Нетърпеливи тати и мама чакат СЕПТЕМВРИйска рожба засмяна

• 10 874
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
То една мини-среща може да си направим при Марков, както е тръгнало, на 7ми  Sunglasses

# 211
  • София
То една мини-среща може да си направим при Марков, както е тръгнало, на 7ми  Sunglasses

Така ли? Моят час е от 16:40....

# 212
Дидка, ще захапя монитора заради теб. ако знаете откога бленувам и аз черешки, диня, вкусни доматки, пъпеши....леле направо ще се удавя в слюнки

# 213
Дидка аз нарочно да ми мине мерака към черешите!! bowuu
мамитаа айде стига сме се дразнили верно че на някоя ще вземе да и стане нещо!!!Иначе аз съм си сложила купичка под брадата да събира слюнката JoyВикам  да се покатеря на някое дърво и да си остана там докато не роди ма да не зема аз преди него!!! hahaha

# 214
Привет и от мен,
Морейн честито! Пожелавам Ви много щастлив семеен живот изпълнен с много любов.

Честито на вси4ки, които знаят вече как да се обръщат към бебето. Аз се надявам следващата седмица да стане ясно и при нас.

Искам да Ви попитам къде освен при Марков може да се направи ФМ. При него не успях да се запиша за периода, в който съм в България. Тази Мазнейкова също отпада, защото не само Ради, а и още едно момиче се оплака, че не пускат татковците, а аз не мога да накажа така моето съкровище. Много ще се надявам да ми дадете някакви телефони за контакти, защото то не остана много време докато си дойда в България и надали докторите мен ще чакат.

Софи мисля че подмятанията ти за Борисовата градина са много неподходящи.   168uu

На всички пожелавам приятна вечер и стига говорихте за череши, че и аз вече само за тях си мисля.

Дидка снимките на плодовете са страхотни. Ти всеки път изнамираш много готини снимки. Чак му потекоха лигите.

# 215
petka80 аз знам че в Тина Киркова има новооткрит кабинет за Фетална Морфология!Моя доки каза че е 40лв Peaceразгледай сайта,там трябва да има телефони и питай!!!

# 216
http://www.mcfemina.com/
Петка, аз ходя тук за ФМ. всички доктори в центъра/доколкото знам/ правят ФМ

# 217
Абе,Дидка-к,ви са тези вкусотии..... CrazyТо лиги,то чудо след тези снимки... Joy
Стелка-ами така е вече-карат я по съкратената процедура #2gunfireАбе,мани......... #Cussing out
Иринка-с теб какво става???Ти не получи ли резултати?
Честит младеж на Ланвинка  bouquet

# 218
  • София
http://www.mcfemina.com/ И аз това щях да кажа... за там поне чувам добри отзиви!

# 219
Дидкааааааа, как може да ни показваш такива вкусотии. Леле, че хубави изглеждат. Иначе аз преди две вечери сънувах, че крада череши, защото изглеждаха много съблазнителни. Simple Smile
Да ви кажа за килограмите, аз съм качила 4 кг до тук. В момента съм 60кг, 172 висока. Надявам се да не се освиня много от тук натам. Въпреки, че с предната ми бременност качих килограмите накрая. Защо така се получава - не знам. newsm78
И аз се присъединявам към чакащите черешките Shocked

# 220

Така ли? Моят час е от 16:40....
[/quote]

ЪЪЪ, моят час бил от 14:20, а не от 16:20 както си мислех, странно. Записала съм си 14:20, утре ще трябва да звънна да проверя. Е, жалко....

# 221
Уандичка ма и на твоя резултат ли го пишеше това? Къде да ги правя сега тези изследвания? Май ще се откажа от всичко, и дано бебка да е наред. Hug
Пишете за Фетална М .За третата ли става въпрос?

# 222
Оле, какви череши и не само! И аз много ги обичам и ги чакам с нетърпение... Ягоди ядох преди месец, ама хич не ми бяха сочни и хубави и повече не съм си вземала.
Днес на ехографа се потвърди мъжкия пол! Аз не съм се и съмнявала де. Бебо хич не спря да мърда, постоянно се върти и мята крачета. Даже в момента ми бие шутове Simple Smile  На мама мишлето то  Heart Eyes  Пак направиха ехокардиография, всичко наред. Органи мери доктора, всичко в норма. Много съм щастлива!  Лека вечер, сладуранки !

# 223
Ами,Стелка-аз за какво беснях като си получих резултата #Cussing outИ понеже не правя за първи път, знам какво трябва да получа,а не го получавам #2gunfire
На практика с тази амниоцентеза,която ни направиха-изследват само Даун/те другите-13 и 18 се отхвърлят на ехограф,придружени са с тежки малформации и се виждат/Но това,което ти цитираш за малките хромозомни преустройства,нискостепенен мозаицизъм и микроделеционни синдроми и с цитогенетичен анализ не се установяват.Ако искаш пълен анализ/дори не пълен/се прави хорионбиопсия в 13с ,но това е по-сложна процедура и по-рискова а и много скъпа.......
Да са ни живи и здрави децата и Бог да ги пази Praynig
А феталната морфология,тази,която ни предстои сега е в 20,22 с.Аз съм на такава в петък.
Моарейн-чудесни новини  bouquet

# 224
моарейн супер новини Hug
аз на фетална знам че се ходи 13 г.с 22-23 и 30 ииии някоя!!! #CrazyНо пък съм чувала че най добре се виждат на бебо чаркалаците в 28 седмица!!!Е всеки различно казва и му казват!!Аз ще съм 22 седмица като ида и все ис мисля че е добре!!На третата не зная дали да ходя и дали изобщо ще се доредя!!!То май вече са запълнени часовете за юли а тея дни и август ще се запълни особено че е отпускарски и доктора няма да го има поне 2 седмици/и той е човек не му е леко/
охх лека и мека от мен аз заспивам праваSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт