Септемврийчето целува мама, и денят Великден става и за двама!

• 25 439
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Кузманка направо съм втрещена  #Cussing out  Я им пратете господари на ефира -баси отношението. Аз ако бях на мястото на снаха ти след тея думи на снаха ти щях да подам жалба с/у нея. Дано сае оправи Пламенчо Praynig

Мил@ Вземай ричка дори и малко аквариумче с една рибка пак ще и е интересно. Peace

irinii радвам се че сте прекарали добре Peace

Аз днес ходих до Мей-то и си имам вече ръководител на дипломната работа и ще деиствам Flutter

Рибките ни са болни - още една умря ходих днес за лекарство- дано се оправят скоро ooooh!

# 211
Здравейте, момичета!
Влизам набързо и тук да кажа:
Честит рожден ден на Мими на Мари_анка!

Бъди здраво и усмихнато дете! Бързичко да наваксаш всичко пропуснато и с всеки изминал ден да изненадваш мама и тате с нови умения!

Кузманка, много съжалявам за малкия Пламен! Стискам палци нещата да се развият по най-добрия възможен начин!

Нас ни нямаше две седмици и се завърнахме с незнайно към какво алергия, тепърва ще правим изследвания и спастичен бронхит, който почти преборихме, но все още кашляме и се сополевим! Днес правихме изследвания, всичко е в норми, но продължаваме с антибиотика и в понеделник сме на контролен преглед!

# 212
  • София
Привет и от нас с Хриси.
Вчера се завърнахме от двуседмичното гостуване при моите мама и тати..... Какво да ви кажа- в началото беше пълен кошмар. Хриси, който по принцип не му пука кой го води на разходка, стига да е на вън не искаше да стои с баба и дядо. На третия ден тримата отидоха на опознавателна разходка на село, която е преминала относително добре. Запознал се е със съседските овце, крави, магарета и коне. Возил се е на трактор, от който бил слязал с много увещания. На Великден видеше ли яйце-беше негово, но само докато го счупи hahaha
На 3 и 4-ти май бяхме в Търново на един фолклорен фестивал, в който взе участие групата от баби, която води баща ми.Заради лошото време беше на закрито и фестивала се превърна в кошмар за мен, но...Хриси беше в центъра на вниманието. Чуеше ли от някъде музика и веднага там. Играе нещо средно между ръченица и куцукане Joy и сам ходи да се натиска, за да се хване на хоро. Но видеше ли, че вадя камерата и търчеше, за да я докопа, така че качествен материал заснет нямам Sad Впечатли се много от кукерите. И изкачи сам всичките стъпала на Царевец. Ние с баба му издъхнахме, защото някои трябваше да се качат по няколко пъти. А какъв разговор проведе с куклите на входа-хората се спукаха от смях hahaha
Вече знае доста думи и баща му чак не може да повярва колко се е променил за две седмици. Но и аз като Алексал ще имам големи проблеми с възпитанието-тръшка се навсякъде и за всичко. А като не стане на неговата или ми удряше на мене главички или в земята и стената. Няколко пъти се захласна от инат. Попритесних се за тия нервни пристъпи, но местния педиатър каза, че май му трябват "съвети по дупето". Още не съм започнала с този лек, но май няма да издържа скоро Sick
На 6-ти празнувахме и ние годишнина от сватбата, именните дни на родителите ми, което ме подсети - Стели, Ирини, честито и на вас на патерици Simple Smile
Ави, признавам не съм видяла още как изглежда Дани, но ще поправя грешката. За разбирането на емоциите...ами ние тук сме затова. Свикна ли с тримата мъже в къщи вече Simple Smile
Кузманка, тия дни си мислех за теб и ти се появи Joy Имам някакъв шанс да се видим около 12-ти май - нали има събор в Брацигово. Проблемът е обаче, че Мартин е на прегледи тогава. Иначе ние със свеки плануваме в края на май престой в Пещера,а на 2-ри юли със сигурност сме там, че сме сватбари.Дано всичко с Пламенчо е наред Praynig
Каролина, поздрави от Ицо и Данчо Joy
Сесилия, гледай Часът на мама от вчера-да видиш кой участва hahaha Има го в сайта на БТВ.
Марлелка, стига я кри тая Мими беееее Laughing
Май много се отнесох, а още не съм разопаковала багажа Simple Smile
Марианка, да ти е жива и здрава рожденичката Simple SmileВсе повече и повече успехи ви желая !

# 213
Благодаря на всички за подкрепата, толкова сте мили!!! Hug

Снаха ми е доста мълчаливичка, аз ако бях щях да я хвана за гушата, ама тя милата наплашена за детенцето, даже и не и е направило чак толкова впечатление. Те е свикнала и от родилното, там пък какви лешояди са акушерките, гледат те в ръцете и тогава полагат грижи за теб. А, санитарките крадяха закуските за бременните и родилите. Rolling Eyes Просто......

Ирини, много се радвам, за вас, че сте изкарали добре в Гърция. Чувам, че много хора са избрали там да изкарат празниците! Как е коремчето! Целувки!

Фибичка, и за вас се радвам, че вече сте в новата къщичка! Пожелавам ви с много любов и здраве да си живуркате в нея!  bouquet

Мари_Анка, мисля, че няма да съжеляваш че си взела Мимката с вас, на нея наистина сигурно ще и е много интересно! А, и нали знаеш на децата им е най-хубаво с маминка и тати! И, на мен ми се е искало, да  я оставя Даная поне за час на баба и, ама не става. Тя работи в един Градински център и сега пролеетното време имат много работа, връща се в 1 през ноща и в 6 пак е на работа.

Доника , дано не ти се провалят плановете! Аз съм тук до 18-май.

# 214
Честит рожден ден на Мими на Марианка!

Пожелавам й от сърце много успехи занапред и здраве и късмет!
Марианка, честит празник! За теб истински цветя, от моите...

Ирини, Доника, добре завърнали се! Hug
Кузманка, и аз съм възмутена от отношението и непрофесионализма на лекарите в някои болници, дано по-малко се срещат такива. Силно се моля и надявам малкият пламенчо да оздравее и нито една от предвариетлните диагнози да не е вярна! Praynig
ДЗ, не съм толкова запозната с рибите, но преди време имах бети. Те са малко специфични за гледане, сами не могат, пък и в тандем им е трудно, казват им риби - биячи и тези които аз имах, бяха специални- вкарвах ги в Сърбия за състезания и залагаха на тях. Прочети повечко по въпроса и дано нямате повече инциденти.
Марис, дано не е нещо сериозно и бързо да оздравява Ники! Praynig
Марлела, за съжаление ние с тази карантина няма да ви видим в София, ще гледаме снимки! Confused
Ивето вече е добре, пъпчиците позавехват, не я сърбят, почна и да се храни. Сега чакаме да видим дали и Алекс ще се разболее, 9 ден е днес.
Аз днес си откарах на компютъра и не мога да свърша нищичко. Ще излезем след малко на разходка, не ходим по градинки, клубове,магазини,  само се разхождаме.

# 215
 Хайде привет и от мен най- сетне на родна земя. Аз от вчера съм тук ама задачки, а пък и без снимки не влизам.. За изкарването вече разказах, че беше много хубаво, а сега и ще покажа, но по- интересното е Лаци - от както сме тук реве като луд ако излезне някой от нас, бойкотира ме, тръшка се за всичко и изобрщо ми дава разбера, че не е доволен от това, че е бил оставен макар и под топлите грижи на баба си в Троян. Но пък днес прекарахме цяяяял ден заедно в къщи с тръшкане, целувки и игри.. и две полицески коли, които вече ще ме докарат до лудост, как могат хората да подаряват такива неща, едната вие и вика FIRE FIRE, а Лаци след нея Баня Баня, а другата само вие , но естествено в друг сигнал.. ужас...  А от 45 мин не мога да допиша това, защото е дърпа в всичките си сили и способи, само и само да не съм на компа.. забравих си мисълта така, че пак като се сетя ще пиша
Сега искам да честита на Марианка, прекрасния празник на прекрасната й дъщера, да бъде много умно , смело и щастливо дете, да бъде гордост за мама и тати и много много да постигне в тоя живот! Честито!!!
Кузманка, аз също съм в шок, че има такива хора, които могат да си позволят да се държат така, а още повече , че са си намерили работа точно там, където такова поведение е недопустимо. надявам се да намерите бързо точната диагноза и тя да е лечима и лека, притесненията ви да са били излишни. Пожелавам на крехката ти снаха повече сили, защото й трябват , за да се пребори с всичко , което и предстои. Разкажи ни за Даная, похапва ли вече повече или си е все така...
Денис, голямо приключение и вие с лодките, ама така е мъжка майка трябва да се учи на ексийм, че момчето има да я изненадва с приключение тепърва... и все пак добре е, че не сте се обърнали  Flutter
Ирини, Честит имен ден и на теб, аз го знаех, но все пак ти пожелавам много здраве и много положителни емоции само и единствено...
Мила, разкажи ни как е Неси, кво се спотайваш.. хехе
Доника, и ти като мъжка майка много има да търпиш... ама така , важното е, че са ни здрави дечицата, пък белите.. а за тез лекарства не бях чувала, действат ли бе.. хехех вчера Лаци излизаме и аз оправям нещо столчето в колата, а той хваща пътя, гледах  докъде ще стигне и не го викам, а като вече беше еееехееее на м...ната си викам "Лаци, аз тръгвам на бръм бръм, ти ако искаш.. " и какво направи огледа се и скочи в една локва,  направо щях да го смачкам, седи, джапа си и ме зяпа... настигнах го приложих от ония лекарства , а той вместо да заплаче само ме погледна с такава злоба и изкреща Таааааааатиииииии! Егати инатчето, направоо
Фиби, липсваше ни , хубаво е, че Йони си намерила приятелка, да си дружат, аз като бях дете в блока имахме 4-5 момичета на моята възраст и постоянно бяхме заедно, ту у едната ту у другата и така, зимните месеци си бяха приятни, а пък лятото дружината пред блока си беше истинска тайфа. Как са крачетата..Харесва ми много новия ти аватар и ник..
ДЗ, кво ще правите с тея рибки, лоша работа с тези болести, дано Ники не разбере каква е работата и да се преборите с "грипа" , че историите с Бети са ми любимите
Амаретке, по тоз повод, къде си... ако още си в Сф или пък ако пак ще идваш... тук сме вече, как са мъжете хареса ли им тук, как изкарахте
Марлелка, чакаме те за дълго хортуване...
Леле Лаци пак пусна колите.. не е истина просто
Ави, много те прегръщаме и целуваме, и теб и малките ти мъже, дай ни го за малко тук татито да му обясним някои правила за работа в екип и да те разбира повече, или пък му дай малко време да свикне, и за него е нова ситуацията.. При всички положения всико ще се нареди , ще видиш... Чакам с нетърпение да можете да излизате понеза малко и да изведем Дани да види света..
Стели, и ти има да разказваш и да показваш.. не си спомням взехте ли Додо с вас..
Спорам колите.. оххх
Е сигурно имаше и още, но предвид полицейското присъствие около мен ви пожелавам приятна вечер  и ви предоставям снимките за разглеждане, с уговорката че това е една част от общо 300-те хехех
Ваканция в Барселона

# 216
tzvety roussimova При бетите е специфично че двама мъжкаря на едно място се бият до смърт-Но ние си имаме мъжка и женска Peace

mama_meggie  Сложих им лекарство и чакаме Rolling Eyes Ники не се усеща - дано найстина бързо да се приборим Hug  На един дъх разгледах снимките ви Heart EyesСупер сте си прекарали Hug

# 217
              ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на принцеса МИМИ!
                                 ДА ВИ Е ЖИВА  И ЗДРАВА И ДА ВИ УДИВЛЯВА ВСЕ ПО-ЧЕСТО С ПОСТИЖЕНИЯТА СИ. 
 Кузманка, много здраве и късмет желая на всички ви.
 mama_meggie, супер снимки.
 Ние сме си във Варна. Мишето е леко сополив и кашля от дъжд на вятър. В София си изкарахме добре. Ходихме в зоопарка, но не помня паролата на албума, за да ви покажа с какво удивление гледаме слона. Тати ни ни заведе на катерушките в Борисовата градина, но замина на работа и понеже започна да вали се метнахме на 1 автобус и посетихме SkyCity.   Разходихме се около езерото в Дружба1 и Митко съжали, че не е взел там жилище, че да мята въдицата от балкона. Подадохме молба за 1ви клас в едно квартално училище, но ще чакаме да видим класирането за 125то. На 30ти за по-направо минахме през Русе, а на 2ри мъжа ми ни остави във Варна и веднага тръгна за София.
 В момента с Ванко сме на вълна  "абитуриентска",  ще водим децата да се почерпят на 01 юни по случая, а утре ще имат фотосесия в градината.
 Това са хубавите неща, иначе ... ще ме подлудят в къщи, на Мишо май и тапетите в кухнята не му харесват вече, много обича да дърпа покривката от масата...Но пък шашна другите си баба и дядо колко е прибран и как се мие през 5 минути. Изобщо пред другите е много послушен, иди разправяй че в къщи прави бели и не иска да яде ядене.
 Аз ще ставам, че баткото иска приказка. Лека нощ.

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 08:14 от Amaretto

# 218
mama_meggie, снимките ви от барселона са страхотни, просто страхотни! За яденето, горе - доло се пооправи, ама не смея да я похваля, а бе аз съм я оставила, защото ми е писнало да и се моля да се храни и когато иска яде, като не иска не яде.... Ама не и позволявам да си разваля, режима, ако не иска на обед в 4 следобед и давам следобедна закуска..Защото, ако и позволя и режима да си разваля вече ще ми се качи на главата, а не бива, трябва да знае, че си има правила играта, нали така. Wink

Сега беснее ей тука с едно конче и вика на батко си: "Айде, батко", "мамо, пинка", "Дани, суша". Сега говори, не мога да и запуша устата. Обаче не мога да я науча още на гърнето. Пробвам я през час и не става. Направо започва да мрънка и става, без да слуша, че и казвам да седи и да ака или да пишка. Започвам да се притеснявам, че не свиква, защото като иде на яслата, там няма кой да и се моли и ще я бият като не иска да става, а с памперс няма кой да я държи, да я сменя и ще стои напикана цял ден. Иначе се научи да пие от чашка и когато и се ака казва, ама чак като се наака. Само дето не яде сама, ама горе доло може.
Мацки това е за сега, ставам да правя млякото на Данайка и да си ляга стига е бесняла.!

Лека вечер на всички! Hug

# 219
 Кузманка, нашия батко за няма и месец в яслата се научи на гърне, така че не се притеснявай. Аз още не съм почвала, чакам още малко да се постопли. А ясла едва ли ще ни огрее.

# 220
Кузманка, потресена съм и аз...не изненадана, обаче  Sad Дано Господ помогне на детето, явно специалистите нямат сърце и умение.
След разказаното за нещастието на близначето, искам пак да ви напомня колко е хубаво да имаш палаво дете.  PraynigАмаретка, стискам палци за 125то. С много добра репутация е, както съм ти казвала вече.
Мамо Меги, страхотни са ви снимките. /направо сте ми като от меден месец  Hug/
Ави, представям си ясно всичко което преживявате. Всъщност промените са драстични и за 4ма ви, а винаги от жената се очаква да е най-разбираща и най-търпелива  Crossing Arms не съм съгласна с това очакване и на свой ред аз очаквам скоро да споделииш, че адаптационният период е преминал по-бързо и успешно от очакваното. След малко ще видя първите снимки на Дани  Heart Eyes Прегръщам те!!!
Доника, много интересна ваканция за Хриси, а явно и за теб. С толкова търчане сигурно си се стопила.
Марлела, кога взимаш малката? Разкажи за реакциите й към баба, за твоите емоции в БГ... Обичам да си общуваме.
ДЗ, радвам се за бетите, а и за редовното ти разписване. Относно второто дете - направете еднократен експеримент  Wink така съдбата ще реши кой е готов и кой не. Laughing
ЦветиР, стискам палци на Алекс да му се размине  Praynig
И не на последно място МАРИЯНКА, ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ГОЛЯМОТО ТИ МОМИЧЕ! НЕКА БЪДЕ МНОГО ЩАСТЛИВА, УСПЯВАЩА И ОБИЧАНА! А на вас с татко й, всяка сълза и усилие да ви се възнаградят десетократно   Hug

За прекарването в Гърция не мисля, че има какво толкова да разказвам. Харесвам тази държава-като започнеш от пътищата,минеш през фантастичните почти девствени плажчета и стигнеш до храната. Ще пусна и аз малко снимки като сваля. Компанията беше превъзходна, а най-щастрива съм,че Спаси беше с нас. С татко му това си говорихме, че каквото и да ни коства ще се стараем винаги да го водим с нас /да ГИ водим... все още забравям, че живи здрави ще сме 4-ма/ Спаси стана приятел с целия хотел. Обхождаше ресторантите, портиерстваше и махаше на всички. Покрай него си напомних,че е трудно да се устои на усмихнатост и ведрост в поведението - навсякъде ни посрещаха със смях и радост покрай него. пясъкът все още не го радва много, но басейните са му на сърце определено. 
Ще обобщя само, че и той като вашите човечета е станал страхотна компания, любвеобвилен и любознателен другар...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

оф ставам, че много ми се доспа... имам да ви разправям разни неща, но май за утре ще оставя  bowuu

# 221
Момичета, благодаря от сърце на всички ви за красивите пожелания!  Hug

П.П. Преди малко се завърнахме от празненството. Утре ще ви прочета подробно и ще се включа по-адекватно. Лека нощ на всички!  Heart Eyes

# 222
Честит празник на Мими! Да е най-щастливото дете! Най-обичаното! Най-здравото! Най-най!
На Мари_Анка и семейството й желая още безброй щастливи мигове с успехите на Мими и много сълзи на щастие!  Hug

Момичета, пак ще се оправдая, но съм като отвързана - гости, приятели, ма и много работа отметнах днес. Надявам се утре да свърша същественото. Ще драскам пак. И ще разказвам. Ох, утре ме чака Инспекцията по труда и Университета. А после " Кривото" на "Будапеща" - мале, откога не съм яла пържените им картофки със сосче и "Пилето 2"  ooooh!

# 223
Честит рожден ден на патерици на Мими! Да расте усмихнато и весело дете, успехи !     bouquet

Добре завърнали се на вси4ки пътува6ти, както и на Ави - у дома със свойте мъже! Кураж и търпение ти желая, никой не е казал, 4е 6те е лесно, но така го искахме, нали?!?! Следя с интерес всяка твоя дума, споделяй как се държи Са6ко, как е бебе?  .... Целувки  Heart Eyes
Аз в4ера бях на поредната консултация, коремката се е смъкнала, но нямам разкритие ... Бебо е 3200 . 4акаме всеки момент... Тази ве4ер майка ми каца в 7 и бебко може да се появява на бял свят.  Grinning  6те съм спокойна, 4е тя е тук нонстоп с Филип и 6те се грижи пове4е от добре за него...

# 224
 Мария Ф, стискаме ти палци, бъди спокойна... всичко ще е наред Peace

Общи условия

Активация на акаунт