Септемврийчето целува мама, и денят Великден става и за двама!

• 25 438
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Добро, утро на всички!

Влизам само да Честитя Рожденния Ден на Мими и от нас! Са ви е живичка и здравичка, много щастливо и усмихнато
 детенце!

(Извинявам се че вчера пропусбах да честитя)

Отивам да си направя едно кафенце и да изпия на тераската, а Даная да бяга малко на воля, че е едно слънчице тука!

MariaF, мила, стискам ти палци! Всичко ще е наред! Praynig

# 226
Честит рожден ден на патерици на Мими!  Къде съм бляла незнам -чак сега разбирам Embarassed Мариянка  Heart Eyes  bouquet Hug

MariaF Стискам палци и чакаме новини Hug

# 227
  • Пловдив
Честит РД и от мен на патерица на Мими на Мариянка!!!
Да ти е много здрава, щастлива и усмихната винаги!

MariaF,  олеле ама то не останало наистина вече.....Стискам палци и се вълнувам се теб!!!! Praynig Peace
Марлела, имаш да си наваксваш... Wink
irinii, добре си дошла и ти!
 mama_meggie , страхотно, романтични снимки!

Нямам никакво време тази сутрин за коментари, но ще се включа по-късно.................иначи ви прочетох... Rolling Eyes

# 228
Ехоо, привет и от нас с Игличка.

Прочетох ви набързо и не съвсем внимателно, но довечера съм решила подробно да взема отношение по повечето въпроси.

А сега:

Ави мила, честит ти втори син! Да ти е жив и здрав и много да те радва.  Hug Heart Eyes Разказвай как са първите дни вкъщи и как реагира батко Сашко на ситуацията.

Марианка честит рожден ден на Мими! И на нея пожелавам да е здрава и само да радва мама.

Марлела докога си в БГ? Хайде да си направим среща в твоя чест някой уикенд. Само кажи кога ти е удобно, може пак да запазим нашия Младостки клуб.

Ири страхотно е било в Гърция. И ние ще заведем Иги на почивка, но на планина. Тя е голяма лудетина, все търчи, катери се и няма и за миг да седна, та ще видим дали няма да си спретнем една почивка със и една без нея.

МарияФ успешно раждане и здраво бебче ти желая.
Амаретка за кога се планира трайното заселване в София?

За нас... нищо ново. Иги е здрава вече, зъбките и венците са ОК.  Бяхме при бабите и дядовците в Бургас, където беше страхотно лудеене. Забелязвам, че престоя там  й действа добре, започна повечко да говори и да казва много нови думички. Едната й баба я научи да приспива куклите и въобще да си играе с тях, защото тя не ги уважаваше много.  Може би има значение това, че детето е обградено от повече хора. Тук сме си само аз, татко й и гледачката. Та затова отглеждането в голяма семейна среда си има значение.

Засега това от мен. Целувки на всички малки дечковци. Домъчняло ми е за вас момичета, хайде среща да си направим. Heart Eyes Heart Eyes

# 229
 Здравейте дами

Мила Мими пожелавам ти от сърце много здраве и едно прекрасно детство изпълнено с много усмивки и щастливи моменти.
А на теб Марианка ти пожелавам със всяка година да преоткриваш каква прекрасна дъщеря имаш и да се гордееш с нея.Много целувки и чакаме снимки от партито.

Марияф Помислих че си родила вече,тези дни мислих за теб.Не се притеснявай за Филип сигурна съм че няма по грижовни от бабите.Леко раждане и едно прекрасно и здраво бебче накрая.
Меги Прекрасни снимки,наистина сте като от меден месец.
Доника Направо си представям какво ти е.И Неси е станала толкова инат ,че понякога се чудя аз ли сбърках нещо.Просто са на такъв етап.Неси като реши че иска нещо и като започне едно тръшкане и викане,колкото и спокойна да съм и да се опитвам да и говоря понякога не издържам и се предавам  Embarassed получава се нейното.Което естествено не  е правилно,защото си мисли че с рев се постига всичко,но ще търся други алтернативи,не ми се иска да и се карам или шляпвам.Понякога ми се сърди и е много смешна.
Доста неща разбира и много ми помага,вече не се сърди като и правя прически ,даже като тръгнем на разходка ако не съм я на решила застава пред огледалото и ми подава пяната или ме имитира че си слага:crazy:
Много суетно дете,обича бижута и дрехи и е много щастлива като и купим нещо ново си го облича  и разглежда с часове.Да не говорим за обувките има си едни златни балеринки(купихме ги за една сватба)който в момента са ни пантофки.И всичко е НЕ при нас.Е в общи линии е това.Но не мога да опиша моментите на радост, който ми доставя.Сутрин ме гушка и целува  и понякога я обземат толкова нежни вълни към мен или куклите й ,който не мога да ги опиша.
Станахме май досадни
Лек ден и дано не завали че днес имаме много задачки Hug

# 230
venush, много се радвам за малката , че сте изкарали добре в Буиргас. А, за голямата семейна среда наистина има значение и е важна за детето. Нашата Дани също е така, ей сега като сме тук и леля ми все я закача играе с нея и тя е щастлива и братовчед ми и обръща огромно внимание, закача я, води я тука на едни люлки и тя още като го види, че се връща от училище и е качена на врата му... Wink Много и харесва тук, личи и!

Amaretto, благодаря ти с цялото си сърце за пожеланията! И на вас да ви се връщат! Hug

# 231
  • София
Ех Меги, снощи добре си прекарах в Барселона, благодарение на теб. Сега ще чакам и Ирини и Стели да ме заведат в Гърция... Joy Гледат ли ви се малко снимки на Хриси Белята и компания Simple SmileЕдните са от април , а другите пресни пресни
Подкрепям Венуш за идеята да се видим, че и аз се затъжих за всички вас Simple Smile

# 232
Здравейте дружинка, не мога да сваря да ви изчета, пък за снимки да не говорим....

Марианка, да ти е жива и здрава голямата принцеса!

Да расте щастлива и игрива и радостите ви с нея да са стотици пъти повече от тревогите!

Страхотни разкази за пътувания и зареждащи почивки прочетах, а снимките са наистина прекрасни.....и колко пораснали ми се видяха Лаци и Хриси - едвам ги познах. Grinning
Кузманка - присъединявам се и аз към пожеланията на малкото бебче бързо да му се установи проблема и да се вземат мерки за преодоляването му. Дано не е нещо сериозно! Praynig
Ави - как сте четиримката? Слушка ли Дани? Плаче ли нощем? Суче ли? И т.н.
MariaF - хайде чакаме щъркела вече да донесе сладкото братче на Филип. Вълнуващо посрещане ви пожелавам на цялото семейство!
irinii - и аз много държа Йониче да е на всякъде с нас, където и да ходим. Половината от удоволствието на пътешествията ни е в това, да съпреживявам нейните емоции от новото място. Heart Eyes Чакаме снимки да видим Спаси ..... и коремче!  Wink
venush - тъй си е наистина със средата. Йоана така беше свикнала на разнообразието от нас и нашите, че се притеснявах тук да не и става скучно. За щастие намерихме компания и нашите минават понякога след работа да ни видят, което определено много я радва и само като чуе, че асансьора спира на етажа, бяга към вратата и пита "Кой е?"
Та като заговорих за компанията, от както сме тук, Йоана всекидневно общува с деца около нейната възраст, което естествено предположи появата на качества при игра в колектив, които съвсем не ми харесват. Не иска да си дава играчките и ако някое дете се опита да и я вземе го бута.  Shocked Такава е разбойничка, строява набързо всички в две редици. Колко ли не обяснявам, карам я да се извинява на децата, като ги помилва /прави го/, но после пак с рогата напред. А иначе много им се радва на децата, още като стане и почва да ги търси. Само с бебетата е много внимателна - милва ги и им прави "гъди, гъди" Grinning Въобще не знам как да процедирам... Tired
Иначе, мен като цяло ме слуша. В редките случаи, когато не го прави - мрънка или се инати, я оставям за малко в нейната стая сама, излизам и затварям вратата. Тя се потръшка вътре, но след малко и минава и като вляза при нея, положението коренно се е променило. За сега действа този вариант при нас, но е приложим само за вкъщи, навън - ще мисля.
Оставям ви сега да свърша туй онуй, докато сладураната спи, че после ще излизам с дружките на по бира.  beer
Чао и много усмивки!

# 233
Привет!

Писах, писах, ама нета е ужасен и поста ми се изтри накрая като натиснах "Публикувай".  Confused Та обяснявах, че диагнозата на Пламенчо от тази лекарка в Соия е, че ще станел нещо като джудже. Тази течност която се събирала в мозъка щяла да повлияе на ръзта му, поне така ми обясниха брат ми. Но можело да не е толкова нисък колкото е едно джудже, но затова се изка да направят генетично изследване. Обаче за него искат 800 долара, което никак не е малко. Брат ми се притесняват, че няма как да ги съберат тези пари, а нашите вече са със заеми заради раждането на децата, малката сватба, което направиха набързо, защото нали казаха в последния момент, та нашите нямаха пари в брой да направят пописване и почерпка, макар и скромна, аи за децата после, та теглиха заеми тогава и сега няма как. Незнам дали майка и могат да помогнат с пари. Те се колебаят дали да ги правят, а според мен трябва да ги направят, защото пък не дай си боже може да се окаже друго и т.н. Rolling Eyes незнам в крайна сметка какво ще решат! Дано накрая всичко е наред с детето! Дядото на снаха ми е с такъв нисък ръст, та може да е по наследство наистина, ама докато не видиш черно на бяло не можеш да твърдиш, че и той ще е като него!

# 234
ехооо

Марианкааа, да ти е жива и здрава щерката  bouquet  Чакаме подробен разказ за купона  Hug

Мацки, страхотно звучат почивките ви... на Мама Меги снимките са супер, как ме върна и мен към разни местенца  Hug На Хриси палавника също, ех какво е хубаво това Търново... Чакаме сега снимчици и от Стели, и Ирини... само с разкази няма да минете  Naughty

Кузманка, стискам палци нещата при малчо да се подредят по най-добрия начин  Praynig

Ави  Hug всичко ще си дойде на мястото, ние сме с теб!

Фибичка, хубаво е, че така бързо сте се адаптирали и намерили нови приятели с Йоанка... а иначе 10 еднакви лопатки и 10 еднакви кофички да има, пак ще се скарат... няма страшно, ще им мине!

Амаретка, ама и вие на туризъм сте били  Mr. Green стискам палци за училището  Peace

Цвети, Ивето избута една шарка... колкото и да е тъпо и гадно, но дано и Алекс я изкара... колкото по-малки, толкова по-добре  Peace

Милааа, голяма кипра тази Неси... моите момчета не могат и насмогнат на обувки, и фиби  Thinking

Ние тримата сме у дома, нещо и Ивайло болен го раздава.... абе зимата леко минахме, но сега кво се заредиха болести... хъркат им гърдите и на двамата още  ooooh! Но пък не им пречи да лудуват по цял ден, съревнованието става все по явно, малкото само като чуе нещо и е газ за да е преди батко си, онзи пък се сърди щото трябвало да е пЪв  ooooh! И Боян го е подгонил ината, и всяко нещо, което не е на неговото е лудо пискане и тръшкане и така... в това променливо време гледам да не ги извеждам да ги духа вятъра и нафинала ще видим кой кого (те или аз )  Mr. Green

# 235
  • София
Кузманка, има един извстен професор Кременски, корифей по генетичните изследвания. Ето линк към форум, където отговаря на въпроси и може да те посъветва какво да направите. Може и да има безплатен вариант.
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=budeshtimaiki&Num … mp;sb=5&part=

Човека е дал всякакви координати и телефони.

# 236
Здравейте момичета! Hug
От няколко дни като чета какво пише Кузманка за малкото близначе и ми става кофти и нямам настроение да пиша.Силно се моля и стискам палци нещата да се развият по-най добрия начин за малкото човече,ако се наложи можем всички да дадем по малко парички и да помогнем да ги съберете,мисля,че всички ще се озоват Peace Дръж ни в течение.
Марианка да ти е жива и здрава голямата принцеса с малко закъснение Embarassed Само да ви радва и да върви все нагоре! Hug
Ирини,Стели,Меги, радвам се,че сте изкарали добре в странство! Hug
Цвети, как сте?
Щасливка , приключвайте вече с болестите Peace
Фиби, радвам се,че вече се адаптирахте в новото ви местенце и се чуствате добре! Hug
Ави, как сте,слушка ли малкия бебок и баткото?
Мария Ф, стискам палци всичко да мине леко и скоро да гушкаш малкото бебче!
Доника, Хриси е страхотен сладур! Hug
Мила, аз отдавна прибягвам до караници и шамарчета по пампите,то не може май без това Confused
Ако пропускам някой да ме извини, много целувки и прегръдки на всички!  bouquet Лека вечер!

# 237
Добър вечер, сладурки! Grinning
Вчера празника мина чудесно - и в детската градина и вечерта в ресторанта. Мими беше много щастлива и се държа страшно адекватно. Сълзи от радост ми потекоха, когато снощи тропна ръченица и танцува заедно с другите клиенти на заведението (съвсем непознати хора). Започвам да се замислям дали да не я запиша на народни танци.  Laughing Получи много хубави подаръци, но като че ли най-много се зарадва на чадърчето Winx. И за да не прекалявам с писане, бързам да ви покажа снимчици.
http://images25.snimka.bg/005811957.jpg
http://images25.snimka.bg/005811920.jpg
http://images25.snimka.bg/005812005.jpg
http://images25.snimka.bg/005812009.jpg - с г-жа Найдикова и леля Ани
http://images25.snimka.bg/005812060.jpg
http://images25.snimka.bg/005812083.jpg - ден след партито, героите са уморени, с г-жа Христодорова
Щaстливка, юнаците ти бързичко да оздравяват! У вас си е голяма веселба. Laughing
Меги, прекрасни снимки! И аз се потопих в неповторимата атмосфера. А Лаци е голям сладур с екипчето на Барса. Heart Eyes
Фибичка, чудесно е, че Йоанка така бързичко се адаптира към новата обстановка и че си има приятелчета. Всички дечица на тази възраст май не си дават играчките. Laughing Ама и на това се научават с времето. А на Мими още и се свиди. ooooh!
Кузманка, хубаво е да направят изследвания на детенцето. Дано намерят средства. Че от здравето по-ценно няма. bazel ти е дала координати на проф. Кременски, проучете възможностите и там. Не спирам да се моля всичко да се развие по-най добрия начин! Praynig
Ави, как сте? Ще се справиш, ти си невероятно силна жена!  Hug
МариаФ, вълнувам се за теб! И стискам палци да мине леко и безпроблемно!
Ех, момичета, не успях да коментирам всичко, но Мими няма търпение да седне пред компютъра. Ставам! Благодаря и на всички, които днес поздравиха Мими. Страхотни пожелания! Hug

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 23:34 от Мари_Анка

# 238
Здравейте, здравейте!

Нямам големи планове за утре, та си позволявам да драсна няколко реда по никое време.

Аз определено съм като "коза, откинАла въжето", днес не се спрях просто. Свърших половината работа, което все пак си е нещо, за пореден път се убедих, че администрацията не може да ме учуди с нищо, дори и с реплики "Ами ние такъв случай като Вашия досега не сме имали". Нейсе, да видим как ще го разрешат. Университетът се оказа, че не всеки ден приема молби за преводи на диплома, а и не всеки ден можеш да си ги вземеш. И това ако не е безумие, като че ли ги правят на място на крак! Обядвах с една стара колежка и приятелка в "О!Шипка", а след това вкупом се понесохме към старата работа, където така ни се зарадваха, че цял следобед никой нищо не подхвана (за Мил@ уточнявам, че не става дума за печатницата на "Тимок", та искам да кажа, че няма да я пропусна). И в "Кривото" ходих, където за редовните клиенти като нашата компания (аз по обективни причини не ходя често вече) има специални цени. Големи радости, не мога да се оплача. Приятелите ми се радваха много, а и аз - на тях. Да не продължавам, че...

Малката е щастлива при баба си и дядо си, очевидно се справят чудесно един с друг. Гледала снимките ни, сочила с пръстче и казвала "мама", "тата" и ги целувала. Душичката ми, скъса ми онзи ден сърцето, когато я видях да сочи баща си и да "тато"-сва. Иначе тя е контактно дете и очевидно не й липсваме, пък и баба й и дядо й се занимават много с нея. Днес като се обадих ги заварих на разходка, дядо й особено се заиграва доста с нея. Имат мераци да я учат на гърне, а аз съм дала зелена светлина за всичко. Да опитват щом имат желание. Чета за ината на вашите диванета, а аз за моето си мисля, че взе да му разминава. Не че не се тръшка, но някак вече не ми прави впечатление. Оставям я да се тръшка, внимавам само когато сме навън, че тя има лошия навик да се хвърля на земята и главата просто ... не ми се мисли какво може да се случи. У дома на мокета само я боли, но аз търпеливо обяснявам, че сама се наранява и няма нужда да ми се оплаква на мен. С вас ми се ще да се видим всички вкупом (и с Мария), аз все пак ще съм два месеца тук, така че се надявам да не пропусна и оздравяващите от шарка (tzvety roussimova, ще се видим, няма начин да не се). Доника, не я крия бе, душа, дори ми се ще да се огледам за вашите момци Wink .

MariaF, пожелавам леко раждане!  Hug

Ави, ще се наредят нещата, и хормоналния дисбаланс ще премине и ти отново ще си онази лъчезарна жена, която си представям без никакво съмнение!  Hug

Мил@, а пък моята Мария е като майка си - ще се впечатли от нови дрехи и обувки на куково лято. Срамота, момичета, ако ви кажа че онзи ден разглеждах стари снимки от преди 5-6 години, на които съм със същите обувки, които нося и днес. Ма такъв съм си идиот - последният ми шеф се виждаше в чудо с мен с нежеланиято ми да нося костюми, поне ме научи да не ходя с дънки, че му грозях скъпия офис. Това съвсем сериозно.

mama_meggie,  супер свежи снимки.

Доника, и твоите разгледах с удоволствие.

Фибичка, аз няма да разказвам как Мария общува с деца, че ще се уплашиш направо.

Щастливке, оздравявайте!

Мари_Анка, много ти е красиво детето, пу-пу!

irinii, steli-ssd, а снимки докога да чакаме?  Hug

Моля да ме извините ако пропускам някой, но компютърът е на страшно неудобно място и се схванах ужасно с болки вече, спирам да пиша.

Прегръдки!  Hug

# 239
Здравейте, момичета!

Вчера сутринта писах и преди да публикувам компютърът ми се самоизключи. Някакъв вирус е лепнал вероятно.

Благодаря ви много за подкрепата и вниманието. Дани е добре и видимо расте. Другата седмица ще го водя да го претеглим. Вчера му потече някакъв секрет от едното оче, но си спомних за капането на кърма в очето и това правя. Сашко е с татко си на разходка. Вика "беби, беби", а ако Дани издаде какъвто и да е звук вика "паче, паче". Май всички думички казва по два-три пъти. Давам му да гали дани по краченцата и да го целува по главичката. Основната ми грижа е да опазя Дани от братската любов.

МарияФ, желая ти от сърце леко и бързо раждане и да гушкаш скоро сладко, здраво и пухкаво бебе като Филип. Чакаме вести.

Марианка, и от мен закъснели поздрави за рождения ден на принцеса Мими. Много красива е на снимките!

Кузманка, и аз съм потресена от отношението в педиатрията в СЗ. Моментално бих се оплакала - първо на изпълнителния директор на болницата. Много се надявам състоянието на малкия Пламенчо да е лечимо и подкрепям идеята на Йоана да съберем каквото можем, за да помогнем. Можеш да пуснеш и тема във форума за целта.

Всички болнички много бързо да оздравяват!

Аз отивам да дремна по обясними причини!

Лек и хубав ден на всички!

Hug  bouquet

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 10:43 от Ави

Общи условия

Активация на акаунт