На Цветница окичваме върбово клонче за здравето на ОКТОМВРИЙСКОТО бонбонче

• 11 773
  • 301
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Леле, опитвах се да се класирам трета по темичката, ама виен направо сте големи бързачки. Crazy

8Eos8, както знаеш аз не мога да се явя на никаква среща, ако още ме имаш предвид предложи кога през уикенда да пратя мъжа ми. Ако ще те затрудня, дай календара на друга мама Peace Само не ми пиши на лични, защото кутията ми е пълна, а не ми дава да я разчистя Rolling Eyes Май ти бях дала моето ICQ newsm78

feel_u, знам, че настинките през бременността са много упорити. Повече търпение и почивка. Дано скоро ти се размине. Аз познавам мами, които бяха болни през бременността си и дечицата са им живи и здрави. Спокойно!
elissa_kv , как ще си пускат болнните деца да заразят и останалите Shocked Това за мен са страшно безотговорни хора. За съжаление вече има много такива хора и по-добре сами да се пазим. Ама може ли да се пази човек от всеки #Cussing out Дано поне като е било навън да няма риск.
vanche_mamche , честито за бебенцето на твоята приятелка!  bouquet Много голяма изненада са им спретнали с познаването на пола. Аз хем искам да знам, хем не е хубаво така в последния момент да се пренастройваш наново. Много зачестиха "грешките" и май не бих купувала предварително сини или розови дрешки.

Айде темичката да върви сега в посока порозовяване, че на има някакъв баланс.

# 16
# 17
Като става въпрос за упойки аз уважавам само пълната. Не знам обаче дали доктора ще иска секциото ми да е с пълна. Изобщо не мога да си представя как ще ми разпорят корема а аз ще съм в съзнание.

# 18
  • Варна
Мимисофия, упойката ти си я избираш.

# 19
Мимисофия, упойката ти си я избираш.
И аз така знам ама няма ли да ти е гадно с пълна упойка аз си мисля ако се наложи секцио ще искам да съм будна да знам какво става Laughing

# 20
  • Варна
Ако съм будна ще изпадна в шок като знам че ми режат корема.Въпрос на психика е.

# 21
  • София
Пък аз си мислех, че само мен ме е шубе да ме режат "на живо". Принципно ако мога да избирам съм за нормално раждане с епидурална.

# 22
Боже и аз съм голямо шубе колкото и да изглеждам че не  се притеснявам май ме е по шубе от миналия път затова искам ако цените са нормални и таткото да присъства да ми пази страх LaughingСега за самата бременност чак толкова не се притеснявам а за самото раждане.Първото ми беше предизвикано, но не съм лежала в болница а само отидох сложиха ми хапче и отидох да раждам с контракции на минута,а сега ако пренося дали ще влизам в болница или не, дали ще започне в къщи раждането ей такива работи ме мъчат а има толкова време още...............

# 23
  • Варна
Гери, ако се преноси  (до 1 седмица беше май) приемат в болницата и предизвикват раждане с вливане от система... и това е много гадно защото почват контракциите, почти без почивка между тях! Това го научих от момичето, с което раждах първия път - тя беше така!

Аз бях късметлийка, имах леки контракции от 2 ч. през нощта и до 5ч. станаха през 15 мин. Четох в интернет, че когато са през 10 - 15 мин. се тръгва за болницата... и това, защото има много документи в началото за оправяне, после в пред-родилна зала разни прегледи и процедури и докато вече имах легло и акушерка над мен контракциите здраво се увеличиха! Когато разкритието стана 8-9 см. ме преместиха в родилна зала и там за 10 мин. родих - без упойки, много бързо, с два - три напъна и се появи малкото човече - най-прекрасния момент в живота ми!! Гледаше ме с едни големи очи и аз се разплаках...невероятно е! Трябва да се изживее този миг!   Hug Heart Eyes

# 24
  • Варна
От предизвиканото раждане имах контракции 22 часа през 10 минути, преди да получа разкритие.  SadСами преценете дали да преносвате и да раждате естествено.Е, сега лекарствата може да са други.На мене ми се случи преди 13 години.

# 25
От предизвиканото раждане имах контракции 22 часа през 10 минути, преди да получа разкритие.  SadСами преценете дали да преносвате и да раждате естествено.Е, сега лекарствата може да са други.На мене ми се случи преди 13 години.
е то няма как да избереш дали да преносваш или не.Да са живи и здрави бебоците всичко минава ние и за 3 сме се настроили hahaha

# 26
  • Варна
Ами точно като си искам секцио, ще го избегна. Wink

# 27
  • София/Търново
Утре ще съм в МД? Желаещи за среща за календари? 11 часа сутринта? Само кажете колко календара да нося.

mylili
не не си го дала /кю-то/. Но знам и съм предупредила, че мъжът ти ще те подпише.

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 22:07 от 8Eos8

# 28
Утре ще съм в МД? Желаещи за среща за календари? 11 часа сутринта? Само кажете колко календара да нося.

mylili
не не си го дала /кю-то/. Но знам и съм предупредила, че мъжът ти ще те подпише.
Аз не мога утре няма на кой да оставя детето а го дават да вали и не мога да го водя с мен

# 29
  Здравейте момичета.Вчера си взех изследванията кръв и урина и да кажем ,че са наред .
  Аз искам календар ,но ми е навъзможно да дойда .
  За раждането аз исках да е секцио, но в последно време май се отказвам ,макар че ми го препоръчаха Thinking
Незнам какво ще правя още ми е рано да го мисля. newsm78
 Щях да пиша още,но забравих какво.... Joy Joy
 Засега   чао и лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт