При Дюкан няма калпазанки, а яки мацки - фиданки - 98 тема

• 35 947
  • 978
  •   1
Отговори
# 495
Вероника, имаш ли представа колко струва този тест, защото аз за парички не прочетох нищо newsm78. Аз имам една позната на която чичо и си прави нещо подобно преди години и беше ако се не лъжа към 100тина лева. Ама изобщо не съм сигурна.

# 496
  • София
http://www.bulpress.net/index.php?p=view&r%5Bid%5D=4385
Не отричам и никога няма да го направя,но туко що си подминах колежка,която не бях виждала 2 месеца, с този тест е изпаднала в чудо,защото точно Дюканските протеини се оказали фатални за нея/ но може би за някои от нас- НЕ/,не можа да свали много с Дюкан ,тестува се и сега е мммммммммммм.Дано съм полезна на някои и мисля скоро и аз да се тестувам! Grinning
А някаква идея колко струва тестването? Не видях да пише в статията  newsm78.

# 497
http://www.vegatest.net/Тук пише ,а и колежката ми каза 80лв, просто хапва това което органицма и изгаря ,не се ограничава,просто организма и разгражда храната бързо,успехът и е невероятен,простоооооо.

# 498
  • Варна
labello ,Polly-Wolly , аз също свалих 1.5 кг- 2 кг. в ударния, който ми беше 8 дни. За сметка на това пък във 2-ра фаза си свалям равномерно по килограм на 7-10 дни. Така, че смело напред, пък и килограмите ви за сваляне не са толкова много  Peace

За мерките - наистина се премерете, няма да съжалявате Peace И да не пропуснете и прасеца, преди няколко дни много дами писаха, че и там са свалили доста.

bambitooo , не се отчайвай , виж ми резултата за 3 месеца. От преди това имам свалени още 10 кг. , но за 1 година. Така ,че нещата ще се получат  Hug.

# 499
Здравейте Дюканки-фиданки. Днес имам много работа, но не мога да проспусна да ви поздравя. Честито на всички с минусчета, успех на всички задържащи и наи вече
 КРИ smile3501 newsm38 честита годинка с Дюкан даваш ми голям стимул да продължавам напред
Поздрави и хубав ден момичета Hug

# 500
Здравейте и от мен, момичета!
Кри,честита годинка!  bouquet
Бачи,и аз искам статията Praynig
Присила,за какви снимки говориш? Shocked Rolling Eyes
Аз продължавам успешно да задържам. Peace
На всички с минусчета браво!
Лек ден от мен,милички!

# 501
През ударния и аз свалих 2кг.
Но мерките падат наистина видимо и осезаемо.

# 502
Здравейте и от мен днес
Гледам снощи е имало дразнения разни  Thinking
Катя*, честито минусче
КатеДжин, аз ще освобождавам място на пейката на седмичиките - днес вече съм 70 кг. Така, че заповядай  Peace
Фен, мерси. Ти как вървиш ?

Относно списанието "Жената днес", чета в момента и ето на какво попадам:
Цитирам:

" И така до дните между Коледа и Нова година, когато се отвратих от себе си и влязох в подфорума на любимия си bg-mamma с мисълта да си подбера поредното чудо за отслабване след празниците. И.... попаднах на една дълга тема с жизнеутвърждаващото заглавие "Дюканки с палачинки, трици и меса, топим сланинки и кила". А там, на първата страница , заедно с подробни обяснения що за чудодеен режим е този, имаше цял албум със снимки "преди " и "след".Авторката е Лилия Попова и обяснява , че за 9 седмици и половина е свалила 14 кг. Интересно.

Има и още статии , но не съм прочела всичко, купих си списанието преди малко.

Сега пък какъв наплив ще настане към режима. Нищо за ядене няма да можем да си намерим  Wink

ти остави храната за режима ми знаеш ли какъв наплив ще е тук?!?!?!

# 503

ти остави храната за режима ми знаеш ли какъв наплив ще е тук?!?!?!

Вече изобщо няма да мога да изчитам кой какво пише Crazy
Аз да се оплача от два дена ме е завладяла пролетната умора -едвам гледам Tired

# 504
  • Варна
Момичета, призовавам ви отново да не се поддаваме на провокации (призовавам и себе си  Mr. Green ). Просто обръщаме прекалено много внимание на хора, които изобщо не го заслужават и е много по-добре при подобни случаи да даваме игнор.  Confused

Йесbowuu

Кри, прекрасна наша рекордьорке, голямо честито и пожелания да те ценят все повече в новата визия!  Hug

# 505
  • София
Baci,благодаря за статията.До тук  познах някой ... Twisted Evil

# 506
Кри  smile3501 smile3525 Възхищавам ти се! Желая ти успехи!

Браво на всички Дюканки с минуси.

Аз няма с какво да се похваля, за съжаление. Вече 2 седмици карам 1/1, при мен НЕ ДЕЙСТВА. Пак ще трябва да минавам май на 5/5. Дали е малко времето за реакция, или просто няма ефект - моля по-опитните да си кажат мнението. Спазвам си всички режимно, увеличих водата на 3 л. - няма минус.  Sad Търпението ми е на ръба.

На всички -  Hug

# 507
Здравейте, сладурки!  Hug

Кри, честита дюканска годишнина!  newsm51 Ти си ни истински пример за подражание! Браво! И благодаря!   love001
Мими, честити придобивки! Ще ни се похвалиш ли с нещичко, облечено на теб?  Wink Hug
Красофофа, добре дошли и успех и на двама ви!   bouquet
tenderseducer, за 1-ва и 2-ра фази стават само изварата и Ескиза Фитлайн 0,2%.  Peace
Бамбито, аз не съм имала проблеми със съня, освен, когато започнаха да ми убиват кокалите.  Joy
Мама Веси, от около седмица и аз съм така - постоянно ми се спи. Имам чувство по всяко време, че ако полегна върху клавиатурата, ще заспя на секундата.  Tired
Селим, 21% мазнини никак не ми се виждат режимни.  Peace
tatyanasg, подкрепям изцяло момичетата - дъщеря ти е твърде малка за строги режими.  Peace
Бамбито, Пухче, Елена82, Кате, Амери, Зазу, То_ни, Ори, Вани ник, Рали, Ла Форнарина, Приси, честити намаления!  Hug
Зеленко,   202uu   newsm51
Карен, калкулаторът показва здравословното тегло - това, което е най-подходящо за нас на конкретния етап от живота ни и което най-лесно бихме могли да задържим за постоянно.  Peace
Моннн,  Hug  Heart Eyes Аз лично съм против всякакви добавки.  Peace
Рокипагане, 150-200г е теглото на готовите нишестени.  Peace
Klemi, моята схема в 3-та фаза беше: пн - ПЗ, вт - гала, ср - нишестени, чт - П, пт - ПЗ, сб - гала, нд - нишестени.
То_ни, бързо оздравяване!   Praynig Hug
ДрДеси, браво!  smile3501 Режимът не е опасен. Имаме си вече 2 дюканки-бремелинки.  Hug Ако си бременна, просто мини на олекотена 3-та фаза.  Peace И да се похвалиш!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Пи, не мисля, че оцетът може да задържа вода.  Peace
Ввииккии05, в началото имах закъснения от по 2-3-4 дни.  Peace
Лабело, 5 ударни дни са ти напълно достатъчни. А и резултатът ти си е съвсем добър!  Peace

# 508
Да се оплача. Купих 2 кг бяла риба. Понеже хич ме няма по сортовете  Wink риба и я купих. Казва се Пангасиас или нещо от сорта. Метнах я на грила и оле мале. Река от мазнина потече. Е, ядох, ама сега ми се драйфа. Баси гадното.

Кри,  newsm51

# 509
Да се оплача. Купих 2 кг бяла риба. Понеже хич ме няма по сортовете  Wink риба и я купих. Казва се Пангасиас или нещо от сорта. Метнах я на грила и оле мале. Река от мазнина потече. Е, ядох, ама сега ми се драйфа. Баси гадното. Здравей, тази риба става чудесна ако я направиш на скара и и сложиш необходимите подправики за риба,почти всеки ден хапвам/е готова разбира се от Халите/ и никак не е мазна,преди час я доюдох.

Кри,  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт