Септемврийчето целува мама, и денят Великден става и за двама!

• 25 446
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Добре Дошъл сред нас малки Дани ! Hug
Ави,честито ти малко момче   bouquet Бързо възстановяване и прибиране у дома при бате Саши и явно е ,че тате ще бъде посрещнат от всички членове на семейството си  Grinning

# 76
Aви, честито миличка! Да ти е жив и здрав юнака!

Много, много съм щастлива! Данчо май подрани  Laughing.   bouquet

# 77
  • гр.Русе
irinii,прекрасна новина!!!  Hug
ЧЕСТИТ ВТОРИ СИН НА МАМА АВИ!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВ,УМЕН,СИЛЕН И КРАСИВ!!! ЦЕЛУВКИ ЗА АВИ И МАЛКОТО ЮНАЧЕ!!!

# 78
  • Пловдив
АВИ ЧЕСТИТО....СТРАХОТНА И ВЪЛНУВАЩА НОВИНА!!!

Да е жив и здрав мъничкия Данчо! Надявам се, че и ти си добре!

Благодаря на Ирини, че е сподели с нас! Hug

# 79
Честито, честито!  Hug Супер новина!

С толкова хубаво име да расте здрав и щастлив. Късметлия да е голям!
На родителите и баткото пожелавам много щастие занапред!  Hug

И тук една позната ни изненада по-рано с близнаците-разбойници! Супер новини!

# 80
Ави, 4естита рожба, нека да е здрав и силен Дани, умен и много да ви радва!

Страхотна новина, много се развълнувах!
 Със Сашко и Филип  бяхме с един термин, но Ави ме поизпреври с 2 седмици. Сега термина и бе6е 30 май, моят е 21 май и виж ти каква изненада !!!!  Супер !
Ирини, като има6 пове4е новини пи6и....  Наистина се вълнувам много, хормони .... Хем се радвам за Ави и бебе, хем се страхувам 4е наближи, наистина наистина  Blush  Whistling

# 81
Ави, честито, много се радвам за вас   bouquet Пожелавам от все сърце на малкия Йордан мнооого здраве, късмет и щастие, да лудудват заедно с батко Сашко, и да са гордост и радост на мама и тати  Heart Eyes
Чакаме подробности и снимки, бързо възстановяване  Hug

# 82
ЧЕСТИТО АВИ!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ДАНИ И САМО РАДОСТИ ДА ВИ НОСИ!  ЧАКАМЕ ТЕ СКОРО  ДА РАЗКАЗВАШ!

# 83
  • София

Авиии, честито. Да е жив и здрав малкия Данчо, а бате Саши да помага Simple Smile Много е бързал за срещата с тати Simple Smile

# 84
  • София
Мила Ави,

Честит малък син! Да е здрав, късметлия, умен и добър! Много щастие на цялото ви семейство!
   bouquet  Heart Eyes

# 85
  • Sofia
Момичета, чух се с Ави преди час - те с малкия Дани са добре - 2 450 грама е младежа Hug Мама звучеше щастлива и изпълнена с енутсиазъм както винаги Simple Smile Бате Сашко вече казва, че има "батче" Heart Eyes

# 86
момичета, аз съм най-бавният щъркел, но... днес цял ден съм по болници-премеждия със съпруга ми /който 20тина дни ще е обездвижен... Sad / и после почти пълна липса на интернет...
---------------------------
Както и да е - вече знаете размера на манекена. Всъщност той искаше да дойде няколко дни по-рано, но Ави /не без докторска намеса/ го задържа, за да му се поставят необходимите инжекции за отваряне на дробчетата. Всички гарантираха, че е достатъчно голям и зрял, за да се появи безпроблемно - и слава на Господ  - така и стана. Доколкото разбрах раждането е минало много по-бързо и много по-леко от това на Сашето. Други подробности предполагам, че е редно да сподели младата мама на Дани /чийто термин беше 30 май!/.
Пожелавам на Дани да е здрав, усмихнат и жизнерадостен като силната си майка! А на Ави да й се връща всеки миг самостоятелна борба, тъппение и оптимизъм!

# 87
ехааааа
страхотна новина, Честито на мама Ави   bouquet , здравичък и послушен да расте Данчо... еххх как го измисли това мое любимо име  Laughing

Ирини, бързо възстановяване на любимия, и гледай и ти повечко да се пазиш  Hug

# 88
Аз също говорих вчера с Ави толкова се развълнувах newsm44 newsm44 newsm44
Звучеше много весело и бодро,но не съм и очаквала да звучи по друг начин.
Радвам се,че въпреки ранното си появяване Дани е добре и всичко при тях е Ок.
Бързо възстановяване на майката герой Ави.Тя каза че два часа след като го е родила си е измила гърдите и е тръгнала да го търси за да го накърми Grinning

Ирини и от мен бързо възстановяване на половинката ти и приятно месене на козунаци.
по късно ще се включа пак   love001

# 89
Аз влизам да се похваля  Blush
Ники е на ясла от 1 октомври Peace днес отидохме да го запишем

Общи условия

Активация на акаунт