При Дюкан няма калпазанки, а яки мацки - фиданки - 98 тема

• 35 950
  • 978
  •   1
Отговори
# 285
plamkata1986 Добре дошла. Прегрешението си е прегрешение независимо от количеството и неизбежно се отразява. Ако много ти се яде шоколад си прави Дюкански, но знай че не е много режимен (какао в 3-та фаза) и се позволява по 1с.л. ниско маслено какао на седмица.

П.С. Както вече няколко пъти каза Вещи и ние сме хора и ни се дояждат разни НЕРЕЖИМНИ неща, така че когато пишете за тях МОЛЯ ДА СА В ЖЪЛТО ИЛИ ЗАДРАСКАНИ.

Вещи благодаря ти, че ми следиш линийката и ме коригираш в таблицата   remybussi newsm51

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора. #Crazy

# 286
Зла Вещица, ти колко килограма си свалила и от кога си на диетата

# 287
Goody,БОБИ1973 наистина си хапнах вчера шунка (на Майстор Цветко9 до 3 %мазнини),ядох и пил.пържолка,но сол почти не употребявам,а пък ако сложа ще е много малко.Използвам диетична готварска сол с 50 %намалено съдържание на натрий.

# 288
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ето ме.. с Кафенцето на ВЕси в ръка!  Wink
Наядена, напита, готова за бойни подвизи и сваляне на кила  Mr. Green Twisted Evil

Мамче на Румче
, влез да си приемеш поне поздравите за Рд, да си обереш цветята и да кажеш как си, върви ли режима??!! Hug  Gift nbirthday
Приси, Честита ти месечинка! Браво за резултата, аз съм преди теб на режима, но ти ме водиш с резултата си!! Hug

Ми туй май имах да казвам, а и още нещо.. май ще сменям целта... за сега клоня към кръгло 70 или поне68... дали ще е възможно??? newsm78 Калкулатора даде 73-74, пък момичетата от чата снощи казаха, че сега приличам на толкова килограмова, а дали като стана 74 , няма да изглеждам 65 килограмова......

из размисли и страсти на една Дюканка

# 289
В момента вечерям пилешки дробчета с кисело мляко. Много е гадно, обаче вече ми омръзна с това пиле, пилешки пържоли, пилешки бутчета ииии сега минах на дробчетата.

# 290
Здравейтеее !    love001
Днес е хубав ден, защото:
1. пихме кафе с рос4о и дени-кали  newsm44  Тоя път съвсем така беше  lalalala  Laughing И двете са много готини, в дени_кали направо се влюбих  Heart Eyes Не сме правили снимки, оставихме за другата седмица, когато чакаме да пристигнат рос4енка и свидни4ка, а и да се включат и другите Дюканки.  
2. получих парите вече  от всички  Grinning и няма да си пиша кратките автобиографични данни на гърба на всеки запис  ooooh! hahaha Зеленко, ти хубаво ми казваше  Hug
и 3. /но не най-маловажното/ пуснаха ми интернета. Те сигурно затова ми го спират- после да му се радвам като го пуснат  #2gunfire Laughing

Желая ви хубава вечер!   bouquet

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 20:10 от Fancy N

# 291
plamkata1986  smile3521 smile3521 smile3521 ....мила ти направо ме развесели .... ЗЛАТА ВЕЩИЦА Е ВЕТЕРАН ...май най голям ... тя е повече от година на тази диета свалила е над 21 кг ...затова всички "шапка и сваляме" и я слушаме .... и тя се грижи за нас като "майка орлица " .... а това че понякога отнасяш "терсене шамар" ... си е съвсем заслужено ... то е "за вкарване в пътя " ....
хайде мила не се сърди, а се поучи ..... слушай сега "кака си Цоци " ...преди моят ник беше "баба Цоцолана "(затова съвети ръся) ..... приемай всичко с чувство за хумор и от към веселата и оптимистичната страна .... досега си прегрешила .... е получи си шамар зад врата ... но пък сега като спреш да прегрешаваш помисли какви завидни резултати ще постигнеш ....
така е в началото ... само пилешки пържоли и ти втръсват ...после ставаш изобретателна ...за телешкото ще откриеш много хубави рецепти ... за сладките неща ... и с риба има много рецепри, а за яйцата да не ти казвам ( аз съвети за готвене не давам защото съм "всеизвесна готвачка " ...колко манджи съм пробвала толкова тави съм изхвърлила )

# 292
  • Варна, а по празниците в Ямбол
plamkata1986, наистина са гаднички, следващия път пробвай сърчица или воденички, на мен ми допадат повече! Peace

# 293
Много се радвам, че има такива хора, които имат воля и успяват да се справят с всичките тези изкушения, които продават по магазините. Относно сърденето в никакъв случай не се сърдя, просто се чудех не може ли поне един път на месеца да си хапнеш нещо различно от това което ти е позволено в диетата (разбира се в много малки количества). Не мисля че ще ти стане нещо, ти как мислиш? Питам кой килограма е свалил, за да мога да видя как вървят нещата с диетата, защото аз си мисля че съм свалила много малко за това време.

# 294
Май, май така ще направя. Защото вече едва преглъщам последното. ти как си ги правиш

# 295
plamkata1986 ...колкото повече грешки правиш толкова повече забавяш процеса на сваляне .... а има и другия момент ...когато си лишавала организма си един месец от въглехидрати 9захари) и мазнини ...и в един момент му подадеш ..нали се сещаш веднага къде ти се залепват, а и това си е стрес за организма ( а той си отмъщава за такива стресове вярвай ми знам го от личен опит) .... затова почнеш ли карай както трябва докрай ...самата диета си е направена така че трета фаза е преходна ... като "захранваща ".... и така резултатите стават трайни
опитай с риба на скара ..полята с лимонов сок ...или мойте любими яйца по панагюрски

# 296
Здравейте,
от няколко дни ви чета и ми се иска да се включа при вас. Още съм малко неориентирана, но се надявам бързо да навляза. Този режим ми се струва много приятен, а и компанията която се е заформила тук е много готина  Crazy
От два дни се опитвам да съм режимна, но незнам дали успявам. Първият ден изкарах на едно кисело мляко с мюсли и пиле на грил, вчера бях отново на кисело мляко с мюсли за закуска, на обяд пилешко бутче с 2 яйца и на вечеря пак малко пиле на грил с изварка.
По принцип не закусвам сутрин, но прочетох, че не трябва да се пропуска ядене и днес отново закусих с кисело мляко, но с половин, а не с цяло, на обяд 2 шишчета и преди малко минах през магазина и си взех 2 консерви - едната риба тон, а другата салата от херинга - еййй, по гадно нещо не съм яла ( по скоро пробвала), минах само на рибата тон и другата половина от млякото ми от сутринта.
Та незнам как се справям за сега. Трудно е да ви изчета, незнам откъде да започна, за да навлезна по бързичко в режима.
Почвам от 84, а целта заначало е 70  Heart Eyes , после повече  Hug Hug Hug

# 297
  • Пловдив
Пламката, колко килограма искаш да свалиш и колко да станеш?

# 298
# 299
sofi4 ....замести мюстилито с овесени трици ...внимавай рината тон да не е в разтително масло ( гледай етикета да пише че е с вода и сол ) .... newsm78...тази "салата от херинга ми мирише че е с олио ..така че махай я
иииииииииии добре дошла ... 

Общи условия

Активация на акаунт