Говорещи кърмачета

• 64 733
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
Еййй,страхотни де4ица,с глас съм се смяла Heart Eyes
А Малията на Рони просто ми скрива шапката,как и те4е мисълта Grinning

Ние имахме следната ситуация:На море сме аз,дребната,сестра ми,зет ми и племенника. София като видеше,4е малкия су4е съответно искаше и тя. Един си лежим на плажа и тя пак го видя и си поиска,но аз категори4но  и отказах. А преди това две,ама наистина натокани мацки,със готини тела,о4ила и про4ие от половин 4ас ве4е, се пе4аха прави на плажа по монокини и аз на майтап и казах "А бе маме,я отиди при онези две каки,те да ти дадат мляко!" След малко гледаме го нашето диване,как по4ва отдале4е да ги заобикаля,то4но както акула заобикаля жертвата си Laughing Въртя се около тях,въртя се и след малко отиде нещо да им говори. Отдале4е гледаме,как онея ми ти мацки по4наха да се превиват от смях. Връща се нашата госпожица страшно разо4арована и казва:
"Мъъъка,няма каки мако!" Joy Аз през смях я питам,"Ама какво им каза бе маме на каките?"
"Бите,каки дай мако! Joy Докрая на деня не спряхме да се смеем hahaha

# 646
  • Немция
 Joy Joy Joy

# 647
Понякога на дребното му се суче, докато сме навън. От няколко дни е станал много учтив и, ако си седим някъде извън дома, настанява се до мен, поглежда ме подкупващо и пита:
 - Мамо, може сучам? Може?
Как да откажеш на тези жадно - гладни мили очи?!

# 648
Якооооо Joy

Питам я:
- Маме, кога ще спираш да цокаш?
Една хитра усмивка и:
- Като стана голяма, като мама.   
 #Crazy Laughing

# 649
  • При децата ми
Якооооо Joy

Питам я:
Една хитра усмивка и:
 #Crazy Laughing

Душици!! Grinning

# 650
Якооооо Joy

Питам я:
Една хитра усмивка и:
 #Crazy Laughing

Душици!! Grinning

Mr. Green Много добро Simple Smile

# 651
Понякога на дребното му се суче, докато сме навън. От няколко дни е станал много учтив и, ако си седим някъде извън дома, настанява се до мен, поглежда ме подкупващо и пита:
 - Мамо, може сучам? Може?
Как да откажеш на тези жадно - гладни мили очи?!

Моето ме изнудва с молбата: "Искам мамино мляко искам, ама малко, толкова малко" и показва пръстчета свити на "щипка" с изтъняващо гласче. Веднъж, след като беше изпил всичко, включително и от подготвеното шише до възглавницата, въздъхна и тъжно каза "Ами аз сега от къде ще пия мляко?"

# 652
А моето въз дъртичко кърмаче наскоро доста обидно за мен ми заяви, че иска да опита млякото и на други майки.  Sick Rolling Eyes А нямаме в обкръжението си други кърмещи жени, та не зная от къде й хрумна...

# 653
А ние пък си имаме Heart EyesТо и затова моето знае,4е вси4ки мами имат мако и затуй се пробва Whistling Ама някои каки като се стискат и не дават Mr. Green

# 654
А моето въз дъртичко кърмаче наскоро доста обидно за мен ми заяви, че иска да опита млякото и на други майки.  Sick Rolling Eyes А нямаме в обкръжението си други кърмещи жени, та не зная от къде й хрумна...

Имате, имате Wink

# 655
Laughing Laughing Laughing
Много хитра днешната младеж  Laughing

Емма понеже почти не търси вече, като каже искам тити само се гушва на гърдите ми, завира муцунка, вдъхва аромата им и заявява "прибирай ги вече да не изстинат"  Mr. Green да се загърна иска да каже.
Днес обаче засилена към мен обявява, "Искам тити, но да ги суча тоя път!"

# 656
"Мъъъка,няма каки мако!" Joy Аз през смях я питам,"Ама какво им каза бе маме на каките?"
  Joy Joy Joy
Ужас, тези хлапета вече започват все по-изобретателни да стават.
Разговорът ни от преди 15 минути. Спи й се на Марчето, та две не вижда. Но е решила, че ще използва намалението у дома.
"Мамооо, Малия иска малко цица да си цокне!"
"Мария, разбрали сме се вече!"
"Мамооо, дай на Малия цицааа!!"
"Мария, на теб някой в яслата да не би да ти дава цица, за да заспиваш следобед?!"
"Дава ти."  Crossing Arms
"Кой ти дава?"  Shocked но и  Mr. Green
"Една госпожа"
"Коя е тази госпожа, Мария?"
"Ееее, една длюга госпожа. Затова и мама тлябва да й даде цица на Малия у дома!!!"
 #Crazy
Кога успя толкова да надобрее, че и причинно-следствени връзки да ми снася в подкрепа на щенията си?!

# 657
рони много сте устроумни и ...предприемчиви!!!  Laughing Laughing Laughing

# 658
Иххх,как бързо и щрака мозъ4ето на Малията!Гладно няма да остане това дете Heart Eyes

Мери,много грижовно кърма4е си имаш Hug

# 659
Моят кърмак по-заповеднически го раздава. Понеже му давам само вечер (и през нощта ако се размрънка), сега чака да се стъмни и пристига с триумфален вик "Идвай бързо да спим. Дай цоки, тъмно е вече, имам право"  Mr. Green Важното е, че човекът си знае правата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт