Иначе не си търсят техните играчки,каквото намерят играят си и ако някой им вземе техните не реагират изобщо.
, без коментар......... 
Пясъчник на терасата си е нож с 2 остриета.....дали няма тайно да пренесе някоя кофичка и вътре 

.

И по някое време се надигнат да видят дали някой не се кара на " детенцето " им ,за да спретнат някое скандалче

Аз тези дни съм много ангажирана - общо взето повече около сватбата и малко бизнес дела. Днес бях на фризьор, маникюр и приятен шопинг - купих си страхотна голяма чанта - става и за път и за града - много обичам хубавите качествени чанти...Взех си и един спортен панталон 7/8 с широк мек колан - като за бременни
, 2 потника, бельо и... разни кинкалерийни неща, които се оказа са ми най-неолходими. какво имам предвид! Ами това, че снощи реших да се видя финално с тоалета за сватбата - черна рокля с висока талия, от която надолу започва фин солей. роклята леко се влачи по земята - наистина много качествена изработка и много актуален модел. Та облякох си я аз и какво да видя, гръдната обиколка е порастнала с около 8-10 см!!! Сътветно при затваряне на страничния цип - ставам с нещо като смешни двуетажни гърди - малък пприплескан първи етаж и пищно извиращ от деколтето втори - отврат. та сега ще се преправя отстрани... Иначе в най-тясната част - подгръдната обиколка не съм мръднала, но на гърди... 
Аз днес точно си мислех за срещи като минавах покрай народния театър. Фонтани, безброй кафета, джаз музика на живо и няколко детски къта с парзалки, люлки и т.н. Следващата седмица съм на линия 
Поработи по въпроса - от само себе си не винаги се решава, а и ще ти напомня, че си мама на прекрасно момиченце, чието себевъдприемане в голяма степен ще се формира на база на примера ти. Помисли и затова!
Действително ги чете кой ли не... с не особено задоволство разбрах, че за това какво с еслучва с мен и семейството ми най-редовно информация оттук черпят хора, които доскоро даже не бях виждала наживо /да не говорим за познатите, с които по принцип комуникирам, но си сверяват информацията с написаното и тук/