Септемврийчето целува мама, и денят Великден става и за двама!

• 25 432
  • 293
  •   1
Отговори

СЕПТЕМВРИЙЧЕТА 2006
Вече трети Великден ще дойде,
откакто се сбрахме девойки!
Да украсяваме, да шарим и празнуваме,
да сме здрави, усмихнати и да римуваме
още много темички заедно,
септемврийски емоции да живееме наедно!

ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ
Референтни стойности от кръвни изследвания и други
Приучаване на детето да ползва гърне
Когато детето плаче на раздяла с вас
Методи за възпитание на децата /по аюрведа/

НАШИТЕ НЕПОВТОРИМИ ДЕЦA
са вече много, много на брой и рожденните им дни са ето ТУК, но ние винаги се радваме и на всички нови попълнения!

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 10:27 от irinii

# 1
 Ирини Hug Прекрасна Великденска тема с чудесно послание   bouquet Много обичам този празник и ни носи много настроение  Grinning
Честит Рожден Ден и на Ла Естерелла с пожелание за много здраве,обич и поне едно сбъднато желание  Heart Eyes

# 2
 Irinii, браво! Чудесно празнично настроение струи от темата!
 Аз да си пренеса въпросчето  и тук:

Дайте съвет, кога да пътувам с двамата за София?
 1.  Нощния влак - спален вагон.
 2.  През деня в почивен ден от 07.55 до 15.30 с децата, майка и татко - 1ва класа.
 Хем ме е страх с нощния влак, хем не знам Мишо как ще се държи през деня 7.30мин в едно купе?
 Моля за съвет, пък аз накрая пак ще му мисля.

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 12:53 от Amaretto

# 3
Ето ме и мен тук! Mr. Green
irinii, благодаря!  bouquet
la estrella, моята честитка остана в старата темичка. Честит празник отново.  bouquet
Амаретка, аз ти отговорих, ама в старата темичка. Laughing

# 4
Първо честит рожден ден на Ла Естрелла!Много здраве,късмет,усмивки и сбъдване на желанията!  bouquet
Ирини,великолепна е новата ни тема! Hug
Амарето,според мен като си сама е по-удачно да пътуваш през деня,но ако е през ноща си мисля,че децата ще спят и ще е по-добре.Незнам как ще изкарат толкова време в едно купе през деня наистина,но  както ти е казала Марианка,ако се въоръжиш с книжки,играчки,хапване може и да не е толкова трудно Peace

# 5

П.П. Амаретка, аз имам голям стаж с пътуванията по влакове. Когато Мими стана на 1г.3м. се върнах в Бургас да си довърша образованието, та падна голямо пътуване. Mr. Green Винаги през деня. Взимах играчки и книжки с нас, в първа класа задължително (за да сме само двечките в купе и да не пречим), затварях купето и нямах ядове. Според мен вторият вариант е по-удачен. Peace
Предимството на  нощния влак е надеждата, че ще спят през целия път.   Wink
 Йоанка, и аз се чудя как ще вържа Мишо на едно място. Ванко е лесен! Имаше вариант да отида само с него, но 29 и 30 .04 са работни и трябва да се върнем заради Мишо. А така после всички директно за Русе!  #Crazy
 Ако имате желание можем да се видим между  25-ти  и  29ти включително.

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 16:12 от Amaretto

# 6
ЧРД на laEstrela,  много здраве и любов...

Боян е с пневмония, а аз не мога да спра да рева, защото 3 дни си мисля, че е с хрема, а го заведох заради 1 афта ...

# 7
  • Русе
Хей,не съм се разписвала на първа страничка непомня откога  newsm78
Ирини,невероятно оформление на  темата , а и искам да поздравя татко ви,4е  е такъв майстор stork-girl 4470
 ЧРД на laEstrela,newsm59  party002 желая на теб и семейството ти само да сте здрави,другото ще си го постигнете в този слу4ай.
4ета ви редовно моми4ета,но все нещо не се разписвам,радвам се за вси4ки ви,4е толкова положителни емоции лъхат от вас.
А какво става с ЧОЧИ ? само тя не е казала какво слън4ице ще я огрее 1stroller
слън4ев ден на вси4ки  Nature Sunny

# 8
Благодаря на всички за честитките по случай рождения ми ден, много сте мили!   Hug
Ето почерпката /дюканките да не гледат  Grinning/ :

# 9
Е, видях почерпката и не мога да не погледна Flutter!Ла Естрела, Честитката ми е в старата тема! Hug
Ирини, страхотна си! Кога намираш време за всичко? Хубава темичка си ни спретнала!  bouquet
Щастливка, съжалявам да чуя за болен Бобо! Praynig Дано бързичко да оздравее! А ти опитай да се успокоиш, по-добре ще е за дечицата!
Фибичка още не пише... Thinking

# 10
Амарето,голяма дилема имаш наистина с това пътуване.Много са тези 7 часа в обществения транспорт за дребосъци разбойници като нашите.Незнам какво точно да те посъветвам.Аз знаейки си моето чуденце...май точно на този етап бих пътувала през деня,каквото и да прави ще го понеса...ще играя,ще чета,ще пея,ще го разхождам по коридора...но пристигайки в София,ще съм убедена на 110% че цяла нощ ще е тихо и спокойно...децата ще спят изморени и доволни ,че са имали внимание през деня.За нощното пътуване може и да спи дребното,а може и да не спи...а пък ако не спи ще пристигнете сдъвкани и изплюти...Целият ви ден ще е шантав при всички положения.Та аз съм за приключение по светло.
Щастливка - съжалявам да чуя за Бобо,че е с пневмония.Важното ,че сте я открили и действате според нужното в тази ситуация.Успокой се  Hug
muckata   Hug поне покажи малката муцунка колко е порастнала ,какви белички върши Simple Smile и т.н.Всичко е интерестно за нас който не сме всеки ден с вас  Grinning

# 11
  la estrella Честит рожден ден! Пожелаваме ти много здраве за теб и семейството ти, бъди много обичана жена!
Щастливка, сигурна съм, че правиш най-доброто за Бобо и не бива да изпитваш вина! Hug Дано много бързо се оправи!
Ирини, благодаря за чудесната великденска темичка!  bouquet Дано я изпълним само с положителни новини и емоции.
Амаретке, на мен ми се струва по-добре нощтният вариант.  А ти сама ли ще пътуваш с двамата?
Нещо не съм в много добра кондиция напоследък и не ми се ще да се оплаквам, така че ще ви пожелая спокойна вечер! И никакви болести повече! Peace

# 12
Привет, привет!

'Ма много е хубава тая нова темичка, ей! Супер настроение!

Щастливке, успокой се! Най-важното е, че проблемът е хванат овреме.  Hug Бобо е силен мъж и ще се справи лесно с болестта. Успокой се! Казвам ти го , 'щото аз съм същата. Изпадам в паника, когато Мими се разболее.  Hug

Момичета, новият ми аватар също си има история. Това е манекен в един магазин. Впечатление направи на мъжа ми и той предложи да го снимаме. А пък на мен ми се видя толкова стилен, че реших да го плесна като аватар. А новият ник може и да не го променя, защото вече в две други теми получавам мнения, насочени към Марлела.  Grinning

Amaretto, и моето мнение е да пътувате през деня. Така децата имат повече шанс да се забаламосат със самото пътуване като нещо ново, непознато и интересно. А гаранция, че ще спят наистина няма. Аз след 10 дена ще пътувам с 10-часов полет през океана, престой във Франкфурт и още 2 часа до България. Ми не го мисля от сега, защото знам че онова малкото ще ме побърка със сигурност. А то трябва и да седи в скута ми, че нали е без място до 2 годинки.  ooooh!

Здраве, момичета! Отивам да попълвам формуляри за застраховка.  ooooh!

# 13
Да се запиша набързо че да не се чудя пак защо никой не пише Crazy
Ама засега толкоз от мен .От 9.30ч с Ники сме по площадките после в морската и преди 10 мин се върнахме

# 14
  • Пловдив
Чудесна нова празнична темичка... Hug Благодарности на Ирини

Щастливка, съжалявам, че Бобо е болен! Зная колко е тежко, не плачи, а бъди силна! Той има нужда да вижда усмивката ти сега!  Стискам палци за бързо оздравяване!
Amaretto, аз не съм предприемала засега  такива дълги преходи с обществен транспорт, но и аз мисля,че през деня ще е по-добре, още повече щом ще бъдеш с помощници!

Отивам да направя бърза вечеря, че на мен и това ще ми бъде днес 1-то ядене за деня! Thinking #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт