Стели, честита годишнина! Да продължава винаги разбирателството между вас и да сте все така влюбени, както и в началото!
и.......късмет
Побегите да с а за сърцето и да ги носиш с радост!
Щастливка си!

Йоана си има приятелка в блока и всеки ден играят заедно - много се харесват. Попътувахме през празниците, вчера се прибрахме от кратка, но много приятна почивка в планината, край реката. Йониче изкара един много, много, много гаден вирус, както нивгаш до сега. За щастие до АБ не се стигна и като побяга малко на чист въздух, днес вече почти не кашля.

. Близначетата и те минаха през Пещера , те пък бяха на гости на другата баба във Враца. Малкия имаше малко премеждия, но мисля че вече е по добре. Първо го приеха в Ст. Загора в болница със силно затруднено дишане, направо гърдичките му влизаха навътре като си поеме въздух... После пък му откриха оток в мозъка (диагноза Хидроцефалия), после от там в София в "Токуда". Понеже моят чичо е лекар травматолог и хирург, само, че в Кърджали, но има много съученици и познати колеги в София... Веднага се обади на колежка в София в Токуда и тя ги прие след 2 дена. Там се оказа, че не било хидроцефалия, ами това нещо щяло да повлияе на растежа му, нещо като джудже, но ги накарала да направят генетични изследвания. Сега им предстои да ги направят и да видим какво ще стане по нататък. Голям страх брах лично аз с това детенце...
Но това за ръста е най- малкото лошо което можеше да се случи, защото ако беше потвърдено и в София че е Хидроцефалия, вече е много лошо. Сега им поискали 800 долара за тези генетични изследвания...
, незнам как ще ги намерят. На всичкото отгоре и ортопедично гащи трябва да носи а не му ги слагат защото плачел, и пъпчето му е за операция и тестисите са му все още нагоре...
Дано всичко се нареди
. А, Митко го глрдах аз докато бяха в София с Пламен. Голям цирк беше в къщи с Даная и бебе... Постоянно му взимаше бибата и му казваше "Бебе, нама Биба"... Не гооставяше да спинка. Водих ги на разходка и двамата с близнашката количка и като заспаха и двамата се хванали за ръце и така спаха. Много бяха сладки. Ето малко снимки.
Обяснявах че се е скрила и спи и се успокой. После обяснявах че е на гости при другите рибки отишла и минахме да я приберем от магазина
За късмет имаше същия цвят -по малка но поне неправи разлика

Една силна прегръдка от мен и много кураж и вяра!
Радвам се, че Йони вече оздравява. Наслаждавайте се на новата си "бърложка".
Ама и вие се забавлявате чудесно. Разходка с лодка, звучи страхотно! Аз пък за срам и позор, че съм морско чедо, никога не съм се качвала на лодка и кораб...
Прегръдки на всички! 
Относно лекарите може би ситуацията го е наложила да мислиш по този начин(не че няма доза истина)Но съм сигурна че за да станеш лекар се иска и малко поне добро сърце не само знания.Та няма как да няма добри специалисти в Стара Загора.
Нямам думи... От там вечерта педиатърката на тръгване от работа решава да мине да види как е Пламен и когато пристига у майка ми и го съблича да го преслуша, вижда че детето при поемане на дъх му потъват гърдичките навътре. Веднага се е обадила на завеждащата детското отделение и са го приели, едвам му намерили легалце, а майка му е спала в коридора на една табуретка
... За какво говорим. И това се случва в Интензивен сектор. После, започват мъките. На всяка визитация, като питала Ева лекаря как е състоянието на Пламен и отговаряли така: " Добре, е!", намерили му едни бучки под мишниците и се събрали 3-ма хирурзи и неможели да установят от какво са. Не било масна жлеза, потна жлеза, не са мехури, а какво са остана загадка... После, снимат го на скенер и няма лекар да разчетял снимката, ще чакате.... А, сестрите са за избиване.... Ева помолила, да излезе пред вратата за да и подаде брат ми памперсите които е купил за Пламен. При което отговора на сестрата е: "Какви памперси, ма ще му ближеш гъза", срам ме е мен че го пиша това, но е истината. Е искам да ми кажете това какво е. Първо казаха, плевмония, после недоразвит бял дгоб, после стеснени канали на носа.... Какви лекари само за чудо и приказ и за пример на колегите си. Искам да кажа, че отделението прилича на затвор и, че едно момиче дето лежало в стаята на снаха ми не е било яло от 4 дена, защото са от Казанлък и никой не е идвал на свиждане, а тези сестрите не я пускали до барчето, което е залепено за отделението да си купи за ядене. Е,....нямам какво да кажа просто. А, циганките миели коридорите и тоалетните и си имали ключове за самото отделение.... Значи извида е, че ако миеш коридорите и тоалетните ще си с привилегия.
Нямам думи... От там вечерта педиатърката на тръгване от работа решава да мине да види как е Пламен и когато пристига у майка ми и го съблича да го преслуша, вижда че детето при поемане на дъх му потъват гърдичките навътре. Веднага се е обадила на завеждащата детското отделение и са го приели, едвам му намерили легалце, а майка му е спала в коридора на една табуретка
... За какво говорим. И това се случва в Интензивен сектор. После, започват мъките. На всяка визитация, като питала Ева лекаря как е състоянието на Пламен и отговаряли така: " Добре, е!", намерили му едни бучки под мишниците и се събрали 3-ма хирурзи и неможели да установят от какво са. Не било масна жлеза, потна жлеза, не са мехури, а какво са остана загадка... После, снимат го на скенер и няма лекар да разчетял снимката, ще чакате.... А, сестрите са за избиване.... Ева помолила, да излезе пред вратата за да и подаде брат ми памперсите които е купил за Пламен. При което отговора на сестрата е: "Какви памперси, ма ще му ближеш гъза", срам ме е мен че го пиша това, но е истината. Е искам да ми кажете това какво е. Първо казаха, плевмония, после недоразвит бял дгоб, после стеснени канали на носа.... Какви лекари само за чудо и приказ и за пример на колегите си. Искам да кажа, че отделението прилича на затвор и, че едно момиче дето лежало в стаята на снаха ми не е било яло от 4 дена, защото са от Казанлък и никой не е идвал на свиждане, а тези сестрите не я пускали до барчето, което е залепено за отделението да си купи за ядене. Е,....нямам какво да кажа просто. А, циганките миели коридорите и тоалетните и си имали ключове за самото отделение.... Значи извида е, че ако миеш коридорите и тоалетните ще си с привилегия. 
Немога направо да повярвам че говориш за град,а не за някое малко селце.