Нетърпеливи тати и мама чакат СЕПТЕМВРИйска рожба засмяна

• 10 529
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Мерси Софи! Момичета аз също не успях да си взема върбова клонка но да са ни живи и здрави децата дето ги чакаме!

# 77
Дидка,
венецът е много хубав! И аз тъкмо се прибрах. Стигнах до св. Неделя, от църквата ми дадоха толкова много клонки, че после раздавах по пътя на всеки, който ми беше симпатичен. Денят беше страхотен! Една циганска банда свиреше джаз пред Народния театър, а тромпетистът беше най-голямата атракция все едно гледаш Луис Армстронг, черен и се клати като черен, с един бял каскет, а и много добре свиреше, правеше страшни импровизации - едно малко бонбонче отиде да му остави стотинки и той както си свиреше някакво много популярно джаз парче премина на Зайченцето бяло ама в джаз вариант. Фонтаните пуснати с пълна сила, навсякъде току що се е раззеленило и все още не е ужасно горещо... Абе убийствено.  много ми се щеше да има някоя от вас до мен, но се надявам и това да стане скоро.  Hug

Влязох в Mothercare на Леге. Митът че е убийствено скъпо е грешен. Поне на мен така ми се стори. Аз още нямам база за сравнение, че това е първият магазин, в който влизам. Харесах и си набелязах за купуване много нещица за момченца, че то за момиченца е лесно. Една мама с бебче в количка Стокке влезе и беше така мила да ми остави да поразходя бебчето и да изпробвам количката. Наистина е невероятно маневрена и много удобна. Бебчо е на една ръка разстояние от теб! Направо ще се побъркам, знам че е необосновано скъпа количка и тъкмо се бях отказала, ама тя е наистина като извънземен кораб. Ще видим, искам да видя наживо  Муци и Бугабу и тогава ще реша.

Айде, че много се разприказвах, ама наистина днес беше един страхотен ден! Дано има повече такива оттук нататък.

Сега се отдавам на заслужена почивка с айснектар и банан в ръка и разбира се компютъра до мен!

# 78
Момичета ... днес беше страхотен ден   bouquet Hug Слънце, деца играят, хората изглеждаха по-ведри ... ехххх

Unique описанието на твоя ден направо ме пренесе пред Народния театър .... сигурна ли си, че нямаш издаден някой роман? Thinking  Heart Eyes

Честито на тези, които си разбраха пола ...упс на бебетата пола  Mr. Green ... Софи много се развам, че твоето бебче е девойка, когато силно искаш нещо явно то става  Hug

Добре дошле на новите майчета   bouquet

Аз само за едно ще се оплача днес - хвана ме зверски цистит ...  Cry От три години и половина не бях боледувала и мислех, че това вече е зад гърба ми. Ако някоя от Вас е изкарала нещо такова и знае какво може да се пие по време на бременност ще съм благодарна на всякаква информация. А пък аз утре ще пишкам в чашка и ще тичам да ме изследват...  Confused

# 79
Janis_J най - добре изчакай първо да видиш изследванията какво ще ти покажат,после питай лекарката ти аз преди пиех цистон доста ми помагаше на билкова основа е,но не знам дали може сега да се пие.И аз миналата седмица имах парене но изследванията ми излязоха добри стискам палци да се оправяш бързо Peace

# 80
Janis,  Hug

За цистита не знам какво да пиеш, но аз се лекувам като вляза под душа и си натопля 5-10 мин. кръста и малко под кръста с възможно по-гореща вода. После се завивам хубаво и на сутринта съм като нова. Само не знам дали горещата вода също няма да попречи на бебо.

Дано се оправиш бързо и утре при доки - най-добре е той да ти каже какво да пиеш.

Цун!

# 81
 newsm78 май топлата вода не желателна.

# 82
Здравейте момичета!!!!
Оцеляхме след сватбата!!! Беше много готино, стана някаква много жизнерадостна и с младежки дух сватба. Щом накрая с майка ми подскачахме на Рамщайн!  Crazy   Сега ще ви качвам снимки да гледате, дано ме харесате Simple Smile  Мерси на всички ви за пожеланията, много сте мили!   Hug
Бебо днес се скъса да ме рита, даже слагах на таткото ръката върху корема ми, ама не можа да го усети... Може би още е слабичко и само аз си го усещам отвътре.
Айде отивам да слагам снимки в албумчето.

# 83
Мюарейн, много се радвам за теб!

Нещо тия дни мамите не са много активни. Сигурно заради хубавото време.
Браво на теб, отчиташ се веднага, сигурно си капнала и въпреки това си тук Hug
Ще разглеждам снимки с нетърпение.
Представям си каква гледка сте били с майка ти на Рамщайн  superuu

# 84
singing_girl unique  Hug Благодаря за съветите. Аз вече си се натоплих и си взех Уринал, а утре отивам до моя доктор, та да видим колко бързо ще го тръшнем този цистит.  Уффф една седмица не минава без да отсъствам от работа по причина доктор  Embarassed ... ама не съм болна, бременна съм!

Моарейн знам колко е вълнуващо всичко и как седмици наред сега ще "те тресе" спомена  Grinning Grinning Всички ще ти разказват различни случки от сватбата, за които ти дори не си разбрала и повярвяй ще се забавляваш още повече.  Wink

Целувки и хубава вечер момичета!   bouquet

# 85
Мамита здрасти Hug
Janis_J бързо да се оправяш че това животно цистита е много коварно!  bouquet
Мамита срам не срам ще ви питам няма как!Не мога да ходя до тоалетна-какво ли не пробвах нищо не помага!нито шоколадчетата нито банани ни мляко с мед нито супи и манджени яденета за разхлабване Cry Cryкакво да пия дайде някакво хомеопатично разхлабително с голям ефект че е такова напъване че чак ме е страх че ще взема да родя в тоалетната!Ама съвсем сериозно!!!Много е неприятно а и не ходя със седмици не с дни а като се опитвам е страшен зор и много се плаша!!Ако някоя от вас може да ми помогне ще черпя! Hug  bouquetНе зная дали имате такъв/то такъв чак не може де/или подобен проблем но аз вече едвам издържамЯ!! smile3518
Моарейн мила супер сватба е било!Много се радвам че сте си изкарали така  bouquetДа сте живи и здрави и все да сте заедно и влюбени!

# 86
Mirkata_21 и аз съм така 7 дни не бях ходила и чак днес сутринта отидох голям запек голямо нещо,а и аз съм си с лениви черва а сега заради бебо още повече.Ти от колко време не си ходила?Само не се напъвай на сила че така по лошо и спокойно много беменни май го имаме тоя проблем Peace

# 87
Mirkata_21, аз имам такъв проблем откакто спрях цигарите преди пове4е от 2 години станаха май. сега е още по... боря го с дуфалак и уикенда, че през седмицата нямам време сутрин мляко с нес с мед и меда ми действа без напрягане
Браво на нашата булка  newsm44 много се радвам за теб
Ние днес много хубава разходка си спертнахме и открихме страхотно място за пикник след бистрица, така че следващата неделя ще сме на зелено, дано е хубаво времето  Praynig

# 88
2 седмици не съм #Crazy #Crazyа е опасно доки каза че ако е запълнено там мястото а то е близо до матката и я дразни и предизвиква контракции и може да стане страшно  smile3518това едно на ръка освен това има и опасност от натравяне на организма ми от задържането! smile3511Не мога и не мога-напъвах се и насила/знам че не трябва/И цялята почервенявам от зор и всичко ме боли и пак нищо и нищо!Какво да пия мама му стара с извинение направо не знам вече!не ми помага меда нито млякото все едно нищо!А ям в момента повече и това задържане е толкова вредно  WearyАз от край време съм си такава но сега е направо отчайващо положението

# 89
Mirka, singing_girl на мен ми действа студено прясно мляко сутрин, но незнам доколко е добре вмомента да ви изстиват стомахчетата ... Мога да си представя какъв кошмар е това. Аз един ден да не ходя и се подувам като балон.  Confused Четох някъде, че яденето на зелении помагало много за нормалната перисталтика - пробвайте да промените малко хранителния си режим като намерите храните, на които реагирате добре. Да се оправите бързо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт