При Дюкан няма калпазанки, а яки мацки - фиданки - 98 тема

• 35 947
  • 978
  •   1
Отговори
# 540
Много ти благодаря, prysila! Аз не се отчайвам изобщо. Аз напоследък не виждам кой знае колко хора, които не съм виждала отдавна, че някой да забележи. Без другоаз имам мноооооггггооооо излишни кг, та очаквам възхитени погледи след 30-я килограм поне. За мен не е важно това. Важното е, че понасям режима без всякакви проблеми за сега и на всичкото отгоре отслабвам. Така че ще има да си висяяяяяя тук, докато ми порасне брада  Joy

# 541
  • Пловдив
Момичета, знам че не е много радостно, дано някой не ми се разсърди, но 10 свалени килограма над 90 изобщо не си личат. В повечето случаи. И аз бях толкова и ... Просто като процентно загубата на тегло не е голяма и не се забелязва. Но това не трябва да ни отчайва. Трябва да се постараем да станат повече и тогава всички изведнъж ще ни преоткрият  Flutter

# 542
Малко СПАМ да вкарам Embarassed ...

Хората не ми казват още кой знае колко, че съм отслабнала, но 1 човек ми е голям стимул. Ще ходим със семейството му на море лятото и един ден (преди режима) ме пита "Мога ли на плажа да лежа до тебе, че да изглеждам по-елегантен".
Хрисула, не те познавам лично (и надали ще се запознаем някога, за мое съжаление Mr. Green ), но изглеждаш толкова слънчев и позитивен човек, че не мога да подмина поста ти. Упосртвото ти (ни) заслужава единствено да е хвалено и забелязвано и съм сигурна, че скоро и това ще започне да ти се случва. Дерзай и ако някога нещо ти докривее, мини да ударя една въртуална Hug

Присила, не съм съгласна, че всеки знае за Аспартама. И причината е вероятно във факта, че той не  е забранен в БГ, следователно няма причина да се тръби колко вреден и опасен е всъщност. Самата аз не знаех за подсладителите допреди 2 години, случайно разбрах. Така че малко гласност няма да навреди Peace

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 16:25 от Polly-Wolly

# 543
  • Варна
Hrisula , ще стане. Аз преди година бях 97 кг. При Дюкан поне се яде.

Вещи,  все пак мисля че си личат 10кг., зависи и от телосложението и ръста  Peace, но 5- 6 кг. изобщо -не.

# 544
  • Кацнала на едно дърво.
По въпроса за аспартама.
Именно тук, в дюканските теми прочетох за естествения подсладител "Стевия". Може да използвате него.
Аз така и не успях да го намеря, когато най-много ми трябваше (във втора и трета фаза). Така че изкарах без сладко, но пък аз имах три килограма за сваляне, тоест не режимствах дълго.

# 545
Татянка, честито намаление!  Hug
Габончи, паста само на гала (както искаш приготвена) или за нишестени (с режимен сос).  Peace
MAMS, да ти е жив и здрав мъжът! Много да се обичате и разбирате!   ura
Сетони, добре дошла и успех!   bouquet
Хрисула, браво!  smile3501 Ще успееш да постигнеш целта, сигурна съм!  newsm10

Много  Hug и   love001 на всички! Приятна вечер!

# 546
  • Варна
Polly-Wolly , аз поне откакто влизам в тази тема съм чела най-малко 15 поста за Аспартама. Пък и преди това съм попадала на статии за него в интернет пространството. И казах, че инфото е полезно, но едва ли има много хора, които да не са запознати с това  Peace
Не ми се коментира повече.

# 547
Хрисула, браво!!!   Hug
Вещи Hug, на мен ми личаха много 10-те кила...аз на кила не отслабвам много, много, ама обиколките се топят.
И както казва Асса това е най-важно !  Hug

# 548
  все пак мисля че си личат 10кг., зависи и от телосложението и ръста  Peace, но 5- 6 кг. изобщо -не.

Абсолютно Peace ! Свекито ми свали по- малко от 10кг и веднага й пролича (има поне 30-тина излишни ooooh! ). Но то зависи и от това откъде ще паднат пущините... На нея й смъкна от поясчето и си беше видимо Rolling Eyes

... и аз няма да коментирам повече. Каквото имах- казах Peace

# 549
  • Пловдив
Блаки, казах в повечето случаи. Ти за щастие си изключение   bouquet

# 550
Хрисула, браво сладуранке! Като стопиш 20-тия килокрам искам да те видя. Успех Hug

# 551
Имам питанка към 3-то Фазничките, днес преорганизирах единия шкаф с разни нережимни нещица, та открих една кутия с тия бисквитки. Те са мнооого тънки и евентуално си мислех дали не бих могла да заместя хляба с тях.  newsm78 Търсих в блога в птодуктите за 3-та фаза няма такова чудо, но бихте ли ми казали евентуално мога ли да ги употребявам, ако ли не ще чакам.  Whistling

# 552
Много благодаря, за топлото посрещане  Hug Hug Hug !

# 553
Здравейте!
Вчера си направих течен шоколад с Дюкански продукти,бишкоти и крем карамел!Направо ммммммммммммм..................
Почти 4 мес съм на Дюкан,за първи път ям сладичко!Толкова ми се услади ,че днес нямаше и следа от теч.шоколад!Дали е вредно според вас,трябва ли с мярка да се похапва,дори и да е позволено?По колко гр може на ден?
Малко съм уплашена от себе си Embarassed

# 554
Да се изкажа и аз килограмите. Зависи може би от ръста и колко има да се сваля.
Мъжа ми е свалил 6 кг за 8 дни, но не му личи изобщо.
Има да сваля поне 45 кг и ще мине доста време, докато има някаква външна промяна.
Проблемната му зона е в горната част на тялото, корема и лицето. В краката изобщо не е дебел. Затова може би ще е по- трудно.

Общи условия

Активация на акаунт