ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 41)

• 10 295
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
КАКЪВ Е ТОЯ ПЛОД???

# 151
  • Sofia

И аз искам да знам да му се невиди smile3515

# 152
  • София
А, да ви споделя съвет, който получих от лекарката - от 28 до 32 седмица матката нараства най-много и е най-склонна към контракции. Препоръчителна е  почивката и неходенето на работа. Също така ми каза да пия Магнерич (3 пъти по 2хапчета - това била дозата за активните жени; а 3 пъти по 1 хапче за неактивните). Така, че да се пазите...

Ами да, забелязах го аз това с контракциите. Док ми каза да пия Магнерот по 1-2 на ден. И понеже не каза колко точно първо пих по 1 и ми беше добре, но от няколко дни пия по 2 хапчета, защото пак се появи втвърдяването на корема и даже ми се схавана крака 1-2 пъти. Сега ми е добре с тая доза.

Дуци, в Хита има доста плодове. И за какъв плод говорите? Череши ли?

И накрая да се оплача от бишкотите. Спазих си точно рецептата и сместа се получи вкусна (винаги си близвам  Blush), обаче доста рядка (разбирайте като за кекс). Сложих аз даже малко повече брашно от указаното, но пак си беше рядко и изобщо не ми стана ясно как такова нещо, дето се разлива, може да се "шприцова на пръчици с дължина 4-5см"...  newsm78 В крайна сметка излях всичко в тавата и след малко ще си имам една ОГРОМНА бишкота  Joy Най-много да я нарежа на пръчици...  Rolling Eyes

# 153
  • София
Здравейте мами!
Аз отдавна трябваше да се обадя, но от бачкане и тичане не ми остана време да се сетя, че съм бременна.
Е, ще ми се наложи да се погрижа и за себе си. Хванаха ме едни контракции 25 седмица - скъсяване на шийката и сега съм на легло.

За протокола: на 29 години съм, златото ни Дея е на 2 години и половина и сега живот и здраве юли чакаме и един мъж да разкраси семейството.

Аз не съм от най - активните в писането, но от мен можете да очаквате оферти да ходим насам-натам. Да са ни живи и здрави бебоците да поотраснат и да  се разщъкаме.

По този повод да кажа, че си бяхме резервирали къща с механа в Копривщица за Великден, но организацията пропадна (ще пазя леглото) Та ако някой иска може да отиде вместо нас. (къщата е с 6 стаи - 20 лв на легло за 2 нощувки) За инфо ми пишете на лични.

Весели празници на всички вас.

# 154
И за какъв плод говорите? Череши ли?

Поне аз, ДА!

Криша, добре дошла   bouquet 
Здраво бебче и приятни емоции ти желая!

# 155
  • София
АААААААААААА, знам за кой ПЛОД говорите  Joy и аз го чакам ама е Юни месец Joy Иначе и аз на компот си го хапвам само Heart Eyes А , да видим дали за един и същ говорим Joy

А иначе аз дебна и  джанките, които всеки момент ще станат Mr. Green

А Саксофончето ни е разкрила Joy Да аз за Череши говоря Joy

# 156
  • Варна
Криша,  bouquet.
И аз за череши си помислих, ама покрай тях и за още 100 плода, затова поне да разбера, че да не го мисля повече. Ох, много гадно това с дояждането.
Сакси, важното е да е вкусно. Аз обожавам да правя сладкиши. После не ги опитвам. Сега като съм бременна е изключение. Да взема да отворя сладкарница ли  Thinking.
Сега пък и джанки,  ooooh!.

# 157
Криша, колко ти е скъсена шийката? То това не е шеда да знаеш, трчбва да се пазиш много!

# 158
Череши, мамка му Close

Момите ще се кичат с венци днес, а ние омъжените ще търкаме, хм   Crossing Arms
Joy Joy Joy

# 159
  • София
Аз пък не обичам череши,искате ли да ви разкажа защо Sickпреди доста години,бяхме на едно конно състезание,и седим си ние на трибуните всеки с по-един голям плик череши...и както си похапваме,някой реши да пробва да отвори една-и вътре естественно червей Sick,от там като се почна-всички до една червиви Sick Sick Sickееееее от тогава не съм хапвала такова нещо.
А,мами според вас,какво е необходимо да занеса в родилното ЖЗ за изписването?Мисля да не копувам комплект,нещо не ме кефят newsm78
Примерно-едно боди,едни ританки,камизолка...одеалце...и?

# 160
  • Варна
Кали, аз за това никога не ги гледам вътре. Каквото ще да има. Вкусни са ми.
Май, друго не ти трябва за изписването.
Сигурни ли сте за 800 лв.  #Crazy. Аз съм виждала в пикадили череши от Чили за 70 лв. кг.
Аз изгладих, сега отивам да чистя  Tired.
Ине, ти набрали цветята  Hug?

# 161
  • София
Аз пък не обичам череши,искате ли да ви разкажа защо Sickпреди доста години,бяхме на едно конно състезание,и седим си ние на трибуните всеки с по-един голям плик череши...и както си похапваме,някой реши да пробва да отвори една-и вътре естественно червей Sick,от там като се почна-всички до една червиви Sick Sick Sickееееее от тогава не съм хапвала такова нещо.
А,мами според вас,какво е необходимо да занеса в родилното ЖЗ за изписването?Мисля да не копувам комплект,нещо не ме кефят newsm78
Примерно-едно боди,едни ританки,камизолка...одеалце...и?

kali-76 Нали знаеш кое е по гадно от това, да намериш в един плод червей  Mr. Green...................Да намериш половин червей Joy

# 162
ми като са червиви черешите, значи са чисти Simple Smile кетито, а защо половин червей е по-гадно? Simple Smile

не мога да повярвам кило череши да е 800 лв. нещо бъркате нулите?

Майра - моля те, кажи ми това перкрасно легло с люлка и пързалка къде го продават и за какви пари, и модулно ли е? Предполагам, че в някакъв сайт го има  Praynig

Дуци - мерси за поканата, изведнъж се почувствах като сираче  hahaha ама аз само споменах, че съм свободна, не че съм немила-недрага Simple Smile

# 163
  • София
кетито, а защо половин червей е по-гадно? Simple Smile

Защото другата половина си я изял Mr. Green

# 164
е то ясно. Мен не ми е гаден самият червей, ама те докато седят в черешите, освен че хапват, си акат. така или иначе черешата е оакана Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт