Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои ефективни методи за предпазване от комари след раждането на бебето в стаята?
Кога трябва да отида на предродилна консултация и да избера екип за раждане, ако ще раждам в Токуда?
Каква е целта на подготвителните контракции и нормално ли е да се усещат в началото на 7-ия месец?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои ефективни методи за предпазване от комари след раждането на бебето в стаята?
-
Кога трябва да отида на предродилна консултация и да избера екип за раждане, ако ще раждам в Токуда?
-
Каква е целта на подготвителните контракции и нормално ли е да се усещат в началото на 7-ия месец?
-
Какви са безопасните опции за защита от комари за бебета и какви са препоръките за защита на бебето от комари?
-
Какво е най-добрият вариант за защита от комари?

:
Сега една позната ме навива да не ходя във 2-ра градска,защото било ужасно,а да ходя в Токуда(тя там ражда)Казва,4е не е платила и една стотинка и е отишла на късмет,с документите и то като бебо е на път и да искат не могат да те върнат,а напротив приели са я,както си трябва
Аз все си мисля,4е наплива за там е голям и ако ми кажат,4е нямат легла кво ще правя..А другото,което е,4е ми обяснява за магазина Джъмбо,4е имало супер неща на страхотни цени,някой от вас ходил ли е и какви са впе4атленията?
Аз се опитвам да си запиша час от един месец за 07-15 юли и никъде няма
ха ха ха х а
Нищо де. Моя мъж днес направи закуска и отиваме да се подсилим, да сме пълни с енергия. Не че снощо до полунощ не ядох шоколади и др. боклуци.
, за мен не се притеснявам.
!