Септемврийчето целува мама, и денят Великден става и за двама!

• 25 434
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден и от мен!  Hug
Пожелавам много здраве, щастие, късмет и любов!

# 256
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА ЦВЕТИ БЕРОВА! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И УСМИХНАТА!

Сега отивам да пия кафенце и после пак ще се включа!

# 257
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РД и от мен на ЦветиБерова!

И аз си мислих вчера за bonne_esperance....от доста време не е писала... Thinking Tired
Марлела, нищо не ти пречи да дойдеш до Пловдив на кафе или обяд.....ще се радвам много да де запознаем, колега.... Wink
mama_meggie, тъжни поводи си имала..... Praynig
Иначе Лаци ми си стори много пораснал, а ти изглеждаш много щастлива на снимките! Родителите ми бяха преди 2г в Барселона и останаха очаровани от този град.
И Стенли е крив понякога до безобразие от тези кътници, които не спират да растат и да го мъчат..... #Crazy
irinii, много елегантна бременна си ни ти.... Hug Спаси определено май има вече инстинкт на батко.......страхотно женско парти си спретнала, но намирай време за почивка и женски глезотийки.... Rolling Eyes

Чао засега!

# 258
ехооо

Честит Рожден Ден мило Цвети, здраве, любов и много успехи   bouquet

ех, тази Марлела опасна беее... аз съм най-много с идея по-добре от теб, щото май поли и рокли ми седят, но се чувствам некомфортно в тях... да не споменавам за обувките, че такава срамота няма  Mr. Green
Иначе си страхотна булка, въпреки облеклото, струи щастие от вас, а Мими наистина изглежда мъничка, но със сигурност щеше да се види разликата, ако я бяхте снимкалии до 3-4кг бебе... но най-важното е, че вече сте добре!

Мацки страхотни са ви снимките... Стели, Ирини, бихте ли споделили кои местенца сте посетили(може и на лични), срамота, че его къде е, но Гръцко още не съм видяла, а все му се каним...

Маринка, страхотна е Мими, като истинска принцеса!

бебе дунди, много сладки кумове сте, а куклата ви колко е пораснала... драсни някой ред и за вас, съвсем се загубихте...

Иринии, чакам с нетърпение снимки от типичната бг сватба, много ме кефят такива! А това с памперса звучиии... че как точно се постига, а канализация изобщо имате ли там?!

Алфира, давам един глас за д-р Лазарова, имам страхотни спомени от нея... и как помни тази жена.... Леко раждане ти желая... и супер сте го измислили с балкана  Hug

Диваците редят пъзел... скандала се чува през три преки  ooooh! Ивайло е от утре на градина, и днес трябва да оцелея  Mr. Green

хайде  Heart Eyes

# 259
Добро утро и от мен момичета
честит рожден ден.Всичко което си пожелаеш да се сбъдне

Споделили сте прекрасни снимки от Гърция Hug
Алмира радвам се че се разписа.И твоят ден наближава  Heart Eyes как бързо лети времето.
За игрите не мога да ти помогна много,защото Не си се заиграва с кукли(като изключим,когато е заета да си подрежда дрехите и обувките).Имаме няколко кукли който ги вози в количка или приспива или ми ги носи да ги кърмя Shocked Играчки и ние имаме като за магазин,но единствено си играе с един конструктор и една маса за игра на която има магнитна дъска с печати и печатим по цял ден.Иначе играем на "Балона се надува","ринг ринг Раев","дай баба огънче" на такива неща.
Мърлела Споделям мнението за прекрасните снимки от сватбата.Мими е толкова сладка Heart Eyes Хубава ученичка,трябва да ви покажа аз каква съм била.И Неси говори по телефона и се сърди ако не и дам.Понякога ми го носи и "Та та ало,ела ела"(нещо от сорта).Харесва телефони с капаче Joy
Мамон Меги Моите съболезнования.Лаци наистина много е пораснал.Но отстрани май всички са пораснали,да вземем да се видим за да не се забравим.
Което ме подсеща една весела случка,отпреди месец-Не бях виждала Хари(на мама Лулова)отдавна.и отиваме за кафе с една приятелка и кой да видим едно голямо момче с колело.Неси почна да се закача с него и аз хем виждам че е Хари хем питам как се казва Embarassed Е разбрахме се ,толкова беше пораснал.И звъня аз на мама Меги(да ама не на Лулова ,ами на Лаци),абе шматка съм ,да и кажа колко и е пораснало момчето Joy
Ставам да приготвя закуска
Хайде много усмивки и лек ден

# 260
 Добро утро ...
 Чести Рожден Ден Цвети, Много здраве и щастие и безброй красиви мигове!По повод канализацията се сетих..... късно малко нали.. хихих та Ирини знае, че имаме приятели в района на тяхната къща , та се сетих как преди време тея същите от канализацията казали , че на жената дето се грижи за въпросната къща на нашите приятели, да спрат да си хвърлят превръзките и тампоните, че запушвали каналите... демек същото... обаче оная женица , тя малко си е серт, беше набедила една мацка дето им ходеше на гости , че тя ги прави тея работи и без съд и присъда я беше набедила за проста селянка без капка хигиенна култура.. което беше много жалко защото на мен и на кой знае още кой го беше приказвала, а незнам въпросната изобщо знаеше ли... И сега Ирини като го каза това с памперсите почвам да си мисля,че тея си имат рутинни реплики и най- вероятно ги говорятна всички в квартала, ам хвъртях хорицата в шах и ако Ирини знае ,че не хвърляла памперси представете си други какво ли си мислят.. а къде ли е изобщо истината  Whistling
 И аз си мислих за Бонка Еспернска, ари мари... де я водиш Мия по гаджета и ни забрави, ААААААААааааа ! Не бива така
 Аз предлагам да се замислим за среща сериозно тая седмица, като стане ясно кой ден вече ще ехубаво времето , че е хубаво и да нападнем някои люлки или други атракциони
 Марлека , да ти имам самочувствието, както сама се описваш човек ще рече , че срещу него има някое квазимодо, аз верно за сега само снимки съм виждала, но ми се струваш симпатична и много ведра млада дама, а ... "леко гърбава и невзрачна", я стига!!! Ако американците са те подтиснали и някой преди това - попаднала си на правилното място - Ние сме най- хубавите мами на септемврийки!!! А особено когато имаш толкова мила съшност и добро сърце, нямаш право да обиждаш тялото си..
Е аз днес ще вея гащи нейде по София с цел и безцел , че не ми седи в къщи...
Хубав и ползотворен ден ви желая

# 261
Привет! Heart Eyes

Времето тук днес е чудесно. Излизахме, рисувахме по терасата, играхме с котката, с топка и т.н. Сега геройчето ми е изморенко и заспа.
Това за канализацията и репликите на ВиК ме разсмя адски много!!! Laughing
Марлелка, mama_meggie , е много права. За мен е важно какво носи човек в сърцето си, а твоето е толкова добро... Я се стягай! Hug На снимките си сладурана!
Щастливка , ще оцелееш и днес Joy Сладури!

# 262
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ЦВЕТИ БЕРОВА!    bouquet

Моми4ета, разгледах снимите от по4ивките, страхотни гледки Гръцки , Барселонски и тн... Така ми се допътува и на мен, като навън е пекнало едно слънце и е 30 градуса. Майка ми пристигна в петък и днес цялото семейство , свеки , Филип , мъжа ми са в Холандия в парка с лалетата /миналата година Ви бях пускала снимки от там /
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122797&photo=30

Но .... аз пазя леглото и по4ивам. Отказах да пътувам 150 км и да родя по пътя.  Историята би била следната - дете родено в Холандия от майка българка   , ба6та полу- белгиец - полу-французин , говоре6ти помежду си английски език ..   Mr. Green  Mr. Green

Тази но6т имах контракции и сън не ме хва6та ве4е. Филип преносих 2 дни и сега пак си 4акам, хем уж второто се ражда по-рано...  newsm78
Благодаря на вси4ки за подкрепата  Heart Eyes 6те пи6а пак ...

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 14:20 от MariaF

# 263
Честит Рожден ден Цвети!!!  bouquet

Меги, Марлела, Щастливка, благодаря за комплиментите  Hug днес съм в приповдигнато настроение благодарение на вас  Grinning
МарияФ, с теб сме, малко остана  Hug

И аз ще се радвам да се видим тази седмица, че ние другата отпътуваме за морето със Стефи...и ако ни огрее ще поседим доста, поне до края на юни за сега..пък може и повече  Wink

# 264
Сладунчета, бабунчета привет от мен/ох Flutter волна съм днес след като евкуирах Ванката в Горна баня Simple Smile

мама Меги, стягам се вече и то по-упорито след изненадката на Ави.Кефя се на такива малки летни дрешки. Изпирам Ваньовите дантели от коша и чанти.За балкана условията са ни същите като тук, а и имам там жена за помощ. за морето сега се обавеждаме и не знам още как ще се чувстваме Thinkingтам малко ме притеснява климатика за беб.
Ирени, много е пораснал и бонбонест Спаси!Ти бременееш видимо щастливо Grinning

Магнитната игра с печати е супер идея- мерсиии Grinning

Днес си оправих здравните въоръжена със спокйствие и без счетоводител.

Сега се чудя какви да ги стъкмя Flutter.Заредена съм с бремелински дрешки така че на нещо друго ще се отдам.

цунки и до скоро!

# 265
Хайде преди лягане да драсна малко.

steli-ssd, дет' викаш нищо не ми пречи - ни акъл, ни образование, колега. Ама да изясним основанието, или на общо?  Wink Колко му е като тръгна за Стара Загора да спра в Пловдив за кафе, нали?

Щастливке
, щастливка си ти с тези диваци, че и пъзели редят. Моето диваче се опитва да преработи формата на елементите на пъзелите с натискане на неправилни места. Смятай колко нерви ми е изхабило.  Hug

Мил@, аз мобилен телефон вече не давам да докосне. Откакто разпрати разни смс-и на кого ли не... да забрави за телефон.

mama_meggie, Кузманка, Квазимодо съм си, ма си плескам най-хубавите снимки, наистина. Чак страшна за гледане не съм, но много погрознях напоследък. Пфууууу! Нищо че приятели и познати казват, че съм доста свежа. Пък може и да сте прави - аз не се харесвам, което не значи че съм крокодил.  Hug

MariaF, страхотни цветни снимки!

Ами... щях да пиша нещо, но забравих какво.  Embarassed Отивам да спя, че котката пристъпва от крак на крак вече нетърпеливо и ме чака да се гушнем. Уф, много ми липсва вече Мария.  Sad

А, сетих се - не дадохте никаква идея за подарък за годишнина от сватба. Дайте де!  Hug

# 266
Добро, утро!

Днес тук пак е слънчевко, пак ще има разходки! Grinning Вчера щях да ви питам коя от двете прически на които съм се спряла ви харесват, но ми беше много бавен нета и не успях да кача снимките. Бихте ли ми казали и вашето мнение???

Марлела , аз ти казах, важно е какво носи човек в сърцето си!!! Не е важен само външния вид. Ти може да си първа красавица, ама като нямаш сърце! Hug

# 267
Марлела, до колко парички да е подаръка...можеш да им подариш двудневна почивка някъде, или пък билети за концерт или друго подобно мероприятие. За сега това се сещам, после, ако ми хрумне нещо друго, пак ще пиша  Hug

# 268
  • Пловдив
Добро утро! Денят обещава да е слънчев и топъл!

Марлела, на общо, на общо..... Laughing Само 1-2 дни по-рано ми драсни на лични кога и в колко тръгваш, за да се подготвя.... Wink и да наредя програмката......
За годишнината - освен хубавите идеи на bebe_dundi аз се сещам за бижута или сувенир с гравирана датата на сватбата..... newsm78...
Кузманка, 1-та прическа на мен ми харесва повече! Peace
алфира, много ведро и оптимистично звучиш! Колко време остава до термина?! Rolling Eyes
Мил@, Стенли прави големи бели с телефоните....научил се е да ги включва и изключва и вчера за малко да блокира картата на баба  си, понеже набрал 2 пъти грешен пин.... ooooh!
MariaF, пази леглото и си почивай! С вълнение чакам новината.... Hug

Отивам да оправя мен и разбойника за разходка, че наобяд тръгвам по моите си задачки.... Hug

# 269
Добър ден на всички   bouquet Hug
Нямам време да чета и да пиша много  Rolling Eyes
Ники от неделя вечерта вдига температура дори снощи и над 39С Sad
Снощи в 00.30ч ме събуди свалях Т ,повръщаше ,разтройство- с една дума ужас.
Преди малко стана но не иска да яде.
В 12ч пак сме на лекар - дано ни се размине нещо по сериозно -този вирус често преминавал в ангина ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт