Много много ми е мъчно за вас, но след вече имаме нqкакъв нет, сега пък нqмам кирилица и намерих една програмка коqто превежда: http://5ko.free.fr/bg/cyr.html Но не пропускам нищо около вас!
Честит празник на всички цветенца днес!
С Меченцето сме си добре, вече си имаме ежедневна програмка, малко ни е самотно, но пък парковете и детските площадки компенсират. Тои се опитва да говори по малко, но в повечето случаи се получават само смешки.първите 10 дни се беше залепил за мен буквално не мърдаше на повече от 5 метра но сега проиавиава доста самостоиателност. Доста е любвеобилен, на моменти истеричен, но в 99% от времето си е сладко голямо момче. Сега сме на вълна дестки градини, страхотни са, имаме 4 за избор,ходихме само в едната, тази седмица са другите 3 и триабва да решим. Атмосферата е доста уютна, групи от 8-10 деца, говори се само на англииски, имат много интересни заниманиа и методи, абе нямам думи.
Сутринта биахме на официален детски концерт във филхармонята, Яни беше мн впечатлен, плиаска и танцува със светнали очички, героиски понесе 1 час с малка почивка.
Моето кормече расте, бебко мърда, усетих го са първи път преди 2 седмици, а сега е доста активно детенце, обаче от петък насам ми се шваща зловещо десния крак и след като съм легнала и седнала, едвам мога да мръдна, дано да е нещо временно, миналата бременност ми беше така в 9 месец, някакъв нерв се притиска, ама сега...шъ съ опра'им.
новата ни колибка е супер, голяма, ремонтирана и удобна, но..празна, та сега лека полека купуваме разните мебели и други неща.Миналата седмица Малчо се сдоби с детска стаиа от икеа, мн сладка, но има много какжо още да се йелае. вече се чувстваме "вкъщи", което си мислех че скоро няма да стане. С Яни садихме и цветиа на балкона, дано да се хванат.
И нали съм си форумка;-) тук открих едни англоговорящи маики, в града са около 200! но активните са може би 30, та така. запознах се с тях в чевъртък, ходихме на ресторант вечерта, беше адски гот, макар че поне 100 пъти по време на вечерята се сещах за вас и срещичките ни, а после се загубих с колата из Варшавата, та 1 час шофирах посред нощ под звуците на Масив Атак, и ми беше едно весело;-)
Имам толкова много да ви разказвам, и се надявам да си оправим вече комуникациите
Лаци, специални целувки за теб от нас тримката!
Мариа ф, Ави, наближават вашите големи дни! Ави, особено за теб!
Щастливка, стискам палци мечето ти да е ок вече
Ирини, ама много зор си даваш;-)
Каролина, голям професор си имате у вас;-)
Фиби, честит нов дом и дано Ио се пребори с проблемите
На всички ву пожелавам страхотна неделна вечер, аз ще готвя риба с каперси - хи хи какъв кулинар станах откакто доидохме тук;-)
Целувам ви и ви прегръщам
Извинявам се за правописа но това са възможностите за момента
p.s Idwame si drugata sedmica w BG moje da organizirame sreshta

на баща ми и снаха ми и тази вечер баткото заспа преди дребния
.
Мама и тати се излежаваха блажено на полянката-имам си и тенче на лицете
То бива бива инат, ама чак толкова...И винаги ще изникне баба или дядо и да стане пак на неговата. А една майка ми направи забележка, че не съм го ступала, при което се
Браво на него-харесвам контактните деца-то и мойто е такова де. Но имаме едно съседче-още е бебе и като го погледнеш веднага свива очи и се мръщи.

Хубав ден на всички!Мечтаех си да е така слънчево,топло и зелено
Вчера изкарахме целият ден на вън и сега се стягаме за излизане.
но аз нЕАм нерви да го оставя да маже
, поне и чиниите да ми измивашееее