Септемврийчето целува мама, и денят Великден става и за двама!

• 25 434
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
DZ , дано се разминете с ангина, ти не слушай какво казват, това не значе че и твоето дете ще е така! Стискам палци да се оправите бързичко. Нашата висока температура я свалям само с Панадол, ама свещички...Друго почти не и действа. Слагала съм и Ефералган и Хексалгин на капки съм давала, ама няма резултат!
steli-ssd , и аз съм се спряла повече на първата, или самата фризъорка може да ми покаже нещо което да ми хареса повече. За балът ми тя самата ми измисли прическата, аз не съм и казвала как искам да е , казах и че каквото тя реши, че ще ми отива и ме направи супер!
Марлела в Стара Загора ли ще идваш??? newsm78 Не рзбрах...Ако идваш ще ти пратя на лични номера на GSM-a си да ми звъннеш да се видим...

# 271
Кузманка с вирусче сме Rolling Eyes Сега се връщаме и педи каза че има такова вирусче. А за ангината аз я питах какво мога да очаквам -и тя си ми каза не че се е опитвала да ме стряска Laughing
Здрави нерви и силна воля си пожелавам  Crazy

# 272
Здравейте, момичета!

DZ, дано се разминете само с вирусчето!  Praynig

bebe_dundi, steli-ssd, благодаря ви за идеите - хубави са. Ще обмисля.

Кузманка, и аз харесвам първата прическа повече - втората ми се струва, че е за по-зряла жена. Ма какво ли знам аз?! Пращай телефон, че идвам - взех си заралия за мъж и никак не съжалявам. Качила съм му се на главата, а още ме търпи.  ooooh! Да видим до кога. Давай да събираме дечурлигата да видим разлики и прилики (нали са родена на една и съща дата Wink )

steli-ssd
, какво ще кажеш за 20.05 - другия вторник? Ще се радвам да се организирате и с Мари_Анка и другите мами от Пловдив. Аз в понеделник трябва да си взема дипломата (че я дадох за превод в Университета) и за вторник съм готова да тръгна и в 7.00 сутринта (първият автобус е в толкова часа). Само че ... някой трябва да ме посрещне някъде, щото през Пловдив само съм минавала и не познавам ни най-малко града.

Мил@, вземи дай някакви координати, че днес минах непредвидено през печатницата и ... на, не можах да се обадя да се видим. Но пак ще ходя, така че...

# 273
DZ , няма страшно не се предавай, ще се оправиш с малкия Ники! И той ще оздравее. Всички са се разболявали, и аз много се шашкам, че моята знаеш ли каква е само Панадола пие с удоволствие щото е сладък, ама другите, едвам и ги давам. С пипетата на Панадола изтеглям сиропа и от другите и така и ги давам сиропите, когато се налага иначе не ги иска. И то пак с голям зор, пъхам и я до гърлото, за да може направо да гълта иначе всичко плюе и нищо не иска да приема!

Марлела, пратих ти тела си на лични, ама аз до 18-ти съм в Пещера и после ако искаш да се видим, ще се разберем.

# 274
Благодаря ви момичета  Hug
Лошото е че и той страшно трудно пие лекарства -за едни капки за нос може да ореве блока ooooh!

# 275
ехооо

ДЗ, Ники бързо да се оправя, за да може пълноценно да се грижи за бетите  Hug

Мацки, кво стана с утрешната ни сбирка... Мърлелкеее, свиркай за среща и със софийските мами де  Laughing

Кузманка, щом си имаш доверена фризьорка, нека тя прецени какво ще ти отива, пък и да се връзва със стила на тоалета ти  Peace

Само да спомена за игрите на Боян, те са предимно разрушителни спрямо игрите на батко му, но и двамата обичат да играят с играчки де. И особенно Ивайло както вече си фантазира... гушкат си мечетата и ги обгрижват... но върха е, че той е Питър Пан, Боян е Майкъл... баща им е капитан Хук и тече следния диалог... Капитан Хук, ти си моруна. - Питър Пан ти си рагу, ще те боцна с куката...   Mr. Green е тук вече се започва борба м/у тримата или гоненица, Боян обикновенно защитава батко си  Laughing

# 276
Здравейте момичета ! Искрени благодарности за поздравите за р.д  bouquet, много сте мили!Ще се включа по-късно с коментари и разкази за нас!

# 277
Ехо, казвайте къде е сбирката, идвам. Що не казвате, аз и без Мими мога да дойда. Ще се радвам, само да не е след 18.30, че вече имам уговорка.

Кузманка, аз ще съм в Стара Загора след 20.05, така че ще се намерим.

# 278
Привет и от мен!
ДЗ,бързо оздравяване на Ники! Hug
Марлелка,много искам и аз да се запознаем,но през деня в работен ден нямам възможност Sad Няма на кой да оставя децата,а с тях Crazy ,определено няма пак да се видим,нищо друг път. Wink
Кузманка, и на мен ми харесва повече първата прическа. Peace
Алфира,радвам се,че си добре и бебчо расте Hug
Абе какво става тук,имам усещането,че пишем най-много 10 мами Rolling Eyes
Сетих се и за Лулова, Ирини,как са те,виждате ли се да играят Спаси и Хари?
Много съм уморена,моите малчугани доста ме изтощават,да се оплача и от Ради,уж е мил и кротък,но взе да налита на децата-или ще посипе с пясък някое дете или направо тръгва да удря с лопатката Crazy Дария много го дразни и налита и на нея често,но защо пък така прави и към другите деца,които не го провокират с нищо ooooh! Другите деца си играрят спокойно на пясъка,майките им стоят по пейките,а аз права до него да не удари  някое дете Tired Такива работи при нас,айде лека вечер на всички и до скоро!

# 279
Добър вечер ,ето ме и мен. Дълго време ни нямаше,но сега пак сме на линия с Габче . Ще се постарая накратко да ви разкажа ,за да не ви отекчавам Hug . Хм,даже не си спомням от колко време не съм писала... Така,с Габи бяхме в Рибарица за две седмици - супер си изкарахме,на чист въздух как се спи  Laughing Габи беше толкова послушна,играе си самичка,вече не плаче толкова много за мен когато ме няма.Всеки ден на разходка в гората за охлюви ( ние в нашето семейство много ги обичаме  Laughing ) ето малко снимки http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633458507192183291.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633458507032774631.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633458506947756679.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633458507407697548.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633458507524440949.jpg
Ето  и най-новата ни придобивка  http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633458507573982660.jpg
Ох,днес нещо не ми върви с нета,така,че накратко ще ви кажа,че най-накрая миналата седмица успяхме да изрежем на Габи брадавичките,за ,които ви разказвах няколко пъти. По съвет на дерматохирурга от кожна клиника д-р Митков , намерихме упойката Емла , която чрез намазване обезболява мястото за половин час .И така направиха и въпросното кюриране , Габи се държа мнаго геройски, не плака,явно наистина не я е боляло, само натиска  и беше ниприятен,все пак бяха десетина брадавици.Сега трябва да мажем с едно антиб. кремче и после с крем за белезите и готово. Има две пропуснати много малки,но да се надяваме,че организма,след като вече е разпознал вируса,ще успее сам да се пребори с него.Така,че страшното мина. Сега сме в Стара Загора за две седмици  Hug Ще ви пишем от тук ,от града на липите тези дни ! Засега ви оставям , да се наспинкате хубаво ! Целувки от нас с Габи !Лека нощ.

# 280
  • Пловдив
Добра ви вечер и от мен!

cvetiberova , страхотни снимки! И аз като малко обичах да ходя с татко на разходка по полета и горички за охлюви...страхотен деликатес са! Радвам се,че е минала неприятната процедура и дано не се появяват повече брадавички!
yoana77 , жалко че няма да можем да се видим! Стенли пък само тича като олимпиец и се интересува основно от гълъбите, колите, кучета и котки....рядко обръща внимание на децата... Thinking Днес например докато преследваше един гълъб, който упорито му отказваше солети започна да му вика - бой,биии ....Хората около нас си умряха от смях... Joy Иначе не е агресивен, даже ако попадне в епицентъра на конфликт м/у други деца само ги наблюдава и гледа да им измъкне играчката изпод носа докато се карат!
Марлела, писах ти на лични!
Дано и Марианка се включи да каже дали й е удобно!
Щастливка, при вас има разпределение на ролите.... Laughing .....
DZ , дано бързичко да се оправи Ники! Моят разбойник прави ужасни сцени при взимането на всякакви лекарства, капки и т.н., но дядо му го научи например да си пие витамините като се прави ,че е много вкусно и той вече сам иска пипетата да  си ги пие....Пробвай нещо подобно... newsm78

По въпроса за игрите - всички играчки са омръзнали вече на Додо, освен едно камионче и любимото му мече, но вчера ми измъкна едни канички за кафе и мляко от инокс, заедно с една табличка и вече 2-ри ден се заиграва с тях, като от време на време се блъскат в земята, защото звука от дрънченето ужасно го въодушевява....Горките ми съседи отдолу още не са се оплакали, но не е късно... Mr. Green

Чао и приятни сънища!

# 281
cvetiberova много хубави снимки, на охлювите много се смях  Mr. Green
steli-ssd точно за да му покажа че е вкусно съм изпила повече лекарства от него  Crazyбез успех.
Добре че майка успя да ми намери ампули вит.С /няма по аптеките/ тях много ги обича и изпи една наведнъж Grinning

Снощи не сме вдигали Т но сме със запушен нос ooooh! така че пак не сме спали.Важното е да се оправи пък спането ще го наваксаме Peace
За играчките -има една любима тоест Аз Tired Каквото и да прави трябва да съм там.Решили сме на терасата да му направим пясъчник та поне да си пия кафето на спокойствие в момента е седнал в мен Rolling Eyes

yoana77 аз също съм плътно до Ники на пясъчника -Той не удря но други дечица налитат и ме иска за компания Grinning

Щастливка Голяма игра пада във вас Grinning
Нещо щях да пиша ,но Ники вече протестира.
А от вчера тои си храни рибките и е много доволен.Едвам си изпива млякото и бърза да ги нахрани bowuu

# 282
Добро, утро мацки!!!

cvetiberova , значе и ти си в Стара Загора, а? Ще успеем ли да се засечем, кога си тръгвате?

Моята убавица, пак не ще да яде. Нищо не  е закусила, тази сутрин, ама и аз не я моля, ако иска, щом и е по хубаво да стои гладна, да стои. Лошото е , че сега ще слезнем в магазина, и се започва "Акъш, бонче" ( искам бонбонче). Значе за бонбонче е гладна а за закуска не. И сега ей тука се обува и събува и се мъче сама да си нахлузи обувката ама не става! Иска се доосъвършенстване още.Аз сега отивам да си изпия кафето с леля, защото тази сутрин сме станали в 9:30 обаче все още не съм пила кафе, докато се чудя какво да и дам на госпожицата да закусва... и аз да се нахраня и времето си минава. Обаче да ви кажа, забелязала съм че от както сме тук много спи Даная сутрин, имам предвид, че става късно ( че и аз покрай нея). В Ст. Загора ставаме най късно 7:30, ама най късно, а сега тук спи до 9-9:30ч., само че следобед спинка по малко от колкото в къщи!

Хайде мадами, по късно пак ще се включа!  love001  food010

# 283
Ехо , ето ме и мен. Габи заспа след дълга разходка из центъра на Ст. Загора  Laughing
Кузманка ние сме тук и другата седмица ,така че ако искаш прати ми тел. на лични  и да си спретнем срещичка   Hug
DZ  радвам се че вече нямате темп.,но това със запушеното носле е много неприятно. На Габи при последната хрема и взех детския олинт и си решихме проблема със спането,пробвай ако искаш.На него пише ,че е за деца от две до шест годинки ,така че става вече . Много бързо отпушва нослето.
 yoana77 Аз също съм до Габи в пясъчника,за да я пазя от други деца,които непрекъснато и налитат ,кое за играчка,кое за да я бутне без причина и тя горката без мен не влиза. Иначе тя не е агресивна,дори не отвръща ако някое детенце я удари,което от една страна е много хубаво ,ама от друга не чак толкова.Вече обаче започа да си пази играчките , всичко е "МОЙТО"  Hug
steli-ssd   Joy Голяма скица е тоя Стенли ,посмях се от сърце на "бой" за гълъбите.
По въпроса за играчките то това при нас са топките във всякакъв размер,но като че ли повече по-малките харесва.Последно от метро и взех една торба с много и различни цветове топки ,тя като ги видя се хвана с двете ръчички за главата от радост  Wink Иначе и взех и дъска за писане с тебешир и фулмастер ( показах ви я по-горе ) и нея я харесва, големи творения падат.
Оставям ви ,отивам да изям една салата,щото пак съм на диета  Confused
  bouquet  bouquet  bouquet

# 284
cvetiberovaМоже и да пробвам Олинт ,защото нащо педи единствено Виброцил ставало за нас ,а той не помага Rolling Eyes И милия като риба на сухо е ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт