Септемврийчето целува мама, и денят Великден става и за двама!

• 25 429
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
Привет от нас със Саши в новата слънчева тема! Ирини, благодарности!   bouquet

ЛаЕстрела, Честит рожден ден! Много щастие, любов и късмет ти желаем!
И да се похвалиш скоро с първото зъбче на Ники! Той ще е с най-здрави зъбки от всички!

Щастливке, кураж! Бобо скоро ще се оправи! Странно ми е само как хремата се оказа пневмония. Hug

Стес, оплачи се, де! Дано ти олекне и се похвалиш много скоро с отлична форма!

Венуш, надявам се, че Иги е вече съвсем добре след преживяното мъчение!

Амаретке, определено бих пътувала с децата през деня с двамата помощници.

Марлела, аз не обичам по принцип сериалите, че няма отърване от тях. Не са като едно време по 20-30 епизода, но вашият е невероятен! Успешна подготовка, леки полети и меки кацания! Чакаме ви на родна земя!

ЦветиР, честити ви прически!

Марианка, и аз се посмях на случката с Мими!

Фиииби!?!

Макар и със закъснение да честитя и аз професионалния празник на нашите юристки!

Ние със Саши сме добре. Всеки ден отмятаме по някоя и друга задачка в подготовка за деня Х – първи май! Ходи ми се на Великденския базар в неделя. Ще видя дали ще стигнем дотам. Бебчето тези дни е особено танцувално. Коремчето ми се деформира тук и там. Нарисувах си го за спомен. Ето. Аз се чувствам добре и физически и особено психически. Краят на моята одисея се вижда!

МарияФ, как си? Ето, че май е почти тук и скоро нашите юначета ще станат батковци!

# 16
Добър вечер!Радвам се, че набързо спретнатата ни темичка ви зареди!
Днес малко се преуморих - оправях барбекюто- мих прозорците,прах пердетата, украсявах... гладих...на фона на майстори разни./утре ще идват други.../ И сега коремчето ме понаболява.
Стес, прегръщам те приятелко. Надявам се, че просто си в един от онези периоди, когато незнайно защо нещата се виждат особено безсмислени без видима причина. Хубаво е да няма причини. Идват празници и съм убедена, че и настроението ще се подобри.
Щастливке, кураж, миличка! А ако не го беше завела за афтата?! Виждаш ли,че няма случайни неща. Мъчно ми е много за Боримечко и остава само да ви пожелая много бързо да овладеете положението. И разбира се, повече да не се повтаря!
Амаретка, аз съм за дневното пътуване поизложените от Денис причини. Каквото и да избереш - дано е максимално леко приключение!Ако имаш нуждаот някаква помощ в София - съм на линия!
Стели, приятна вечеря  Hug Аз хапнах подобаващо - пресна салатка от краставици,чери домати, пресни чушки, авокадо и моцарелка и печено пуешко  /вечерята стана за 10 минути  Wink, защото от януари бях замръзила половин печена пуйка/   chef
Марлелка,  кога да постиламе червения килим?
Ави, прекрасен зайо  Hug
Ако Фиби продължава да мълчи, ще й издиря телефона /имах го записан някъде/. Надявам се просто да са се пренесли в новото жилище и да нямат нет там! Praynig
Предполагам, че при Чочи е същото положението.
Аз пък си мисля и за Дилипили!Какво ли стана с нея? Rolling Eyes

# 17
  • София
Куку, както обича да казва Хриси Simple Smile
Ла естрела, честит рожден ден  bouquet
Ави, да ти изям зайчето. Малко остана и ще си с двама мъже в повече Joy
Щастливка, липсваше ни Бобката днес, да се оправя бързо Praynig
Амаретка, и аз май съм за дневно пътуване.
Нашата прабаба утре отива на екскурзия в Гърция и днес ме обучава в гледане на кокошки и сбиране на яйца...Да видим каква ще я свърша, че да не ям бой накрая Joy Ма нека поживее женицата на стари години и тя свят да види Simple Smile
Айде до скоро

# 18
Eй, момичета добре сме с Йониче, но сме вече повечето време на апартамента и нямах време даже да надниквам при вас....
Утре ще сме тук и ще пиша подробно за всичко!
Hug за всички!

# 19
 Щастливка, как е Боби, моля те не плачи, ще се оправи!
 Irinii, не се преуморявай, моля те! И аз след едно миене на прозорци се чувствах зле.
 Ави, страхотно зайче, леле как бързо минава времето!
 Оказа, се че билетите свършват бързо, за 25ти вече  няма. И след като ги гоних двамата из гарата, докато ми направят карта, реших да пътуваме с нощния  влак, хубавото е, че татко ще пътува с нас.
 Да ви кажа с двете кръщелни и моя снимка ми направиха карта за 50% намаление, но това е само когато пътуваме с 2те деца.
 По случай деня на юристите забравих да пожелая специално на bebe dundi и на останалите  много професионални успехи.   bouquet

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 22:17 от Amaretto

# 20
Браво на теб ,чи каде ши одиш без децата  я  Mr. Green Crazy

Доника ако закъсаш с кокошките пиши все ши ги нахраним някък съвети ши дадем Flutter Най много да минете на пилешка  следващия месец  Whistling Joy

# 21
  • София
Браво на теб ,чи каде ши одиш без децата  я  Mr. Green Crazy

Доника ако закъсаш с кокошките пиши все ши ги нахраним някък съвети ши дадем Flutter Най много да минете на пилешка  следващия месец  Whistling Joy
Смей се ти, смей се. Нали си надалече и ти е лесно Joy

# 22
Ола, както казва Крис - Здравей на Португалски, че е по-лесно  Wink
Щастливка, дано бързо оздравява малкия,  Hug няма да се даваш
Ави, страхотен спомен с коремчето ще си имаш  Heart Eyes
ЦветиР, много е готин малкия с новата прическа, честити ти нови дрешки, едва ли има някой повече от теб да заслужава
Ла Естрела, честит рожден ден, желая ти много здравя и късмет
Дават ми зор да гледаме филмче така че  Hug на всички

# 23
 Лека нощ на всички и мерси за отговорите!
 Аз си изтеглих един филми и сега го гледам.
 Поздрав:
 Лунна река дълбока и широка,преминавам аз през теб.Някой денти н … унната рекаи мен.
 Марлела от кога се каня да ти кажа и ти да пиеш една  бира от мен, защото и на мен ми хареса Радой Киров!

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 01:03 от Amaretto

# 24
Даах ! Или здравейте както казва Филип на Белгийски !  Wink

Щастливка, съжалявам за Бобо, но съм сигурна 4е 6те овладеете положението и скоро 6те сте здрави ...  Praynig
Ави, корем4ето е много сладко и ти изглежда6 прекрасно. Наистина не остана много, аз ве4е съм в 9я месец. В4ера бях на преглед, давах кръв и други изследвания. Бебко е 2800 гр, но за сега няма признаци за скоро6но раждане. Е , не липсват нормалните пристягания, но об6то взето сме добре.
Днес заминаваме за уикенд на бунгало в 'планината'. Планина е трудно да се нарекат Ардените, най-високата то4ка в Белгия е 600 м  Laughing  Laughing Но поне 6те сме сред природа, в бунгало-парк, където Филип 6те бъде волен да ти4а , а ние 6те се припи4аме на слънце, пиеки тъмна бира / много е полезна за кърмата/ и 6те си правим барбеку

# 25
МарияФ, честито ти влизане в 9ти месец!!! наистинакогаминатова време- Така между друото отглеждайки си септемврийчетата и хоп - още едно бебе.Да чукна на дърво, но като че ли наистина втората бременност минава някак по-неусетно от първата. Планираната почивка на хълма  Wink звучи страхооотно. Пожелавам ви слънчево време Hug
Фиби, знаех си, че "сте оцелели".Чакаме те с повече инфо за Йо!
Вики81, пиши повече деееее
Амаретка, благодаря за прекрасния поздрав   bouquet
Доника, мен ако питаш за оцеляването на кокошките е най-важно Хриси да е далеч от тях,че като го знам какво шило е - ще сезавърти веднъж край тях и милите ще спрат да снасят.
Щастливке, как е Бобо днес?

Аз пак гладя....после пак ще помия прозорци -май ми хареса вчера  Sunglasses Чакам и поредния майстор да ни измаже параклисчето в двора, че съм обещала за Великден да е спретнат  Flutter Спаси бори Бошидо и ...гледачката... А днес  нещо изненадващ се случи сутринта. Лежим си с Пако в леглото и аз му казвам:"Маменце, как нямаме часовник... Колко ли е часа" А той миличкия си вдига ръкава на лявата ръка и ми сочи китката му да видя  Shocked Shocked Shocked Никой не го е учил,апък в къщи не се и питам колко е часа,защото имаме навсякъде часовници /без неговата стая/... Та така - малки попивателни Heart Eyes

# 26
ехооо

Благодаря ви мацки, Боян си добре, той изобщо няма вид на болен, а на мен ми дойде супер успокояващо този рев  Mr. Green Ави, не знам как хремата стана пневмония?! В неделя вдигна темп.38,7, свалихме я и повече не е вдигал, но му се разтече носа, от време на време кашляше, но аз си мислех, че е от секрета, който се стича назад и така, подцених ситуацията  Embarassed А иначе афтата я забравихме вчера и днес е станала една голяма бяла афта, но така или иначе пак ще ходим да ни слушат и се надявам да я мацнат този път. Изобщо за класации съм, но карай...

Ави, страхотно зайче  Hug ех, скоро с МарияФ ще изживеете най-сладкия момент, първа среща с бебо  Hug

Ирини, що се товариш така бреее, сега имаш по-важни дела от великденско почистване, да мътиш... догодина пак ще има Велик ден! И браво на Спаси, много са готини тези моменти на изненада... и аз така се изненадвам с Боян, Ивайло толкова говореше на тази възраст, че с друго ме е изненадвал... и сега ръси фрази от сорта: Аз: Искаш ли да поканим Любо(негово приятелче) на гости? Ичи: Мамо, това е една чудесна идея  Joy

Амаретка, решили сте си проблема с пътуването, браво!

Стес, дано скоро си в кондиция, и не ни натоварваш... виж аз как неписала, пък изведнъж как натоварих хубавата темичка   bouquet

Марлела, ако имате възможност осигурете си още едно място, аз миналата година пътувах с двамата, но бяхме с 3 места, е друго си беше...

Хайде мацки, че болньо се е развилнял и не дава да пиша, иска татииии

# 27
  • гр.Русе
Здравейте,сладурки  Hug
Скоро не съм писала,но нашият тати се завърна от Австралия съвсем изненадващо преди 2 седмици и знаете как е...Щастие,любов,романтика,не можем да се нарадваме един на друг  Heart Eyes А Крис как се е лепнал за баща си,просто не е истина.И двамата с него изживяхме много вълнуващо момента на внезапната поява на любимия-тати.Сега сме си тримката и сме много щастливи,та в този ред на мисли Ави скоро и теб те чака същото,нали? Цунки за сладкото зайче,аз много съжалявам че не си подарих такъв спомен като бях бременна.
Много се радвам и за Ирини,че чака момиченце,Спаси ще е горд батко на малка сестричка  Grinning
Амаретка,ще минете ли през нашето градче тази пролет,да се видим преди да е дошло лятото и да сме тръгнали по почивки и екскурзии?
Не съм ви изчела съвсем подробно,извинете ме,затова ако има болни дечица им желая бързо оздравяване и весели игри под прекрасното пролетно слънчице!
 Heart Eyes

# 28
еееееее Плами!!!Страхотна изненада от вашия тати  Hug Много се радвам. вижте как тези раздели карат хората да ценят всеки момент заедно! Целувки за Крис!
сега наред е Ави - ако радостта от това,че са заедно е пропорционална на времето, което не са били, следва,че те ще са рекордьори по радостност и влюбеност! Авинка, от сърце ти го желая!
мамо меги, Лацуни утре е именяк,а? Mr. Green Mr. GreenКакъв подарък ще получи? Аз вече съм намислила подарък за Спасовден  Grinning
Щастливке, ти си плачи даже по-често - по-добре  е от натрупване на напрежението. Радвам се за Бобо, а репликата на Ичи е направо в топ 10. наистина ме накара да се засмея.

Аз измих прозорците  и портала на хола и кухнята, които са май...  newsm78 1/3 от прозорците в къщата - доста са големшки и вместо да се отпусна блажено - мъжът ми ме изненада с гости довечера и то не с близки приятели, за които ми е все едно колко е чисто, сготвено и подредено! Та сега полегнах за 15 мин докато спаси нанка и ставам да пооправя поне хола. после в 15 трябва с дребния да сме навън, че имам среща, после пазар и после пак - у дома пред печката. Обожавам гости и трапези, но малко в повече са ми от днес за днес - такива ми ти работи... Rolling Eyes

# 29
Привет и от нас
Може да сте ни позабравили  Embarassed
Щастливка Съжалявам да чуя че Бобо е болничък,но по важното е че не се чувства така.Прегръщам ви и ви пращам много целувки
Ирини Прочетох веднага новината за розовото щъркелче и много се зарадвах,но аз си предполагах че ще е такова Flutter Сега ще видиш каква мания са момичешките дрешки,аксесоари,обувки(Неси има 18 чифта,аз нямам толкова  Embarassed)Прекрасна новина.А с гостите ще се справиш ти си прекрасна домакиня.
Плами страхотна изненада от вашият тати.Всеки ден виждам на Ави профила в скайпа и се радвам че дните се стопяват толкова бързо(за нея сигурно не  е така,но малко остана).
Мария Ф да и на теб малко ти остана,сигурно е много вълнуващо на финала и нямаш търпение да гушнеш бебчето в теб.Приятен уикенд.
 Ние сме общо взето добре,просто нашият тати си беше взел голяма почивка(защото според него трябвало да си почина от Неси)и използвахме времето да се наслаждаваме един на друг.Имахме и доста документи да си оправяме,опитваме се заедно да реализираме една моя мечта(като стане реалност ще ви разкажа за нея),кума ни се върна от Чехия за няколко дни и се опитвахме да си разкажем всичко изживяно и така времето си минава.Това не значи че не ви четем с Неси,но когато тръгна да пиша още две ръчички ми помагат и става сложно.Имам и една снимка на която Неси целува Спаси докато четем форума(слагам я да седи на бюрото и тя често си "говори" със снимките който и показвамLaughingцък
Много е любвеобилна,но и много палава,не че се оплаквам.Когато знае че е направила беличка казва"пет-пет" и протяга муцка за целувка.Ама какво ви разказвам-предлагам да си организираме срещичка другата седмицаАз от сега заявявам че ще присъствам(само в сряда не мога),защото напоследък доста срещи изпуснах и ни липсвате Heart Eyes
ето няколко снимки на Неси за да не ни забравите цък
  цък  цък

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 14:47 от Мил@

Общи условия

Активация на акаунт