Септемврийчето целува мама, и денят Великден става и за двама!

• 25 429
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
  Добър да е денят момичета....
Много ви благодаря от името на Лаци за пожеланията..
Стели, мисля те , ми как.. Да е жив и здрав мъжа ти - адаша, ма ти що до сега не си казала, аз има още една позната дето мъжа и е Лазар и ме подсешташ да й се обадя..
Цвети, поздровите си ги получи .. но все пак Хубав и Весел ден ти желая!
Ние заминаваме. нали за нас това е ритъма на живота , та.. ще празнуваме но колела.. хихих
Много слънце ви желая днес и предварителни поздрави за всички цветя от мен, че утре надали ще ме има...   bouquet

# 46
  • Sofia
Честит имен ден на Лаци   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

И на любимия мъж на  steli-ssd честито
  bouquet

И ЧРД на Цвети
  bouquet

Мили септемврийски майчета и сладки дечица, не сме ви забравили с Марти   bouquet Загубих се аз заради моята работа. Постоянно тичам и не успявам да се включа, но чета честичко.

Накратко за нас - с Марти се преборихме с АБКМ-то, вече може всичко да си хапва, записах го на детска кухня, но все още не може да се научи да дъвче по едрата храна. Това се дължи на храната, която досега е ял, предимно млечна и кашеста. Но ще се научи, поне се опитва  Peace

Имахме и едно лошо изгаряне на ръчичката зимата, лежахме и в Пирогов. Оправи се обаче, дори не остана белег. Но детето се стресира, ужасно  Cry

Не ми се щеше да ви се оплаквам, но ми се е събрала топка на гърлото. Марти е с диагноза Ветилиго  от 3 дни, това е кожно заболяване, липса на меланин. А отидохме на кожен само за консултация за едно петънце на гръбчето, което обаче се увеличи. Сега ще ходим и на друга консултация, при друг лекар. Така, че все още тая надежда първият да е сграшил  Praynig

И за да не е само мрак поста ми да се похваля и какво може  Sunglasses Тича много хубаво, рита топка с батко си, скача успешно на леглото и говори доста...Качва се и слиза от стълби. Обича и да гледа филми, любимите са ми Колите, Немо и един с мечка и еленче с един рог - даже не му знам заглавието  Mr. Green И книжки чете, може да се занимава много дълго с разгръщането им...Обича да играе с коли, камиони и да реди кубчета...  Heart Eyes

Видях някъде, че се готвите за среща. Аз вече съм в отпуск, така че ако се виждате и аз ще дойда с малкия сладур  Hug

# 47
Благодаря сърдечно за хубавите пожелания, цветя и подаръци.
Ето скромна почерпка от мен:

За мен денят е прекрасен, наситен с приятни емоции, много поздравления. Grinning Не смогвам да свърша някаква работа и да се приготвям за партито довечера. Което се оказа, че ще бъде в по-намален състав, защото на Ивето групата е от онзи ден под карантина с варицела. И гостите, които са с малко дечица, отпаднаха. Само едно детенце, което е карало шарката, ще дойде Sad

Лаци, и тук, честит имен ден! Много здраве и щастливо детство ти желая.

Стели, много здраве и щастие на съпругът ти!

Весел празник на всички!

# 48
Такаааа, хей ме на! Grinning
Направихме една приятна разходка двете с Мими по женски. И двете сме много щастливи, когато сме заедно. Ама и много си се глезим де - сладоледи, сокчета, книжки, люлки, батут... Вече сме у дома. Веси спи, а след като се събуди, ще погостува у баба, докато ние сме на психолог с Мими.
Момичета, благодаря ви, че сте се сетили за тържеството на моята голяма принцеса. Но то още не е минало. След като промениха датата няколко пъти, най-накрая то ще бъде на 23-ти от 16.30ч. Няма да крия, че ми е ужасно притеснено. Учителките вече ме предупредиха, че ще се наложи да седя до нея. Да може да туширам в зародиш някой друг порив да потича из стаята по време на тържеството. Mr. Green На репетициите казват, че се представя блестящо. У дома рецитира стихчето и изглежда много щастлива.
ЦветиР, желая ти от сърце весело посрещане на празника! Hug
steli-ssd, да ти е жив и здрав съпругът! Все така приятно да те изненадва. Grinning
Ние ще пътуваме за Гърция на 23-ти май. И аз съм същата нетърпеливка като теб. Ще ни е за първи път и много се вълнувам.
Vesito, радвам се от сърце, че сте преборили АБКМ-то. И стискам палци док да е сбъркал с диагнозата. Praynig И моята Веси преживя зверско изгаряне от печката през зимата на двете ръчички. Слава Богу, няма помен вече. Така че представям си какъв ужас си изживяла.
Мил@, страхотна е Неси! Heart Eyes
Доника, ще си имаш май домашни яйчица за Великден! Flutter
Фиби, радвам се много, че вече сте си в новата "колибка". Много щастливи мигове ви желая в нея! Радвам се, че Йоничка е добре. Heart Eyes
Марлелка, тук съм! Благодаря! Hug Ама като се постопли времето и задачките ми се увеличиха. А ти си все така увлекателна. Grinning
Ави, страхотен спомен си си спретнала с това нарисувано коремче. Heart Eyes Изглеждаш фантастично! Струва ми се, че не си наддала нито грам.
Плами, браво за страхотната изненада и красивите мигове, които изживявате заедно!
irinii, и аз ще мия прозорци, все отлагах, че едно дъждовно ми се виждаше Mr. Green Laughing, ама днес няма мърдане! А ти се щади повече.
Дано не съм пропуснала някой. Ама вие си знаете, че всички си ви обичам! Heart Eyes

# 49
Честит имен ден на Лаци и мъжът на steli-ssd   bouquet
Честит рожден ден на Цвети   bouquet
Желая ви мнооого здраве и с лекота да постигате всичко за което мечтаете

иринии, все не ми достига времето за писане, но редовно ви изчитам с огоромно удоволствие, смея се на лудориите и изобретателността на мъниците и изкренно се радвам на приятните емоции на всички, а ти се пази повечко  Wink
Ето че пак трябва да ставам
 Hug на всички и да няма болни дечица  Peace

# 50
Честит имен ден скъпи сладък Лацони!!! Бъди все така жизнерадостен, любознателене и чаровен!
ЦветиР, хайде и тук да те поздравя и да ти пожелая тенденцията от година на година да ставаш все по-здрава и красива, да се задържи!
Стели, да е жив и здрав и твоя именяк.   bouquetКакто бях писала на Стес - радвайте се когато липсата на настроение е просто от умора и без голяма причина. А за празника - може би 1 почивен ден преди почивните дни  newsm78 само за теб - както ти си знаеш. Да беше в София - да ми дойдеш на терсаката за един сеанс....ееххх. Ще взимате ли Додо  в Гърция - ние от 1 до 5 сме със Спаси...
Весито, често се сещах за вас и питах Стес. Поздравления за будното момче и наистина  ще се моля за друга диагноза. Тази е наистина... Sad лоша!

при мен денят е по-скоро депресивен, заради одисеите около баща ми, но ще се оправя...  та така - утре ще се "видим" на по-оптимистично...

# 51
привет сладки!
Лаци да е здравичък и с късмет  bouquet
 Мария Ф стскам палци за предстоящото събитие Flutter след теб сме ние с Ави, която изглежда страхотно и как ще се раздели с коемчето не знам Grinning, а после иИринито, която както е тръгнало и още един етаж може да вдигне с този ентусиазъм, кето е похвални и вероятно очарователно за татито.
При мен нещаса се окръглят вече и щастливия релеф е категоричен за околните,въпреки че до строеж, бутайки колелото на Ваньо чух "секс-секс" и без да поглеждам изръмжах "шамар-шамар'' в същата интунация, което показва че в анфас не така ясно като в профил.
Ваньо спи вече като голям без да ме вика Peaceпобърква баба си и дядо си и не доумява защо не става и в нас това Rolling Eyes.
Пожелавам ви весела и интересна цветница утре  bouquet  bouquet  bouquet
Ваша нередовна Алфи.

p.s. Да споделя че Ванката вече си ака всеки ден, но папкаме повечко киви Grinning

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 21:46 от алфира

# 52
Честит да е празникът и на Лазар Стелин!   bouquet Много здраве и още повече любов!

Момичета, а на вас да честитя този хубав ден - Цветница! Да се сбъднат всичките ви мечти! И да сте наясно, че чудеса се случват често!

На всички именици и именички желаем да са им живи и здрави имената, а и те покрай тях! Да ги носят с чест и да отварят много врати!  Hug

# 53
  • София
Добрютро в това мрачно утро...
Тъй, тук да ви нахраня, че и вкъщи чакат hahaha

Имам големи очаквания от времето за днес, но да видим ще се оправдаят ли.
И по същество - Честит имен ден на ЦветиР и ЦветиБ, на Иги на Венуш, на Ави и всички малки и големи, за които не се сещам в момента. Да са ви живи и здрави имената дълги години Simple Smile

# 54
  • Sofia
Честит празник на всички с имена на цветя! Много здраве, късмет, любов и слънчеви дни Hug

# 55
Честит празник на празнуващите днес - Иги, ЦветиР, ЦветиБ (спирам да изброявам, че със сигурност ще пропусна някой). Да сте живи и здрави!

# 56
  • Пловдив
Добро утро на всички в този слънчев празничен ден!

ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА!!! На всички красиви мами с имена на цветя желая много здраве и любов!
Много благополучие, здраве и късмет на всички!

Благодаря на всички за пожеланията за моя благоверен съпруг, но на това на Марлела се смях много... Joy Той всъщност не е Лазар, а носи производно на това име и на дядо си Лазар е кръстен.
irinii, да бях в София щях да се възползвам с удоволствие от един сеанс..... Hug Напоследък не ми стига времето за дребни женски удоволствия и това определено ми влияе зле...има и други конкретни причини, но те не са за празничната ни темичка....Но се надявам на пълен релакс в Гърция....Ще бъдем на 1-вия ръкав на Халкидики и без Додо.. Crazy....романтично и само за нас 2-та както преди .....ние имаме страхотни почивки в Гърция още преди да се оженим!!!!!!! Hug
А ти си почивай повече!!!! Домакинската работа няма да избяга..... Peace...Сега идва едни момент, когато усещаш че имаш многооооо енергия и искаш да правиш хиляди неща наведнъж, но ти не се поддавай на тези настроения много често....  Rolling Eyes
Vesito, стискам палци и аз да не се окаже лошата диагноза..... Praynig...Пиши по-честичко! Hug
Мари_Анка,  браво за вашите разходки по женски... Hug Ще чакаме новини от тържеството!
mama_meggie , пак на път и на колела.... Hug...Как се оправяш не знам... newsm78....Къде отпрашихте този път?!

Отивам да стягам редиците на мъжете, защото днес сме на празничен обяд със свекървата, свекъра и семейството на зълва ми на Гребната база в един ресторант с много приятна външна градина, където има място малчуганите да тичат!
Весел ден!

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 10:23 от steli-ssd

# 57
  • София
Честит Имен Ден на Иги, Ави , Цвети Р. и Цвети Б!
Да сте много щастливи!

# 58
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА! СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ НА ИМЕНИЦИТЕ НИ! ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ МНОГО ЦВЯТ И ПРОЛЕТНИ АРОМАТИ В ЖИВОТА!

Аз взех върбови клонки от черкавата и накичих по вратите. Grinning, обядвахме ... Сега влизам за разхлаждаща баняи после на теферич с фрапенце в ръка

# 59
Жив и Здрав да ни е прекрасният палавник Лаци  Hug и Стели твоята мила половинка   bouquet
Моите специални пожелания за здраве и усмивки към всичките ни именници тук  Heart Eyes
Снощи отпразнихме в няколко столични заведенийца Лазаровден,последното от който затворихме,а днес рано рано ни вдигна Арен да ходим на църква и за върбови клонки.И тъй като имаме много близки хора с прекрасни имена на цветя...посетихме няколко къщи сутрешно.А после имахме тържествен обяд в един хубав ресторант на Панчерево с красива гледка към езерото,детски кът пълен с дребосъчковци и пространство за тичане и мнооого екзотични птички за разглеждане.И така наслаждавайки се на гледката и приятната компания...и това че Арен си играе самостоятелно с децата....поглеждайки го виждам ,че  охотно раздава целувки.Милият той си харесал не кой да е от гостите в заведението ,а Стефка Костадинова  Mr. Green Героите са изморени и отиват да полегнат дружно.Дано следващата седмица е с толкова прекрасно време  Hug
Весито - радвам се че писа.Силно стискам палци за предстоящият преглед на Марти  Praynig
Алфи - поздравления за голямото момче Ванюша.  Laughing много ме разсмя с размяната на реплики покрай строежа .
Целувки за всички ви  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт