Говорещи кърмачета

• 64 792
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
Голям смях е в тази тема Laughing Нищо,че вече 4 месеца не суче дребният,още цени деколтето ми:  " Много убави цици има, откъде купи? От Била?"

# 706
  • При децата ми
Голям смях е в тази тема Laughing Нищо,че вече 4 месеца не суче дребният,още цени деколтето ми:  " Много убави цици има, откъде купи? От Била?"

Ааа, това направо ме разби! Laughing Joy

# 707
  • До хладилника, който обичам
Да се наредим и ние на тая опашка за хубави цици, а? От Била? Mr. Green

Ръкавичка на 2г 3м ме увещава:
- Искам а-ха (кодовата й дума за сучене, т.е. искам да суча).
- Не. - аз
- За'тото не спа? (защото не спя?)
- Да.
- Искам спа! (искам да спя!)

...или както го обобщи няколко дена по-рано,
"Искам спа. Иначе няма има а-ха."

# 708
Ох, не е лесно да може да те изтъргува личното кърмаче.  Joy

Тази година само два бисера успя да роди златоустата.
Преди два дни получава поредна книжка от някаква поредица, която баба й й купува въпреки увещанията ми, че Марчето е ситна все още за подобни енциклопедични поредици. Но понеже книжките са като комикси, от нас да мине. "Човешкото тяло" е въпросната поредна книжка.
Малките пръстчета прелистват много бързо и притежателката им сякаш винаги тази книжка само е разлиствала, попада на най-инетересното. "Мамо, виж! И тук има цицкииии!" Embarassed

Преди малко се прибираме. Засичаме съседите на вратата. Те се опитват да бъдат любезни и правят комплимент колко голяма е пораснала. "МаЛия е малка още, защото още цока гольчивото мляко от циците на мама!" Татко й се опита да се прибере без да е отключил вратата.  Laughing 

# 709
  • До хладилника, който обичам
Ей затова помогнах и на двете си деца да имат друга дума за гърдите ми Laughing Всяка избра сама "своя" си дума.

Ръкавичка разглежда картинки и изведнъж дотърчава силно развълнувана и нахилена - "Виж! Виж! Бебето суче а-ха!" - бебе павиан, сучещо от майка си. Как да не се развълнува човек Laughing И две секунди по-късно - "И аз искам суча!" Няма да се дава на павианите, я.

# 710
Най-новото на бившия ми кърмак,последица от дългото кърмене (според баща му): попадат му някакви поразголени каки на компютъра,докато гледа багери. Залепи се да целува монитора и казва на големите" Обичам голи женички"  Embarassed

# 711
 Joy
А при нас по-скоро обратен ефект - малката вижда някаква реклама на млад гол до кръста момък и заявява: Бати мако! (да се разбира баткото има/предлага мляко) Laughing

# 712
Бу, де да знаех, че ще кърмя толкова дълго.  Simple Smile

# 713
Joy
А при нас по-скоро обратен ефект - малката вижда някаква реклама на млад гол до кръста момък и заявява: Бати мако! (да се разбира баткото има/предлага мляко) Laughing
Това и при нашето кърмаче го забелязах горе-долу на същата възраст - видя баща си гол до кръста и много щастливо заяви "А, тате има мако!", а после в банята откри, че и той самия има гърди и много услужливо предложи "Мамо, пий мако", та си обяснявахме, че мляко имат само майките, а татковците и момченцата нямат.

# 714
 Laughing Тя куклите си ги кърми отдавна  Mr. Green

# 715
Мария е намерила много странен начин за влизане в контакт. Ходи и подбутва хората. (като контра я заплашвам, че няма да получи най-любимото си) И така онзи ден в един магазин. Тупва една леличка и казва "Мамо ще дадеш на МаЛия ц*ци, ще й дадеш!" Добре че шалът беше върху устата, за да не разбере леличката, въпреки че само тя не разбра какво трябва да дам.  Crazy

# 716
Сутринта отказах на отбитото. Рев. Съгласих се. Напи се. Пак рев. Защо бе? Искааааам шокоооооолаааад! Не съм бебееееееееееее!!!
Тя знае, че само бебетата пият мляко и пак на бебетата не им се дава шоколад Simple Smile))

# 717
 Joy нямат угодия тия кърмачета и това си е  Laughing

# 718
От вчера:
Калоян обикаля да ме търси из стаите. Върви и си мърмори:
- Де ми е цицата?

Мда, изглежда в момента съм само една ходеща "цица"...
 Mr. Green

Сега ходеща цица, после  - двукрако портмоне........

За сега Дребното не говори на тази тема, имаме нечленоразделен знак за кърменето, само ние се разбираме с него за това(е, и домашните са наясно с него) та няма опасност за сега  от ситуацията -

Татко й се опита да се прибере без да е отключил вратата.  Laughing 

Да нацелувате златоустите кърмачета, дами!

# 719
  • Cyprus, Пловдив
Прочетох темата от първата до последната страница,определено това е най-най-любимата ми тема!Поздравления на мамите ,че са докарали до говорещи кърмачета.
Ние сме почти на 8 месеца,кърмещи се и с нетърпение очаквам бисери  smile3508 , за сега се задоволявам само с звучно примляскване и АМАМАМ като подкана за хапване  Wink

Общи условия

Активация на акаунт