Нетърпеливи тати и мама чакат СЕПТЕМВРИйска рожба засмяна

• 10 539
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Mirkata, и аз не съм ходила от няколко дни, но мен засега ме оправят зелената салата и кафето. Наистина внимавай с някои храни - бананите например не са добър вариант, те запичат още повече.  Hug

# 91
  • София
Чакайте и аз да кажа две думи преди да е минал празника.

Та така честит имен ден на всички именици.Носете си имената със здраве дълги години и бъдете щастливи.

Нещо днес не ми е много на кеф.След обед се поскарахме с любимия,а планувах чудничка вечер да си изкараме,че Люската отиде на гости на леля си с приспиване.И вместо да се чувстваме като младоженци,ние си кукаме като едни пенсионери в къщи.Тъпа работа.

# 92
Мирка, и аз съм така с WC-то Sad Спрях всички тестени, ям нон стоп плодове и зеленчуци, всяка сутрин пия мляко, ям всякакви фибри и ефекта е нулев. Започнах да ям по една Активия на ден, та нещата са мааалко по-добре (веднъж на два-три дни). Преди никога не съм имала проблеми и сега ми е много зор. Даже няколко пъти си поплаках  Embarassed
Janis_J тъкмо щях да предлагам Уринал и видях, че си взела. Има още едно, което е от кората на бреза, но не се сещам сега как се казва  newsm78 Дано се оправиш бързо, че е много гадна работа  Hug Пий много вода, за да може бързо да прочистиш мехура!
моарейн , радвам се, че сте си изкарали хубаво  Hug  И пак да ти пожелая  здраво и сплотено семейство!   bouquet
Тази вечер бебока удари един шут и на таткото и той от щастие заспа на дивана Heart Eyes

# 93
оо Аз си поплаквам редовно!!Нищо и нищо ни кафе ни сокове зелена салата фибри  #Crazyядох и развалено ако щете ми вярвайте само и само да ме прокара малко и не и не и не!Ако знаете как си мечтая за едно раз...во SickАма буквално си ще си умра от кеф!И сега заминаваме в четвъртък за Созопол та съм още по-притеснена защото аз като ида покрай морето и се запичам жестокоо!трябва с хапчета!А тея активии с бисвидус хенсенсис са такава лъжа/или моне за мен де/ Embarassed

# 94
Мирка, пробвай ако искаш сладко от рози. Мама ми каза, че тя така се оправяла като е била бременна с нас. Но аз го ненавиждам и не мога да го ям  Sick Така че от личен опит не мога да кажа дали има ефект.

# 95
от къде мога да си купя??Във всеки магазин ли има или аптека newsm78всичко и най-голямата гадост ще пробвам няма как иначе отрових си бебето Cry

# 96
Мирка, аз пак да кажа - дуфалак. може да пробваш и с круши
разбирам те мила, дано ти олекне тези дни
във супермаркетите има сладко от рози

# 97
mari_p  red_sonya_ Безкрайно ви благодаря  bouquetНямате си на представа колко ми помагате!!Прекрасни сте newsm51 smile3525Следващото ходене/дано е скоро/ще го посветя на вас smile3532Шегувам се разбира се!!

# 98
Ооо, милата, съжалявам, че се чувстваш така.  Hug

Защо не попиташ доки тогава дали не може нещо механично, колкото и гадно да звучи - някакви свещички или клизма. Две седмици е вече наистина обезпокоително. Sad И може би после - една сериозна консултация с диетолог или гастроентеролог...

# 99
Има го в големите магазини. В Billa със сигурност. Гледай при сладката. Запушваш си носа и действаш, щото на мен ми дъха на одеколон  Sick На мен това ми е последната сламка, така че ако подейства, сподели  Hug
Следващото ходене/дано е скоро/ще го посветя на вас
  hahaha  hahaha
Абе абсолютно те разбирам, щото то си се превърна в един вид празник  Joy  Joy  Joy

# 100
Mirkata сладко от рози последно купих от Кауфланд. Със сигурност има.

# 101
  • София
Здравейте момичета  Hug
Искам да помоля , ако някой има записан час за Фетална Морфология във Фемина или при Марков между 05 -15 май и му се наложи да го откаже да ми прати едно Лс. От 1 месец се опитвам да се запиша Rolling Eyes
Благодаря и извинете за влизането в темичката ви  bouquet

# 102
mari_p  red_sonya_ Безкрайно ви благодаря  bouquetНямате си на представа колко ми помагате!!Прекрасни сте newsm51 smile3525Следващото ходене/дано е скоро/ще го посветя на вас smile3532Шегувам се разбира се!!

newsm62 както се казва, А дано Simple Smile

Соня, ти ли беше утре във Фемина? Кога ще ходиш, аз имам час за 18,30 при Карагьозова

# 103
Здравейте,
все чета и все съм с една тема назад  ooooh! само запис. Като изчета ще се включа.

# 104
Хайде, докато не е свършила тази тема да се включа.
Може да ме включите с розово щъркелче. Много съм щастлива.
Асе, вие сте много напред с обясненията за това откъде идват бебетата. Моята дъщеря обяснява че имала две бебета в корема- едното за мама а другото за тати  Laughing

Мирка, аз от време на време пия чай "Сена- майчин лист" на БИОПРОГРАМА. На опаковката пише че е подходящ за бременни и родилки ( Зелена кутийка). Ако не си го пробвала опитай, намира се в аптеките. На мен ми помага вечер пия едно чайче ( по разредено, не толкова силно) и до сутринта то вече е подействало.
Поздрави за всички    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт