Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№8

• 41 186
  • 316
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря ти На Вики майка и ,страхотна си нямам думи с който да изразя благодарността си за това ,че толкова помагаш  smile3525 smile3525 smile3525
След две седмици сме на преглед пак при доцент Контрова и ще го уточним.Ще пиша какво е станало.Тази снимка я направих току що.

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 10:15 от крис-пис

# 226
Ооо ,махай го това нещо,не загрозявай тия страхотни сини очи Hug
ама пък е красииииииииив Heart Eyes

# 227
# 228
  • София
За който не е видял:
Коледен купон за децата!

Крис-пис, понеже има правила за размера на снимката, но виждам, че е важно снимката да е толкова голяма за да се види проблема на оченцето, ти предлагам да изрежеш снимката и да се вижда само лицето на детето, за да се спази правилото:
Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 600 пиксела
Ако не можеш, моля те да ми ги пратиш, аз ще ти ги оправя и ще си ги сложиш отново, там където си ги качваш!
Поздрави!
А нали си знаете, сега малко ще ви позатрия, за да сме бели и добри!  Heart Eyes

# 229
Иги,можеш да махнеш снимката,видях детето и казах на Крис какво да направи,тя ме разбра и се радвам ,че е щастлива от това което и казах.
Крис,ще чакам нова снимка,след операцията HugПак казвам,с теб съм Hug

# 230
  • София
С цялото си уважение към администратори, модератори и в частност Мама Иги !
Малко спам със себеподобни едва ли ще урони престижа на форума.
Смятам, по-добре да има и  подобни лирични отстъпления, имайки предвид колко труден е живота ни.
По добре тук, защото и в спама се съдържа информация, която на всички е нужна.
Иначе на ЛС и скайп е много лесно, но някои нямат тази възможност, нали?

# 231
  • София
Не е проблем, ако майката иска да оправим снимката, само не мога да и я върна обратно в албумчето. Не става въпрос въобще за уронване на престиж, не искам да се обиждате и да си тръгвате отново. А пък и въобще не смятам да замесваме по-висшестоящи, ще се оправим и сами.
Хули не се ядосвай, правилата важат и за мен!

# 232
Mama Igi няма праблем ,махнах снимката.
Благодаря ви,наистина си ми е хубаво момченцето  Heart Eyes,но ако знаете колко е палав ooooh!въобще не слуша.Свободно ми е момченцето още си нямам снахичка и аз се озъртам за една малка сладурана на две опашчици. Laughing

# 233
Днес една бабичка ми каза да сложа за една две вечери лентичка локум на оченцето и ще изтегли всичко,мислите ли,че може да навреди.

# 234
Днес една бабичка ми каза да сложа за една две вечери лентичка локум на оченцето и ще изтегли всичко,мислите ли,че може да навреди.

според мен няма да навреди, аз бих пробвала  Grinning

# 235

според мен няма да навреди, аз бих пробвала  Grinning
Аз също Peace,стига да е отвън на клепача на безопасно място,ама сложи локума и залепи марличка ,така че да не мърда локума,кой знае,може пък да помогне Hug

# 236
Още сега ще отида да купя локум,но ще потърся безцветен,да няма оцветители и дано да има ефект,ще му го сложа,като заспи,за да не го дразни.

# 237
Аз пък съм чувала, че се слага белтък от сварено яйце... ама дали помага... нямам идея  Embarassed
Лятото една приятелка имаше такова топче под окото. Не знам дали проблемът е един и същ, отначало и тя мислеше, че е ечемик, но се оказа друго. Ходи на лекар, казаха й да го маже със Stye и то изчезна. Това стана обаче в САЩ. Не знам дали тук го продават това. Но ако се разровите из нета може да се намери нещо.
Аз попаднах на това, ако можете да прецените дали става въпрос за същото:
http://images.google.com/images?q=stye&hl=bg&lr=lang_bg& … ages&ct=title

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 21:09 от MMka

# 238
  • София
Локум на цирей или гнойна пъпка да, ама на очето ?????

# 239
Аз пък съм чувала, че се слага белтък от сварено яйце... ама дали помага... нямам идея  Embarassed
Лятото една приятелка имаше такова топче под окото. Не знам дали проблемът е един и същ, отначало и тя мислеше, че е ечемик, но се оказа друго. Ходи на лекар, казаха й да го маже със Stye и то изчезна. Това стана обаче в САЩ. Не знам дали тук го продават това. Но ако се разровите из нета може да се намери нещо.
Аз попаднах на това, ако можете да прецените дали става въпрос за същото:
http://images.google.com/images?q=stye&hl=bg&lr=lang_bg& … ages&ct=title
Ами то думата stye си е ечемик на английски,може би става дума за мехлем за този проблем,аз лично тук не съм виждала такъв newsm78

Локум на цирей или гнойна пъпка да, ама на очето ?????
Ми то етиологията на ечемика си е баш същата Wink
Дали ще е причинено от косъм на дупето или мигла до окото,все едно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт