Септемврийчето целува мама, и денят Великден става и за двама!

• 25 428
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
Е, хайде здрасти в новата ни Великденска тема, благодарности на irinii за което!  bouquet

la estrella - ЧРД, с леееееко закъснение! Здраве и любов ти пожелавам!
Щастливка - бързо да оздравява малкият разбойник, а ти не се обвинявай така. За съжаление майчината любов няма тази сила да показва винаги какво става в душите и телата на нашите съкровища, но пък има силата да им помага по-бързо да преодоляват неразположенията.
Мил@ - голяма сладурана е Неси! Heart Eyes
irinii - вие там, далеч от праха на града, едва ли сте с толкова мръсни прозорци.  clean
Зарежи таз работа и се отдай на кулинария, както само ти умееш и повече почивка.
Плами - много се радвам, че половинката се е завърнала по-рано и ви е донесла толкова романтика и любов! Heart Eyes Така е, след кратки раздели, срещите са още по-прекрасни.
Ави - същото важи и за вас. Малкият бебко да не бърза много да пристига и да ви остави малко време само за вас двамата.  dancing
Мари_Анка - как мина тържеството на Мими... май нищо не разказа? Thinking

Ние сме много добре. Изследванията в Токуда показаха, че пак има завишаване на стойностите на ензима, което го отдадахме на липсата на слънце последния месец и продължаваме пак с по 2 капки вит. Д. Ортопеда и той каза, че е голям оптимист и че ще оставим организма да се справи сам и в случай, че той не успее, те затова били хирурзи, щели бързо да оправят нещата. Аз обаче съм сигурна, че до там няма да се стига и въобще вече като знаем за какво точно става въпрос съм много по-спокойна и вярвам, че всичко ще е ОК. Доктора предписа да пие рибено масло и ни е голяма борба как да и го даваме, че не го иска. Вика му "калинка", че са едни червени топчета.  Mr. Green
В София иначе си изкарахме супер, макар, че бяхме само за една вечер. Заведахме Йоана на Зоо и въпреки, че бяхме доста хора с единствена цел да я гоним нея, се оказа мисия невъзможна. След много бягане и носене на ръце да не влезе при някое животно, да не изяде закуската на някое дете или да не обере играчките от сергиите  Tired се отказахме и направо потеглихме за Самоков, където погостувахме на наши приятели и добре се повеселихме. Party
Тук вече от около две седмици през деня с нея сме на апартамента, където създаваме уют и красота. Димитър обаче е толкова зает в последно време, че едвам успяваме с Йоана да му хвърлим по едно око, докато прелита от вратата към леглото и затова утре сме се организирали с моите дружки да пренасяме останалата ни покъщнина....по женски. Докъде стигнахме както се казва....Та така - събота вечер, ще ни е първата нощ вече У ДОМА.  Heart Eyes Междувременно Йоана си заспива без проблеми сама в леглото си, /само трябва да съм в стаята и/  което е още по голямо постижение предвид факта, че отскоро казахме НЕ на биберона във всичките му форми. Изхвърлих всички шишета и биберони и така малко по малко се отделяме от бебешкия период. Иде ред на памперса...
Ами това е около нас. Бая пописах, но имам извинение, защото скоро не се знае кога ще имам пак тази възможност....Нямаме още нет на апартамента и кога ще имаме хич не се знае.
Вие не се притеснявайте за нас - ще се върнем! Винаги се връщаме.... Grinning
ЧАО и много, много прегръдки на всички! lovekiss
 newsm49

# 31
Привет, привет!

Как хубаво сте се разписали... така с удоволствие си пия сутрешното кафе и ви чета. Много ви се радвам!  Hug

fibi4ka, гледам ежедневието ти е изпълнено с емоции. Супер! Пътувания, подреждане на дом, зоологически градини... много хубаво звучи.

irinii, спри се бе, жена! Прозорци, гладене, градини, гости... ааааааааа, аз вече нямам сили за подобни геройства - ако днес гладя, утре ще оправя градината, а гостите ще са за след 3 дни.  ooooh! Иначе постилай червения килим на 29.04. Искам и Лясковския цигански оркестър. За репертоара няма претенции. В този ред на мисли...
Щастливка, нали знаеш приказката "Икономията - майка на мизерията"? Е, и аз така. Да спестя билет, сега ще се гърча. Надявам се да е по-спокойно в самолета, щото още не е започнал активният сезон, но на връщане какво ме чака... с 5-часов престой във Франкфурт и още по-дълъг презокеански полет в претъпкан самолет в разгара на сезона...  ooooh! Много се радвам за Бобо, а за Ичи мога да кажа, че очаквам с нетърпение някой хубав ден и моя дзвер да заприказва така.
Плами, поводът за неписането си е направо супер. Ох, аз моя ще го оставя за около два месеца и въпреки, че е най-голямото ми щастие в живота ведно с дъщеря ми, снощи му казах че с тая емиграция ми е съсипал живота.  doh Е, кажете не съм ли кръгъл идиот!
Доника, кокошките са си една твърде отговорна задача. Можеш да се чувстваш поласкана за доверието, което ти оказват. Да, така е!  Hug
Ави, просто онемях - толкова свежа изглеждаш. Тоя шкембак не мога да си го представя без Зайо. Супер, супер!  Hug Героите от сериалите излизат в заслужена почивка, или поне главната героиня Есмералда. Ще се завърне през лятото. Евентуално. И благодаря за пожеланията!
Amaretto, ама сме се разпили с теб  Joy Благодаря за поздрава!
Мил@, ти пък как ме разчувства ако знаеш... Гледам едната снимка на Неси е правена на ул. "Тимок" до Бюрото по труда. А отзад се мъдри една печатница - Press Product Line. Ех, как минаха 7-8 години в работа там. Да, докато учех, работех там. Е, тя е на "Тимок" от 2000 година, а преди това беше на "П. Парчевич". Много мили ми стана, със сигурност като се прибера, ще ида да си видя бившите колеги, или по-скоро шефовете, че от колегите никой май не е останал.

Хайде момичета, хубав ден (или там каквото е останало от него)!

П.П. Слушам радио и не мога да не ви поздравя с едно любимо парче, което чух преди малко.
ПОЗДРАВ

# 32
 Добра да е вечерта ви момичета...
Щастливка, радвам се , че звучиш по- добре направо ме стресна с това .. рева! ти си толокова положителна, всичко ще е наред, стискам палци Бобо да е като нов още утре...
Марианка, ама аз реших ,че съм пропуснала коментара за партито, а то май нищо не си казала, мина ли , как мина и изобщо сподели с нас, нищо че Мими не е наборче , тя е едно от нашите деца...  Hug
Марлела, всеки път като ти видя ника и си представям циганетата на село как са те спрягали така, ние на конната база си имаме цигани дето гледат конете и имам много точни попадения от тях, като реклама на един кон "черен, красив и интилсгентен" или Игриф .. така се казва едни ков (Игрив) ама то пък му и сложили табелка.  Та за оркестър незнам ама цигани ще намерим.. за 29-ти
Фиби, надявам се утре сутрин преди да тръгнеш да погледнеш за последно тук (временно последно) и да прочетеш това - Пожелавам ти незабравима първа нощ, много романтична, много спокойна и топла.. да живеете в новата си къща дълги години в мер, съгласие и гореща любов до стари старини.. а Димитър да не се прави и да видиш ти едно пишле скоро на едни УЗ..
Мила , много е сладка Неси, аз до сряда съм нагласила програмата ама ако кажете нещо за четвъртък, петък... винаги
Ави ,наистина много мил спомен от бременностите ти .. зайо байо ще е пич!
Мария Ф, да си поченеш и да пускаш мъжа ти да гони малкия войн по поляните
Ирини, тоя твоя ентусиазъм верно е огромен.. от къде? сигурна съм ,че гостите днес са си облизали пръстите, а за Лацуни така и нищо не купихме и като четох  сега ми стана много кофти, егати лошата майка съм... как можах нищичко да не взема, айде сега няма да схване ама то аз няма да променя.. пфууу
Стели , кога беше Гърция?
Плами, супер новина, да ни развазваш пак за там... ееей как ми се ходи
Ние сме добре, Лаци спи и аз ще го последвам.... Уека ношт... girls

# 33
Хелоу и от нас или здравейте на английски като сте го подкарали на международни поздрави.

Плами, най-хубавото на големите раздели е трепета от новата среща. А при вас щом е и изненада още по-силни са емоциите. Харесало ли му е на мъжа ти в Австралия? Кроите ли вече планове за семейно ходене?

Ави, много готино зайче си си направила. Представям си и на теб какво ти е след такава дълга раздяла. Абе майка героиня си ти за мен.

MariaF, м-ммм какък приятен уикенд се очертава да имате. Да му се накефите максимално.  Heart Eyes

Amaretto, тъкмо щях да ти описвам предимствата на нощното пътуване и прочетох, че вече сте си взели билетите. За мен това е по-добрият вариант. Peace  Изпробвала съм и 2-та с презокенски полети.

Марлела, ами то не останало. Стягаш ли вече багажа? Тия мисли и на мен са ми минавали през главата 5-6 мес. след като дойдохме, ама аз тогава бях бременна. Даже в 5-я мес. си ходих до БГ и като се върнах започнах да гледам с други очи на това, което имам в момента. Ще видиш разликата след като се върнеш обратно.  Peace

irinii, тебе сигурно те е хванал онзи типичен период на бременните да чистят и подреждат непрекъснато.

Доника, много ме разсмя с тия кокошки. Създават ли ти работа с прибиране на яйца?

Мони в момента май е в някакъв пик на разстеж, защото напоследък има невероятен апетит (като никога до сега), а следобед спи по 4 часа. Вече си казва името, познава неговата си буква, моята, на татко си, чичо, леля, баба, дядо. Дори ги изговаря. Като го питам къде живее казва Канада. В кой град живее? - Тоно, много му е дълго Торонто. Има предпочитая към филмчетата на бейби Айнщайн и като го питам кое иска да гледа ми казва някое определоно - с маймуната, петела или пък изтананиква някоя песен Иа-иа-йо и аз разбирам какво иска. После много доволен идва и ме прегръща, че съм го разбрала. При нас вече е истинска пролет и от няколко дни обикаляме градинките. Тук под пързалките и люлките е засипано с пясък и той много обича да се рови, да хвърля, да го лапа и въобще, чак в памперса му го намирам.  

# 34
  • София
Хелоу и от нас,

много оживено е тук  Heart Eyes
Каролина , браво на Мони. Все така да е.
mama_meggie , еее има време, и утре може да купите подаръка.
Марлела, дано пътуването мине леко. И аз си мисля, като Каролина, че като се върнеш у Америката после, вече няма да съжаляваш за емиграцията. Поне моите приятели така са ми казвали.
fibi4ka, много любов и разбирателство в новата къща.
Мил@, Неси е страхотна, вече има данни за модел. Heart Eyes
irinii , Спаси да не почне вече да ви буди под часовник  Wink Браво на умното момче.
Плами , чудесна изненада сте имали. Еххх, хубаво си е с тати.
Доника, кажи колко яйца ще снесат кокошките по-време на твоя мандат. Wink

От нас нищо ново, добре сме и се радваме на миговете заедно.
Целувки на всички.

# 35
  • София

Доника, кажи колко яйца ще снесат кокошките по-време на твоя мандат. Wink

До тук 5, бях само за най-смешните домашни видеоклипове hahaha Ама какво да правя-за една 80 годишна баба кокошките са като родни деца. Хриси вързан в количката наблюдаваше с викове кокококо.
Ирини, за прозорци не ми говори-миналия месец ме беше хванал ентусиазма и измих на детската и кухнята, остават още 3 стаи, като само в хола са колкото на един средностатистически апартамент Sad И са все двойни...
Каролина, та вие си говорите без проблеми значи Simple SmileА Хриси от една седмица е само на солети и мляко-сефте ли...
Фиби, успех с калинките и ...тя Меги ти го е написала за първата нощ в новия апартамент Simple Smile
Марлелка, дано не е зает оркестъра само, че празници са-весели се народа. Айде, пък ще се радваме да се запознаем на живо с Есмералда. Че ако дава и автографи...
Плами, голяма изненада ви е спретнал тати. Сега ви желая още повече любов и романтика Laughing
Мегиии, да нацелуваш Лацката от нас с Хриси по случай празника-то ще са големи веселби във вашето семейство Simple Smile

Цвети, да си жива и здрава дълги години Simple Smile

# 36
Честит имен ден на Лаци!Да е жив и здрав,палав и игрив!Само да радва мама и тате!
Честит рожден ден,  Цвети!Много здраве,късмет,усмивки и много весел празник!

# 37
Момичета, да ви е честит този хубав празник - Лазаровден! Желая усмивките да не слизат от лицата ви!

mama_meggie, да ви е живо и здраво момчето! Желаем му щастливо и безгрижно детство!

И ако един кон не е "интилсгентен", просто не е никакъв кон.  hahaha Ако ти кажа, че и аз така произнасям по-сложните и многобуквени думички на английски... добре е, че хората ме разбират от половин дума. Да не разказвам как се обяснявахме днес с Луис - поддръжката на комплекса, като беше дошъл да оправя климатика, че щяхме да се сварим. Тои испаноговорящ, аз... ма се разбрахме де. Та... ако оркестъра е зает, както предполага Доничката, направо се пазарете с вашите музиканти!  Hug
Абе Доника, тя картичката е супер за поздрави на Лаци, ма ме съмняваш нещо  newsm78 Много тематично някак - кокошки, петлета... А Есмералда е на път, а и автографи раздава като Пиук от "Ние, Врабчетата" на Радичков - ето Според Пиук мнозина били изненадани, когато им раздавал автографи. Особено в неделя -- разказва той, -- народ облечен пищно, всичко стъпва на пръсти и гледа да не си измачка дрехите, всички облекли това, дето го имат най-ново, и само чакат да се появя отнякъде и да се подпиша. Пък аз не успявам навсякъде да се подпиша, тук и там само дам по някой автограф. Особено жените, да ви кажа ли, много възклицават: Ах! -- викат те и показват на околните моя автограф. А околните ги гледат и се пукат от завист. Аз лично съм виждал как околните веднага започват да изтриват автографа с кърпички от завист, ама моят автограф не се изтрива лесно!
Аз през сълзи съм се смяла на това, припомнете си го - Автографи

Цвети, чудесен празник имаш днес! Да бъдеш щастлива, щастлива и пак щастлива! А, забравих да пожелая да бъдеш щастлива!  Hug

bazel, Каролина, thank you, момичета! За куража. Сдухала съм се много, наистина. Опитвам се да не ми личи, ма не ми се отдава. Дано сте прави!  Hug

Извинете, ма и на мен започнаха да ми се губят разни хора - Sesilsiq, Мари_Анка (макар и по малко, но се усеща), tonitta... и други, и други. Ало, как сте?!  Heart Eyes

Хайде, пак стана време за кафе! Добро утро и красив ден!

# 38
  • Sofia
Добро утро!

Като за празник празнична закуска  - диети не се приемат!

Честит Имен Ден на Лаци! Да е здрав, усмихнат и игрив!

Честит Рожден Ден на Цвети! Не ти пожелавам само това, което ти не си пожелала!  bouquet

# 39
Честит имен ден на Лаци  bouquet  bouquet  bouquet
Честит Рожден Ден на Цвети!  bouquet  bouquet  bouquet

# 40
  • гр.Русе

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН,ЛАЦИ!!! Желая ти здраве,весели игри и безгрижно детство!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЦВЕТИ!!!Пожелания за здраве,обич и топлина на теб и любимите ти хора!

# 41
Преди да запретнем ръкави....

Букетче за сладък Лаци!                                         Букетче за Цвети!

Много весели и щастливи дни и на двамата!!!

# 42
Честит празник мили момичета  bouquet  bouquet  bouquet
Специални поздрави и прегръдки на днешният именяк Лаци с пожелания за здраве и сили за да пази бъдещите си братчета и сестрички.А мама Меги да не се обвинява винаги може да му купи подарък,важното е да има празник

Честит празник и на Цвети Пожелавам ти много  положителни емоции и поводи за радост не само днес но и за в бъдеще.

Фиби Пожелавам ти много любов и топлина в новият дом и да го напълните с прекрасни дечица като Йоанка(все забравям да ти кажа прекрасно име сте и избрали)Пожеланията на мама Меги и от мен.Ще чакаме да разказваш как сте се пренесли "по женски"
Марлела аз съм пропуснала да прочета че ще си идваш Embarassed но и от мен имаш едно пожелание за лек път.Ще те чакаме да се запознаем.А за "Тимок " радвам се че съм те разчуствала аз там си живея и ако идваш към печатницата ще се радвам да се обадиш да пием по кафе  Laughing и да си побъбрим
Лек ден от мен момичета и много много усмивки newsm51

# 43
Честит празник, Лаци! Да си жив и здрав и много палави детски игри ти желая!

Цвети, честит Рожден ден! Желая ти много усмивки и щастие!

П.П. Момичета, много сте изписали. Сега няма да мога да коментирам, че се налага с Мими да излезем, за да изберем подарък на едно момиченце, което утре има имен ден, а после пътуваме за Пловдив, че сме на психолог. По-късничко ще се включа. Hug

# 44
  • Пловдив
Добро утро на всички!
Първо да честитя на сладкия Лаци... Hug Да му е живо и здраво името, а и той самия и все така да прави многоооо щастливи мама и татко!

Честит РД на Цвети!!!! Много любов, здраве и щастливи мигове.... Heart Eyes

А сега да почерпя, че и аз си имам именник днес...любимият ми мъж.... Hug

mama_meggie, мислиш ти за мен.... Wink Пътуването в Гърция ще е от 1-ви до 5-ти май и вече нямам търпение! Още не ми е казал мъжа ми... newsm78.....според мен с цел да тръгна с малко багаж... Crazy
Марлела, с удоволствие те чакаме на родна земя.... Hug Нормално е да се чунстваш не на място в страна, която е толкова различна от нашата /за добро или за лошо/, но не го мисли чак толкова....поживьом увидем /забравила съм да пиша на руски... Blush/
Марианка, чакаме разказ....
Мил@, страхотна госпожица е Неси...
 fibi4ka, много романтични дни и нощи в новото жилище.....Чакаме и снимки след цялостното преместване... Hug
Плами, невероятна изненада ти е направил любимия....
Доника, явно добре се справяш щом кокошките снасят....Защо Хриси не яде.... newsm78

Аз имах ужасен ден вчера...като завършек на цялата ми изтощителна седмица...затова си легнах с кокошките /както каза мъжа ми/ и днес съм в по-добра кондиция...но честно казано великденското ми настроение е равно на 0..... Tired
Желая ви вълнуващ и празничен уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт