Септемврийчето целува мама, и денят Великден става и за двама!

• 25 434
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте!

Много Ви благодаря Hug, разплакахте ме от вълнение, от вашата загриженост, и топлота... Винаги съм знаела, че каквото и да споделя ще получа разбиране и сега за пореден път ми го доказвате! Страшно сте мили!!! Hug Прегръщам ви силно! Hug

Ави, мила, благодаря и на теб за милите думи! Сега с двамата ще е много забавно, макар да ти е трудно! Ние като беше в къщи близначето, докато другото беше в София и Даная постоянно му викаше, "Беби, беби", "Бича, бебе". О-о Бебе" и го целуваше, по цял ден беше залепена за него. Аз си представих ако имам сега още едно дете какво ще е... Даная много ще се радва, но на мен ми беше доста трудно с двамата, защото тя не го оставяше да спинка... Laughing

# 241
Съботни привети и от нас със Спаси, който с хиляди увещания най-после заспа.
Сутринта излязохме уж за малко, а ни се отвори работа и ... изкарахме около 1 час /общо/в задръствания по Сливница, Университета и т.н. - аз се изнервих, пък за Спаси няма какво да кажа. 500м преди къщата ни той не издържа и заспа в колата. Стигам до пряката ни и хоп - какво да видя - за пореден път улицата затворена от камионите на ВиК София /някакъв теч/. Супер трудно го събудих, а имах и скъп багаж, който не можех да рискувам да оставя в колата. Пред нас ме посрещна една простакеса от бригадата, която взе да ми обяснява, че проблемите с тръбите са от запушване от памперси  Shocked Shocked Shocked /а там канализация няма... ама какво да й обяснявам/... После получих отказ от обяд и дойде ред на приспиването... напоследък Спаси е вманиячен на таме Honey Loops - и иска да яде само тях - сутрин, обед, вечер... Принуждавам се да му отсипвам малко върху масичката за хранене, за да хапне нещо друго покрай тях... а ако не му дадем или няма изпада в истерия... По поводинатенето - на периоди сме - ту супер разбран, ту тръшкащ се по земята /както направи днес в Технополис, където напипа хубаво всички копчета по пералните, а като го хванах за ръка и легна на земята  Rolling Eyes.../
та така... за съжаление след 30 минути трябва да го будя,че имаме ангажимент по сватбата. После ще го оставя н абаба му, а аз ще се приведа във вид за женското парти, което организирам на булката.  Grinning Организирала съм към 12-13 момичета и съм резервирала едно доста гъзарско заведение, а тя мисли, че ще сме само 3 девойки  Sunglasses Дано се изненада приятно.

Утре пък съм на погача на бебешора на една приятелка... и така с нас  Flutter

Ави
, чаках с нетърпение да се разпишеш  Hug Дани е много много красив  Heart Eyes И поне в моите очи е мноооого различен от Сашето /не че той не е хубавец де/ Прегръщам те! /хайде да корегираш Скайп броенето, че си седим на едни 13 дни  Wink/
марияФ, сега и майка ти като е дошла, сигурно няма да пишеш много-много, но поне ако четеш, драскай по ред, да знаем как вървят нещата, че те мисля. Броя дните с теб - както предишната бременност и много се вълнувам. Стискам палци да е по-леко и приятно раждането  Hug Heart Eyes
Кузманка, все забравям да те питам, а майката на близнаците ходила ли е на Фетална морфология през бременността??? това, което описваш ти по принцип се вижда като увреждане на мозъка още при пренаталната диагностика?
Фиби, честито пренасяне в новия дом. Нека е изпълнен с всичко онова, което и ти самата търсиш и носиш в душата си - красота, хармония, любов. Като чета за малката Йо си мисля, че май са в странен период децата ни - Спаси е хиперлюбвеобвилен и гушлив към дечица - и малки и големи, но от време на време и той проявява "разни особености", които н ебих приела трайно в характера му...

Ей съседите до нас са кумуве и току що в двора им нахлуха 20тина човека + голям духов оркестър в носии... йеее..... Party  започва сватбарския сезоооооонннн Grinning Grinning Grinning

# 242
  • Пловдив
Хеееййй здравейтеее.... Hug

Чета ви аз, но тия дни ми беше доста натоварено с разни задачки и все не ми достигаше времето да се разпиша!
irinii , като ми описваш неволите с ВИК те разбирам много добре, защото около нас и под нас копаят вече 2седмици и е невъзможно да се придвижваш дори като пешеходец....но Стенли е супер доволен от големите, странни машини, които издават бучащи звуци и даже се опитва да каже сложната думичка - трактор -  засега не много успешно! Wink
Кузманка, явно наистина е наложително да се направят тези изследвания, щом има такива противоречиви диагнози! А отношението в болницата плаче за жалби и проверки! Много е пораснала Даная!
Ави, ще трябва да организираш 2-та по-големи мъже вкъщи да ти помагат повече, за да може ти и Дани да си почивате е да сте спокойни! Rolling Eyes Аз честно казано не се чувствам готова за такива приключения!
Марлела, днес с удоволствие прочетох поста ти! Забавлявай се докато имаш възможност, предполагам, че много са ти липсвали приятелите и любимите заведения! Аз май няма да мога да се запозная "наживо" с теб и Мария! Thinking
  Мари_Анка , красива малка дама си имаш вкъщи! Желая ти още многооооо поводи да се гордееш с нея!
yoana77, как са твоите две слънца?! Качи някоя снимка!
Щастливка , и Стенли се разболя точно преди да заминам за Гърция, но още има хрема и това ме притеснява. Обикновено му минава по-бързо... newsm78...Може би ще посетим отново педито в понеделник! А ти с 2-та вкъщи сигурно се чувстваш като във филм с много сериииии.... Mr. Green Хайде бързо да оздравяват!
Фибичка, радвам се,че се чувствате толкова добре в новата ви къщурка! Добре е, че Йоанка има вече толкова приятели и не ви е скучно!

За Гърция -  много и страхотно ядене, разходки, сън и красиви гледки! Аз и друг път съм писала, че много обичам да ходя там и наистина се зареждам с енергия! Ние бяхме без Стенли и наистина си починах, но на 2-рия ден вече ми беше много мъчно и се обаждах по 2-пъти да го чуя! Имахме и 1 цял ден само за шопинг в Солун -  от 9 до 8вечерта - мъжете ни бяха отчаяни и смазани,но стоически издържаха докрая  Laughing Mr. Green!!! Времето беше приятно и слънчево, хванахме лек загар, а имаше и доста ентусиасти, които се къпеха в морето! Хотела ни беше точно на брега и имахме страхотна гледка!
Иначе на 6-ти отпразнувахме с кумовете годишнината ни и именния ден на кума с дълъг обяд и продължение вечерта! Стенли ми се стори толкова пораснал, когато го видях, имаше нови думички в речника си и си е намерил приятелка /за 1-ви път/ във Велинград...на 3години, от София, само с нея си е играел и я е търсел постоянно... Laughing, изхвърлил си е почти всичките колички от терасата на хотела и то върху една кола, спряна отдолу. Наложило се баща ми да ходи да се извинява и да проверява има ли поражения....и още много такива белички........
И той е станал наистина ужасен инат, иска да бъде самостоятелен във всичко и постоянно измисля щуротии!
А на мен днес ми е тъжно, защото мъжа ми заминава утре в командировка в чужбина и ще бъдем само 2-та с Додо 4-5дни....откакто се е родил Стенли за 1-ви път ще се разделяме за толкова време.... Tired!!! Дано моето разбойниче ме слушка повече, докато го няма!

Хайде,чао че изписах книга.... Hug

# 243
irinii, тя изобщо не е ходила на преглед по време на бременноста, а какво остава за изследвания. Пък и в Стара Загора  на бременните не им правят такива изследвания, и на мен не са правили! А, за нейната безотговорност дане говоря, сега то вече станало каквото станало... Sad

# 244
# 245
Привет!
Стели, супер снимки,много е красиво,браво,че си се разтоварила.Кофти,че татито ви няма да го има няколко дни,но съм сигурна,че много бързо ще мине времето и скоро ще се хвалиш с подаръците Hug Иначе моите дивачета са добре,по цял ден само белички и тичане  Whistling
Ирини, май всички деца в тази възраст минават през периода тръшкане и моите не са изключение,Дария повече се инати,Ради е по-спокоен. Да са живи и здрави и това ще мине,само дано Спаси не те изморява много. Hug
Помня,че Кузманка беше писала,че снаха и даже не е ходила на консултации и е разбрала,че бебетата са две доста късничко.Доста безотговорно наистина,но сега е важно детенцето да се оправи! Praynig
Марлела, радвам се,че изкарваш добре времето си тук,забавлявай се и почивай Hug
Марианка, Мими е прекрасна с тази рокля,много целувки на двечките ти кукли! Hug
Желая ви лека вечер и до скоро! Heart Eyes

# 246
Привет милички!Хубав ден от мен-за първи път ставам сама толкова рано и наспана, като волна птица/тати и Ванката спят/пресадих няколко саксии и почвам да правя палачинки за закуска.
ВВВаньо се е отворил много на тема палачинки и спагети от тези книжки с думите които показва и изговаря до една с голямо настървение ,но страниците със спагетите и палачинките са му любими, даже ако дам всеки ден ще си хапва това Laughing

Вчера бях в Токуда за уговорка на лекар за началото на август/отпускарския месец/. Вероятно  д-р Лазарова ще е.разбрх че татко и Ванката могат да идват в стаята ни с беб/били като мини апартаментчета/  колкото и когато поискат. реанимация няма,а направо те настаняват в стаята.
Мисля ако вс. е наред да отпътуваме веднага извън София/ на балкана или морето, но вероятно първо на балкана ще е/ като излезем от болницата.

Ирини, поздравления за изкарването в Гърция и освобождаването на гледачката.паздрави булката Simple Smileи хубаво изкарване!
Ави, организацията ви вече явно е страхотна, щом и таткото е на ход.дани спокоен ли е през ноща?Как си спите сега?Всенеща за които си мисля при нас как ще са.... Wink

кузманка съжалявам за близнето Sad дано е лечимо.Стскам палци! А, ако имаше сволови клетки дали би помогнало???
Бях решила да запазя стволови клетки сега но таткото не вярва на гаранциите на западняците за лоялност че ако ти потрябвак ще си получиш своите за да помогнат/надай си Боже да потрябват/.

Пишете с какво най си играят вашите да обменим идеи.Ванката не се интересува от детския магазин в стаята си Crazy и сега е на тема кабела на прахосмукачката и механизма му за прибиране, както и рисуване с тебешири по верандата, и поливане на цветята.
Цунки за хубав ден!

# 247
Добро, утро!

алфира , незнам за сволови клетки! А,за играта нашата все играе с това дето не трябва. Дай и тенджери, тигано да дрънка или да разглежда книжка, ама ако може и да я къса и т.н. Така сме с играта, общо взето...

# 248
Бонджорно... чувствам се махмурлийка без да съм пила снощи... ех, загубила съм форма. Беше супер веселко! А най-доволна съм, че приятелката ми беше наистина изненадана  Grinning

сега бързо ще се оправя и излизам за подарък и после - на погачата
Ето малко снимки от Гръцко:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=245288

# 249
Ехо, здравейтееееееееее!

steli-ssd, що да не се видим? Може и без Мария, както решите, момичета. Аз ще се съобразя с вас, за мен няма никакъв проблем. Само кажете кога и къде и ще гледам да дойда.  Hug

irinii, ти кога ще престанеш да хвърляш памперси в канализацията, не разбра ли че оттам идват проблемите с нея? Не е истина докога все някой ще се намери да оправдае липсата си на желание за работа с нечии други действия. И изглеждате супер свежи!

алфира
, и на теб стискам палци!  Hug

Снощи ходих на гости на най-любимите ми - кумовете ни. И те бяха ходили в Гърция за празниците, та и от Кавала и Тасос разглеждах снимки. А моята Мими се сдоби с разкошна рокличка от там. Тия хора са си типичните кумове от старите представи - толкова много са ни помагали и напътствали с какво ли не - и съвети и пари и ... имат 18-годишен син и 3-годишна дъщеричка. Ако не беше Ели (кумата) нямаше да се справя сама с Мария, наистина и без да преувеличавам. Толкова ми помогна със съвети и дрешоляци, колички и ... абе нямам думи да изразя любовта си към тях. По този повод искам съвет от вас - в края на месеца имат кръгла годишнина от сватбата и моля за съвет с какво да ги зарадвам. Абе чакайте да каза някоя снимка от сватбата, че да видите едни образи... Предпоследната снимка е от кръщенето, а последната - Мария около 1700 гр. Wink

http://farm4.static.flickr.com/3158/2482178841_0a9e55672a.jpg?v=0
http://farm3.static.flickr.com/2319/2482176991_79e7680e7d.jpg?v=0
http://farm3.static.flickr.com/2088/2482991110_b48fa58d3c.jpg?v=0
http://farm3.static.flickr.com/2399/2482990146_20674dc43c.jpg?v=0
http://farm4.static.flickr.com/3043/2482987868_1efe8ff9c5.jpg?v=0
http://farm3.static.flickr.com/2150/2482989366_75a604ca34.jpg?v=0
http://farm3.static.flickr.com/2309/2228996776_143a80b458.jpg?v=0

За игрите на Мария да кажа - тя миличката си играе с какво ли не, но бързо й омръзва всичко. Трябва често да сменям нещата, с които си играе - без значение дали са играчки или купите за хранене, или дървените лъжици... Книги давам само нейни - тези с дебелите корици, че иначе настава шляпане през ръцете, че не е от най-внимателните.

Хайде до скоро, отивам да лежа с книга в ръка.

# 250
Здравейте, мацки!

Днес тук е много дъждовно, преди обяд не валя и се поразходихме, но сега се усили дъжда даже и не става за излизане и се мотаем тук из къщи!

irinii , какво стана, нали и вие щяхте да ставате кумове, кога беше? Мина ли вече сватбата или не е още? Ако е минала покажи някоя снимчица да ви видим. Аз страшно се вълнувам за предстоящото ни кумство, защото момичето ми е приятелка от 7 години вече и сега да съм и кума, направо ме развълнуваха с поканата за кумство! Вчера разглеждах един каталог с прически, ако някой знае някой саът за прически нека ми каже, да го разгледам и него!Или в крайна сметка се доверявам на фризъорката си, тя си ми знае косата и ми е от дълги години фризъорка! Flutter

Марлела , радгледах ви снимките, много сте сладки!!! Simple Smile

Даная онзи ден без да я видя си хапнала едно бонбонче, обаче от онези "Пияните вишни" и те нали имат костилка и тя я глътнала съответно.. Сегаме е страх да не я запече newsm78

Чао за сега! Аз ставам, че моята госпожица не ми дава вече да пиша!

# 251
Кузманка, понеже аз съм прясна прясна кума, а имах същите трепети като теб, ти пускам малко снимки да видиш мен как ме бяха направили, може пък да ти хрумне нещо... Grinning
http://picasaweb.google.co.uk/rstefanovabg/Kumuvane050508

# 252
  Здравейте момичета...
Стели, Ирини , много сте свежи на моренцето.. и аз си падам по гръцко, а за яденето с две ръце подстачам.. И Спаси с тоя слуичър е направо готов за батко, много грижовен изглежда и изобщо като истински мъж..
Бебе_Дунди, точно вчера си мислех за теб, къде ли се загуби , а ти хоп и ето къде си била, много си красива , а и Стефи с тоя шлифер ме уби, голяма красавица, къде го намери това малко шлиферче... стражотни сте и двете ..
Марлелка, и твоите снимки видях, Мария не се вижда , че е толкова малка , само , че е бебенце, а ти си била скромна но очевидно много щастлива булка, що не облече рокля или това вече е свръх.. хихи нали каза,че не си падаш по офисиалните дрехи.. нищо все пак важен е пламъка в очите, а в твоите даже на снимка гори.. много сте сладки
Алфи и за теб не остана вече много време, подготвяш ли нещо или чакаш да се появи бебешока, и как веднага ще хукнете по балкана, много си смела, но пък стига да имаш удобствата там относто въздуха ще е най- добре за всички , най- вече за беб...
На Лаци се оказва, че май найистина му растат зъбчета, май кучешки и тоя до него, и за това е киселяк, пък и егото му се появява, май и това беше нормално и на мен много не ми минават тея, ама някой път ме изкарва извън нерви, но пък той добре усеща кога е прекалил, като кресна или приложа от ония лекарства (на Доника) изревава ама знае що така се е случило. Иначе си е поразвалил съня и вече две нощи се буди е се къса от рев, което за него изобщо не е естестено , но мисля че го наболяват вензците и е от това, за сега стоически одържам и не го взимам даже ако ми се тръшка и не иска да се успокои го оставям да си пореве, снощи беше така и Тати го успокои и не дойде при нас... заспа си
Иначе днес не ден, бях на погребение на свеки на едната сестра, няма много да говоря за това, защото не е необходимо само ще кажа ,че беше много добър човек и аз за скромните няколко години , в които я познавам много я харесвах..  Та дано е по- добре там, ще си я спомням винаги с добро
Та моя гладен мъж.. вече 5-ти ден на диета изрева ,че е гладен и трябва да му посигуря дозата зърна, които му се падат за днес.. свалил е 7 кг, което значи че много е имал отгоре, за да свали толкова много , толкова бързо
Айде лека нощ.. и Лаци се включи

# 253
mama_meggie, щастлива съм наистина, все още ми спира дъха като си помисля колко много обичам съпруга си. Понякога търся под вола теле, та сама тровя щастливите си дни, но да ме бяха накарали да си го избера, нямаше да мога да си избера по-добър (във всякакъв смисъл). Но си права и за друго - свръх усилие ми е да облека пола или рокля - едно, че не се харесвам, друго - не ми е удобно. И на абитуриенския си бал бях с панталон.  Embarassed То не че не си падам по официалните дрехи, ма много по-лесно е с дънки и без сако, че аз съм гърбава и сакото ме стиска (обикновено кройките ги правят за нормални хора). Та така - с обувки от 5-6 години, които история могат да пишат, с едноцветни тениски и ... живота е в ръцете ми. Не помня дали съм споменавала, но съм юрист по образование и по дънки и дънково яке с тенисчици съм ходила в зала на дела и съм си ги печелила. Не оправдавам поведението си, но по дрехите САМО посрещат.  Peace  Моите съболезнования за загубата!  Hug

bebe_dundi, нищо че не нося хубави дрехи, много ти се радвах, когато разглеждах снимките. Ценя красивото, наистина!

Кузманка, и ти си с хубави емоции, да ги изживееш щастливо!

Хайде де, сетих се за старите снимки на Ави и Доника, та реших и аз да се покажа в първи клас. Държа да отбележа, че бях много обидена - нищо, че не ми личи. Първо, щото буквара не беше моя и "О"-тата не бяха толкова хубави, колкото само аз мога да ги напиша, и второ - щяха да ни снимат на следващия ден, когато мама се канеше да ми върже две опашки, та да съм още по-красива.  Crossing Arms Обаче и до ден-днешен си пазя корделките.

Извинете, но къде се запиля bonne_esperance?

Накратко казвам новия номер на Мария и ви пожелавам лека нощ - звъня днес по телефона да ги чуя как се справят и познайте кой ми вдигна с "Ая"? После се обадих пак за нещо си, вдигна баба й, тя се разрева и разпищя, та трябваше да звъня отново, че да вдигне тя телефона...  ooooh!

Лека, момичета!  Hug

# 254
Честит Рожден ден, ЦветиБерова! Пожелавам ти от сърце от всичко хубаво по много!

Общи условия

Активация на акаунт