При Дюкан няма калпазанки, а яки мацки - фиданки - 98 тема

• 35 521
  • 978
  •   1
Отговори
# 900
SuAzru, привет, мила. Честито ти бебче Simple Smile Ще се справиш. Кърмиш ли? Ако -да, тогава прочети как става при кърмене. Вероятно няма да стане чак толкова бързо, като миналата година, имай търпение.

# 901
Здравей, Асса  Hug Радвам се, че пак си тука с мъдрите съвети. За съжаление почти нямам кърма вече, затова реших лека - полека да почвам да ги моря кг. То аз след раждането имах само 5кг. за сваляне, но за да мога да кърмя поне досега, хапвах повечко. При мен много се отразяваше гладуването на кърмата. Ако съм забравила някои неща, ще питам.  Simple Smile

# 902
  • София
Здравейте, вие сте моята последна надежда Cry. След раждането свалих почти от само себе си всичките качени килца, а те бяха около 30 и нещо Embarassed, но сега отново качвам бавно и славно и съм вече 6,5кг отгоре. Всичките ми дрехи са ми тесни и ми стягат вече много, като така ми напомнят всяка минута, че съм напълняла. Нещо не мога да ги изгладувам тези килограми и вече мислех да сменям гардероба Twisted Evil. Не съм сигурна, че при мене Дюкан ще подейства, защото почти непрекъснато си гладувам, но съм длъжна да опитам. Има ли някой като мене с малко, но много упорити килограми за сваляне и да ги е свалил?

# 903
  • Варна
v1v1, здравей , но тук не се гладува. Прочети 1-ва страничка за какво става дума при нас  Peace И да, много се сваля.

# 904
да, има - аз преди месец за месец и нещо свалих две кила - упорити много, защото са ми някакви "последни", невидяни на кантара от повече от ... много-много години. Може да е бавно, но ще стане.

# 905
Здравейте,  дами  Hug !

Ели  Hug !
Като гледам снимките ти, ми идва да си променя линийката с желаните килограми с 10 кг. надолу.Изглеждаш чудесно и вече не забелязвам умора в погледа ти.(Допълвам,че попълних гардероба с доста дрехи на Форнарина - S,насочвам се  към XS Simple Smile )

и аз минах на XS Laughing Laughing

# 906
  Привет, дами! От скоро видях темата за Дюкан и сега разучавам нещата. Нямам време да прочета старите теми, но имам един въпрос(поне за сега). Маслини могат ли да се ядат и през кой период? Предварително благодаря!  bouquet

# 907
Я да се похваля с поредния минус -400гр. newsm44

но ще се отчитам с минуси. Поздрави  Hug

Само така  smile3521

играчка -плачка
Честит месец.

Сьнче Hug

# 908
  • Варна
Асса,  днес май ще даваме съвети заедно.

Ели, наистина по едно време изглеждаше уморена, но доколкото си спомням нещо дечицата ти бяха болни. Сега изглеждаш много лъчезарна. На твоите сегашни килограми бях , когато се омъжих , а това не беше много скоро. Сега вече не мога да си мечтая за тях, от доста години си се движа между 62- 67 кг. Така ,че както вече казах и на размер М ще съм доволна , ако можеда е под кръста.  

Мойта дребната пак заспа, което ме тревожи, защото май отива към разболяване  Thinking. И затова съм пак тук , де. Пазя тишина.

paizy, маслини не може 1, 2 и 3- та фаза, защото са мазни, от тях се прави зехтин. При Дюкан не се приемат въглехидрати и се приемат колкото се може по-малко мазнини, защото хич е невъзможно  Peace

# 909
   Благодаря за бързия отговор  bouquet

# 910
Аз пак нямам време, ужас!
За съжаление до 2 седмици ще имам време само да пиша за моята особа (колко нарцистично), а после ще се постарая да ви опозная повече и да пиша поименно  bouquet.

Не съм споменавала, но не съм в БГ.
Тук low fat (нискомаслената) индустрия е голяма мафия Mr. Green.
Купих си нискомаслен кашкавал, нискомаслено топено сирене, нискомаслен cottage cheese (сирене на бучки, смесено с малко кисело мляко), а хвърлих око и на едно топено сирене с подправки.
Всички се върят между 1-4 гр мазнина на 100 гр, тези, които са 4 са тип кашкавал, оъ които така и така не можеш да изядеш повече от 20-30 гр.
Доволна съм много.

Дано само не съм сгафила, на 1ва страница пише, че нискомаслени млечни са разрешени.
Чудя се дали имат ограничение обаче.
Не че общо от сирената и кашкавалите ще изям общо повече от 50-80 гр за деня, ама все пак взех да чудя.

# 911
  • Варна
Опс, paizy, лекичко те заблудих. Предполагам в 3-та фаза може -на гала вечерите. Но и аз не съм стигнала още до там  Peace

Denichkata, и тук продават cottage cheese, даже мисля че е включен в разрешените продукти за 2-ра фаза. Но внимавай все пак с количеството млечни. Много момичета са на мнение, че приемът на големи количества пречи на свалянето  Peace

# 912
Сега видях, че на предната страница сте коментирали сирената.
Понеже не съм в БГ мисля да им се доверя и да хапвам.
Но предимно в ударните, когато ми е твърде скучно яденето, а в смесените не - от тях си се сваля по-бавно.

# 913
здравейте,мили дюканки.и аз да се отчета за днеска Hug Hug Hug
днес съм -1,100 а мъжо-0,900.
днес го бих  по свалените грамчета Joy
много съм щастлива и продължавам с вас.това ми е последна диета в моя живот Peace
много усмивки ви пожелавам  bouquet  bouquet  bouquet

# 914
Sun,Prysila,благодаря ви от сърце  за съветите ще се вслушам в тях!
За мен какво да кажа.....висока съм 1.64,живея в Пловдив,не съм  мама-тук в този форум намерих доста съмишленици за което искрено Ви благодаря, а към него ме насочи моя добра приятелка Hug Hug Hug newsm44 newsm44 newsm44
След празниците ще попитам как да продължа по-нататък 2П/2ПЗ  5/5,но може и сега да ми кажете
Искрено Ви благодаря за подкрепата newsm03 txtloves newsm51

Общи условия

Активация на акаунт