la estrella - ЧРД, с леееееко закъснение! Здраве и любов ти пожелавам!
Щастливка - бързо да оздравява малкият разбойник, а ти не се обвинявай така. За съжаление майчината любов няма тази сила да показва винаги какво става в душите и телата на нашите съкровища, но пък има силата да им помага по-бързо да преодоляват неразположенията.
Мил@ - голяма сладурана е Неси!

irinii - вие там, далеч от праха на града, едва ли сте с толкова мръсни прозорци.

Зарежи таз работа и се отдай на кулинария, както само ти умееш и повече почивка.
Плами - много се радвам, че половинката се е завърнала по-рано и ви е донесла толкова романтика и любов!
Така е, след кратки раздели, срещите са още по-прекрасни. Ави - същото важи и за вас. Малкият бебко да не бърза много да пристига и да ви остави малко време само за вас двамата.

Мари_Анка - как мина тържеството на Мими... май нищо не разказа?

Ние сме много добре. Изследванията в Токуда показаха, че пак има завишаване на стойностите на ензима, което го отдадахме на липсата на слънце последния месец и продължаваме пак с по 2 капки вит. Д. Ортопеда и той каза, че е голям оптимист и че ще оставим организма да се справи сам и в случай, че той не успее, те затова били хирурзи, щели бързо да оправят нещата. Аз обаче съм сигурна, че до там няма да се стига и въобще вече като знаем за какво точно става въпрос съм много по-спокойна и вярвам, че всичко ще е ОК. Доктора предписа да пие рибено масло и ни е голяма борба как да и го даваме, че не го иска. Вика му "калинка", че са едни червени топчета.
В София иначе си изкарахме супер, макар, че бяхме само за една вечер. Заведахме Йоана на Зоо и въпреки, че бяхме доста хора с единствена цел да я гоним нея, се оказа мисия невъзможна. След много бягане и носене на ръце да не влезе при някое животно, да не изяде закуската на някое дете или да не обере играчките от сергиите
се отказахме и направо потеглихме за Самоков, където погостувахме на наши приятели и добре се повеселихме. 
Тук вече от около две седмици през деня с нея сме на апартамента, където създаваме уют и красота. Димитър обаче е толкова зает в последно време, че едвам успяваме с Йоана да му хвърлим по едно око, докато прелита от вратата към леглото и затова утре сме се организирали с моите дружки да пренасяме останалата ни покъщнина....по женски. Докъде стигнахме както се казва....Та така - събота вечер, ще ни е първата нощ вече У ДОМА.
Междувременно Йоана си заспива без проблеми сама в леглото си, /само трябва да съм в стаята и/ което е още по голямо постижение предвид факта, че отскоро казахме НЕ на биберона във всичките му форми. Изхвърлих всички шишета и биберони и така малко по малко се отделяме от бебешкия период. Иде ред на памперса... Ами това е около нас. Бая пописах, но имам извинение, защото скоро не се знае кога ще имам пак тази възможност....Нямаме още нет на апартамента и кога ще имаме хич не се знае.
Вие не се притеснявайте за нас - ще се върнем! Винаги се връщаме....

ЧАО и много, много прегръдки на всички!

Иначе постилай червения килим на 29.04. Искам и Лясковския цигански оркестър. За репертоара няма претенции. В този ред на мисли...
Е, кажете не съм ли кръгъл идиот!
Благодаря за поздрава!
Изпробвала съм и 2-та с презокенски полети.
Браво на умното момче.
Ама какво да правя-за една 80 годишна баба кокошките са като родни деца. Хриси вързан в количката наблюдаваше с викове кокококо.
И са все двойни...
А Хриси от една седмица е само на солети и мляко-сефте ли...
Много тематично някак - кокошки, петлета... А Есмералда е на път, а и автографи раздава като Пиук от "Ние, Врабчетата" на Радичков - ето Според Пиук мнозина били изненадани, когато им раздавал автографи. Особено в неделя -- разказва той, -- народ облечен пищно, всичко стъпва на пръсти и гледа да не си измачка дрехите, всички облекли това, дето го имат най-ново, и само чакат да се появя отнякъде и да се подпиша. Пък аз не успявам навсякъде да се подпиша, тук и там само дам по някой автограф. Особено жените, да ви кажа ли, много възклицават: Ах! -- викат те и показват на околните моя автограф. А околните ги гледат и се пукат от завист. Аз лично съм виждал как околните веднага започват да изтриват автографа с кърпички от завист, ама моят автограф не се изтрива лесно!

/