При Дюкан няма калпазанки, а яки мацки - фиданки - 98 тема

• 35 952
  • 978
  •   1
Отговори
# 375
  Абе чудих се дали да казвам нещо или не, ама много ме нервираха тези "нови" девойки.
И аз се чудя какво толкова престъпно, изнервящо и тъпо виждат всички в нас, навобранките.
Ми хайде да се дообясним, тогиз.
Въпроса ми беше за ТРЕТА фаза, когато има гала вечери, пълнозърнест хляб и т.н. Мразя хляб, а за пълнозърнест да не говорим. Обичам слънчоглед и ако мога вместо да се тъпча с две филии, които  ще са ми противни, да хапна шепа слънчоглед.
Ама не, то цяло събитие се оказа да се пита и тутакси всички стари кримки скачат иззад храстите като в засада. ОК, оставам ви на мира!

# 376
Едно от изискванията в НАШАТА тема е да се държим любезно и възпитано.   bouquet
Благодаря за уточнението!
Нямам нищо против, ако "нервозните лелки" го вземат под внимание.
Лек ден/вечер/нощ на всички!
Мила Кейт!
Вижддам, че искаш да чоплиш семки. Може. И в първа, и във втора, и в трета, а най-вече в четвърта фаза. Само да уточня, че в първите две и с изключения в третата е разрешено само чоплене. Без ядене. Целувки, прегръдки и добре дошла!
.........
Ми хайде да се дообясним, тогиз.
.............. и тутакси всички стари кримки скачат иззад храстите като в засада. ..
... и в тоз момент се почувствах, като изскочила из засада ....  Joy
След уточнението. В трета фаза препоръчвам при ядене на слънчоглед да се внимава в количеството и в това, че има много сол.

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 23:37 от baci

# 377
Благодаря ти за духовитият отговор, baci, но ако беше допрочела поста ми-питанка, щеше да забележиш, че ставаше дума САМО за ТРЕТА фаза.

# 378
  • София

Край на конското. А сега плюйте...

Защо краааааааай, конското е режимно бре!  Twisted Evil

Пардон, значи, да се уточня. "Край на конското евангелие.". Мисля, че тъй беше думата.
А лека нощ сега, ако и утре има някой в темата, значи не съм била достатъчно нервозна  Embarassed

Кейт, ако тъй си беше задала въпроса, даже щях да те поздравя за коректно поставения въпрос и да ти кажа моето мнение... За протокола да кажа, че според мен отговорът е: не, не може семки в трета фаза. В четвърта - на твоя отговорност. И да прощаваш, ако съм те обидила, ама толкоз пъти се извиних днес, че ми отиде репутацията на проклета, а знаеш ли как трудно се гради репутация, а?

baci,   bouquet

Минутки за внимание: Молим имайте пред вид, че есенцията на темите от едно известно време се складира в блогосайта в раздели от рода на Често задавани въпроси, Полезна информация, Магазини за трици и прочие. Моля, ако някой НЕ ЖЕЛАЕ мненията и коментарите му да намерят място тук нейде: http://dukanskirecepti.wordpress.com/ (а. к. а. блогосайт), да даде знак на ЛС. До момента има само един такъв, чието желание се уважава без коментар и без да се разгласява кой е точно. всеки има това право!

П. С. За триците има следното предложение на блогосайта:
Цитат
1) Вижте в списъка с магазини тези с телефони и звънете наред да питате, вместо да се разхождате напразно. Аз лично последно приложих тази техника с магазина на ул. Три уши, даже ми ги запазиха до времето, когато можах да стигна до магазина.
2) Помолете познати от други квартали да проверят дали няма в “местните” магазини.
3) Навсякъде питайте защо няма трици (понякога няма внос - овесените трици се внасят) и се поинтересувайте се кога получават.
4) Винаги имайте резерв - неприкосновен запас от трици, който подновявайте при всяка възможност.
5) Може временно да приемате пшенични трици, макар да не са със същите качества. Дозата е същата - 3 с. л. на ден.

Успех.

П. С. Ако съвсем закъсате, пишете пак, ще Ви пратим някак си. Но първо опитайте горните варианти.

# 379
Благодаря ти за духовитият отговор, baci, но ако беше допрочела поста ми-питанка, щеше да забележиш, че ставаше дума САМО за ТРЕТА фаза.

Публикували сме по едно и също време. Следователно сме творили, преди да сме си прочели постовете.  Rolling Eyes
  Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 00:08 от baci

# 380

Публикували сме по едно и също време. Следователно сме творили, преди да сме си прочели постовете.  Rolling Eyes

Говорех за най-първият си пост, ама както и да е, явно нямаш отговор.

# 381
Кейт Joy Joy Joy
Ако си гладна-яж нещо друго. Ние сме още нережимни. Аз специално имам още 20 кила мас за топене.
Хайе момичета - сладки сънища! Мислех да чета, пък то си пописах Simple Smile И утре е ден  smile3524

# 382
  • Sofia
Здравейте!  Grinning
Прчетох първа страница, с книгата още не съм се сдобила. (Има ли къде да се свали от нета?)
Извинете ме и не ми отговаряйте ако е много дразнещ въпроса, но какво точно показва калкулаторът на Дюкан?
Изчисли ми тегло с 1 кг по-малко от сегашното ми. Rolling Eyes
"бъдещото ви тегло" е теглото , което е здравословно за нас или  максимумът, който може да постигнем с този режим?

# 383
Karen според мен показва здравословното тегло.

# 384
  • my own world....

Мила Кейт!
Вижддам, че искаш да чоплиш семки. Може. И в първа, и във втора, и в трета, а най-вече в четвърта фаза. Само да уточня, че в първите две и с изключения в третата е разрешено само чоплене. Без ядене. Целувки, прегръдки и добре дошла!

hahaha Joy Joy

Baci, досега те обичах заради рецептата за палачинката, вече и за чопленето!

# 385
Кейт Joy Joy Joy
Ако си гладна-яж нещо друго. Ние сме още нережимни. Аз специално имам още 20 кила мас за топене.
Хайе момичета - сладки сънища! Мислех да чета, пък то си пописах Simple Smile И утре е ден  smile3524
Не, мила не съм гладна, просто се интересувах дали мога да заместя тъпите филии с нещо по-атрактивно за мен самата.
Зададох си въпроса преди ен брой страници и получих в отговор всичко друго, само не и нещо, което да ми върши работа.
Струва ми се, че масово не спазвате храненето по 4 пъти на ден и сте се изнервили от глад.  Wink

# 386
  • София
Karen, ти кво прайш в тая тема  Laughing
само едно кило... Laughing

# 387
Искам да кажа, че не се храня по 4 пъти на ден, а когато съм гладна.  newsm78 Кейт. Предлагам да разговаряме друг път. Аз харесвам да похапвам по 2 филийки Бонус на ден. В трета фаза си е съвсем хубаво и полезно. Момичетата измислиха и хляб от трици. Избора на режимна храна е голям. Постой, поразгледай. Все ще намериш, къде и кога да вмъкнеш любими храни. Дори ще откриеш нови такива.
Lady_A Flutter Много мило Simple Smile) Да знаеш, че скоро си купих тостер с форма на палачинка и съм много щастлива. Любимата закуска става по-лесно.
Цоци Пшеничените и овесени трици са равностойни за ползване в нашия режим.

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 08:06 от baci

# 388
Карен, ти си добре, на мен ми показа 6 килограма повече, отколкото съм сега..
Ей така гледах #Crazy!
А съм убедена, че изпълних стъпките правилно.

Исках да напиша и нещо много стойностно, по темата, но въпроси за храните нямам, никой не е питал нещо, на което да опитам да отговоря, не съм измислила рецепта, която да не сте открили, та се чудя, има ли смисъл да пиша тук ако всеки път стоя 10 минути на "публикувай отговор", пишейки и триейки, чудейки се, това спам ли, а това спам ли е, а това има ли смисъл да го пиша..

# 389
момичета някой пил ли е L Carnitine?мислех да го пробвам +спорт че тва задържане нервичките ми опъна.

Общи условия

Активация на акаунт