Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№8

• 41 229
  • 316
  •   1
Отговори
# 135
.........заминаваме на преглед,да стискате палците Hug

кога бе, къде бе ?
аз пак научавам последна  ooooh!

# 136
.........заминаваме на преглед,да стискате палците Hug

кога бе, къде бе ?
аз пак научавам последна  ooooh!
Ми не съм казала на никого ,затова не знаеш Wink,иначе къде-знаеш,в Германия,където сме си,веднъж на 6 месеца Peace
На 13.10 ни е прегледа,заминаваме на 11-ти

# 137
  • София
Лъже, на мен ми каза  Grinning
Аз имам страхотни очаквания  bowuu

# 138
Лъже, на мен ми каза  Grinning
Аз имам страхотни очаквания  bowuu

бабчето винаги ме е кефела  Heart Eyes
а, за очакванията, има някакво съвпадение, и мойте са страхотни  Hug

# 139
Е, мамо на Вики, ще ни бъдете комшии  WinkТози преглед за очичките ли е или за друго ?  newsm78 И какво се очаква от него ?

# 140
Викино маи4е,4естита ви у4ени4ка,стискам силно палци и вярвам,4е ще се върнете със добри новини,толкова много го заслужавате,4е няма как да не е така.Успех!!!

# 141
Ооо, стискам палци, миличка, за чудесни новини Hug Heart Eyes

целувки на малката героиня Heart Eyes

# 142

Извинявам се за това, че се  намъквам в темата.
Ровейки се из нета попаднах на един руски сайт за родители на деца с очни проблеми( Имат добра библиотека със статии за родителите. Според моето абсолютно некомпетентно мнение има полезни и интересни неща:

Ако някой проявява интерес - мога да помогна с превода.

# 143
опсс! грешка.

http://www.blind-baby-mama.ru/6-3.shtml

нещо не успявам да го постна като хората Embarassed

# 144
Аз сега го разглеждам този сайт. Май става дума за ретинопатии (доколкото руският ми е ясен  Blush). Благодаря за линка   bouquet

# 145
мисля че не само за ретинопатии...На мен това, което ми се стори полезно - раздел "Информация для родителей" после "Тифлобиблиографический раздел". Та там има статии, съветващи какъв подход трябва да прилагат родителите, обучавайки децата си, какви пособия и играчки биха били полезни .... такива неща.

# 146
Ok, пак ще прегледам за точно тези статии, и на мен сами интересни. Иначе с игрите и играчките съм запозната, но нещо нямам търпение да играя с него, много се дразня, нервна по природа  Sunglasses Добре че е градината, та да понапредне...
Настася, виждам че  имаш бебе от август 2007. Ако ти е приятно, еа при августовските мами да побъбрим за туй и онуй  Wink

# 147
мерси за поканата Simple Smile
Уф, и на мен ми е трудно това с игрите.... Но с дъщеря ми ми беше още по-трудно, оттогава малко съм пораснала май Laughing

# 148
Здравейте,
Преди седмица се върнах от клиниката на Мулдашев.Синът ми има пигментна дегенерация на ретината.Направиха му една малка и една голяма операция.
За резултат още нищо не мога да кажа, след един месец ще започна да слагам и капките алоплант които ги дават,но в клиниката имаше много българи,които имаха невероятни резултати. Имаше и деца на 5 и 6 години с глаукома,атрофия на очния нерв.Тяхните родители  споделяха,че след операциите зрението им се подобрява.
Възхитена съм от самата клиника от вниманието и от докторите.
Реших да пиша,защото много родители на деца с очни проблеми,се мъчат да намерят решение за проблемите на децата си.Аз също бях една от тия на която и трябваше много време за да се реши да отиде там, но сега съжелявам ,защото око бях тръгнала много по рано резултата щеше да е много по голям.Но въпреки това не губя надежда след 6 месеца ще отида отново.

# 149
ИЗравеите,pobedka 28,при нас проблема е вродено късогледство с много висок диоптър-13 и-14,а детенце е само на 3 години,тук докторите казват,4е не се оперира до 21години,от клиниката на Мулдашев казаха да им изпратим изследвания за предварителен преглед,но във Варна не са и правени такива,за които говорят руснаците,при вас как беше с това?И в наи-скоро време 4акам да се похвалите с прекрасни резултати,поздрави на твоето слън4ице и много сили на мама! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт