При Дюкан няма калпазанки, а яки мацки - фиданки - 98 тема

• 35 942
  • 978
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте Милички прекрасни цветенца,

Вещи страхотна темичка Мила  newsm51

Аз доста време не съм писала, защото на работа не е много удобно и тези дни бях и малко болна, но вече см ОК newsm10

Искам да ви се похвалявече съм достигнала желание килограми 58, дори увеличих целта си на 56 та сега съм 57 (т.е. -16кг. - от 02.01.2008) и скоро мисля да се прехвърля в трета фаза за задържане.

Честит празник на всички с имена на Цветя и на всички които нямат имен ден, но празнуват  baloni lalalala baloni

Много целувки на всички и много минуси ви желая от сърце Hug   bouquet  Hug

# 76
  • Пловдив
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ три месеца .... как нерви имаше да изтраеш ... кажи ми че след това задържане си свалила поне едно килце ....
Вещи като гледам линииката ти ....аз сега съм стигнала килата от които ти си почнала  Laughing Laughing Laughing

Ами ако не бях свалила задържането щеше да е повече време  hahaha Иначе аз не отчитам на грамчета, само на килца - кантара ми е механичен.
Тотуния, честито за намалението   bouquet мяркай се по -честичко насам.
Насти, и теб ли с лупа ще те търсим?  newsm78

# 77
Играчка -плачка ...аз отдавана съм свикнала да оценявам и се радвам на малките радости малките постижения (много перипетии съм минала в живота си досега) ...... и аз съм забелязала, че когато самата аз се ХАРЕСВАМ ...и околните ме харесват повече ... а определено не можеш да си "изкривя мисленето " че с 101кг ..ми харесва гледката в огледалото ...особенно онова в банята ( когато съм без дрехи ) .... сега вече започвам да забелязвам промените чувствам се по стегната ..и това обнадеждава и нахъсва с кураж да продължа
Вещи ...моя кантар е електронен ..но и аз му обръщам внимание тогава когато покаже повече от 0,500кг ... и то поне два поредни дни ( това дето играе с по 100-200грама ...си е въпрос на конкретното стъпване )

# 78
  • Пловдив
А, ритуалното поклащане на кантара го разнищихме в предната тема   Joy

# 79
Вещи Мила благодаря ти за топлото посрещане, ще направя всичко възможно по-честичко да съм с Вас   bouquet Hug
Много те обичам  Heart Eyes

# 80
аааааааааааа четох ...и да си призня много се смях на "риуала " по измерване ....описвахте го сякаш някой мен ме е наблюдавал със скрита камера  Joy Laughing Joy

# 81
Добър ден мили дами, честит празник на всички и честит имен ден на именничките!  bouquet smile3501 newsm51
Вещи, Мамица благодаря за темичката, страхотни сте бе хора откъде ги намирате тия снимчици? smile3501 smile3501 smile3501 smile3525
Момичета и аз задържам нещо и реших да се тегля на 5 дни - дано да се изненадвам с по ниски резултати.
Весел, слънчев и усмихнат ден от мен!  Nature Sunny

# 82
Честит празник на всичките ни именници ,пожелавам ви многоцветно настроение  newsm51 newsm03 smile3503

# 83
Мишленце, честит имен ден! Да си здрава, щастлива и много обичана!  newsm51
Комикс, да е жива и здрава сестричката ти!  smile3525
Белла, Милена Михайлова, Играчка-плачка, Пиглет, Пиленце, Насти, честити намаления!  Hug
Изида, честит 1 месец с режима!  Hug
Тотуния, браво!  smile3501
То_ни, Ори, Росченка, Пиглет, благодаря ви от сърце за пожеланията за моето съкровище и за мама!  Hug Heart Eyes

# 84
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИТЕ НИ ПРЕКРАСНИ ЦВЕТЯ! ОСТАНЕТЕ СИ ТАКИВА...
Съни, ЧЕСТИТИ ТИ ИМЕНИК и РОЖДЕНИЧКА!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ С МИНУСИ!
При мен галата си каза своето и съм с + днес, но не съм и очаквала друго! Ще го сборя тези дни...
Не съм дочела снощи темата и не видях Зазу...но пък я сънувах...и беше суууупер слаба...и на нова работа! Тя ще да е била, нали?! Wink
При нас времето е супер и отиваме на разходка...
Вещи, Мамица  bouquet....за темата!

# 85
Сънче   bouquet благодаря ти Миличка Hug, при теб как е в четвърта фаза лясно ли е задържането?  Heart Eyes

# 86
Добръ ден! bowuu
Честит цветен празник на Бейби Дол, Мишлето, DZ и на всички неиздали се именници!
Сънче, да ти е жив и здрав твоят именняк и мама-рожденничка!

Едно кафенце и по случай моят днешен празник!

Кри, Пиглет-благодаря за пожеланията за рожденият ми ден! Hug
Джуфка, Сън, Пилито, Перличка- и на вас благодаря, знаете си за какво! Hug

# 87
Вещи ,    bouquet    bouquet    bouquet
Sun , да им е честит празникът и на твоите хора ! Живи и здрави , и ...много да те
радват       bouquet    Party Time     bouquet

Момичета , да разбирам ли ,че няма никакъв проблем от употребата на едно пакетче / 10 гр /
желатин на 4-5 дена  newsm78
От статията разбрах ,че е препоръчително 10 гр на ден , но...дали може  newsm78

За задържането...и аз не знам вече какво да мисля  Thinking
При мен все се получава така - отслабна 1-2 кг за ден-два , задържам две-три седмици ,
и пак тъй си кара...Ще видя от утре как ще тръгне ...
А бе , най-важното е да смъквам , па ако ще и да е с голямо задържане   bowuu

ПП - Не се отчайвайте , задържащите  Naughty
То дори и в първата книга пише,че отслабването при всеки е различно и зависи...
много от това колко пъти си се подлагал на различни диети , и от периода на най-дълго
запазени кг . Че то тез пусти мастни депа /т.е. като  цяло организмът ни де /
имали п а м е т  и .... в такъв момент , на достигане на тез кг , яко се
съпротивлявали  box
А моите диети са повече от годините ми  hahaha hahaha hahaha
Да не говорим за най-дълго задържани  кг ... Ще отслабвам  стъпаловидноооо Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 13:18 от mamce

# 88
  food010  Ха наздраве по обедно време!
 Аз ,2 дни се подлагам на зверски мазохизъм - разглеждам рецепти и меся козунаци   Stuck Out Tongue Winking Eye 

# 89
  • Пловдив
Добър ден красавици!

Честит празник на всички цветенца! http://tbn0.google.com/images?q=tbn:vnbtz7PMBMHltM:http://www.ts … loads/bouquet.jpg

Вещи, благодаря за новата тема. smile3525 Мамица заглавието е много яко!

Сън, честит двоен празник. Половинката да си носи името със здраве. Мама да ти е жива, здрава и обичана.

Честито на всички, които имат повод днес.  smile3525
Днес и аз съм от щастливките - кантара показа 60 кг  newsm44. Обаче ще изчакам още ден, два преди да си сменя линийката.
Пожелавам на всички един цветен и усмихнат неделен ден !  Hug newsm51

Общи условия

Активация на акаунт