ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 41)

• 10 294
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Е, не можете да ме откажете от черешите, пък  Crossing Arms. Обичам си ги  Whistling.
В списание Моята бременност пише, че магданоза придавал лош вкус на кърмата и в големи количества предизвиквал контракции  newsm78. Аз един магданоз ям от зелените подправки. Много тъпо ми звучи. Нали уж е полезен  Rolling Eyes?
Ще търся и аз компот  ooooh!.
Сега ме хвана мързела с чистенето  Embarassed.

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 14:22 от inka 26

# 166
  • София
Тити, напът си да ме откажеш от черешите завинаги  Sick. Иначе аз ги чакам от два месеца

# 167
Момичета, справяте се отлично, но на мен не ми пука и все още ми се ядат жестоко  Laughing

# 168
  • София
е то ясно. Мен не ми е гаден самият червей, ама те докато седят в черешите, освен че хапват, си акат. така или иначе черешата е оакана Simple Smile

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 169
  • София
Имам идея  newsm44 - всяка от нас ще даде по 5.37лв и ще съберем скромната сума за едно кило скъпоценен плод, мисля че поне по черешка на човек ще има  Joy

# 170
  • София
Ине, ти набрали цветята  Hug?
Не съм още  Laughing  Joy нещо ме предизвикахте, та метнах още нещо да пека   chef А сега гледам съвсем се смрачи и мисля да отскоча до великденския базар http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=285565.0 да разгледам, но и утре е ден ако е слънчево ще отскоча до близката полянка и ще пусна венчето по реката да видим какво ще покаже !!  Mr. Green
Рuhtulka и аз мисля, че не е толкова скъп -  hahaha ама мисля да подпомогна общата кауза, че да не се случи нещо с мамите и бебчовците.   bouquet  Joy

# 171
Ох, престанете, че само слюноотделям hahaha
Изобщо не ми влияят червейските акита в момента Laughing

# 172
  • Варна
Какво е това 1 черешка  Confused? Не е ли да си хапна поне килце, да ми стане лошо все едно нищо не съм яла.

# 173
  • София
Ха, какво като има животинки, няма да ги гледам изобщо, ще ги изям  Joy За черешки мечтая и аз...
Скъпи са, много са скъпи, но след 1 месец ще поевтинеят. А сушени хич не ги харесвам.
момичета, помагайте, трябва ми майстор за покрива, имаме теч, имахме и майстор, но вдигнал кръвно  newsm78 и ни отряза  #Cussing out
Ако някой се сети да подава насам инфо!

# 174
  • София
Ине, то нищо няма да ни стане /слава богу/ ама напълно й влизам в положението на Дуци, щото аз по-принцип съм си лакома и като ми се дояде нещо малееее... затова и гледам да го обърна повече на майтап  Peace

# 175
  • София
Инка не трябва да се прекалява с нищо докато си бременна или кърмиш- разрешено е само по малко - така, че по една - две най -много.  Peace Hug  bouquet
Ине, то нищо няма да ни стане /слава богу/ ама напълно й влизам в положението на Дуци, щото аз по-принцип съм си лакома и като ми се дояде нещо малееее... затова и гледам да го обърна повече на майтап  Peace
И аз така, но съм съпричастна и готова да помогна  Laughing Laughing  Joy
Но като се замисля и на мен от кога ми се ядът - а да не говорим, че още от зимата си мечтая за опънат хамак под двете ни череши в двора и само се протягам ..... а, не стига ми толкова  Joy ще си помечтая още малко и другия месец края ще се осъществи  Peace
Имаме и още една череша, но май тези дни ще я режат, че подкопавала къщата та съм нещастна - миналата година така и се каниха и тя узря чак края на юли - та им се смеех, че са я уплашили и чак зимата ще узрее  Joy Joy

# 176
  • Варна
Сетих се за онзи филм- Седем. Един от 7- те смъртни гряха не беше ли лакомията/ чревоугодничеството  Embarassed?
Ине, аз с череши се надявам да се наям преди да родя и кърмя  Wink.

# 177
  • София
Охххх, едно такова се размечтах Flutter Чета из Отчетните на току що родените бебета, чакам снаха ми да роди /07 май/, ама вчера беше с контракцийки Grinning И си мисля как си пишем спокойно и си пазаруваме, а след два месеца тук ще е пълно с мъници и само за тях ще говорим Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Яде ли достатъчно, защо не спи, червени дупета, първи усмивки, еййййййййййййййй много се размечтах Flutter

# 178
  • София
Да ви отвлека вниманието от черешите ето я моята голяма бишкота  Нарязах я  
и с едно кремче  ги намазах половинките  

Сега чакам да ми изстине глазурата да ги глазурирам малко, че да имат по-вид... После трябва и да успея да ги пласирам на мъжа..  Joy

В крайна сметка май друга рецепта за бишкоти ще търся... А иначе и на мен ми се ходи на базара да зяпам, но времето нещо е кофти..

# 179
  • Варна
Да снимам ли кафевия ми сладкиш  Grinning? Ама вече си отрязах 2 парчета.
Кети, ако знаеш аз от кога съм се размечтала  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт