АПРИЛ преполови - АПРИЛЧЕТА сладки не спира да брои!

• 15 782
  • 310
  •   1
Отговори
# 240
ЧЕСТИТO НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АСЯ20!!!
ей - откакто Ася роди и няма вече никой по нощите във форума.
като ставам да го храня през ноща и все проверявам дали се е разписал някой, ама ... не би!!!
много спите ей - бременните - не ви ли мъчат киселини и отоци
до преди две седмици като че ли имаше повече трафик (ама пък тте повечето родиха - така че...)!!!

# 241
Честити бебоци на ЕММА, DIDALEX, NEDDI11 И MUSITO!!! Да са им живи и здрави душичките, а на мамите много бързо възстановяване и прибиране вкъщи, че Великден чука на вратата!!!
Честит имен ден на всички цветя и Рожден ден на Ася20!  bouquet
Галиво и аз съм като теб, сякаш не съм бременна, никакви признаци, неразположения или болки. Две нощи ставам само по два пъти до ОО и спя като пън Thinking Ще се чака и това е. Изобщо не предполагах, че ще стигна до термина си.

# 242
  • Русе
Лелееее ,голяма пустош днес във форума бе  Thinking !!!

Явно мамите с бебоци са на разходка,а може би другите дето са все още 2 в 1 са на среща със свойте бебоци или им помагат да се родят с разходки  Crazy .Ние нали още не излизаме и си седим вкъщи  Sad .Вече нямам търпение да дойде другата седмица и да се юрнем и ние навънка  Wink .Преди малко седяхме за първи път на терасата за около 5 минути да се климатизираме лека полека.На малчо му хареса  Heart Eyes (особено слънчицето).Понеже е много приятно времето реших да оставя вратата на терасата отворена за следобеда да влиза чист въздух при бебо.Дано само да не избързвам  Praynig

Айде по-късно пак ще намина да видя дали няма някакво раздвижване  или може би някое Цветно бебче  Wink

# 243
  • София
Задължително ще го пробвам това с овесените ядки Suni_22, благодаря Simple Smile

Ние отново бяхме навън цялата сутрин, на Ради много му харесва навън на слънчице и мисля следобеда пак Simple Smile Само май започваме да си правим номера, като сме навън спи в количката като къпан, щом обаче се приберем и започва да мрънка, май не му се стои в леглото Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АСЯ20!   bouquet ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ Simple Smile

# 244
  • Някъде на път....
doly_dog, аз мисля, че не е редно да се дава водата от овесени ядки на бебета под 6 месеца! Овесените ядки съдържат глутен и затова се дават най-рано след навършване на 6 месеца.

Ето малко повече инфо:   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=241978.0

# 245
  • Пловдив
Aquariel, не се шашкай така. При силни колики бебетата повръщат точно, както си го описала-на фонтан. Моите и двете са го правили, Любина продължава чат-пат. Нали знаеш какво се прави, ако спре да диша- вдигаш, разтърсваш леко и духаш в устичката. Това се прави и ако се задави, ако се засинее от рев също Peace
Вени-бwelcome

# 246
Искам да ви питам вие като излизате с бебоците чакате ли първо да сте яли и чак тогава? Моята бебка спи от обяд и искам да излезем, но първо искам да я преобуя и да папаме и чак тогава. Вие как процедирате - чакате ли да сте яли първо и после навънка? newsm78

# 247
  • Русе
t_ilieva аз за първи път чувам за този глутен и прочетох статията,която си дала.Според мен обаче този глутен се съдържа в самите ядки,а не се отделя във водата от преваряването  newsm78 .На мен все пак педиатърката ми препоръча да действам така,пък и имам приятелка с бебче на 5 месеца и тя потвърди,че е процедирала по същия начин и не е имала проблеми.Все пак всеки си решава сам за себе си  Peace .При мен това помага и мисля да продължавам все така.А в тази статия дето си дала изрично казват,че дават самите ядки за този глутен,а не водичка.И все пак ако има някой друг запознат с темата,или ти имаш повече инфо ще се радвам да споделите .

# 248
Искам да ви питам вие като излизате с бебоците чакате ли първо да сте яли и чак тогава? Моята бебка спи от обяд и искам да излезем, но първо искам да я преобуя и да папаме и чак тогава. Вие как процедирате - чакате ли да сте яли първо и после навънка? newsm78
първо папкаме ,сменяме си памперса и айде навън  Peace
и сега в момента ядем и после сме навън  веднага  Grinning

# 249
Здравейте и от мен, тъкмо щях да пита и аз за излизането. Мисля другата седмица да излизаме вече, но с това ядене, как ще направим не знам. Ядем около 20 мин, после чакам малко, за да се изходи, сменям памперс и то половинат авреме минало. Докато изляза, ми остава около час. Но сигурно със всички е така? трябва да измисля някаква реорганизация....

# 250
  • Някъде на път....
SUNI_22, просто споделих какво знам.....  Hug
Още с раждането на Петър изчетох доста за глутена, отделя се и във водата на сварените ядки.  Peace
Все пак, както си прецените.
Не искам да засягам твоята педиатърка - нали идеята е да споделяме информация.........
По същия начин съм изчела доста и за цьолеакията (вредата от киселото мляко до навършване на 10 месечна възраст) и ботулизма (вредата от меда до навършване на 1г. възраст)...... Peace

# 251
Честит рожден ден на Ася20   bouquet  ЧЕСТИТ имен ден на всички празнуващи   bouquet

Ние днес си направихме първата разходка.Супер   Laughing

Aquariel , нашето педи каза да давам вода , чай и т.н. , 40 минути преди или след ядене .Коремчетата им са малки и се натоварват и затова повръщат.И Косьо повръща много , от сутринта само пера повръщани неща.Дъщеря ми повръщаше 4 месеца.Дано нямаме същия късмет и сега.

SUNI_22 , едно време давах на дъщеря ми оризова или морковена вода. Почне ли се АМ , запека е сигурен.Пробвала съм с термометър,мушкато , сапун и какво ли още не.

За млякото и меда съм напълно съгласна с t_ilieva .

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 16:26 от milenag

# 252
  • София
ЛУРДЕС ние също сменяме памперса, папаме и навън Simple Smile Въпреки че днес нещо по-рано от очакваното огладня Ради и се качих до нас да взема папото, а пък той и мъжа ми си ме чакаха в градинката зад блока Simple Smile Ама при мен е по-лесно защото ние сме на АМ, понеже от вчера следобяд до днес успях да изцедя само 40 мл кърма .......Сега папкахме и се оправяме пак да излизаме Simple Smile

За запичането то имало много противоречиви мнения...............ама това с ремометъра при нас не помага, днес пак няма нищо до сега, само първия памперс сутринта беше пълен и мисля утре да звъня на док, да ме посъветва и тя

# 253
  • Варна
Искам да раждам вече. По баирите ли да ходя, да подскачам ли Simple Smile
Някой да даде съвет Simple Smile

Виж на мен какво ми помогна: вечерта ананас + "кекс". На другия ден - голяма разходка. Успех

# 254
благодаря ви момичета bowuu  bouquet.ние бяхме на разходка и сега се подготвям за парти.уж нямаше да празнуваме,а чакаме гости.е здраве да е!до утре мами.

Общи условия

Активация на акаунт