Пролетна умора ни наляга, но ДЕКЕМВРИйчето мира не ни дава!

• 15 511
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
jenshen73,добре дошла Hug. Аз съм Зори , дъщеря ми е Роси, родена на 12.12.,ще се радвам да се срещаме. На фризьор я водих като направи 1 г. и 2 месеца, когато аз се подстригвах, за да й кръцне бретона. Рева ужасно.
За анкетата- гледам я сама, но винаги с много помощ от двете баби (да са живи и здрави,че без тях сме наникъде)- таткото работи на 3 места , през цялата седмица и няма възможност много да помага, но когато е вкъщи винаги се занимава с малката принцеса -голяма любов са двамата Simple Smile.
Да се похваля за прощъпулника-  на Лазаров ден Роси хвана химикалката, естествено,от 20-те предмета, които бяха наредени върху чаршафа (вуйчо й, който е зъболекар, много амбициозно беше донесъл 3 предмета за тая професия, но уви..). Беше много весело, похапнахме питка (омесена от мен, подобрена рецепта на баба ми, която за малко да изгориме с майка ми, защото се заплеснахме по приказки с кумата Laughing),баница и други вкусни неща, Роси се надивя с детето на кумата, което е 8 месеца по- голямо и после спа като къпана..
http://images25.snimka.bg/005665208.jpg -това е питката, в средата е крачето й.
http://images25.snimka.bg/005665209.jpg -това са двамата с юнака, за който ви писах-нагъват от нея Grinning, а между тях, на масата , е въпросната химикалка Wink.

Хайде после в неделя и Цветница (Магеста, как можа да ни забравиш Cry, ама ти прощавам, че Жижо явно бая те е изплашил, ох, дано са по- редки тези инциденти, че направо незнам)- ходене на църква, веселби и така- стана 3 дни пили и се веселили.. Но аз така обичам.
За истерията- често вече се улавям,че крещя и се карам за глупости на Роси, тоест за неща ,които съм повторила по 100 пъти ,че не трябва да прави, а тя ги прави, абсолютно нарочно, защото си е наумила просто..Но, както казва майка ми, всичко на тоя свят се връща и според мен на мен сега ми се връща за това,че толкова я тормозех горката жена.. Embarassed Mr. Green
Ивчок, ха ползотворна секскурзия Laughing.
Извинете за дългия постинг, но днес съм в настроение, затова си позволявам Laughing

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 17:05 от zizzu

# 46
Zizzu, и вас забравих и Елезар / която мисля е Невяна / и още една Невяна , дето ника и не подсказва , че е такава / Никки ... теб визирам  WinkLaughing .... ама после се сетих  Sunglasses
Извинявайте , на патерици .. да сте живи и здрави !  Peace
Добре дошла на jenshen73Peace
Iv4ok , не прекалявайте с таткото , все пак  Wink ... вижте и Данията малко  Grinning .... в кой град ще сте ?
Мерси момичета за съчуствието ... бая се бях поизплашила ....
Бяхме тръгнали да проучваме една църква с Георги в петък и аз докато се гримирам/ съответно той беснее с една топка зад гърба ми / чувам как се просва на земята, чувам рев ... ама дори не обръщам внимание първоначално .... сефте  Mr. Green/.  Усещам обаче с третото си чувство ... че нещо не е наред , дигам го от земята , където лежи по лице и намирам цялата му уста пълна с кръв ....
Не мога сума ти време да локализирам източника на кръвопотока .... а кръв тече ... като на заколение  Confused .... дете врещи ... реввам и аз , а кръвта шурти и шурти ....
В последствие се оказа , че се е наденал на единия ръб , който има опасен ... на ръба на спалнята и си е сцепил устата, точно на свивката.... съответно се разбра на другия ден, че и отвътре си е захапал бузата .
Направих грешка , че не го заведох на лекар веднага ... на другия ден беше целия подут ... абе грозна гледка ви казвам ....
На всичкото отгоре явно последствията бяха и травма .... душевна  Sad ... 3 дни , не е моето дете , ни приема ни предава , реве за всичко .... само казва "бам" с ужас в гласа  Confused
Та това е  .... дано ни е за последно , гледам оправя се , дано не остане белег и да е за урок на мама ....  Peace
Забравих да кажа, че в деня на инцидента и мъжа ми го нямаше ... та като се прибра , добре го посрещнахме  Embarassed

# 47
  • София
ох, магеста, много неприятно Sad дано жижо влиза в час по - бързо и да нямате други такива инциденти Praynig
ния и тя е същия шемет. бяга нагоре - надолу и хич не й дреме, че ще се претрепе. вчера бях на пица с приятелки и децата им - 6 годишни, и докато ния спеше, те беснееха в пясъчника. момиченцето така жестоко падна и се удари в ръба. почти аркада си направи. сега е полу - отворено око и яко бушонирана. абе, ужас. а преди това скачаха в един надуваем замък, където според мен спокойно могат да си натрошат вртаовете #Crazy
аз уж внимавам, ама то не може да ходя след нея постоянно. ей на - ходих и тя си разби носа. дано поне господ ги пази.
да сменя малко темата - сигурно сте забелязали, че от повече от месец няма витамин це на ампули, защото правили ремонт на завода. ния като се разсополиви, веднага давам цето и спасяваме положението. ама сега newsm78 днес купих на прах вит це. някакъв немски. педката не знаела - не били практикували така. вие какво ще кажете?

# 48
Алексатор - чибуратор, аз мисля, че няма проблем.Гледай само да не надвишаваш дозата. Peace Как беше на ампулите-2мл./100мг.  newsm78 Не помня.
Магеста, ужасно!Дано нямате белег и това да ви е последната авария.То, без тях няма да минем, ама поне да са по-дребни... Rolling Eyes

# 49
Ох... ooooh! чул ви господ  Praynig , дано  Peace
Алексаторче ,  мен педиатрката ми каза да стривам обикновено Вит. Ц .... 2 хапчета = 1 ампула .  Peace
При мен , обаче номера не мина  Outta Joint.... слагах го в сок, мляко ..тц  Naughty не го щеше и това е  Stop
Иначе това немското не го знам ...
Сетих се .... и Вержи , забравихме при именниците  Rolling Eyes
Абе много слаба активност напоследък  ..  Thinking .... ей я и една Никки не се е вествала от сумати време насам  Rolling Eyes

# 50
  • Düsseldorf
Запис!
Поне да ви чета, че откакто съм работеща мама нямам никакво време...
Целуваме ви със Свилена и до скоро!!!  Hug

# 51
И ние сега като се разсополивихме,търсих витамин С на ампули,ама нямаше.Та взех хапчета,но не знаех,че 2 хапчета е равно на една ампула.Давах по едно.
Иначе  нашият Алекс е кротичек засега,слушка.ама все търси тати,мен нещо не ме отбелязва Crossing Arms

# 52
аз съм тук,ама не пиша Blushнаистина много слаба активност,даже и в мрачните,влажни проливни дни.Лора,няма спирачки и търчи като побеснял кон.Научила се е да пищи като за "Мюзик Айдъл" и усилва,щом й кажа да спре.Всичко наинат ми прави.Най веселото е,че вкъщи си имаме люлка на въже и почти не слиза от нея.Та на нас,денят ни минава в люляне.
Личният фризьор на Лорка съм аз,и засега не плаче.Но освен бритон,друго не пипам.Днес за пореден ден се убедих,че лятото ще имам проблем с нейната косица.Шапка не ще да търпи диването,а много й напича главицата.

Привет на новата мама,чувствай се като у дома.

Зизу
Hug за теб и Роси.

Алексаторче
,нищо не знам по твоя въпрос... Rolling Eyes

# 53
И ние сега като се разсополивихме,търсих витамин С на ампули,ама нямаше.Та взех хапчета,но не знаех,че 2 хапчета е равно на една ампула.Давах по едно.
2 хапчета, но не наведнъж  Peace
при нас зора беше с поемането на вит.Ц с някаква течност и разбрах, че кефът е да се сдъвче като бонбонка  Laughing
Гласувах с Гледаме се самички  Peace

# 54
Привет!  Hug
Не мога да кажа, че гледам сама Вики, защото таткото много ми помага, но да кажем, че двамата самички си я гледаме.  Peace
А днес преди банята я подстигах, прическа - къса черта, тип "Амели Пулен" била според мъжа ми.  Laughing Дългата коса беше идеална за прически, но трудно съхне след баня, поти се по вратлето след сън, а идва лято. Пък и косата й бързо расте. А колко кротко седя по време на разкрасителната процедура, направо не повярвах на очите си, ма нали е мацка, усеща, че трябва да трае за хубост.  Mr. Green
Зизу, много е сладка Роси на снимката, дай повече снимки, че не сме я виждали отдавна.... Cry Писалката за какво я нарекохте - за писател, журналист,...?
Жижо, бързо да се оправя и да няма повече такива удари!  Hug
jenshen73, добре дошла, при нас е весело!  Laughing  bouquet

# 55
Здравейте, момичета, страхотно са пораснали декемврийчетата ни, изпълнихте ми душата.
Ние сме добре, Елито проходи два три дни преди да стане на 16 месеца точно и ми е много мило да я гледам как си навира дупето нагоре като се изправя от паднало положение...и въобще като я гледам колко е смешничка и сладка.  Ще правим и ние прощъпулник около Великден.
За анкетата - половин ден на ясла, половин ден е с детегледачка. Да свиква с децата и с други хора, но понеже там е ужасно, цял ден е прекалено, та имаме и детегледачка. Така  по-добре и Ели вече не реве в яслата въобще. Но още - и сигурно винаги ще ми е така - ми се свива стомаха на фльонго като си припомням как плачеше нещастно като я оставях в яслата...Тя забрави вече, но аз...не мога да забравя.
Понася го ето как - сополи, сополи, сополи, кашлица...не знам дали ще мога да я ваксинирам изобщо тази година...
Целувам ви всички, а човечетата по нослетата и по бузките... Hug

# 56
  • Vaudreuil Canada
Хи хи май фризурите са на ред ... е и ние се остригахме в неделя - тоест аз остригах дзверо ... докато спеше. Иначе е невъзможно. Това ни е третото постригване - вече сме с опит.
Жижо да се оправя и да не стресира майка си  Hug

# 57
Относно анкетата - аз имам много помощници таткото ни има възможност да работи от вкъщи и почти винаги до обяд ми помага. Живеем с моите родители - баща ми работи на смени и също по половин ден се занимава с Дани. Майка ми винаги е готова да го гледа след работа. А като дойде събота и неделя имаме голям избор от баби и дядовци кандидат- детегледачи  Grinning. А да не забравя и племенника ми, който е първи клас и страхотна компания за Дани винаги когато е вкъщи.
За бели сме винаги готови - редовно сме с по 2-3 синки на челото и на краката. Много обича да захапва мен и баба си докато мием чиниите на мивката, знае че са ни заети ръцете и хапе с всичка сила- хем те е гъдел, хем боли, но няма накъде  Simple Smile

# 58
  • Vaudreuil Canada
Много обича да захапва мен и баба си докато мием чиниите на мивката, знае че са ни заети ръцете и хапе с всичка сила- хем те е гъдел, хем боли, но няма накъде  Simple Smile
Добре дошла jenshen73.
Аз вече съм с няколко ухапвания до кръв .... ама то щото бъркам където не ми е работа .... проверявах с колко зъба сме се сдобили.

# 59
Добро утро и от мен!
Отдавна не съм се включвала, но бях много заета в работата,но ви чета редовно и не пропускам нищо.
Както знаете,ние се отглеждаме от едната баба/свекърва ми/ на село.Много съм доволна от жената,страхотни грижи полага за детето и то се чуства супер там.Но въпреки това и там не се разминава без контузии.И нашия нос беше ожулен доста време, но това да им е косура на децата.
Иначе всичко друго е шест.Явно като нямаме контакти с градските бацили, досега да чукам на дърво не сме се разболявали, само дето зъбите ни мъчат много.Имаме вече 12, но още 4 са на път и голям зор,ноооооооооооооооо бабата да му мисли. smile3503
Чакам с нетърпение голямата Великденска почивка, за да си го вземем детето малко и да си го погледаме, че забелязвам напоследък, че и баткото много страда.В този ред на мисли да питам мамите с две и повече дечица  - как се отнасят големите ви деца към малките?

Лек и слънчев ден от мен! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт