ЛаЕстрела, Честит рожден ден! Много щастие, любов и късмет ти желаем!
И да се похвалиш скоро с първото зъбче на Ники! Той ще е с най-здрави зъбки от всички!
Щастливке, кураж! Бобо скоро ще се оправи! Странно ми е само как хремата се оказа пневмония.

Стес, оплачи се, де! Дано ти олекне и се похвалиш много скоро с отлична форма!
Венуш, надявам се, че Иги е вече съвсем добре след преживяното мъчение!
Амаретке, определено бих пътувала с децата през деня с двамата помощници.
Марлела, аз не обичам по принцип сериалите, че няма отърване от тях. Не са като едно време по 20-30 епизода, но вашият е невероятен! Успешна подготовка, леки полети и меки кацания! Чакаме ви на родна земя!
ЦветиР, честити ви прически!
Марианка, и аз се посмях на случката с Мими!
Фиииби!?!
Макар и със закъснение да честитя и аз професионалния празник на нашите юристки!
Ние със Саши сме добре. Всеки ден отмятаме по някоя и друга задачка в подготовка за деня Х – първи май! Ходи ми се на Великденския базар в неделя. Ще видя дали ще стигнем дотам. Бебчето тези дни е особено танцувално. Коремчето ми се деформира тук и там. Нарисувах си го за спомен. Ето. Аз се чувствам добре и физически и особено психически. Краят на моята одисея се вижда!
МарияФ, как си? Ето, че май е почти тук и скоро нашите юначета ще станат батковци!
, защото от януари бях замръзила половин печена пуйка/ 

Най много да минете на пилешка следващия месец

Чакам и поредния майстор да ни измаже параклисчето в двора, че съм обещала за Великден да е спретнат 
1/3 от прозорците в къщата - доста са големшки и вместо да се отпусна блажено - мъжът ми ме изненада с гости довечера и то не с близки приятели, за които ми е все едно колко е чисто, сготвено и подредено! Та сега полегнах за 15 мин докато спаси нанка и ставам да пооправя поне хола. после в 15 трябва с дребния да сме навън, че имам среща, после пазар и после пак - у дома пред печката. Обожавам гости и трапези, но малко в повече са ми от днес за днес - такива ми ти работи...