Септемврийчето целува мама, и денят Великден става и за двама!

• 25 447
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Ави,честито!Да сте живи и здрави и много да те слушкат тримата ти мъже!Много прегръдки и целувки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug!

# 91
Авиии, честито!    bouquet

# 92
Ави, да ви е честито, живо и здраво малкото съкровище Йордан.
Много да ви радва, безгрижно и палаво детство му желая.
А на тебе сили да се справяш с тримата си мъже и
да имате мноооооого щастливи моменти заедно!

# 93
Здравейте! Simple Smile
Ави,да ти е жив и здрав Йордан!Много ми хареса името му!
Ирини,видях розова ленти4ка  Simple Smile 4акаме живо и здраво моми4енце!Сестра ми пак я объркават с пола на бебето,нали ходи при 2-ма лекари и може би това и е гре6ката,един и казва мом4е ,друг моми4е  ooooh!,да е живо и здраво пък каквото се покаже накрая  Simple Smile Докато бе6е бременна с племенника ми ,прогнозите бяха за моми4е има6е розови дре6ки,мебели  Laughing
Щастливка ,бързо оздравяване на детенце!
MariaF ,как е пупката?Стискай палци да успея с изпитите,ко6мар ми е като се сетя как трябва да гоня доцентите да ми насро4ат дати за изпитите ,оба4е няма как!Егоров,предавал ти е?
Марлела ,кога пътувате за БГ?И ние се прибираме юни.
Моми4ета ако знаете Димитър какви бели прави.... Laughingлуднала съм от него!Сутрин на6ия тати излиза за работа преди 6.00 и аз ставам след него колкото и да не ми се иска Оправям набързо подготвям закуска и 4акам сър Динов да се събуди  LaughingПосле по разходки,зада4и покрай преместването и така... ooooh!На католи4еския Великден правихме при6тапулник ,на6ия син  Simple Smile хвана една то4илка за сладки и се спусна после на банкнота и като  за край взе една макара  :)6те го видим какви 6те ги вър6и като порасне!
Подаваме молби за ясли´,днес имахме термин за една близо до новото ни жили6те,няма големи 6ансове и там  ooooh!.малка надежда ми дадоха 4е месец юни 6те има събрание  (в Об6тината май) с родителите и  6те се направи вси4ко възможно де4ицата да се запи6ат в ясла  Praynig
Оплаках се  Confused
Мога да пи6а цял ферман,нали скоро не съм писалаоба4е ми се затварят о4ите!Лека и спокойна но6т ви желая!

# 94
Добро утро, сладурани! Grinning
И аз скоро не съм се разписвала с подробности. Най-после тържеството в детската градина, за което толкова се притеснявах, е вече история. Като изключим, че Мими смънка тихичко стихчето и то с гръб към публиката (беше се обърнала към децата), се представи чудесно в танците и песните. Взе участие в абсолютно всички такива. Grinning Естествено, за мен бяха приготвили столче зад нея, за да потушавам евентуалните пориви да потича. Но мисля, че и без мен там би се справила. Ще сложа снимки, не се чудете, коя е жената в жълто зад Мими Mr. Green Малко ме натъжи това, че у дoма и на репетициите казваше стихчето страхотно - ясно и високо, но съм доволна и на това. Защото е не малък успех. До миналата година по това време беше абсолютно немислимо и невъзможно моята кипра да участва в подобна масова дейност.
http://www.stamb.net/portal/e107_files/public/1208969875_103_FT23546_imag0011.jpg - момиченцето най-вдясно, последната е Мими, с бялата рокличка
http://www.stamb.net/portal/e107_files/public/1208969875_103_FT23546_imag0010.jpg - пее песничка с децата
http://www.stamb.net/portal/e107_files/public/1208969875_103_FT23546_imag0020.jpg - такааа, ето как си каза стихчето, гледайки към децата и с гръб към публиката (Мими отново е с бялата дрешка)
http://www.stamb.net/portal/e107_files/public/1208970427_103_FT23546_imag0047.jpg - тук отново пее, а аз съм зад нея (жената със жълтата блузка)
http://www.stamb.net/portal/e107_files/public/1208970427_103_FT23546_imag0040.jpg - ето я по време на един от танците, но е с гръб, момиченцето в бяло
Чакаме новини от Ави. Много съм щастлива и още не мога да се нарадвам на прекрасната новина. Grinning
Sesiliq, честито прощъпулник на малкия палавник. Добре се е ориентирал професионално. Grinning Успех ти желая от сърце с яслите! А как е Дилипили? Отдавна не е писала и се притесняваме за нея.
irinii, и аз стискам палци бързо да се възстанови любимият ти и повече никога да не му се случват подобни премеждия. Браво на ентусиазма ти да месиш козунаци! И аз съм мераклийка, ама точно тестените неща са моята слаба страна в кухнята. А колко вкусни са домашните козунаци..., мммм... Grinning Вече направих поръчка в един магазин.
МарияФ, наистина мъничко остана до срещата с бебчо. Няма вече даже месец. И аз се вълнувам покрай всички вас с коремки. Grinning
Много усмихнат ден ви желая на всички! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 10:05 от Мари_Анка

# 95
Мари_Анка Мойте поздравления smile3501 smile3501 smile3501
Мими се е справила страхотно newsm10

# 96
Привет момичета.
сесилия, честит прощапулник.   bouquet Радвам  се, че се разписа - отдавна забелязах отсъствието ти. За пола на племенничето ти - на  фетална морфология добър ехографист трудно би сбъркал. На моето момиче докторът ясно показа срамните устни и клитора, нещо което в бременност над 15г.с специалист трудно би сбъркал. но в крайна сметка не полът е най-важен, а това бебчо да е здрав! Сигурна съм, че в уредената държава, в която живеете ситуацията с яслата ще се реши по най-добрия начин  Hug
Марианка, поздравления за тържеството. мими се е представила блестящо, а фактът, че миналата година това е било немислимо би следвало да те наведе на мисълта - какво би могло да се постигне след още 1 година  Simple Smile

Вчера месих и нищо не стана от козунака ми - сега ще го изхвърля и ако ми останат физически сили днес ще пробвам пак. Много изморена се чувствам, а имам толкова много ангажименти  ooooh! хайде приятно боядисване на яйцата!

# 97
 Добро утро!
 Мари анка, много се радвам на успехите на Мими.
 Ирини, не се преуморявай, въпреки че със всякакви предизвикателства се справяш, месенето на козунак е трудоемка работа.

Нашите яйца са готови вече, после ще пека кифлички, дано станат. Стягам багажа. Обачеее, вчера след обяда на Ванко му избил обрив по лицето. Вечерта към 23.00 часа също и ходихме до спешния, докторката каза, че е копривна треска, може би от рибата, която са яли в детската градина. Биха му урбазон и се моля да е било само това и да не ни провали пътуването.
 Приятен ден на всички.

# 98
Пи6а набързо,4е до сега боядисвах яйца ,а сега готвя!
Ирини,ако има6 желание 6те ти пратя рецептата по която правя аз козунака,за католи4еския Великден месих за 1-ви път и стана страхотен  GrinningМного се радвах,но помага в месенето и Димитър  LaughingПо4ивай си пове4е!Сестра ми ходи в София на 4-измерен,но бе6е рано май и не се видя тогава пола на бебо!
Мариянка,заси4аме се от време на време с Дилипили по улиците  Simple SmileБяха в къ6ти семейно на при6тапулника на Мити,много се радвах да видя заедно септемврий4етата ни  Simple SmileРазбират ве4е мал4овците ни и са големи сладури.Дили,у4и за държавен изпит ако не се лъжа,което ме подсе6та 4е и аз трябва да засядам над у4ебниците,но се питам кога да стане  ooooh!По-късни4ко като заспи Мити 6те видя линковете които си пуснала,радвам се 4е сте добре!
Фиби4ка,успява6 ли да ходи6 все о6те на йога?Аз си взех една книга в библиотеката и 6те 4етем с Мити  Simple Smile
Усмихнат ден !

# 99
Добър ден на всички Hug  bouquet

Аз чакам Ники да заспи и да боядисам яйцата  WhistlingТая година ще пропусна да се намаже целия от глава до пети Flutter

Преди малко Ники го чувам да вика *Бети ам-ам ,Бетиии ам* обръщам се хванал банан и вика рибката да яде Joy Накрая ядосан се обърна и и вика *Ако искаш* и замина Crazy

# 100
 Flutter Хубав ден ,макар и леко мрачен.На вън е много приятно и свежо.Направихме си една хубава и спокойна разходка.
Марианка,радвам се много за това че тържеството на Мими е минало добре.Чудесни снимки  Hug Нека така добре да продължава Мими да върви напред с развитието си и ще имате къде по-големи изненади от нея  Grinning
 DZ ,честито за приема в яслата на Ники  Peace Голямо другарче му е Бети спор няма  Grinning Много говори това момче  Flutter
Sesiliq ,много интерестни предмети си е избрал Мити на прощъпулника  Grinning Дано се уреди и за вас яслата  Peace
Амарето,Ирини и Сесилия завиждам ви за ентусиазма да правите кифлички и кузунаци.Аз нито обичам да ги ям,не ме съблазняват по никакъв начин,още по-малко си представям да ги замеся.Шапка ви свалям   chef
Амарето дано пътуването ви мине леко  Hug
Много красиви яйчица пожелавам да ви се получат на всички  Hug 

# 101
dennis Определено Бети му е най-посърце.Другите рибки не го вълнуват много Laughing По цял ден ги гледа дали им е светло ако съм загасила светва им.Иска да ги храни,водата помага да сменям Crazy
И наистина особено в къщи много говори.Вчера му викам не мога да изкарам топчето ,а той ми вика *Моджиш* Crazy
Опс Ники заспа време е да сменя водата на любимото му Бети Peace

# 102
dennis ,прави ми удовлоствие да направя не6то вкусно за мъжете  Simple SmileДойде ли ми музата действам!Как е Арен?Аз 6те 4акам Мити да се събуди и хукваме на разходка  Simple Smile
Аз 6те трябва да направя 2 козунака,единя може би утре !В събота сме на рожден ден на шефа на мъжа ми и 6те зарадвам рожденника с не6то българско  Simple Smile
Ето моите козунаци за Католи4еския  Великден,свър6иха много бързо  Laughing
Козунак
а това са снимки от при6тъпулника през март:
Димитър с кума от сватбата ни
Двама септемврийски гладници  Laughing
Новите снимки не съм свалила,като стане може да покажа о6те  Simple Smile
DZ,браво на бърборкото,Мити си говори на негов си език,много му се смеем вси4ки и адски се радвам като успея да му разбера не6то  Laughing Аз съм намислила като се преместим в новото жили6те да купим дома6ен любимец за сега съм се насо4ила към рибки,други идеи за сега нямам,но 6те помисля  Simple Smile
Бягам да опаковам подаръка,много писах днес  Grinning

# 103
АВИ, честито бебче! Да е жив и здрав малкия Йордан, и много да ви радва!!!

Мари_анка, браво на Мими, много е сладка. А каква е кльощавичка, като теб, и елегантна.
Сесилия, честит прощъпулник на Митко и дано се уреди въпроса с яслата.

# 104
Привет момичетаааа.... аз също боядисах яйцата и станаха много хубави, смея да кажа, бях взела две пакетчета бои и едно с желатинова боя и ги ошарих както аз си знам... за козунаци нямам смелост като че ли още до се пробвам... ама имам време
Направих подаръка на Лаци къде за имен ден , къде по нужда, но вече сме с лятна количка - чадър Viva Bebe Comfort http://www.bebeconfort.com/collection-2008/UK/prom_canne_viva_coloris.htm  демек в онова зеленото, Ангел каза ,че е малко женско ама претенции сега , на мен много ми харесва и на Лаци също
Сесилия , честит прощъппалник... нали имаше теория за правописа на тая дума.. Та да върви смело напред в живота
ДЗ, така се смях на това с банана, голям образ е Ники , честито и за яслата, де и нас да ни огрее...
Амарето, дано не е сериозно това с Ванко и да пътувате лесно и приятно и да прекарате хубаво...
Денис, аз ли те загубих, ти ли изчезна..  Hug
Марианка, аз бях убедена , че Мими ще се справи, браво на нея , тя е страхотна.. и ти си страхотна майка, я виж какви резултати... и все по- хубаво ще става
Ирини, ама молА те, не се преуморявай , козунаци тепърва има да печеш ... това да ти е зора..
Е аз цял ден се мотая, освен една боя дето дръпнах на яйцата пет пари работа не съм свършила и ще трябва да поготвя.. до скоро

Общи условия

Активация на акаунт