Септемврийчето целува мама, и денят Великден става и за двама!

• 25 437
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
Цвети,ДЗ, а майките къде са през това време на децата,които ги бутат и удрят Rolling Eyes На мен ми е много неудобно,ако не го видя Ради и удари някое дете,особено,ако не сме в квартала и не познавам майките.
Иначе не си търсят техните играчки,каквото намерят играят си и ако някой им вземе техните не реагират изобщо.

# 286
Ми ка ккъде -седят си на пеиките с кафенце и цигарка Rolling Eyes
Ама аз много злобно гледам и все някои търчи да си кара уш на детето си  Confused

# 287
Ми ка ккъде -седят си на пеиките с кафенце и цигарка Rolling Eyes
Ама аз много злобно гледам и все някои търчи да си кара уш на детето си  Confused
newsm78 , без коментар.........

# 288
  • София
Здравейте мами и дечица Simple Smile
Каква среща днес? Или не съм разбрала нещо:(
ДЗ, бързо оздравяване на Ники Praynig Пясъчник на терасата си е нож с 2 остриета.....дали няма тайно да пренесе някоя кофичка и вътре Simple Smile
Стели, и Хриси вчера търча подир едни гълъби-резултата е цицина на главата, защото не гледа къде ходи и се удари в една катерушка Simple Smile
Йоанка, напълно те разбирам, нищо, че съм с едно. Благородно завиждам на майките, които си седят по пейките, а децата им кротко играят около тях. При мен това е само мираж.
Наистина, много мами не са се включвали отдавна...Вчера в парка на Св. Троица срещнахме мама Вилитра, ако не се лъжа беше ника и. В началото не бях много сигурна дали е тя, че съм я виждала само веднъж на пикника newsm78.
Цвети, ЧРД на патерица и стискам палци проблемите с Габи да изчезнат.
Кузманка, не се кахъри, моето "съкровище"  нищо като не хапва...Вече не ми прави и впечатление Simple Smile
А днес да ви се оплача-без малко да нарастне семеен скандал заради форума. По принцип пиша главно в нашата темичка. Чат-пат в другите. И вчера един познат на мъжа ми му се обадил да го пита защо плюя него и фирмата из интернет. При което настръхнах....Първо , когато писах във въпросната тема не бяха споменали име на фирма, а аз съм писала него, което не се отнася до въпросната. Но човека видял, че съм писала, какво-не го интересува...Та разтреперана викнах Мартин да прочете, като не ми вярва. После и извинения за недоразумението.....Но обица на ухото-пиша само тук, на други места чета...Много хора четат тоя форум и се злоупотребява Sad
Ехеее 5 нови отговора-вчера едно по-голямо дете удря Хриси. Намесех се и ми излиза с коментара-ми аз съм по-голям и затова го удрям. Викам не трябва ли да го пазиш, батко си. Не, и му ограби солетите на Хриско...Аз търча след него, но някои майки ще заслабнат явно...Абе не ми се започва такава тема, че....

# 289
Доника много гадно -що не се обадиш на ония да го сложиш на мястото му .Имаш право да пишеш в форума всичко което искаш Crossing Arms
А за кофичката с пясък -аз ще съм при него -няма как иначе.Инак по новините ще чуете -В центъра на Варна падът кофички с пясък Joy

# 290
Доника, какво да ти кажа - аз влязох с гръм и трясък във форума. Именно 'щото с такъв вид комуникация трудно се улавя истинското съдържание на мнението. Не виждаш човека, не вникваш внимателно в написаното, а си го интерпретираш както ти дойде и според настроението. Не е приятно, и те разбирам чудесно. Бях питана каква ми е ценностната система, що за човек съм... И честно казано не ми беше приятна даже само мисълта, че някой (когото дори хич не познавам) мисли, че съм идиот, щото съм рекла нещата по различен начин, или просто той не ме е разбрал.  Но аз продължавам да пиша така или иначе. И го правя там, където ми е приятно - тук и по-рядко другаде. В някои теми просто не мога да се впиша (или ги чувствам като затворено общество, в което други не се допускат, или ако се - е трудно, или приличат на чат от сорта "Добро утро"!, "Добро утро и от мен!", "Да се зашиша в новата темичка с едно емотиконче", на която замисълът ми се губи някъде там).

cvetiberova, хайде де, в Стара Загора със сигурност можем да направим среща и на малките хора.   Grinning

DZ, неприятно наистина е това запушено носле. Моята Мария е била два пъти досега с хрема (течащ нос), и никога със запушен. Моята рецепта е физиологичен разтвор до припадък всеки ден. Когато я хвърля на леглото да сменяме памперсите, ливвам и капки солен разтвор. Правя го и друг път, когато се сетя, след баня - задължително. То може всичко да е индивидуално при децата де, но аз си мисля че тая тактика има успех. Да се оправяте бързо!  Hug

# 291
 yoana77  Мдааа, както ти е казала DZ , седят си на пейката с цигара и биричка в ръка и не им пука децата им какви ги вършат  #Cussing out И по някое време се надигнат да видят дали някой не се кара на " детенцето " им  ,за да спретнат някое скандалче   #2gunfire 
Марлела  хайде, ние с Габи ще излизаме следобяд ,мисля да ходим в градската градина при люлките, там е и онова готиното кафенце паралакс май се казваше.Ще ти пратя тел. на лични ако искаш звънни  Heart Eyes
Доника мерси мила,мисля,че нещата се пооправиха вече   bouquet
DZ Виброцила наистина не помага
Хайде ,ние отиваме да се обличаме за разходка,каним всички Старозагорски мами на следобедно кафенце на паралакса   bouquet

# 292
Здравейте девойки!
Благодаря за комплиментите по мой адрес и по адрес на Спаси  Simple Smile Аз тези дни съм много ангажирана - общо взето повече около сватбата и малко бизнес дела. Днес бях на фризьор, маникюр и приятен шопинг - купих си страхотна голяма чанта - става и за път и за града - много обичам хубавите качествени чанти...Взех си и един спортен панталон 7/8 с широк мек колан - като за бременни  Wink, 2 потника, бельо и... разни кинкалерийни неща, които се оказа са ми най-неолходими. какво имам предвид! Ами това, че снощи реших да се видя финално с тоалета за сватбата - черна рокля с висока талия, от която надолу започва фин солей. роклята леко се влачи по земята - наистина много качествена изработка и много актуален модел. Та облякох си я аз и какво да видя, гръдната обиколка е порастнала с около 8-10 см!!! Сътветно при затваряне на страничния цип - ставам с нещо като смешни двуетажни гърди - малък пприплескан първи етаж и пищно извиращ от деколтето втори - отврат. та сега ще се преправя отстрани... Иначе в най-тясната част - подгръдната обиколка не съм мръднала, но на гърди...  Rolling Eyes Та такива ми ти неволи. ooooh!
Прическа за сватба, Кузманка, при мен това се определя изцяло от тоалета - стила, цветовете, ако щеш и материите определят дали прическата трябва да е в хармония или в дисонанс с облеклото... Затова просто така съвет н емога да ти дам. Ако искаш сподели как ще си облечена.
МамоМеги, моите съболезнования за скъпата ви загуба. Sad Аз днес точно си мислех за срещи като минавах покрай народния театър. Фонтани, безброй кафета, джаз музика на живо и няколко детски къта с  парзалки, люлки и т.н. Следващата седмица съм на линия  Peace
Алфи, радвам се, че вече си планирала всичко за първите месеци от живота на второто ви бебешунче, но му препоръчвам д ане бърза заникъде... все пак още 3 месеца има дотогава. Спаси си играе с най-различни неща - на периоди е - обича да си бута един локомотив с багажник - вози се на него, върти му гумите... Иначе по дълго време се заиграва като му дам "да готви" - давам му купички, тенджерка, лъжици, шишенца с вода, ориз и т.н. и той си бърка, маже, меша и така 20тина минути. Играе си и с топките. Като цяло няма трайни интереси към 1 играчка.
Марлела, казвала съм ти мнението си за самочувствието ти и въобще теорията ми за себевъзприемането ми и няма да се повтарям, но много по-важно от хорското мнение /което явно е отлично/ е това на самата теб  Hug Поработи по въпроса - от само себе си не винаги се решава, а и ще ти напомня, че си мама на прекрасно момиченце, чието себевъдприемане в голяма степен ще се формира на база на примера ти. Помисли и затова!
Цвети Берова, радвам се, че казусът с брадавиците е зад гърба ви и то така леко   Hug
Йоана77, не сме събирали Спаси и Хари на Лулова да си играят от ужасно много време.
Доника, за четенето във форумите ... ферман мога да напиша  Tired Действително ги чете кой ли не... с не особено задоволство разбрах, че за това какво с еслучва с мен и семейството ми най-редовно информация оттук черпят хора, които доскоро даже не бях виждала наживо /да не говорим за познатите, с които по принцип комуникирам, но си сверяват информацията с написаното и тук/  Shocked Няма да влизам в подробности, но всъщност интернет пространството отдавна не е анонимно  Naughty
ДЗ, гушки и пожелания за бързо оздравяване на Ники  Hug
МарияФ, честито влизане в 40та седмица. Страшно се вълнувам. Дано не чакаш още много, че знам колко е напрягащо последните дни. С теб сме  Hug

Иначе имаме разни смешни истории със Спаси, но наистина нямам време сега. Даже ако някой не го мързи да пусне новата темичка - ще е добре.
Ето идейка за заглавие - Септемврийски мами хубави, радват се на рожбите си любави.

# 293
Ще се възползвам от предложението на Ирини, и ще си позволя за пръв път откакто съм сред вас, да пусна нова тема.
 Заповядайте:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=293363.new#new Hug

Общи условия

Активация на акаунт