При Дюкан няма калпазанки, а яки мацки - фиданки - 98 тема

• 35 947
  • 978
  •   1
Отговори
# 585
Галя Кз, добре дошла и успех!   bouquet
Славе, честито ново возило! Да ви служи вчрно и безаварийно!  Hug
Атракция, Танчето83, честити намаления!  Hug
Нинна, тези бишкоти и крем карамел от какво ги приготви?  newsm78 Ако са режимни и те, няма проблеми.  Peace По принцип няма ограничение за подсладителите, само за триците - по 3 с.л. на ден. Но все пак хубаво е да си имаш едно на ум за синтетичните подсладители. Лично мнение, не е свързано с принципите на режима.  Peace

# 586
  • Oslo,Norway
хайде добър де на всички КРИчестито ти постижение  боже какво постижение та това си е цяла година  #Crazy Hugпред такива издръжливи жени мога само да се newsm20
за себе си само искам да питам някой ветеран как стоят нещата с пушената скумрийка newsm12че днес бая я позагледах в метро .питам защото нямаше абсолютно никакво написано съдържание страх ме е да не са я правили нещо с олио.абе аз я купих ама си седи неотпечатъна в хладилника та така чакам ви да ми отговорите atwork  и ако мога да я захващам.хайде лека и мека вечер на всички Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss

# 587
Минавам само да ви "видя". И да ви се похваля, че ще се видим в Стара Загора  Mr. Green
Мацки, искам да ви благодаря за търпението-конкретно на Вещи   bouquet, за пиятелското отношение, което стимулира килограмите ми да падат. Имам минусчеееее  Joy Joy Joy Хайде да го закръгля, ще си сменя линийката.
Благодаря ви, че ви има  Hug Heart Eyes  bouquet

# 588
  • Пловдив
Сигурно е моя заслугата за минусчето  Joy  Joy  Joy

# 589
  • край морето
Привет, момичета!

Честито, Кри!  bouquet Чудесен резултат, много мотивиращ!
Браво и на всички свалили и кураж на инвеститорките!

За два месеца с режима това ми е третия пост, та ако някой ме поздрави с “добре дошла”, ще е съвсем намясто  Laughing  Но не съм ви изпускала от поглед с изключение на последната седмица.
Аз стигнах препоръчаните от Дюкан 60кг. и реших да променя целта на 58кг. Въобще няма да се трогна, ако той се окаже прав и не успея да ги сваля или пък задържа, но ще опитам, защото не съм имала сериозно задържане досега. 1/1 за мен се оказа добър вариант.
От седмица съм на гости при родителите ми и всичките ми приятели са втрещени (в добрия смисъл) от вида ми. Усещането е чудесно. Пожелавам го на всички!

Нека ви бъде слънчево и усмихнато!

# 590
  • Провинция
за себе си само искам да питам някой ветеран как стоят нещата с пушената скумрийка че днес бая я позагледах в метро .питам защото нямаше абсолютно никакво написано съдържание страх ме е да не са я правили нещо с олио.абе аз я купих ама си седи неотпечатъна в хладилника та така чакам ви да ми отговорите atwork  и ако мога да я захващам.хайде лека и мека вечер на всички
Според мен-няма проблем да си хапнеш от солената скумрийка,от която ще задържиш през нощта само около два литра вода.
Varia,Добре дошла!

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 20:14 от позаслабнало русо пухче

# 591
lenny_pld питах един познат той пие на Данмутришън и на Диматайс те са добити от сурватачен протеин Mr. Green
Сън благодаря за поздравленията

# 592
  • София
Криnewsm20 newsm20 newsm20 И за мен твоята снимка беше малкото камъче, което обърна колата на пълнеенето  Embarassed

Искам да напомня, че в блогосайта в раздел Основни положения при трета фаза има публикувани няколко примерни схеми и друга полезна информация, извлечена от тук

Drdesi, ако опитваш за бебе, добре дошла в подклуба на клуба    bouquet

baci, мисля, че не е редно да сканираме списания за блогосайта. Поради авторските права. Освен ако ни дадат разрешение, де. Иначе може да дадем линк, ако имат електронно издание  newsm78 В тази връзка си водя дневник на качените рецепти от темата с рецептите и съм отбелязала некаченото с коментар: имаме сканирани страници от друго списание, които не съм сложила по същата причина, например, и други причини има също, де.
Искам да кажа, че щом авторката на статията в списание Жената днес е писала по този начин и т.н., може би е участвала в темата и в този смисъл й предлагам да провери има ли възможност да ни се представи в някакъв вид статията за блогосайта, хем ще е реклама за списанието, разбира се. Ако има такава опция, нека сподели на ЛС или по друг подходящ и удобен за нея начин.

--- Имам предложение: някъде в началото видно и ясно да се каже, че освен теглото, се взимат и мерките. Те са по - важните и се движат по-бързо надолу от теглото. А това, че са по - важни някой да се съмнява? Има ли някакво значение какво показва кантара, ако се носи ХХХ номер дрехи? Ако ще да пише 100 кила, нека ми е талията 62 см - не ми пука, нали?  hahaha 

Има го, но добавих и твоя коментар.

ninna, дай малко време за отговор, бре. Не всеки има достъп по цял ден и никаква друга работа... Сега по темата. По-добре си харесай съвсем режимен сладкиш, вместо нещо с какао. То не е най-режимният продукт на света за 1 и 2 фаза, знаеш. Иначе хапвай напълно режимни сладкиши колкото си искаш, само следи там за прясното мляко и триците дневното ограничение. И за подсладителите не е добре да се прекалява, ако може.

Приятна вечер на всички   bouquet

Едит: Току-що по телевизията дадоха реклама на Стевия  #Crazy

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 21:19 от Зеленкото

# 593
Добра вечер,момичета  bouquet
  bouquet HugКРИ Heart Eyes
Огромни гушки за всички Hug Heart Eyes

# 594
 Rolling Eyes Не се бях замисляла.

# 595
Момичета какво имате предвид като казвате да се внимава с к-вото на подсладителите.Аз използвам Суитли течен,колко мога да използвам на ден максимум.Иначе аз немога да мръдна 2 дни от 58,а онзи ден кантара ми показа 56,незнам какво да мисля вече,честно казано съм се отчаяла newsm45 newsm45 newsm45

# 596
За Mama Vessi  и за всички, на  които им е интересна разликата между пълнозърнест, многозърнест и целозърнест хляб

http://www.bb-team.org/articles/1437/

Най-ценното брашно за любителите на пълнозърнестите хлебни изделия е тип 1850, познато като пълнозърнесто брашно.

Благодаря ти за информацията, точно на място. Тъкмо сега ще сравня съставките на хляба, който мъжо ми донесе и тези посочените в линка.   bouquet

Mama Vessi ,
Не се влияй от снимките, а чети съдържанието. Whole Grain Flour означава пълнозърнесто брашно. Трябва да е от един вид зърно, а не многозърнестите, които съдържат какви ли не семена.
Не трябва да съдържа захар и/или царевичен сироп.

Благодаря ти и на теб! Ще го имам в предвид.   bouquet

Страхотни сте момичета, много ми помагате! Hug

Хаха, гледам рекламата със Супер Любо, леле как е отслабнал  #Crazy, нали той също беше на Дюканския режим, голямо рекламно лице е.  Joy

# 597
Да ви е добра вечерта, ненагледници мои!  bouquet
Първо да честитя годишнината на кри, намаленията на Катетата и Ори и всички други, които се похвалиха и ще се хвалят след мен. Heart Eyes Hug newsm51
Днес навършвам 2 режимни месеца с вас. Равносметката е:
 - 13 кг;
 -от бюста: - 6см;
 - от талията: - 9см;
 - от корема (между талията и ханша): - 12см;
 - от ханша: - 12см;
 - от бедрото: - 9см;
 - от коляното: - 6см;
 - от прасеца: - 3см;
 - от глезена: - 1.5см.
 Това е положението, от утре трябваше да съм в 3-та фаза, защото постигнах преди 2 дни първоначалната си цел, но вече я смених и ще боря още (поне) 2 кила. Blush
 Спрях пониково да изброявам, наблягах на бандата, но сега си имаме местенце да се лигавим на воля, та ще ви спестя и това.
Пожелавам на всички режимни красавици една незабравима нощ!  love001
 П.П. Гудооооооооооо, де си, марииииииииии? tooth  love001 Kissing Heart
 Брррръмммммм... afwitch

# 598
Кри, , честита успешна дюканска година !
И да те попитам нещо - ти днес да не би да беше в Пловдив? newsm78

# 599
Kри  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт