На Цветница окичваме върбово клонче за здравето на ОКТОМВРИЙСКОТО бонбонче

• 12 294
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Точно под нашия апартамент има магазин на Чиполино. Трябва да ви кажа, че има много прилични колички за по 250-300лв.  Моя позната си купи за 1800лв количка и трябва да ви кажа че е ужасна. Груба, тежка, непрактична. Ама там се пазарува не което върши работа, а най-скъпото. Има и такива хора Wink

# 91
И аз съм така от доста време с венците даже и зъбите ме болят понякога ,не мога да спя по цяла нощ.
 и будувам много в последно време като прибавим и ужасните кошмари които
 сънувам постоянно  smile3518 имам чувството че ще се побъркам.
 Момичета , дайте съвет какво може да се взема за успокоение в нашето положение.

# 92
Здравейте момичета.
Gery нямам време да пиша. Успявам само да чета и то не всичко.
Моите страхове в момента не са свързани с раждането. Страх ме е да не се повтори аборта от миналата година. Точно по това време беше.

Поздрави на всички.
Поля извинявай,ако искаш ми отговори...Каква беше причината за аборта?

Не знам. Никой не ми каза. Бебо беше жив като влязох в болницата с болки и слабо кървене. До 2-3 часа ми изтече водата. Знам само, че беше достатъчно голямо за възраста си.

# 93
elissa_kv, много се радвам, че всичко е наред с теб и бебо  Hug

trixy, аз мисля да си взема комбинирана количка. Peace

sisanka, моята лекарка каза, че мога смучам по 1 или 2 хапченца Седатиф до 3 пъти на ден. Хомеопатично лекарство е и е позволено да се взима от бременни. На мен ми действа!

Сладурки, забелязвате ли колко бързо започнахме да преполовяваме темичките си.
За протокола: имаме вече 101 мами.  smile3521

# 94
  • София
Здравейте мили момичета!
Аз съм вече една щастлива и спокойна бъдеща мама  Flutter
Сутринта бяхме в майчин дом,верно доста почакахме,но най-после се консултирах с д-р Марков. Нухалната транснепомнякакво Simple Smile ни е 1 мм,т.е,цялото изследване ни е грешно.
Марков погледна снимката,на която пише че е 2.9 и каза че изобщо не е измерено правилно разстоянието.
Камък ми падна от сърцето,ама кажете ми тая мойта лекарка,какво да я правя сега  #2gunfire
Записах си и час при него за ФМ на 6.06.

Трикси,аз със количката мисля да не бързаме. При всички случаи бебо ще си стои вкъщи поне до втория месец,а после сигурно и сняг ще падне...така че живот и здраве напролет ще мислим за количка.

Еличка,точно днес си говорихме същото с моя мъж. Ми малкия ако реши да тръгне в 5 следобяд или пък в 8 сутринта,как ще стигнем до болницата? Дори май избора на болница ще ми се повлияе точно от това коя ще е най-наблизо. Май за мамите от южните квартали хич не е помислено,значиии  нищо няма наблизо Thinking

8Еоs8, радвам се че се видяхме  Hug и много благодаря за календарчето,стискам палци всичко да е наред при теб!

Северинка,браво за последния изпит! Мен вчера ме скъсаха,ама и аз не бях чела нищо,то от това притеснение....

Бебочка,добре дошла  Hug

ЕкатеринаМ честити розови пантофки  Grinning

Гери,справила си се чудесно с темата, Северинка си има отмяна вече.

уф,май още нещо щях да казвам на някой,ама вие другарките по изкукване ще ме разберете  Hug Hug Hug

# 95
  • София
Поля75, ужасно е това, което си преживяла,много съжалявам,направо тръпки ме побиха, но сега всичко ще е наред с теб и бебчето!
Хората, които купуват колички за по 2000 лв. мисля, че са сноби. На бебето не му пука каква е количката в която го возят, но със скъпите колички се надуват майките и татковците им, поне аз така мисля.
Ей, sisilia, да знаеш как се радвам за теб и бебчето ти, сигурна бях че има грешка в резултатите!Сега си спокойна, но защо трябваше така да те плашат, твоята лекарка е за убиване!  Hug

# 96
mimisofia къде е този магазин на Чиполино? Wink
Аз все още само разглеждам каталози разни, но не съм се замислила сериозно за количка.
 trixy мисля че най-добре ще е комбинирана количка, най-практично ми се вижда newsm78
За венците искам да кажа, че на мен къривха по ено време, но ми помина. Жабурках си устата със някаква вода на астера, но мила trixy защо не се посъветваш със зъболекар, явно при теб проблема е доста болезнен Sad
Иначе за успокоение на мен докторката преди време ми беше изписала чай от мента/валериана и глог. Аз като бях в 6 та седмица прокървих и изпаднах в ужасна депресия, плаках много, защото сестра ми е с няколко спонтанни аборта Sad и просто не исках да си представя да изживея същия ужас като нея. Бях ужасно уплашена и не можех да спя. Извинявам се за неприятната история  ooooh!
Ако искашш опитай с такъв чай и най-добре се консултирай с лекар Hug

# 97
sisilia много се радвам,че всичко е наред Hug Бях напълно убедена,че има грешка.
За количката също се чудех дали може да минем и без поне до пролетта,защото ако паднат снегове и разни студове,реално няма да ни трябва и по -скоро да се ползва - незнам как точно се казват, тези дето са като столчета за кола,но за новородени,като кошница newsm78 но пък от друга страна ако се случи топла зима ще е добре да се излиза на вън и ще си трябва количка .Ще го мислим.Иначе и аз срещнах на доста места колички за по 200-300лв. съвсем прилични на вид и видимо удобни.
bebo4ka понеже одеве забравих сега ти казвам - добре си ни дошла   bouquet

# 98
  • София/Търново
Нухалната транснепомнякакво Simple Smile ни е 1 мм,т.е,цялото изследване ни е грешно.
Марков погледна снимката,на която пише че е 2.9 и каза че изобщо не е измерено правилно разстоянието.

мм или см?...  #Crazy

# 99
mimisofia къде е този магазин на Чиполино? Wink

В Разсадника, на бул.Възкресение, бл.87, вх.Л

# 100
  • Lovech
Привет!
Сиси, чудесна новина е това, че всичко е наред. А сега успокой се, и на теб, и на всички вас, приятно изкарване на Цветница, много слънчево настроение и приятни емоции.
Добре дошли на новите мами, хубаво е, че постоянно се увеличаваме. Дано вече критичните моменти при нас да са отминали и оттук нататък да имаме спокойна бременност и повече положителни емоции с малките човечета.
Не знам дали не е рано, но понеже съм се сетила за подходящо име за следващата тема, ще го напиша сега, за да не го забравя:
Посрещаме Великден с нашарени яйца, в коремчетата ритат нашите деца
От мен, приятна събота и неделя.

# 101
  • София
Нухалната транснепомнякакво Simple Smile ни е 1 мм,т.е,цялото изследване ни е грешно.

мм или см?...  #Crazy

Да,говорим за милиметри. Лекарите казват,че под 3мм е добре,затова 2.9 им се видя много.

# 102
sisilia, много се радвам, че вскичо е наред с теб, сега трябва да се успокоиш и да се радваш на бременността си. А твоята лекарка заслужава  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Аз пък смятам, че количката ще я използваме още тая година, все пак бебетата се извеждат около седмица след раждането и ако е хубаво времето не смятам да лишавам бебо от разходки

bidapet, Страхотно заглавие, много ми харесва  Peace Peace Peace

# 103
Сиси, радвам се че всичко е наред.   bouquet Сега само хубави мисли да ти се въртят в главата.
Бебочка, добре дошла  Hug

Относно количките, аз мисля да си купя, но може да я пообсъдим тази тема. Какво ще кажете?

# 104
Сисилия - много ме зарадва новината от теб, пожелавам ти само приятни и красиви мигове оттук до края, за лекарката не ми се коментира Whistling
Относно количките аз не съм се ориентирала все още, но също мисля, че ще ми е необходима и през зимните месеци Peace
Айде и от мен весели празници, на именниците - със здраве да си го носят  bouquet
И от мен добре дошли на новите мамчета, още повече да станем Praynig

Общи условия

Активация на акаунт