Септемврийчето целува мама, и денят Великден става и за двама!

• 25 445
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Здравеите мили ми мамчета!
Много много ми е мъчно за вас, но след вече имаме нqкакъв нет, сега пък нqмам кирилица и намерих една програмка коqто превежда: http://5ko.free.fr/bg/cyr.html Но не пропускам нищо около вас!

Честит празник на всички цветенца днес!
С Меченцето сме си добре, вече си имаме ежедневна програмка, малко ни е самотно, но пък парковете и детските площадки компенсират. Тои се опитва да говори по малко, но в повечето случаи се получават само смешки.първите 10 дни се беше залепил за мен буквално не мърдаше на повече от 5 метра но сега проиавиава доста самостоиателност. Доста е любвеобилен, на моменти истеричен, но в 99% от времето си е сладко голямо момче. Сега сме на вълна дестки градини, страхотни са, имаме 4 за избор,ходихме само в едната, тази седмица са другите 3 и триабва да решим. Атмосферата е доста уютна, групи от 8-10 деца, говори се само на англииски, имат много интересни заниманиа и методи, абе нямам думи.
Сутринта биахме на официален детски концерт във филхармонята, Яни беше мн впечатлен, плиаска и танцува със светнали очички, героиски понесе 1 час с малка почивка.
Моето кормече расте, бебко мърда, усетих го са първи път преди 2 седмици, а сега е доста активно детенце, обаче от петък насам ми се шваща зловещо десния крак и след като съм легнала и седнала, едвам мога да мръдна, дано да е нещо временно, миналата бременност ми беше така в 9 месец, някакъв нерв се притиска, ама сега...шъ съ опра'им.
новата ни колибка е супер, голяма, ремонтирана и удобна, но..празна, та сега лека полека купуваме разните мебели и други неща.Миналата седмица Малчо се сдоби с детска стаиа от икеа, мн сладка, но има много какжо още да се йелае. вече се чувстваме "вкъщи", което си мислех че скоро няма да стане. С Яни садихме и цветиа на балкона, дано да се хванат.
И нали съм си форумка;-) тук открих едни англоговорящи маики, в града са около 200! но активните са може би 30, та така.  запознах се с тях в чевъртък, ходихме на ресторант вечерта, беше адски гот, макар че поне 100 пъти по време на вечерята се сещах за вас и срещичките ни, а после се загубих с колата из Варшавата, та 1 час шофирах посред нощ под звуците на Масив Атак, и ми беше едно весело;-)
Имам толкова много да ви разказвам, и се надявам да си оправим вече комуникациите
Лаци, специални целувки за теб от нас тримката!
Мариа ф,  Ави, наближават вашите големи дни! Ави, особено за теб!
Щастливка, стискам палци мечето ти да е ок вече
Ирини, ама много зор си даваш;-)
Каролина, голям професор си имате у вас;-)
Фиби, честит нов дом и дано Ио се пребори с проблемите
На всички ву пожелавам страхотна неделна вечер, аз ще готвя риба с каперси - хи хи какъв кулинар станах откакто доидохме тук;-)
Целувам ви и ви прегръщам
Извинявам се за правописа но това са възможностите за момента
p.s Idwame si drugata sedmica w BG moje da organizirame sreshta

# 61
Честито на всички празнуващи и вчера и днес, малки и големи, много здраве и любов   bouquet

Радвам се да видя мами, които се позагубват от време на време

Плами, страхотна изненада...

Чочи, много бодро, супер  Stop

Ние днес бяхме на 2 партита, т.е. Ивайло, а ние с тати се редувахме да пазим къщата и Бобо, която скоро ще бъде разрушена от дребното торнадо  Mr. Green

Целувки на всички   bouquet

# 62
Честит имен ден на всички които празнуват днес   bouquet

Днес имам трима именници в семейството и още куп приятели, в такива дни най-много ми липстват  Confused

# 63
 Честит празник на всички цветенца и на Ави!
 Честит имен ден на Лаци и съпруга на Стели!
 Желая на всички много здраве и усмивки и приятни почивки!
 Ние два дни бяхме нон стоп по разходки, отпразнувахме  smile3510 на баща ми и снаха ми   и тази вечер баткото заспа преди дребния (защото не иска да спи през деня)  smile3540 .
 Аз също ще smile3524

# 64
  • София
Малиии срамота-кое време е и още никой не се е разписал.
Явно всички са си изкарали добре на цветница. Ние ходихме на Камбаните, където Хриси се налудува на воля. Продъни ми главата с дрънкане...В началото беше много смешен докато разбере как ства номера, но после....Бяха 3 дечица, като той и един батко бяха първи в белите Simple SmileМама и тати се излежаваха блажено на полянката-имам си и тенче на лицете Simple Smile После ходихме до Южния парк и там подивяха с баткото, след това в едно заведение с градинка и катерушки...Една от които тип лодка-от наше време и незнам кой гений на техниката е решил, че кормилото трябва да е метър пред седалката, всичкото това на височина 1 метър...Та мйто шило като реши, че трябва да се качи, а и да не го държа - "аз, аз, аз сааам"...За 15 мин. ми се обърна 100 пъти стомаха, че ще падне и го свалих. Като почна един рев-30 без да спре. Докато не се появи от една къща през улицата една баба и го вдигна от земята да го успокоява. Викам на Мартин сега от ъгъла чакам само да изкочат социалните и да ни закопчаят hahaha То бива бива инат, ама чак толкова...И винаги ще изникне баба или дядо и да стане пак на неговата. А една майка ми направи забележка, че не съм го ступала, при което се  Shocked Аз му се карам, но бой не е ял...Не виждам смисъл в него-няма да се променят нещата...
Денис, тигърчо доста нависоко се цели-то верни хвани си кака да те отрака... JoyБраво на него-харесвам контактните деца-то и мойто е такова де. Но имаме едно съседче-още е бебе и като го погледнеш веднага свива очи и се мръщи.
Чочи за колко време си идвате? Ние в петък заминаваме и ще се върнем в София чак на 7-ми май. Малко при другите баба и деде, които така ще развалят и малкото от дисциплината, коят имаме, че...
Ако не се включа скоро-весело изкарване на Стели и Ирини в Гърция.
Ави сигурно вече е в трескава подготовка по посрещането на любимия-много приятни моменти и на нея Simple Smile
Каролина, на патерици-Честит имен ден, че вчера сутринта те забравих, а след това нямах възможност  bouquet

# 65
Цвети, Честит Рожден Ден и Честит Имен Ден и от мен /със закъснение  Embarassed/ ! Да си жива и здрава, и много усмивки ти пожелавам!  Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН и на всички останали с имена на цветя!

И Честит Имен Ден и на сладкия Лаци

# 66
Поздрави от Слънчева Варна  bouquet  bouquet  bouquet
Ще извините за лошото качества, но е с телефона ми снимано Wink

На големия пясъчник  Mr. Green
Тук са се хванали за ръце  bowuu
Търсим мидички за Бети  Crazy
Снимка тип *Кво и ме зяпнала* Mr. Green
Поздрави и от Обзор  Heart Eyes

В Главните роли Ники и Мишо /на Амарето/  bouquet

# 67
  • Пловдив
Добро утро,дами......
Никой не пише и темичката ни се е смълчала.... Thinking

DZ , много е пораснал Ники......сладък малък господин.....а и Мишо на Амаретка...
Страхотни снимки! Радвай ни по-честичко с морски пейзажи! Hug
Доника , приятно прекарване и на  вас при другите баба и дядо! Много е изобретателен тоя Хриси....Стенли като почнат да бият камбаните и казва - бим- бам и също много се впечатлява! А и по ината май много си приличат.....така като описваш номерата....познати са ми... ooooh!
 Щастливка, май вече звучиш по-свежо....Надявам се,че Бобо преборва болеста успешно!
Chochy, много е интересно всичко около вас! Радвам се,че се включи! Hug
Сега можеш да се наслаждаваш на новото място, сладкия  ЯН и коремката, а после и да ни разказваш...... Wink

Отивам да укротявам един подскачащ младеж.......

П.С. Вчера бяхме на консултация и ни изтеглиха 12,520кг, 88см,а и заради пишлето май ще трябва да ходим на консултация и с хирург... Thinking Има ли други като нас... newsm78

# 68
 Стели, много благодаря за кафето, имам нужда. Ама, който си ляга късно така е.
 Ето и от нас  снимка и снимка и преди да се покатеря след батко .
 Момичета, трябва да стягам багаж, искам и козунак  и козуначени кифлички да направя, но съм в голяма чуденка по коя от всички рецепти да направя.
 Доника, ще се разминем.
 Приятен и слънчев ден на всички!

# 69
 Grinning Хубав ден на всички!Мечтаех си да е така слънчево,топло и зелено  Flutter Вчера изкарахме целият ден на вън и сега се стягаме за излизане.
DZ , Amaretto имате чудесни момчета  Hug Много хубави морски пейзажи  Laughing
Стели и твоето момче много високо  Laughing.Ние бяхме на консултация.Арен известно време почти не качваше килограмки и изглеждаше един слаб в сравнение с това което беше и с околните връстници,но този път е качил килограми повечко и е 13,500,а на см е пораснал по-малко и е 85см.Топчица...За консултацията с хирург ви стискаме палци.Ние се консултирахме с двама.Естествено разговорите бяха в двете крайности.За сега се въздържам от каквото и да е.
Доника -Хриси винаги има нови изненади в торбата  Mr. Green
Щастливка ,как е Бобо ?
Chochy как добре звучи всичко край вас.Искаме и снимки  Grinning Честита нова стаичка на Ян.Хубаво е да излизаш по срещички,че да си заформите нов кръг от познати да не сте така самотни  Heart Eyes Ние може би няма да сме в София по празниците и затова незнам какво да кажа за срещичка...макар че съм много за.
Искам да ви кажа ,че всичките ми опити да измия прозорците бяха провалени.Ще трабва да мисля вариант,да оставя при някого Арен,за да не е у дома и да я свърша тази работа.Иначе мисията е невъзможна...иска да помага...пръска с препарата,маже отгоре...не че не се старае...но след тази операция стъклата стават силно не прозрачни  Mr. Green

# 70
ехооо

Боян е по-добре. Вчера го слушаха, утре пак... Поизчистват се хриповете, но още си има... доФторката ме предупреди, че бавно ще стане де. Мин 10 дни антибиотик + разни други сиропи... иначе днес дори не е кашлял, и почти не му тече носа... като кукуряк е, и се е разбеснял като за световно. И той като Арен много обча да помага във всичко  Twisted Evil простираме дрехи, прибираме, сгъваме, чистим с парцали... а махането на пердета и миенето на прозорц е върха на сладоледа  Party но аз нЕАм нерви да го оставя да маже  Mr. Green А татко МУУУ го научи да си придърпва стол до мивката, качва се пуска си водата и се мие  се миееееееее  #Cussing out , поне и чиниите да ми измивашееее

Много гот снимки на мъниците   bouquet

Браво на Додо и Арен за хубавите мерки... Боян е само 11.500кг, мислех си, че е повечко  newsm78 За пишоната и аз съм чувала мнения в двете крайности... но от личен опит мога да споделя, че и това си е до дете... На Ивайло в основата пак се позатвори и то след намеса на хирург, а при Боян сама се справих без никакво усилие, а еднакво ги третирам... но като се сетя колко гадно беше при хирурга, а и след това... и въпреки че е на почти 4, мисля за сега да му го спестя и дано не греша  Confused Ще се боря сама...

Мацки, къде ще изкарате празниците... ние за сега сме към Априлци, само дано Бобо да се оправи  Praynig

Хайде лек ден  Grinning

# 71
МОМИЧЕТА, ДНЕС НАШИЯТ СЕПТЕМВРИЙСКИ ОТБОР СЕ УВЕЛИЧИ С ОЩЕ 1 ЧЛЕН- МАЛКИЯТ ЙОРДАН, КОЙТО АВИ РОДИ НА ОБЯД! МАМА И БЕБЧО СА ДОБРЕ!

Нетът ми е ужасен и по-късно ще се включа с подробности!

# 72
Ави, да ви е честит Данчо, да е жив и здрав  и много да ви радва!

# 73
Ирини, супер новина, благодаря ти, че я сподели с нас! Hug
Ави, мила, изключително се радвам за малкият мъж Йордан! Пожелавам му здраве и късмет! На щастливите родители- прекрасни моменти с дечицата и много да се гордеете с тях!
За теб една от моите реални китки:
цък
Бързо възстановяване и прибиране в къщи! Hug Какво посрещане само ще му устроите на любимия...в увеличен състав! Grinning

# 74
АВИ Честитооооо Hug  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт