е за операция и тестисите са му все още нагоре... Sad Дано всичко се нареди  Praynig. А, Митко го глрдах аз докато бяха в София с Пламен. Голям цирк беше в къщи с Даная и бебе... Постоянно му взимаше бибата и му казваше "Бебе, нама Биба"... Не гооставяше да спинка. Водих ги на разходка и двамата с близнашката количка и като заспаха и двамата се хванали за ръце и така спаха. Много бяха сладки. Ето малко снимки.

# 201
Празниците свършиха от днес сме пак с Ники сами -тати му на работа и така.
Ходихме сметки плащахме и нова Бета вземахме.Снощи нашата умря добре че Ники си беше легнал Cry
Тая сутрин веднага пред аквариума и да светвам.Къде било бети *Бети няма я* и плаче Cry Обяснявах че се е скрила и спи и се успокой. После обяснявах че е на гости при другите рибки отишла и минахме да я приберем от магазина Wink За късмет имаше същия цвят -по малка но поне неправи разлика ooooh!

# 202
DZ , големи премеждия с тази рибка!!! Wink

не съм влизала много време милички, защото компа нещо е развален, но сега поне докато сам в Пещера ще влизам честичко...

И даже прочетох за новинката на Ави, че вече си има бебче! Да ти е живо и здраво Данито и бати Сашко и много да те слушат!!! smile3525
И как е сега с две деца???

Сега ставам да пийна едно кафенце докато принцесата ми спи... Чао до скоро!  love001

# 203
Цунки-гунки на всички!  Hug
Капнала съм от умора. Бродих днес из Пловдив, че трябваше да платя екскурзията до Халкидики и за Мими, да се промени договорът и т.н. Решено е вече, ще си я вземем с нас. Трудничка е за гледане и никой не се наема. Имахме нужда от романтично пътуване само двамата, но... Може би някой друг път. Мими ще се радва. Grinning
Кузманка, сърцето ми се сви, докато четох за премеждията на малкия Пламен. Ще се моля всички притеснения да се окажат неоснователни и да се оправят всички здравословни проблеми на детенце. Praynig Една силна прегръдка от мен и много кураж и вяра!
DZ, съжалявам за бетата... Ники много се е превързал към рибките. Това е хубаво.
alexal, спорни работни дни! Как е Мишето? Heart Eyes
Фибичка, чудих се аз каде забягна ти, а то все хубави поводи.  Grinning Радвам се, че Йони вече оздравява. Наслаждавайте се на новата си "бърложка".
dennis, честито нова прическа на Арен.  Flutter Ама и вие се забавлявате чудесно. Разходка с лодка, звучи страхотно! Аз пък за срам и позор, че съм морско чедо, никога не съм се качвала на лодка и кораб... Embarassed
Налага се да ставам, че съм сама с двете кипри и пак се скараха. Crazy Прегръдки на всички!

# 204
Мари_Анка , Благодаря ти много за загриженоста... Лекарите в Стара Загора не струват пет пари, както казват хората, е  има си и изключения де, ама за жалост всеки те гледа в ръцете, ако са празни минаваш в друго разделение. Аз се наслушах на лекари и в София дето ги даваха по "Тази сутрин" с Ана Цолова и Бареков.

Лека нощ на всички!!!

# 205
Добро утро момичета!
честито на всички празнуващи - годишнини, именни дни, рождени дни, завръщания у дома и дългоочаквани срещи.

Спаси се опитва да затвори лап топа, затова с разкази ще се включа  по-късно. Изкарахме фантастично в Гърция. Спаси беше по 15 часа навън - плаж, басейни,  разходки и до късни доби таверни. Прибрахмесе късно на 5ти срещу 6ти. На 6ти цял ден посрещахме гости, опекохме яре и т.н. Вчера и днес ще реанимираме.

Мисля да водя Спаси към Борисовата градина на катерушките.

Хайде до после!

# 206
Добро утро.Хайде на кафенце

Честито със закъснение на всички именяци.Честита годишнина на Стели.Много здраве и любов на сестричката на Щастливка.
МариАнка Със сигурност на Мими ще и е много интересно и няма да съжалявате,че сте я взели.Ако не го бяхте направили щеше да се притесняваш постоянно за нея.Не бях коментирала но сега се сетих да я поздравя за представянето и в детската градина.Ще чакаме снимки от Халкидики Hug
КузманкаСъжалявам за премеждията с детенцето.А за ортопедичните гащички мисля че щом са им казали трябва да ги слагат плаче или не дано свикне Hug Относно лекарите може би ситуацията го е наложила да мислиш по този начин(не че няма доза истина)Но съм сигурна че за да станеш лекар се иска и малко поне добро сърце не само знания.Та няма как да няма добри специалисти в Стара Загора.
DZ Подтикната от историите за Бети си мисля и на моята кукличка да вземем една рибка.
 Лек и слънчев ден май няма да е слънчево но нищо неможе да ни задържи вкъщи
п.п.Ирини добре дошла.Ако не завали до 2 часа и ние ще ходим към Борисовата градина

# 207
Мил@ , то просто не могат да направят генетично изследване в Стара Загора, само в София се правят и се изпраща кръвта в Германия и се чакало 2-3 седмици.

А, за Ст. Загора, искам да кажа... Педиатърката им казва, че трябва детето да постъпи веднага в болница, от там майка ми тръгва да пита по отделенията детските, а те са само 2. В едното и казват, че няма места и няма да го вземат и в другото така, тя си тръгва разплакана.... #Cussing out Нямам думи... От там вечерта педиатърката на тръгване от работа решава да мине да види как е Пламен и когато пристига у майка ми и го съблича да го преслуша, вижда че детето при поемане на дъх му потъват гърдичките навътре. Веднага се е обадила на завеждащата детското отделение и са го приели, едвам му намерили легалце, а майка му е спала в коридора на една табуретка  ooooh!... За какво говорим. И това се случва в Интензивен сектор. После, започват мъките. На всяка визитация, като питала Ева лекаря как е състоянието на Пламен и отговаряли така: " Добре, е!", намерили му едни бучки под мишниците и се събрали 3-ма хирурзи и неможели да установят от какво са. Не било масна жлеза, потна жлеза, не са мехури, а какво са остана загадка... После, снимат го на скенер и няма лекар да разчетял снимката, ще чакате.... А, сестрите са за избиване.... Ева помолила, да  излезе пред вратата за да и подаде брат ми памперсите които е купил за Пламен. При което отговора  на сестрата е: "Какви памперси, ма ще му ближеш гъза", срам ме е мен че го пиша това, но е истината. Е искам да ми кажете това какво е. Първо казаха, плевмония, после недоразвит бял дгоб, после стеснени канали на носа.... Какви лекари само за чудо и приказ и за пример на колегите си. Искам да кажа, че отделението прилича на затвор и, че едно момиче дето лежало в стаята на снаха ми не е било яло от 4 дена, защото са от Казанлък и никой не е идвал на свиждане, а тези сестрите не я пускали до барчето, което е залепено за отделението да си купи за ядене. Е,....нямам какво да кажа просто. А, циганките миели коридорите и тоалетните и си имали ключове за самото отделение.... Значи извида е, че ако миеш коридорите и тоалетните ще си с привилегия. #2gunfire

# 208
Мил@ , то просто не могат да направят генетично изследване в Стара Загора, само в София се правят и се изпраща кръвта в Германия и се чакало 2-3 седмици.

А, за Ст. Загора, искам да кажа... Педиатърката им казва, че трябва детето да постъпи веднага в болница, от там майка ми тръгва да пита по отделенията детските, а те са само 2. В едното и казват, че няма места и няма да го вземат и в другото така, тя си тръгва разплакана.... #Cussing out Нямам думи... От там вечерта педиатърката на тръгване от работа решава да мине да види как е Пламен и когато пристига у майка ми и го съблича да го преслуша, вижда че детето при поемане на дъх му потъват гърдичките навътре. Веднага се е обадила на завеждащата детското отделение и са го приели, едвам му намерили легалце, а майка му е спала в коридора на една табуретка  ooooh!... За какво говорим. И това се случва в Интензивен сектор. После, започват мъките. На всяка визитация, като питала Ева лекаря как е състоянието на Пламен и отговаряли така: " Добре, е!", намерили му едни бучки под мишниците и се събрали 3-ма хирурзи и неможели да установят от какво са. Не било масна жлеза, потна жлеза, не са мехури, а какво са остана загадка... После, снимат го на скенер и няма лекар да разчетял снимката, ще чакате.... А, сестрите са за избиване.... Ева помолила, да  излезе пред вратата за да и подаде брат ми памперсите които е купил за Пламен. При което отговора  на сестрата е: "Какви памперси, ма ще му ближеш гъза", срам ме е мен че го пиша това, но е истината. Е искам да ми кажете това какво е. Първо казаха, плевмония, после недоразвит бял дгоб, после стеснени канали на носа.... Какви лекари само за чудо и приказ и за пример на колегите си. Искам да кажа, че отделението прилича на затвор и, че едно момиче дето лежало в стаята на снаха ми не е било яло от 4 дена, защото са от Казанлък и никой не е идвал на свиждане, а тези сестрите не я пускали до барчето, което е залепено за отделението да си купи за ядене. Е,....нямам какво да кажа просто. А, циганките миели коридорите и тоалетните и си имали ключове за самото отделение.... Значи извида е, че ако миеш коридорите и тоалетните ще си с привилегия. #2gunfire
Това е направо потресаващо #Cussing out Немога направо да повярвам че говориш за град,а не за някое малко селце.
Искрено се надявам нещата при малкия Пламен да се оправят.И май ще  е наистина по добре да дойдете в София.
Стискам палци направо съм потресене немога да повярвам чета и пак чета и незнам наистина какво да кажа

# 209
Момичета, привет!

Четох ви малко по диагонал, за което моля да ме извините, но нямам много време. Само се обаждам да кажа, че Мими е добре, оставих я  при баба й и дядо й в Стара Загора, а аз се прибрах в София да посвърша малко работа. Така че ще се видим като си я доведа, че да я видите и нея все пак каква е на мама красавица. Малко ми е чоглаво сега, отделяме се за първи път една от друга, но ... не мога да търча с нея по министерства, университети и инспекции по труда...
Ох, от една страна се радвам много за добре прекараните празници на всички, а от друга, като чета за Пламенчо и косата ми настръхва. Това е безумие, направо не е за вярване. А аз мислех да водя Мими на офталмолог и ортопед в Стара Загора (ей така за второ мнение), но ще си помисля хубаво.

Честити ви имени дни! irinii, много прегръдки за теб!
И за производните на Георги! Да сте живи и здрави!  Hug

Ще гледам тези дни да съм по-редовна в онлайн срещите!

Общи условия

Активация на акаунт